ha tippelni kellene, szerintem nem fog már indulni... ő is tisztában van vele, hogy nem nyerhet már, akkor meg szerintem nem indul... sajnálom. Azért egy vancouveri arany jó lett volna :)
Egyébként, ha jól tudom nem lesz ott a vb-n Tokyoban :(, viszont az eb-közvetítésen azt mondták, hogy csak kihagyja ezt az évet (tehát remélhetőleg nem vonul vissza). Addig is, várjuk vissza.
Sziasztok, én is nagyon szeretem Sashát! Pár napja olvastam a honlapján, hoyg nem indul a vb-n, mert nincs csúcsformában, most viszont lekerült az oldalról a hír... fene tudja... Márciusig még sok minden történhet:) Úgy szeretném egyszer élőben látni!
Sasha Cohen csodálatos műkorcsolyázó. De tény, hogy Shizouka Arakawa már többször azzal győzte le, hogy képes volt hibátlan kűrt futni, míg Sasha hibázott.
nagyon bánom, hogy elbénázta a vb-t, pedig most abszolút esélyes volt. igaz, amit a kommentátorok mondtak még az olimpián: nem tud két hibátan programot futni. félre ne értsetek, én is neki szurkoltam, egyszerűen csak nem értem, ilyenkor mit csinál...
Szia!!!!
Tényleg jó a kép !!!!
Én remélem Sasha megfutja a kűrt hibátlanra és akkor megérdemli az aranyat, ha nem, akkor Fumie nyerje !!!
(Különben koriról egy másik fórumra szoktam írni, ide inkább más topikokba, de majd ide is fogok !!!)
Kik még a kedvenceid ??
nekem a litván jégtáncospár szóval ma éjjel fenn maradok, hogy szuggeráljam őket, hogy minél előrébb legyenek !!!
És persze Fumie Suguri is kedvenc !!! :))