Keresés

Részletes keresés

Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 30 perce 0 1 172334

Szerintem a háború mindig is embertelen volt, de amíg regularis hadseregek harcoltak egymással addig a katonai vezetőknek elemi érdekük fűződött hozzá, hogy a katonáik emberek maradjanak. Jó harcosok de emberek morallal.

Nem elsősorban az egyezmények miatt, hanem hogy az erkölcsi foleny érzetet fenn lehessen tartani a soraik között és vezetni lehessen őket. Immoralis darab szarokat nem nagyon lehet már sehova vezetni és nem nagyon lehet egy hatar atlepese után már zsinormerteket fenntartani.

Ezért üldözte a hadbíróság réme a háborús bűnöket elkövető katonákat, hogy rendet lehessen tartani és egyben a sereget. Ezért lőttek agyon a szovjet tisztek a nőket megeroszakolo katonaikat és ezért tartottak rendet a náci tisztek a katonáik között vagy az amerikai tisztek az amerikai katonák között.

A fejlevagast nem csak a muszlim fanatikusok gyakorolják hanem a "keresztény" közép amerikai drogkartellek is és úgy látszik, hogy az orosz irregularis katonák is. Én ezt nem hasonlítanak más országok törvényei mentén végrehajtott halalbunteteshez mert ott elvalasztjak a fejét a testtol minél gyorsabban itt pedig nekiállnak cincalni egy késsel macsetevel vagy fejszekkel és a cél a látvány és a test megbecstelenitese, nem az, hogy minél gyorsabban a túlvilágra segítsék az áldozatot. Közben ezt videora veszik és megbotránkoztatnak vele más embereket.

Láttam én már jópár fejlevagos videót és mindegyikben nem maga a fej levagasa az aki bélyeg az ember retinajaba hanem azoknak az embertelensege akik ezt végrehajtják. És azután kiserti. Komolyan mondom, kísért!!!

Az embernek újra és újra eszébe jut és nem tud szabadulni tőle. Olyan élesen a képek mintha 5 perce látta volna őket, pedig évek teltek el. Senkinek sem ajánlom és nem is vagyok hajlandó többet megnézni egyet sem. Egy kicsit mérges is voltam a novaja gazetara mert csak a cikket akartam elolvasni de többet mutatott képekben, mint amit látni akartam.

Az orosz hadseregnek ha kulonb akar lennék azoknál az iszlám szelsosegeseknel akik ellen harcol akkor meg kell toroljia ezt az embertelenseget és felelősségre kell vonnia a saját katonáit! Egy kiszolgáltatott ember testét halálában szetcincalni sem nem bátor sem nem emberi. Ha ők is ezt csinálják semmivel sem jobbak náluk.

 

Előzmény: Bromhold (172328)
Ben Dover Formore Creative Commons License 30 perce -2 1 172333

Ez ^ igy ^ nem korrekt, mert orosz allampolgarsagu sportolok indulhatnak, csapatok is, de semleges zaszlo alatt >

 

Ez pofáraesés. :-D Tehát korrekt.

Előzmény: Bromhold (172329)
sasa0955 Creative Commons License 1 órája 0 4 172332

"Orosz katonaviselt bűnözőkből áll"

Sorkatonai szolgálat egy év, ezek nem profik és komoly képzésben sem részesültek.

Wagner csoport külföldre, ágyútölteléknek toboroz munkanélkülieket, alulképzett zsoldosokat , hasznosak, mert nem kell velük elszámolni .

 

Kis pénz, kis foci.

Előzmény: Glavius (172292)
Kód 001 Creative Commons License 1 órája -2 2 172331

Tényleg.

 

Tök jó szelfiket lehetett készíteni

 

Végülis Putyonmonnyonle, nemigaz?.

Előzmény: NYUGDIJAS TROTY (172327)
gitana19 Creative Commons License 1 órája -2 3 172330

Nem is tudom. A nemi erőszak és a kínzások, vagy a büszke fotózkodás? Még gondolkozok rajta.

Előzmény: NYUGDIJAS TROTY (172327)
Bromhold Creative Commons License 1,5 órája -1 1 172329

Komoly pofáraesés putlerisztánnak.

 

Négy évre kitiltották az oroszokat a legnagyobb sporteseményekről

 

A WADA döntése alapján a tokiói olimpián és a 2022-es futball-vb-n sem indulhatnának.

 

 

Ez ^ igy ^ nem korrekt, mert orosz allampolgarsagu sportolok indulhatnak, csapatok is, de semleges zaszlo alatt >

 

SPON >

Russische Sportler dürfen aber trotzdem an Turnieren teilnehmen: Als "neutrale Athleten" sind sie an sportlichen Großereignissen wie Olympischen und Paralympischen Spielen oder Weltmeisterschaften unter bestimmten Voraussetzungen zugelassen.

... Athleten des Landes dürfen ausschließlich als neutrale Sportler starten, und auch nur, wenn sie nicht in den Staatsdoping-Skandal verwickelt gewesen sind.

Előzmény: Ben Dover Formore (172309)
Bromhold Creative Commons License 1,5 órája -3 2 172328

Ha isis harcos volt akkor járt neki a fej és vegtaglevagas, a torzó felgyújtása?

Nem kéne ezt a témát feszegetni.

 

Ja, bizonyos vonatkozasban valoban nem kellene a temat itt feszegetni, mert vagy azt irod hogy ott a területen -ugye ez Siryaban törtent- ez a modi, hogy egymast fejet levagjak, vagy azt kell irnod hogy mara a haboru vitele elembertelenedett, hiaba vannak UN-szabalyok meg Genfer Konentiok ugye, amikre sok allam magasrol tesz föleg Közel-es Közep Keleten a többsegben muszlim vallasu lakossaggal rendelkezö allamok, ahol a hivatalos allam büntetese is pl a vegtagok levagasa, vagy fejlevagas, vagy egyes orszagokban a halalrakövezes, ami nekünk Nyugatnak es europaiaknak teljesen mara mint büntetesforma idegenne valt, hiszen a közepkorbol mi mar reg kikerültünk, amikor meg kerekbetöres meg karobahuzas volt, meg negy fele szaggatas, amit pl az iraki haboruban amerikai katonakkal csinaltak irakiak.

 

Ma Europaban nincs halalbüntetes tudtommal, de nem europai orszagokban ez meg van.

 

(Te nem tudod de en sem, hogy kik a tagjai ennek a Wagner csoportnak, meg amerikai meg brit hasonlo zsoldos csapatoknak, nem tudod de en sem hogy mennyire kell az emberi mivoltbol ahhoz kifordulni, hogy ezek a tettesek  valakinek 2019-ben vagy 2017-ben valakinek a  fejet levagjak, mint pl az Iszlam Allam terroristai is ezt teszik es tettek, de ami nekem az emberi mivoltbol valo kifordulas, az ott, az ottani Ertekek szerint normalis dolog. Most akkor mit lehet erre mondani???)

 

PS.: es ja, az ember -pl en is- reszben nem tudja hogy mit gondoljon, mert a mi Ertekeink szerint  pl kinzas elfogadhatattlan, de sok arab-muslim aki meg Nemetorszagba jön es büncselekmenyt elkövet, az meg egyszerüen kineveti szo szerint a humanus europai jog-es büntetesrendszert, mert ahhoz vannak szokva, szocializalva a Hazajukban, hogy aki lop annak a karjat nyilvanosan levagjak bünteteskent, mi meg itt a reintegraciora, a  bünözök tarsadalomba valo visszavezetes/visszaillesztes elven vagyunk.

 

PPS.: a temat ez a Kazimir vagy milyen nick hozta ide be a mitrorovec vagy milyen ukran oldal belinkelesevel, ez mar innen ki lett szedve, de mond mar nekem meg, hogy ez az ukran oldal mit keres egy magyar forumon? Ez az oldal az ukranok allitolagos ellensegeit listazza nyilvanosan, erröl mar az ukran topikban volt korabban szo, nem is egyszer, az oldal az allitolagos ukran-ellensegek listajan szemelyek adatait közli, aztan mi van ha egy ilyen oldalra amit ez a Kazimir ide belinkelt Te pl ramesz, es kiderül hogy Te negativan allsz valamilyen ukran kerdeshez hozza? Pl a magyar ethniere vonatkozo ukran nyelvtörvenyhez? Akkor ott all rendelkezesre ennek a listazo oldalnak a Te IP-cimed, no, eppen ezert ide  a forumra nem lenne szabad ezt a nyilvanosan ellenseget listazo oldalt belinkelni.

 

PPPS.: Glavi meg meg az oldalnak a nevevel is csinalt maganak anno egy nicket, most akkor mi a szent szart kell itt gondolni erröl?

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (172306)
NYUGDIJAS TROTY Creative Commons License 3 órája -7 1 172327

Konkretan mi a problemad az Abu Graib esettel?

 

Előzmény: gitana19 (172311)
kinetikus Creative Commons License 3 órája -2 3 172326

Írjál inkább magyarul, utána tárgyaljhazjuk

Előzmény: Ben Dover Formore (172324)
martinaxe7 Creative Commons License 3 órája -6 2 172325
Ben Dover Formore Creative Commons License 3 órája -7 1 172324

Te folyamatosan kétségbevonod mások magyarságát - ez valami beteges és gyűlölködő gondolkodás folyománya. Nem én vagyok a "Glavi" amúgy, úgyhogy rossz helyen kapirgálsz és inszinuálsz.

Előzmény: kinetikus (172315)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 5 órája -8 1 172323

Nem sikerült jól összefoglalnod.

De nem te lennél ha sikerült volna.-;)

Előzmény: gitana19 (172322)
gitana19 Creative Commons License 5 órája -2 4 172322

Szóval, összefoglalva:

Krokodilkönnyek és hiszti a kurdok, ujgurok, udmurtok miatt (akikről tegnap még nem is hallottál).

De a virtuális vitapartnereidnek az emberi minimum sem jár, főleg nem a veled egyetértőknek, mert más képes bepötyögni annyit, h "hogy vagy?" esetleg, h "Jobbulást". Ez broáf.

Érdekesch.

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (172320)
Kód 001 Creative Commons License 5 órája -2 4 172321
Többek közt.... Ezek is csak addig nagylegények, amíg civilekkel, meg nőkkel erőszakoskodhatnak.
Kék sárga dicsőség..... Puha.
Előzmény: gitana19 (172319)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 6 órája -6 1 172320

Annyi emberi nincs bennetek, h a veletek egy követ fújó emberkétől megkérdezzétek, él-e még.

 

Ez egy fórum.

Meg lehetett volna kérdezni igazad van.

Ha nem kerulgetett volna neminemu hányinger attól, hogy egyik pillanatban mindennek elmondjatok, az emberi gyengeségeit és az őszinteséget forditjatok ellene majd egyutterzoen a hogylete felől erdeklodtok lehet, hogy meg is kérdeztem volna. De így csak hallgattam és mondtam magamban, hogy broaf.-;)

Természetesen remélem jól, de nem ismerjük egymást személyesen csak itt a virtuális világban.

És valahol jol is van ez így.

Volt már arra precendens, hogy megismertem valakit a fórumról, de mielőtt igazán megismerhettük volna egymást, elütötte egy kamion.

Nem kell a virtuális és a valós világot túlságosan keverni.

Természetesen ez az én álláspontom.

 

Előzmény: gitana19 (172317)
gitana19 Creative Commons License 6 órája -2 3 172319

Ilovajszk.

Előzmény: Kód 001 (172312)
gitana19 Creative Commons License 6 órája -2 5 172318

"Nyílván azért kellett erre hivatkozni, hogy egyáltalán megkaphassák az engedélyt. Ebből én azt a következtetést vonom le, hogy azért az USA hadseregében sme teljesen frankó sebesültekre lőni csak úgy natúrban."

 

Sika-mika. Hátha végül albino lesz a szerecsen gyerek. :)

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (172316)
gitana19 Creative Commons License 6 órája -2 5 172317

Nem hiszem, hogy neked kéne trollozni. Annyi emberi nincs bennetek, h a veletek egy követ fújó emberkétől megkérdezzétek, él-e még. :( Persze csetbotoktól mit várjon az ember, te viszont egész humánnak tűntél.

Ahogy mondád, nem az a kérdés, h én mit gondolok erről, vagy arról, hanem, hogy te miért vagy képes egészen távoli népek egészen absztrakt, és a távolság miatt ugye csak elméleti síkon kezelhető problémáiról értekezni, miért vagy képes rég halott terroristák szenvedésein pityeregni, miközben az nem zavar, h 5-10 hozzászólásos ufószakértők dehumanizálják a vitapartnereidet. Innentől kezdve nagyon álságosak a terroristákért hullajtott könnyeid.

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (172314)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 6 órája -5 0 172316

A háborús bűnökkel szemben megfogalmazott hozzászólásaim "Amerika kapitányként".-;)

 

 

https://forum.index.hu/Article/showResultList?o=4&aq_text=&aq_cre=0&user_id=1036710&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=9200861

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (172314)
kinetikus Creative Commons License 6 órája -2 4 172315

Mustároscsirke volt az ebéd

Te minen vagy Glavika csak magyar nem, lásd az idézetet

Előzmény: Ben Dover Formore (172308)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 6 órája -6 0 172314

Eléggé kiszámíthatóak a valaszreakcioid.-;)

Ahu graib is szégyen, de nem az oroszoké az Oroszország topikban.

Nem az a kérdés, hogy én mit gondolok arról, hanemnaz, hogy te mit gondolsz erről.

Rendben van, hogy verik a negereket, de az orosz zsoldosok miért vágnak le fejeket és te miért verikanegerezel, ahelyett, hogy ezt a néven nevezned és elitelned?

Nem hiszem, hogy fanatikus kremtrollkent neked emlegetni kellene a troll szót és mindenkit emlékeztetni a munkásságodra.

Hogy én miért nem szólok mások posztjai miatt?

Mert eléggé leszarom, hogy ki mit kommentel és nem mericskelem a színvonalat sem.

Úgyis mondani fogja amit akar, bármilyen nicken. Ugyanazért nem rohangalok moderacioert.

Előzmény: gitana19 (172311)
Kód 001 Creative Commons License 7 órája -3 4 172313
Sőt, gitmo maga a demokrácia csúcsa, ahol idönként utcáról elrabolt járókelőkön gyakorolják beteg lelkű pribékek az un vizbefojtás ös módszert.

Jaj, hát az ilyesmi nem éri el a finnyás ingerküszöböt.
Ki érti ezt?
Előzmény: gitana19 (172311)
Kód 001 Creative Commons License 7 órája -3 6 172312
'miután összetalálkoznak a hivatalos uktán hadsereg tagjaival'

Kikre gondolsz?

Az un 'kiborgok' rá, akiket aztán úgy kellet kiásni a donyecki reptér romjai alól, vagy azokra a derék ukrán hivatásosokra, akik a krím én vagy egyböl átállt ak az oroszok hoz, fehér zászlót lobogtatva, vagy iszkoltak, mint a nyuszi, villámsebesen, puskalövés nélkül.

Hiába, no, a nagy kék sárga önérzet, ha épp nem civileket kell bántalmazni, hamar kakiszagba csap.

DDD
Előzmény: Ben Dover Formore (172303)
gitana19 Creative Commons License 7 órája -2 4 172311

Ezt hangosan követelted Abu Ghraib esetében is. Ja, nem. Szerencsére nem zavar a sok váladék, ami a trolltársaid szájnyílásából fröcsög ide.

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (172306)
Zsebihal18 Creative Commons License 7 órája -3 4 172310

Ez az orosz ellensegkep kialakitasanak resze. Inkabb zavarnia kellene teged! 

Előzmény: Ben Dover Formore (172309)
Ben Dover Formore Creative Commons License 7 órája -10 2 172309

Komoly pofáraesés putlerisztánnak.

 

Négy évre kitiltották az oroszokat a legnagyobb sporteseményekről

A WADA döntése alapján a tokiói olimpián és a 2022-es futball-vb-n sem indulhatnának. Az oroszok még fellebbezhetnek.

 

Ben Dover Formore Creative Commons License 7 órája -8 0 172308

Na, nyomika, te is előbújtál a paprikalekvár mámorodból ? Mit akarsz motyorogni? Nem tetszik már megint valakinek a magyarsága?

Előzmény: kinetikus (172307)
kinetikus Creative Commons License 7 órája -2 3 172307

Glavika ne produkáld magad ezelőtt kamionban ömlesztve vitték őket haza szerinted

 

rendfokozat nélkül küldöttek,

 

Ezt a magyarságot le se tudod tagadni márkajeled

Előzmény: Ben Dover Formore (172303)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 7 órája -6 1 172306

Mennyi kérdésed van...

Tiszta kérdésgyar.

Csak nem tudom minek.

Ha isis harcos volt akkor járt neki a fej és vegtaglevagas, a torzó felgyújtása?

Nem kéne ezt a témát feszegetni.

Ez az oroszok szegyene.

Ha oda exportalt irregularis bunozoik kovettek el, akkor is az.

Erre biztosan egyetlen orosz sem lehet büszke, a hadsereg pedig hárítja magától,  joggal.

De ettől még jo lenne arról olvasni, hogy ezeket az embereket az oroszok a tokuknel fogva fellogatjak az igazságszolgáltatásuk keretein belül.

Akkor is ha hivatalosan ott sincsenek.

Ezzel pont az orosz választóknak tartoznának elsősorban.

Előzmény: Bromhold (172290)
Ben Dover Formore Creative Commons License 7 órája -6 1 172305

a sötétben tapogatódzól :-) de ott érzed jól magad :-))

Előzmény: gitana19 (172304)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!