Nem is tudom, megnéztem a MN online-on a letöltött "kreatív" anyagot. Aztán a többi párt "kreatív" anyagát is. Na én ezt azért annyira nem félteném. Sajnos szakmai szemszögből nézve (garfikus) ezek annyira gyalázatosak, hogy sírni lenne kevem tőlük.
Ne nagyon fáraszd magad: ezek álíltólag a kidobott anyagok, nem akartak felhasználni. Én nem vagyok grafikus, de néha muszáj csinálnom egy-egy honlaptervet, esetleg reklámcsíkot. Van vagy hatszáz elkezdett, de be nem fejezett, vagy befejezett, de fel nem használt anyag valahol a vinyómon. Nyugodtan kutakodhatsz benne, a felhasználónév user, jelszó pass.
Kicsit olyan ez, mint más szemetesládájában, esetleg pöcegödrében kutakodni. Sok érdekeset nem találsz, viszont nyakig sz@ros leszel. Így jártak nemrég fütyeszék is.
Hát, azokat be kellene gyüjteni, ha segítetek, megszakértem, de más is hozzászólhat bátran. Ígérem, független maradok, mert a sz@r az sz@r, mindegy, hogy ki csinálja.
már megint a humorlogika. A szerzői kog az szerzői jog és a tulajdoni jog tulajoni jog. értem. ha én anno ilyen szintű anyaggal megyek az iparra felvételizni még takarítónőnek sem vettek volna fel.
Jellemzők: A többfunkciós lábtörlő szőnyeg egyben látja el a tisztasági zóna és a reklámhordozó feladatait. Elhelyezhető süllyesztve vagy saját vinil szegéllyel.
Színek: 40 standard színből egyszerre 16 színt lehet felhasználni.
Anyaga 100% poliamid, hátoldala vinil vagy gumi. Mosható. Vastagsága kb. 8mm