Bár ez a topic nem túl forgalmas, azért leírom a problémám, hátha valaki tud rá válaszolni. Osztott naptárt szeretnék létrehozni ami sikerült is. 10 ember szeretné látni a másik 9 naptárját. Nem az elsődleges naptárat osztottam meg, mert akkor csak az látszik, hogy "Calendar". Ez nem lenne baj, ha csak a webes felületet használnánk, de Outlook-ban szeretnénk ezt látni. Be is konfiguráltuk a connector-t és ott már csak a calendar feliratok vannak. Ezért azt csináltam, hogy létrehoztam mindenkinél egy új, nevesített naptárat és azt osztottam meg. Így már szépen éátszik, hogy melyik naptár kié. Csak hogy itt jön a bibi, ugyanis a kerio a beérkező emlékeztetőket csak a főnaptárba rögzíti. Webes felületen manuálisan ugyan át lehet másolni a naptár tartalmát a nevesített naptárba (ami azért nem valami kényelmes), de az outlook az egész naptárat átteszi a nevesített naptár alá, nem csak a tartalmat.
Elsősorban az iránt érdeklődnék (bár a későbbiekben még lesznek kérdéseim, s mivel látok rá esélyt, hogy nem leszek ezzel egyedül, inkább külön fórumot nyitottam a proginak), hogy a Kerio Mailserverben (pontosabban a 6.1.2. verzióban) hol beállítani, hogy a "pop3 download" menüpontban megadott (egyébként axelero-s) kiszolgálón pár napig még maradjon a levelekből másolat...?