Keresés

Részletes keresés

farokmarci Creative Commons License 2006.03.01 0 0 409
Igen, állítólag ezeket a szegény, egyszerű romafiúkat támadták meg 13 éves kislányok párnákkal. Micsoda világ.

Egyébként Tomcat írta egyszer a blogjában, hogy a 8 napon belül / túl gyógyulást nem úgy állapítják meg, hogy tényleg meggyógyul-e annyi idő alatt (érthető is, hiszen akkor nem lehetne már a bűncselekmény elkövetésekor megállapítani előre), hanem van egy táblázatuk az orvosoknak, amiben le van írva, mi minősül 8 napon belülinek és túlinak. A csonttörés minden esetben 8 napon túli (súlyos testi sértés), de a repedés bizonyos esetekben nem, és például az agyrázkódás is csak könnyű testi sértésnek számít.

A rendőrség bejelentette, hogy garázdaság gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen nyomozást indítottak. Ezek nem lehetnek a ZP aktivisták, mert ők nem ismeretlenek. Ha ellenük indult volna eljárás, azt jelentették volna be. Tehát magyarán a fényképen mosolygó, kreol bőrű úriemberek érdeklik jobban a zsarukat. Hogy is van ez tehát, ki vert meg kit?
toloba Creative Commons License 2006.03.01 0 0 406
Dehogy!
balos provokácijó vótt...és balos vert balost....
Előzmény: Törölt nick (404)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.01 0 0 405

"Aki veszi a fáradságot, és átolvassa a honlapjukon található népszavazási kiírást, akár arra is rájöhet, hogy ezek a javaslatok tényleg egy jobb, élhetőbb, rendesebb országot eredményeznek."

 

na ne ezeket a béna demagóg javaslatokat, te tényleg komolyan veszed, akkor még zoknibb vagy mint ők, mert ők sem veszik komolyan...

 

minden újszülött kapjon egy milliót, legyen ingyenes parkolás, internet jó van...

Előzmény: Törölt nick (387)
farokmarci Creative Commons License 2006.02.28 0 0 400
Bokszerrel megütni valakit nem ugyanaz, mint agyonverni. Nem feltétlenül van nyoma. Akit mellen vágnak vele, annak nem fog látszani az arcán.
kia podesta Creative Commons License 2006.02.27 0 0 399

Ez így igaz: a fidesz politikai gengszterizmus.

Ez a nyilatkozat a létező legjobb bizonyíték erre!

Előzmény: toloba (398)
toloba Creative Commons License 2006.02.27 0 0 398
Fidesz: politikai gengszterizmus Sárréten
2006. február 27., hétfő 19:52 InfoRádió / MTI
Kinyomtatom Elküldöm
"A szocialisták kampányával megjelent a politikai gengszterizmus a Sárréten" - mondta Arnóth Sándor, a térség fideszes országgyűlési képviselője Püspökladányban.



Emlékeztetett arra, hogy a múlt hét végén csuklyások "rontottak rá" Pokorni Zoltán választási fórumára, amit "nem lehet polgárpukkasztásnak tekinteni".
A politikus hozzátette: a csuklyások rátámadtak a rendezőkre, többek között az ő fiát is megütötték, és csak a Lungo Drom aktivistáinak segítségével sikerült kitessékelni őket.

Arnóth Sándor és Balogh Gusztáv, a Lungo Drom képviselője közölte: a csuklyás fiatalokat erőszak nélkül tessékelték ki, így alaptalanok azok a híresztelések, hogy bántalmazták a tollpárnákkal behatolókat.

Náluk később egy pillangókést is találtak a rendőrök - tette hozzá.

Kiss Sándor, Báránd fideszes polgármestere arról számolt be, hogy szombaton elzavarták a Kabán rendezett labdarúgó-mérkőzésről, ahová települése csapatát kísérte el.

Arnóth Sándor szóvá tette, hogy Csontos János, a térség szocialista országgyűlési képviselőjelöltje iskolákban, közintézményekben kampányol, ezzel "viszonylagossá teszi a törvényességet, és azt sugallja, hogy mindent lehet".



Csontos János nem minősít

"Arnóth Sándor képviselőtársam kijelentéseit nem minősítem, azok őt magát minősítik" - reagált az elhangzottakra Csontos János.

A szocialista országgyűlési képviselő megjegyezte: arról, hogy egy képviselő mikor, hol jelenhet meg, eltérő a véleményük.

"Az MSZP képviselői megkeresik az embereket, meghallgatják őket, én is így teszek: felkeresem a Sárrét összes civil szervezetét, és ennek keretében kerül sor intézménylátogatásokra is" - mondta a politikus.

http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-26085/rss
zálycsik Creative Commons License 2006.02.27 0 0 397
Igen.
És a boxert meg a bézbólütőt miéert veszed ténynek??? Mert a provoklátorok azt állítják??? A rendőrségen ezt miért nem sírták akkor el??? rendőrségi infók szerint nem történt ilyen. Kben ha a cigányok ilyenekkel verik el őket annak maradandó nyoma lesz.
Előzmény: Törölt nick (388)
Wic Creative Commons License 2006.02.27 0 0 396

Azaz úgy tűnik, könnyen lehet, nem símaszkban érkeztek, csak amikor a cigányok rájuk támadtak, ill. a kamerák elkezdték venni a dolgot akkor húzták a fejükre.

 

az épület elé nem símaszkban érkeztek. De akció közben már símaszkban voltak.

 

----------

 

Kuruc exkluzív: információnk szerint - szemben az MTI híradásával - fizikai atrocitás érte a zöld aktivistákat Pokorni püspökladányi fórumán a fideszesek részérõl. Egyes fideszesek szerint nem voltak ott Lungo Dromos verõemberek, a helyi Fidesz-jelölt szerint viszont nélkülük "lerohantak volna minket".

A helyszínre "Politikus, pihenj" feliratú tollpárnákkal a kezükben érkezõ fiatal társaságot (a legfiatalabb közülük 13, a legidõsebb 30 éves) már az ajtóban ellenségesen fogadták és be sem akarták engedni õket az épületbe. Feltételezhetõ, hogy a rendezvény szervezõi értesültek a Pokorni Zoltán Fidesz alelnököt "megpárnázni" (kispárnákkal megdobálni) kívánó aktivisták szándékáról, ezért a csoportot jól megtermett, botokkal, bokszerrel (!) felfegyverkezett verõlegények, a polgári párttal szövetséges Lungo Drom cigányszervezet emberei várták, akik azonnal durván bántalmazni kezdték a jórészt tizenéves fiatalokat, köztük három lányt. Akció közben a zöldek már símaszkot húztak fejükre.


Fideszes "rendezők" Ladányban


Az egyik aktivista elmondása szerint a társaság tizenhat éves lány tagját "egy nagydarab, kigyúrt cigány úgy megrúgta, hogy leesett a  lépcsõn, majd súlyos sérülésekkel azonnal kórházba kellett õt szállítani". 

A "terroristák fegyverei"

Az esetet rögzítette az egyik kereskedelmi csatorna helyszínen tartózkodó operatõre is.  A fiatalember elmondta még, hogy az egyik lungo dromos bokszerrel támadta meg, és több erõs ütést mért a hátára. A csupán párnákkal "felfegyverzett" csoport ezután a vasútállomásra menekült a dorongokkal és fémbokszerekkel támadó cigányok elõl, ahonnan a rendõri intézkedést követõen a helyi kapitányságra vitték õket. Az egyik aktivistánál talált zsebkés, melyet az incidens során senki sem használt, mindössze 6 centiméter pengehosszúságú, tehát jogosan tarthatta magánál az illetõ, szemben a Fidesszel szövetséges Lungo Drom cigányszervezet emberei által használt dorongokkal és acélbokszerekkel.

A rendõrség 7 óra múltán hazaengedte a párt aktivistáit, akikkel szemben nem indul eljárás - ezért, indul viszont állítólag szabálysértési eljárás, mert a sínek közt sétáltak. A botokkal és bokszerral támadó lungo dromosokkal szemben semmiféle rendõri intézkedés nem történt, csupán - a zöldek szerint - Pokorni Zoltán dicsérte meg õket a "provokátorok példás kezeléséért." Egyes fideszes aktivisták és olvasói levelek szerint viszont nem is voltak ott Lungo Dromosok, nemhogy vertek volna bárkit. A helyi Fidesz-jelölt, Arnóth Sándor szerint viszont: "ha nincs ott a Lungo Dromos baráti köröm, akkor (...) ezek a csuklyás emberek lerohanják a mi politikai gyûlésünket." Ugyancsak alátámasztják e baráti kör jelenlétét a fotók.

Orbán Viktor, volt kormányfõ a 2002-ben, amikor Deák Ferenc söjtöri emlékházának felavatásakor a MIÉP-hívek megakadályozták, hogy Medgyessy elmondja avatóbeszédét ("MIÉP-es rendzavarók tojást, almát és köveket dobáltak a helyszínre érkezõ kormánytagok felé"), azt mondta, a szólásszabadság mindenkire vonatkozik:
"Magyarországon ma demokrácia van, a demokráciának talán a szíve közepe a szólásszabadság; ha a miniszterelnök úr mondani akar valamit az embereknek, akkor az a helyes, ha elmondhatja - mert szólásszabadság van, s az a miniszterelnökre is vonatkozik" - mutatott rá a Fidesz-elnök. Orbán hozzátette: ugyanakkor az embereknek is joga van elmondani a véleményüket, s a miniszterelnök  helyesen teszi, ha meghallgatja azt, amit neki szánnak".

Egy szemtanú beszámolója a ladányi eseményrõl:

Mostanra már a fél média arról zeng, mi történt tegnap este Püspökladányban. Nos, a hajdú-bihari kisvárosban elég csúnyán kimutatta a Fidesz a foga fehérjét, most már pontosan tudhatjuk, mit várhatunk tõlük! Mondom ezt, mint alapvetõen jobboldali meggyõzõdésû ember.

Mint már nyilván tudjátok, a Zöld Párt, melynek magam is szimpatizánsa vagyok, nemrég meghirdette a politikusokból bohócot csináló kampányt. Ennek keretében ment le egy 10 fõs aktivista-csoport, fõleg tizenéves fiúk és lányok Püspökladányba, Pokorni Zoltán lakossági fórumára, hogy kispárnákkal dobálja meg Pokornit, jelezvén, hogy ideje pihennie. A "merénylõk" símaszkot viseltek, mert nem szerettek volna a tévébe kerülni, ennek okán iskolából, munkahelyrõl valahogy kirúgódni.

Az Interneten szervezett akciót a Fidesz valahogy megneszelte, és a helyszínen a Lungo Drom cigányszervezet "aktivistái" fogadták a Zöld Pártot. Dorongokkal, bokszerekkel támadtak a párnát cipelõkre, többüket lelökték a lépcsõn. Egy 16 éves lány bordatörést szenvedett, azonnal kórházba kellett szállítani, egy másikat bokszerrel ütötték mellen. A többi sérülést nem számoltuk össze, de valószínûleg több is lett volna, ha nincsenek ott kamerák és fényképezõgépek. A csapat a közeli pályaudvarra menekült, ahol álló tehervonatok között rejtõztek el a dühöngõ cigányok elõl. Mindeközben Pokorni Zoltán odabent mosolyogva megjegyezte, hogy "íme, a roma fiatalok milyen jól kezelik a provokátorokat". A cigányok késõbb egymás szavába vágva, lelkendezve mesélték, kit hogy vertek össze.

A csapatot késõbb a rendõrség elõállította, érdekes módon a felfegyverzett cigányokat (szokás szerint) nem. Hét óra várakoztatás után eljárás indítása nélkül elengedték õket. Idõközben a rendõröknek más dolguk is akadt, a városban valahol késeléssel egybekötött tömegverekedés tört ki egy disznóvágáson. Vajon ennek volt köze a feltûnõen nagy számban a városba érkezett Lungo Drom aktivistákhoz?

A média nagy erõkkel megkezdte az ügy maszatolását, a másnap esti híradókban szó sem volt már dorongokról és sérült tizenévesekrõl, csak "dulakodásról" és "símaszkos támadókról" beszéltek. Cigányokról sem volt szó, hiszen azokat nem szabad megemlíteni. Pokorni rebegõ hangon ecsetelte néhány lapban, hogy "ilyen durva támadást" még nem látott politikai pályafutása alatt. Ismét bebizonyosodott, miféle rendszer van Magyarországon.

Ez a történet csak akkor jut el a nagyközönséghez, ha az Interneten terjed. Ez az egyetlen média, amit a kétpártrendszer még nem tart teljes kontroll alatt. Küldd tovább minél több embernek!
(A beszámoló a Demszky arcát barátaival együtt tortával dekoráló Tomcat blogjából való)

Előzmény: kia podesta (394)
Wic Creative Commons License 2006.02.27 0 0 395

ja, biztos hideg volt a teremben, odabent elkezdtek fázni, ezért felvették a símaszkot.

 

kár, hogy Zuschlag nem volt ott, tett volna arról, hogy ők már ne fázzanak.

 

Előzmény: kia podesta (394)
kia podesta Creative Commons License 2006.02.27 0 0 394

Nos, finákok, itten már valami megint bűzlik: lehet valaki megint ordasat hazudik?

Mint a fityisz helyi képviselője, aki ugye azt nyilatkozta, hogy a fiatalok betörtek a terembe és ott agyba főbe vertek mindenkit...aztán mint kiderült ez sem igaz!

 

Nézzük meg mit írnak az RTL Klub honlapján (akiknek nyiván a közzétettnél bővebb videofelvételül van)

 

A tíz, magát Zöld Párti aktivistának valló fiatalt végül nem jutott be a terembe, mert a biztonsági emberek párperces dulakodás után megfutamították őket. Ekkor már símaszkot viseltek, így nyilatkoztak később az újságíróknak is. A rendőrök végül a vasúti sínek mellől kísérték be a csoport tagjait.

 

Ugyanez elhangzik a bemondótól is!

 

Azaz úgy tűnik, könnyen lehet, nem símaszkban érkeztek, csak amikor a cigányok rájuk támadtak, ill. a kamerák elkezdték venni a dolgot akkor húzták a fejükre. (amit egyébként erősen életszagúvá minősít, hiszen akkor már az utcán is feltűntek volna...)

 

Szóval, hogy is van ez akkor?

Előzmény: Turulmadár (391)
MGperY Creative Commons License 2006.02.27 0 0 393
(egyébként a pillangó kés az mitől olyan kurvára veszélyes, szemben mondjuk egy hagyományos késsel? mert h nagyon idétlenül lehet vele hadonászni azt értem.)
drzyx Creative Commons License 2006.02.27 0 0 392

ne szaladozz Ákos topikról topikra, kérdeztem valamit, de úgy látszik ez már '43 tavasza, a rugalmas elszakadások időszaka...

szomorú ez nagyon, dehát magatoknak kerestétek...

Előzmény: Turulmadár (391)
Turulmadár Creative Commons License 2006.02.27 0 0 391
Csak bíztam benne, hogy a kicsi kis agyad így jobban befogadja, miért nem normális, ha valakik símaszkban és kapucniban érkeznek egy rendezvényre. Nem fogadta be, na bumm.
Előzmény: drzyx (59)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2006.02.27 0 0 390
"Tomcatről meg akik ezt a Zöld Pártot pesztrálja. Előttem leírta magát. Ha magát jobboldalinak tartja, akkor a választási kampány végén, miért a legnagyobb jobboldali párt ellen szervez provokatív akciókat??" Annyira hihetetlen, hogy valaki lehet jobb oldali anélkül, hogy a fideszt különösebben kedvelné? Épp annyira jobboldali az a párt, mint ahogy az mszp baloldali.
Előzmény: zálycsik (354)
farokmarci Creative Commons License 2006.02.27 0 0 389
Igen, lövöldöztek volna, nekik ugyanis van mivel. Itt sírtok állandóan, amiért Tomcat fegyverrel jár, aztán most meg hirtelen nem hiszitek el? Loydiról meg tudjuk, hogy szívbaj nélkül használja akár tizenöt kisebbségi ellen is, ha kell.
Előzmény: zálycsik (386)
zálycsik Creative Commons License 2006.02.26 0 0 386
Pillangókés volt, a zsaruk el is vették a csávóktól.

A második rész meg...nevetséges vagy. Lövöldöztek is volna???? Gratulálok......nagyon kis agyad lehet.
Előzmény: farokmarci (385)
farokmarci Creative Commons License 2006.02.26 0 0 385
Mint már közölték volt, a "pillangókés" az egyik kissrác 6 cm-es zsebkése volt. Ebből kreáltak a fideszesek "pillangókéses támadókat". Egyébként érdekes támadás lehetett, egyik kézben pillangókés, a másikban párna? Mindenkit leszúrunk, Pokornit meg párnával kényeztetjük? Nos, párna biztosan volt, arról fénykép is készült, de a "pillangókést" egyelőre csak a fideszesek beszámolóiból ismerjük...

Egyébként a cigányok szerencséje, hogy nem Tomcat ment oda, mondjuk Loydival vagy Robinnal, mert akkor hétszentség, hogy kurva nagy balhé lett volna, lövöldözéssel egybekötve. De akkor Pokorni is kapott volna a nagy pofájába, ebben biztos vagyok.
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.02.26 0 0 384
Durván úgy szájonsmárolták volna Tomcatet, hogy kileng az identitása.
Előzmény: zálycsik (383)
zálycsik Creative Commons License 2006.02.26 0 0 383
Oké, de a drogosok, meg a travik is tudnak ám durvák lenni!!!! :))
Előzmény: 127.senki (382)
127.senki Creative Commons License 2006.02.26 0 0 382

Nem tartom valószínűnek.

Demszkyt nem kíséri LungoDrom testőrség.

Előzmény: zálycsik (376)
Bimbum Creative Commons License 2006.02.26 0 0 381
Igazad van. Tomcat vette a négy krémest, de nem ő dobta, hanem a barátja.
Előzmény: zálycsik (380)
zálycsik Creative Commons License 2006.02.26 0 0 380
Picit tévedsz. Nem "a nagy Tomcat" dobta meg hanem egy haverja. És picit más szitu volt....
Előzmény: Bimbum (378)
zálycsik Creative Commons License 2006.02.26 0 0 379
Csak "komolyabb" bulik alkalmával kerül elő, van a lakótársamnak is, akkor szoktunk itthon ütögetni. :)) Nagyon multifunkciós!!
Előzmény: Doppelstangel (375)
Bimbum Creative Commons License 2006.02.26 0 0 378
Úgy látszik az SZDSZ-es főpolgármester lazább, mint a fideszes fiúk. Őt maga a nagy blogger, tomcat dobta meg francia krémessel (nem kaptak tortát), de nem foglalkozott különösebben a dologgal.
zálycsik Creative Commons License 2006.02.26 0 0 377
Vagy nem. :))
Előzmény: Doppelstangel (374)
zálycsik Creative Commons License 2006.02.26 0 0 376
Mondom, ott ügyesebben csinálták. Gondolom, ha Demszkyékhez is símaszkban köszönnek be, más lett volna az adjon Isten. :))
Előzmény: toloba (372)
Doppelstangel Creative Commons License 2006.02.26 0 0 375
Én meg a fürdőkádban gyorsúszok...
Előzmény: zálycsik (370)
Doppelstangel Creative Commons License 2006.02.26 0 0 374
Ha viszont csak egy papírzacskót húznának a fejükre vagy Mickey Mouse álarcot öltenének, akkor vígan és dalolva átadod a pénzedet, és még kezet is csókolsz...
Előzmény: zálycsik (371)
toloba Creative Commons License 2006.02.26 0 0 373
Nehogy kiderüjjön tanákoztál már Szász-szal...:))
Előzmény: zálycsik (370)
toloba Creative Commons License 2006.02.26 0 0 372
Megfélemlítés kispárnával?

...így kezdődik...ott van, egy sorozat része lett volna ez az akció is...
Előzmény: zálycsik (363)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!