Csak a Shogun és az MTW1 épült a sakk módszerére/lépéseire. Az RTW és az MTW2 újdonsága éppen a stratégiai térképen való mozgás, és az így jelentkező előnyök voltak (csapdaállítás, hidak/erődök elálása, stb...)
Van olyan mod ehhez vagy a Rome:TW-hez amitől olyan lesz a stratégiai térkép mint a Medieval1-ben? Tehát nem kell a seregekkel össze-vissza kolbászolni a stratégiai térképen.
Azzal a résszel pont nem játszottam (Brit kampányt gyűröm, Norvég Királyságot erősítve), de a történelmi alapok szerint igen: a pogány poroszok és litvánok ellen.
Úgy rémlik, hogy akik ezzel a résszel játszottak, ők is azt írták, hogy igen, van benne teuton keresztes hadjárat. De egy próbát megér, nem?!:)
A screenshot alapján ez a Reality Mod 2-es verziója lesz, amelynek egyik bővítése a Royal Mode, ami annyit tesz, hogy a területek elvesztésével nem hal ki a frakció, hanem az uralkodócsalád egy szimpatizáns népfelkelés támogatásával menekülésbe kezdhet.
sziasztok!segítséget szeretnék kérni! le szedtem a medieval II-t illetve a kingdoms kiegészítőt és ugyebár,hogy a kiegészítő működjön szükséges a medieval 1.3-as patch-e.De ahhoz,hogy azt felrakjam kell az 1.2 :DD jó kis játék de ezzel nem is lenne gond. na most leszedtem az 1.2-t de nem tudom feldobni mert mielőtt belép a setupba kiírja: The setup has detected that no version of Medieval II: Total War is installed.This update requires that a previous version of the application be installed. Megpróbáltam feldobni az 1.1-et de persze ahhoz is ezt írta ki..Próbáltam már mindent de nem tudom megoldani a problémát.Kérlek segítsetek!Előre is köszi