Keresés

Részletes keresés

Doktor Low Creative Commons License 2006.02.27 0 0 175

narancsbukta,

 

belőled sugárzik a gyűlölet! Jó náci lehetnél!:))

 

Nos nem tévedtem, a Fidesz valóban a 7-ét javasolta, ahogy előre megmondtam. Feltételezem, később úgy értékelték, a két nap médiakampány nem elég arra, hogy Gyurcsány szétfényeztethesse magát. 

 

Bukta, bazz, de muszáj nekünk is gyűlölködni? Olyan vagy ezzel a sok vigyori-jellel, mint egy negatív originalqszi. 

Előzmény: narancsbukta (174)
narancsbukta Creative Commons License 2006.02.27 0 0 174
Ja es hogy nem levegobe beszelek kicsi nosztradamuszom, eztetet te irtad:

"..erre a Fidesz, ha jól taktikázik, eljátsza a nagyvonalút, és benyögi, hogy akkor jó Miniszterelnök Úr (itt már akármilyen nyájas is lehet), akkor legyen az első fosduló előtt két nappal (péntek este) a Közgázon (igazodva a hagyományokhoz).

Ha Gyurcs erre megint csak elutasít, az az Ő kompromisszumképtelenségét jelzi, meg lehet mondani azt is, hogy azért nem teccik neki semmi, mert fél a vitától. "

a ket bappal elotte az 7.-e. megjegyz. a szerk :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Doktor Low (171)
narancsbukta Creative Commons License 2006.02.27 0 0 173
egyebkent meg boven elegendo a ket nap, mert nem meggyozni kell az embereket, csak rakenyszeriteni hazudos vezired, hogy szoritkozzon a tenyekre, es ne mondjon be jo szokasahoz hiven olyan bloffoket, amit hozzaertok kapasbol cafolni tudnak. A kisebb hazugsagaival mar senki nem akar itt foglalkozni, annyit nem ertek, hogy tobb napig "boncolgassa" a media, most ippeg mit, es miert fillentett a JEL :))))))))))))))))))))
Előzmény: Doktor Low (169)
narancsbukta Creative Commons License 2006.02.27 0 0 172
a fidesz azert "csapott le" ocsi, mert nincs abban a helyzetben a sorozatos beegesei utan, hogy meg egy ujabbat kockaztasson. Vedd mar eszre, most nem a fijjug diktalnak, es ez igy van lyol. A fijjug most diktalas helyett nyalogatjak a rogan faxat, es egyeb bukeik okozta sebeik.... :))))))))))))))))))))))))))))))))
egyebkent meg mintha nem otodiket, hanem hetediket vizionaltal volna te kis nostradamusa az indexnek, az otodiket en irtam. :)))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Doktor Low (169)
Doktor Low Creative Commons License 2006.02.27 0 0 171
Előzmény: Doktor Low (170)
Doktor Low Creative Commons License 2006.02.27 0 0 170

ÖÖÖ.... ez azért jó nagy blöff volt a részedről, mert Ferenc Vezér a kormányszóvivő útján üzent - oh, bocsánat, fanyalgott - vissza, persze attól még lehet, hogy Batiznak a saját szájával mondta el, hogy nem jó neki a két forduló között.

 

Ez nem változtat a tényen, hogy legyávázni valakit, aki épp kihívott vitára (nyilván a szocialista logika szerint ezzel bizonyítva gyávaságát), enyhén szólva is sajátságos.

Előzmény: AliceCsodaországban (168)
Doktor Low Creative Commons License 2006.02.27 0 0 169

"Az mszp nem hazudott"

 

Hát persze, az MSZP az igazak pártja. Ezt csak egy szellemi retardált hiszi el.:))))))))))) Fáradsz narancsbukta! Hol van a régi tűz?!?!:)))

 

Egyébként (azok után, hogy múltkor is pontosan megjósoltam  a mai felállást) elárulok Neked még egy dolgot: Két nap kevés a közhangulat megfordítására. Még a kommunizmusból örökölt médiatúlsúlyotok segítségével is. "Azértvagyokártatlanmertelévült" Ferenc Vezérednek (Heil!:))) valami ütősebbet kell kitalálnia, mint a múltkor! Mit gondolsz, miért csapott le a Fidesz az 5-ei időpontra, gyak. két nap alatt? Ha Gyurcs. már így elszólta magát, ciki lett volna neki, ha Deutsch elfogadó nyilatkozat után azt mondja, hogy hopp, mégsem! 

Előzmény: narancsbukta (165)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2006.02.27 0 0 168

Éppenséggel ez sem olyan tiszta - nem Orbán hívta ki vitázni, hanem Deutsch F. Tamás hívta 8 hétig tartó vitafolyamatra a kormánypártot, és ennek befejező aktusaként - mintegy a kronát feltáve rá  - a két forduló köz lett volna szerinte a két min.elnök vitája, mint ékkő a diadémon stb (ami mint már kiderült, ab ovo marhaság.)

Orbántól még egyetlenegy direkt mondatot nem hallottunk, ő csak a "magyar emberekhez" beszél különféle jól megszervezett örömgyűléseken. Mikor Gyurcs. direktben a saját szájával visszaüzente, hogy neki miért nem jó ez az időpont, arra is csak szóvivő (D.F. T.) útján érkezett a válasz... ó

Előzmény: Doktor Low (160)
sashimi Creative Commons License 2006.02.27 0 0 167
Ha GYF csapata eleg hatarozott, akkor OV ugysem tud elmenekulni az elso fordulo elott nehany nappal megrendezett vita elol. Csak azt kell tennie GYF-nek amit OV tett 2002-ben: kijelentenie, hogy i ott lesz 5-en es beszel az ujsagirokkal. S az mar OV dontesen legyen, ohgy a masik szekben o ul, vagy padig egy meretes pluss nyuszi.

sashimi
narancsbukta Creative Commons License 2006.02.27 0 0 166
nem, arra kell a ket nap, hogy orban hazugsagait meg lehessen cafolni. ne csak a manemben kozolt K.O. "konyvreklam" keruljon ki a koztudatba.
ketszer eljatszottak a fijjug ezt a bohozatot, harmadszor senki nem veszi be.
Kenytelen lesz vezered kevesebbet, es ugyesebben hazudni. mekkora szarban vagytok! :))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Doktor Low (159)
narancsbukta Creative Commons License 2006.02.27 0 0 165
fidesz hazudott
az mszp nem

az mszp eleve az elso kor eloti 5.-ere helyezte az idopontot
a fidesz "taktikazott"
szavazz a hazugok partjara. Nekedvalo! :))))))))))))
Előzmény: Doktor Low (160)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.27 0 0 162
rosszabbulelunk: 4. hozzászólás.
Előzmény: Törölt nick (161)
Doktor Low Creative Commons License 2006.02.27 0 0 160

Leírom még egyszer, csak Neked Alíz:

 

Or-bán ki-hív-ta Gyur-csányt vi-táz-ni.

 

Az időpont körüli vita meg nem gyávaság, hanem taktikázás. Ahogy Fletó is taktikázik az időponttal. (az nem gyávaság?)

 

Minek hányod ide még kétszer, amit a pártközpontból meg a Nap-Keltéből már hatszor megüzentek? Ez vitafórum, nem kampányioroda...

Előzmény: AliceCsodaországban (155)
Doktor Low Creative Commons License 2006.02.27 0 0 159

Igazán ne zavarja a balos olvtársakat, hogy Orbán hívta ki Gyurcsányt vitára (nyilván, mert olyan gyáva volt!), erre Gyurcsány a választási csaló Nyakó útján, acsak azt volt képes hajtogatni, hogy jajj, ez az időpont nem jó, jajj, az az időpont sem jó! Pont, mint egy fürdőskurva.

 

Ugyan mire kell Gyurcsinak a média, meg a két nap a választások előtt?? Persze, hogy arra, hogy a ballib. többségű média lefolytassa helyette a vitát!! Mert első benyomásra múltkor is Orbán volt a jobb, oszt egy hétig kellett magyaráztatni a médiátokkal, míg kijött Gyurcsány nyertesnek. Ugyan már, ki nem lát ezen át?? Szánalmas, gyáva féreg Gyurcsány Fletó, aki fél, hogy a választók a vita alapján, és nem a médiamegmagyarázó embereinek véleménye alapján fognak dönteni.

Előzmény: AliceCsodaországban (155)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.25 0 0 158

"Ugyan mi egyéb ha nem gyávaság?

Akárhogy is szépititek ez az. Most képzeld el pl az usákokat, amikor elnökválasztás előtt az egyik azt mondja, hogy majd akkor állok ki vitázni, ha legalább 25 államban megvolt már a részeredmény, igazán kiváncsi vagyok, hogy erre még a legegyszerűbb észjárású mexikói bevándorló is mit mondana????

 

Nekem egyébként nagyon teccik ez a mindenféle megmagyarázása a megmagyarázhatatlannak. "

 

Most akkor mi van. Ez a beírás csípőből kilőtt hülyeség?

Előzmény: AliceCsodaországban (155)
elemes Creative Commons License 2006.02.25 0 0 157
ja nem, április 7.
Előzmény: elemes (156)
elemes Creative Commons License 2006.02.25 0 0 156
ez melyik fidesz közlemény...?

amit én láttam abban batiz nyilatkozatát követően azt mondták jó, akkor legyen április 9.
Előzmény: szutyok (154)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2006.02.25 0 0 155

Kiváncsi vagyok, hogy az mszp kampánystábja megfelelően lecsapja e majd ezeket a magas labdákat, komolyan.

 

Mert kérem itt az a kérdés, hogy Orbán tökös legény é? Ha az, akkor - arra hivatkozva ugyebár (c.r by Tompika miszerint az ellenzék jelöltje hívja ki vitára a min. elnököt, ellenberger az időpontot a kihívott választja - egyszerűen semmi más magyarázat nincsen arra, hogy miért ódzkodik pl. az ápr. 5-től, mintsem az, hogy most is csak azt fogja csinálni mint eddig: blöfföl és attól fél, hogy pár blődlijére esetleg a szagemberek azt mondják, hogy kérem ez baromság bocsánat.

 

De Orbán nem tökös legény, ő bír olyanokat mondani, hogy a sas nem kapkod legyek után, meg hogy nem foglalkozik komolytalanságokkal (server feltörés), de mikor meg kell mutatni, hogy ÉRVEKKEL képes győzni, ott ő úgy elbujik, mint hugyó disznó a fűben.

 

Blöffművész. És ha mégis ő győz, majd mindenki meglátja, hogy miket is fog betartani ebből a sok igérgetésből. (Más a kampány, és más a kormányzás - ezt fogja mondani...)

 

off 

Én Kende könyvét nem tartom nagy durranásnak, jó kis politikai blöff az is. De egyre inkább hajlok rá, hogy bizony sok igazság van benne. Erre a pontot éppenséggel az a karácsonyi családi riport tette fel... ott volt ugye a sok szép gyerek (bár Rasi éppen lelkigyakorlaton volt..) meg ott volt Lévay Anikó. Szemmel láthatóan Orbán azt  a képet akarta kialakítani, hogy ők mennyire szeretik egymást,, de nekem Lévai Anikó metakommunikációs gesztusai éppenséggel mást mutattak: nekem valahogy az jött le belőle, hogy neki tökéletesen elege van ebből. MInden házastársi simogatást hárított pl... akinek szeme volt erre látta.

Nekem akárki akármit is mond, a 2002-es kampány óta a szememben ez az ember nem más,  mint egy cihológusra szoruló meghasonlott ember. Milliószor inkább egy gátlástalan üzletembert látnék az ország élén, mintsem olyan valakit aki a miniszterelnökséggel KOMPENZÁL.

on

 

 

 

szutyok Creative Commons License 2006.02.24 0 0 154

Ez nagyon jó!!! Fidesz közlemény!

 

"A miniszterelnök a szóvivőjén keresztül nemet mondott Orbán Viktor kihívására, nemet mondott arra, hogy a választások második fordulója előtt folytassanak vitát" - értékelte a történteket a Fidesz.

A párt sajnálja, hogy Gyurcsány Ferencben "nincs annyi bátorság, mint Horn Gyulában", aki 1998-ban kész volt a választások második fordulója előtt vitázni Orbán Viktorral.

Derek Creative Commons License 2006.02.24 0 0 153

"Inkább menjenek el horgászni, és ha fogtak halat, azt adják nekem!"

 

 

 Oszt ugyan miert ,ha halat akarsz fogj magadnak. vagy vegyel a boltban.

Megteheted te is,hogy kivaltod ra az engedelyt aztan uldogelj a vizek partjan ha halat akarsz ,miert masoktol varod el hogy odaadjak neked azt amiert masok  megdolgoztak.Egy nagy turost.

Előzmény: Váradi Március (149)
vitéz Ebőváry Nyüglönc Creative Commons License 2006.02.24 0 0 152
"Ebbe KE ne szóljon bele! Ne gyúrja magát ennyire le!"

A bibi az, hogy kurv@ sok más dolog is van a világon és az ország nem engedheti meg magának, hogy ilyen pitlák dologra, mint a vita időpontja rámenjen az ország fél erőforrása.

Attól van ebben az országban nagy szopás, mert senki nem tesz semmit meg hatékonyan, ha egy kis esélye is van arra, hogy évekig húzhat jelentéktelen dolgot.

Ebőváry
Előzmény: porhó (147)
narancsbukta Creative Commons License 2006.02.24 0 0 151

pontosan.

 

fel kell vele torolni a padlot. es ha hazudozni mer, a media majd szetcincalja. Nem engedheti meg maganak azt a luxust a baloldal, hogy a bloffgep harmadszorra is ugyanazt lenyomja a torkukon.

 

Magyar ember nem sumakol. Nincs mit takargatnia. Alljon ki a JEL ugy, hogy amit allit, az ellenorizheto is legyen. Ha meg ehhez nix mersze, akkor ne akarjon kormanyozni. Sumak senkik nek kellenek.

Előzmény: porhó (148)
narancsbukta Creative Commons License 2006.02.24 0 0 150

NEM SZABAD MEGENGEDNI hogy a csillagokat is lehazudja a finako. Vegye orban tudomasul, hogy nem o diktalja itt mar a felteteleket, nem alakithatja ugy a jatekszabalyt, hogy kendozetlenul hazudozzon, mint azt mar ketszer megtette.

nincs harmadszorra repeta. 

Váradi Március Creative Commons License 2006.02.24 0 0 149
Inkább menjenek el horgászni, és ha fogtak halat, azt adják nekem!
porhó Creative Commons License 2006.02.24 0 0 148

OV nem ezt tette 2002-ben???

Közölte, h hol, mikor és kalap. Vagy tévedek?

Előzmény: narancsbukta (146)
porhó Creative Commons License 2006.02.24 0 0 147

Minden Tiszteletem azért, h ezt kikerested, de én most így hirtelenjében nem tudom, ki az, aki "szabotálni" akarna. Az - ebben az olvasatban - csak a mineln. lehetne: Ő nem akar. Ha OV akar - lelke rajta! A disznótorban is egyedül csak a disznónak kötelező a részvétel!

 

Ebbe KE ne szóljon bele! Ne gyúrja magát ennyire le!

Előzmény: vitéz Ebőváry Nyüglönc (145)
narancsbukta Creative Commons License 2006.02.24 0 0 146

nem kell itt solyom urnak idopontot ajanlani.

GY F siman jelentse ki, hogy ket nappal a kampanycsend elott hol varja viktort a vitara. Ha akar, jelenjen meg, ha nem, ugy is jo, o ott lesz :))))))))))))))))

Arra azert kivancsi lennek, hogy viktor ez esetben meg merne-e tenni, hogy elbujdosik :))))))))))))))))))))))))

Előzmény: vitéz Ebőváry Nyüglönc (145)
vitéz Ebőváry Nyüglönc Creative Commons License 2006.02.24 0 0 145
"A Magyar Köztársaság Alkotmányának 29. § (1) bekezdése rögzíti a köztársasági elnök legfőbb feladatát: kifejezi a nemzet egységét és őrködik az államszervezet demokratikus működése felett."


Ebbe belefér egy vélemény. Különösen ha a t. résztvevők el akarják szabotálni a vitát.


Ebőváry

Előzmény: porhó (140)
nofene Creative Commons License 2006.02.24 0 0 144

Nofene, részemről a megbocsájtás. :-)

Mondjuk a helyzet tényleg abszurd ahhoz hogy még ki is forgassuk. De hát mit van mit tenni.

Előzmény: preludium (143)
preludium Creative Commons License 2006.02.24 0 0 143
EU-tagok vagyunk? Igen! Brüsszel hozzájárult a regisztrációs dij eltörléséhez? Nem.Pedig Brüsszel hozzájárulása nélkül nem ugrálhat Orbibaba ebben a témában!
Előzmény: zálycsik (120)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!