Keresés

Részletes keresés

Night Gardener Creative Commons License 2006.02.26 0 0 2

Itt az a rész a 7 Chinese Brothers előtt amikor az előbb említetteket mondja Stipe.

Letölthető pár napig, kicsit több mint 10 mega. Ha valakinek gondja van vele jelezze, és elküldöm kisebb méretben.

 

Amit dőlt betűvel szedtem, abban nem vagyok biztos. Ha valakinek jobb a hallása javítson már ki! Köszi. Ebben a "head cold"-ban meg főleg nem vagyok biztos. A végén érdekes, mert meghallgattam többször is de nem vagyok biztos benne, hogy I'm gonna talk to you-t vagy I wanna talk to you-t mond. Lényegében teljesen mindegy mert amit akar azt könnyen megérteni, csak érdekel.

 

********************************************************************

M. S.: Good evening...good evening! We're gonna sort this out just right... I got a head cold. Ahhh... (probably Mike, too: - Ahhh...) so you can expect a less than perfect performance tonight. ...Yeah, if anybody taped last night, come find me after the show, I'm gonna talk to you.

 

7 Chinese Brothers intro (10,39 MB)

Előzmény: Night Gardener (1)
Night Gardener Creative Commons License 2006.02.26 0 0 1

Mivel most már jópár emberkéhez eljutott a januári vine, pár érdekes dolgot megemlítenék.

Az egyik, hogy érzitek-e a különbséget a minőségben a new-orleans-i koncert esetében a novemberi és a januári vine-ban található példányok között? A januáriba egy ezüst CD, a Sound Emporium felvétele került.

Az egyik kedvenc koncertem is benne van, az 1984-es Page Auditorium. Valakinek nincs meg esetleg az előző napi, a szeptember 25-ei? Ennél a 26-ainál történt egy kis incidens is ami a felvételen nem hallható. Nem a teljes koncert lett rögzítve, a ráadást még nem hallottam sehol, pedig abban volt a Moon River és a Sitting Still is. Nos, a Timeline ide vonatkozó részében megtalálható a leírás is:

 

"...Moon River is done twice. At the end of the first time (with one word left in the song) someone screams out "Fuck you!" to which Stipe yells back "If you don't like it, you can leave!". He and Mike immediately start over from the beginning. The same guy yells the same remark at the start of the second encore which Stipe replies curtly, "Fuck you, too!". There is another story that the fan was actually shouting, 'Fuck, YEAH!' in appreciation. Apparently the fan actually wrote a letter to the editor of one of the local papers hoping to clarify the incident.
The main set of this show can be found on the CD bootleg "Unreleased Live LP" and "We Are Having A Heavenly Time"

 

Nagyon szép változata hallható ezen a koncerten a Rockville című számnak. A koncert előtt Stipe elpanaszolja, hogy megfázott és nem lesz tökéletes az előadás. Azt kéri, ha valaki esetleg felvette a közönségből az előző napi koncertet, jelentkezzen nála a show után, beszélni akar vele.

Night Gardener Creative Commons License 2006.02.24 0 0 0
Még mielőtt valaki megszólna a duplikálásért, ez most egy olyan topik melyben az R.E.M. cover zenekarok sem számítanak tabu témának.
Night Gardener Creative Commons License 2006.02.24 0 0 topiknyitó
Ez a kedvenc együttesem és megszállottan gyűjtöm a koncert- és kiadatlan felvételeiket.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!