Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.03 0 0 740

Sziasztok!

Eladó 1+2 fél, vagy 2 +1 szobás első emeleti lakást keresek.
Elérhetőség: attila65.fazekas@gmail.com

Köszönöm előre is,
Attila

csepmenne74 Creative Commons License 2020.04.06 0 0 739

Üdv!

Eladó 1+2 fél, vagy 2 +1 szobás földszinti vagy első emeleti lakást keresünk július eleji költözéssel.

Elérhetőség: konczildiko74@gmail.com


Köszönöm előre is,

Ildikó

stemAr Creative Commons License 2020.04.05 0 0 738

Kiadó parkoló a Kerektó utcában. 

Érd : 06209887956

Ledfold Creative Commons License 2020.02.14 0 0 737

Lakóparki net, pc-n, router - gép között vezetékes kapcsolattal :-)

 

 

wiretap Creative Commons License 2020.02.07 0 0 736

Bárcsak lett volna nekem is... :)

Előzmény: Ledfold (735)
Ledfold Creative Commons License 2020.02.07 0 0 735

Lakóparki net, telefonról, wifivel:

wiretap Creative Commons License 2020.02.07 0 0 734

"Gondolom ismered a szalmabáb érvelést, mert elég bátran alkalmazod :-)"

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy olyan érzés veled szemben az érvelés, mint ha egy szalmabábnak magyaráznám. Csak azokra az értesületlenségekre tudok reagálni, amiket odaírsz. Mert az teljesen nyilvánvaló, hogy téged zavar, idegesít, nyugtalanít, hogy van olyan ember a földön, akinek más tapasztalata van, mint neked. Máskülönben nem erőlködnél itt azért, hogy elbagatellizáld a búgó hang jelentőségét, hogy kinek milyen a jó internet vagy relatíve mi számít zajnak. 

 

1) nincs infod az átlagos internetről a lakóparkban, hiába írod címnek ezt. Az általad akkor és ott használt környezetben tapasztalt egyik szolgáltatóról van infód, csak valamiért úgy állítottad be, mintha az átlagos lenne. Értjük, hogy miért nevezted az egyetlen tapasztalatot átlagosnak, ez is OK, illik az eddigiekbe.

 

Sajnálom, hogy sokadszorra sem sikerült megértened, de már leírtam, hogy csak egy szolgáltató "internetét" teszteltem, de bizonyos lakótömbökben korlátozottak a lehetőségek és nincs lehetőség válogatni. Mégis mi a búbánatról írhatnék, mint arról, amire nekem ott lehetőségem volt???

 

2) a zajongó szomszéd problémáját szerintem rajtad kívül mindenki érti: az ugyanis nem a lakópark vagy utca stb. hibája, hogy van-e a közelben egy bérlőként vagy tulajdonosként ott lakó hangoskodó, vagy nincs.

 

Akkor mégis kinek a hibája, hogy ha nem megfelelő a hangszigetelés? Folyamatosan ezen kattongsz, hogy kinek mi a relatív mércéje ezzel kapcsolatban, meg hogy "Van olyan hely, ahol ez nincs?". Nyugodtan okoskodhatsz a zajokkal kapcsolatban, korábban már itt többen megírták, hogy bizony zajosak egyes lakások, mindent hallanak a szomszédokból. És ők közvetlen szomszédokról írtak, én inkább a szemközti épületben lakókról beszéltem. Gondolom sejted, mi a probléma ezzel.


Azért köszönöm, hogy így beleálltál ebbe a témába, így szerintem teljesebb lett a kép.

Örülök, hogy végre kitisztult, elhasználtad a magad kis idejét rá. :)

 

A lényeg, hogy a kedves olvasók legyenek megfontoltak, vigyenek a lakásnézésre zajszintmérőt, notit és routert + kábelt, és kérdezzék meg feltétlenül a Búgó Hangot :-)

Nyugodtan folytasd a szarkasztikus bagatellizálást, mert a tényeken nem változtat. Hiába visznek zajszintmérőt, mert azzal csak rövid intervallumból lehet "mintát venni", okosabb ha érdeklődnek az ott lakóknál. Nem kell notebook, sem router, mert az átlag vásárlónak megfelelő az internet (még akkor is, ha csak az az egy lehetősége lesz, ami nekem volt). A búgó hangról felesleges érdeklődni, mert az jelen van, csak - ahogy sokadszorra sem sikerült megértened - van, aki mentálisan süket rá. :)

Dobtam fel neked elég sok labdát, várom a további magvas érvelésed. ^^

 

Előzmény: Ledfold (733)
Ledfold Creative Commons License 2020.01.30 0 0 733

Gondolom ismered a szalmabáb érvelést, mert elég bátran alkalmazod :-)

 

Továbbá: feleslegesen személyeskedsz, teljesen hidegen hagy :-)

 

Tényszerűen:

 

1) nincs infod az átlagos internetről a lakóparkban, hiába írod címnek ezt. Az általad akkor és ott használt környezetben tapasztalt egyik szolgáltatóról van infód, csak valamiért úgy állítottad be, mintha az átlagos lenne. Értjük, hogy miért nevezted az egyetlen tapasztalatot átlagosnak, ez is OK, illik az eddigiekbe.

 

2) a zajongó szomszéd problémáját szerintem rajtad kívül mindenki érti:

az ugyanis nem a lakópark vagy utca stb. hibája, hogy van-e a közelben egy bérlőként vagy tulajdonosként ott lakó hangoskodó, vagy nincs.

 

3) A búgó hangra ezt írtad:

"A legtöbb ember nem figyel oda ezekre a zajokra, vagy meg sem hallja". 

Ez bizony még mindig azt jelenti, hogy az emberek (nagyobb része) nem figyel oda erre a zajra, vagy nem hallja a búgó hangot.

 

Azért köszönöm, hogy így beleálltál ebbe a témába, így szerintem teljesebb lett a kép.

 

A lényeg, hogy a kedves olvasók legyenek megfontoltak, vigyenek a lakásnézésre zajszintmérőt, notit és routert + kábelt, és kérdezzék meg feltétlenül a Búgó Hangot :-)

Nincs ezzel semmi baj, te hallottad, én elhiszem.

Előzmény: wiretap (732)
wiretap Creative Commons License 2020.01.28 0 0 732

"Net: van a lakóparkban 2-3 szolgáltató: Digi/Invitel, PR Telecom, és van ahol elérhető a T-home. Furállnám, ha ezek 3-an összefogtak volna, hogy kiszúrnak a lakóparkkal és magas pinggel szolgáltatnak. Tapasztalatom szerint a pingen az eszközök elhelyezésén és az összeköttetés minőségén lehet leginkább javítani. De nyilván, akinek kizáró ok, ha nem lehet a lakóhelyén online játszani, az a megtekintéshez vigyen egy notit és csináljon egy tesztet." 

 

Köszönöm, hogy megosztottad magvas gondolataid, nem akartam túlságosan belemászni ebbe az Internet topic-ba, de miattad muszáj lesz. Senki nem fogott össze, sokszor egész egyszerűen nem elég jó az infrastruktúra a szolgáltató oldalon, és itt most értsd úgy, hogy aluldimenzionálják a hálózatot. Sokszor emiatt súrolod alulról a garantált sebességet, vagy kapsz olyan ping-et, ami csak böngészésre, esetleg streaming-re jó. High-end router-em van játékra állított QoS-el, LAN-on priorizálva van minden forgalmam, tehát egyértelműen szolgáltató oldalon van valami. A pingem átlag 70-80 ms vol, de teljesen random felugrott 150-500 ms-re is. Természetesen csak egy szolgáltató netét teszteltem nyilvánvaló okokból, mint korábban is mondtam, ez átlagembernek elég, nekem kevés volt. Nem az eszköz elrendezéssel volt baj (mivel nem wifi-n játszok), hanem a szolgáltatott internettel. A kedvedért megismételném: átlagembernek teljesen elég ez az Internet.



"Zenét hallgató szomszéd: erre talán nem is kell mit mondani. Van olyan hely, ahol ez nincs? Más településen lakom, és a szomszéd állandóan fúr-farag. Ja, igen, zenét hallgat hozzá, ás hogy hallja, jól feltekeri. De ezért eszembe nem lenne a kerületet vagy az utcát szidni."

 

Képzeld el, van aki mentálisan süket az ilyesmire, én nem, és még sokan mások így vannak ezzel. Szerintem mindenki hallgassa úgy az zenéjét, hogy azzal másokat ne zavarjon. Ha meg társasházba költözöl, akkor az olyan hangerővel tedd, hogy a lakásodon kívül más ne hallja. Nem feltétlenül stúdió akusztikára vágytam, csak arra, hogy ha a nap bármelyik random pillanatában eldőlök és alszok egy fél órát, ne lüktessenek a falak. Az nem normális, hogy egy másik épületben MINDEN ÁLLÓ NAP döngetik a zenét, és te zárt ablakokkal is hallod, ahogy az üvegpoharak a konyhaszekrényben csörögnek emiatt. Nekem nyugodtan bizonygathatod, hogy tök jól elvagy, ahogy a szomszédod fúr és zenét hallgat, mert teljesen hidegen hagy.

 

 

"Búgó hang, amit még szerinted is mások nem hallanak, csak te. Ez mindent visz."

 

Ha már idézel, idézz pontosan, nem baj ha nem érted mit jelent. Azt mondtam "A legtöbb ember nem figyel oda ezekre a zajokra, vagy meg sem hallja". A búgás hallható volt, de van aki sz*rik rá. Ahogy te is, én is javaslom, kérdezzetek meg ottlakókat. De ne csak az arcukat figyeljétek, hanem a véleményüket is hallgassátok meg. :)

Előzmény: Ledfold (731)
Ledfold Creative Commons License 2020.01.26 0 0 731

Természetesen azt írsz, amit akarsz, ahogy én is :-) Akár tetszik, akár nem :-)

 

Net: van a lakóparkban 2-3 szolgáltató: Digi/Invitel, PR Telecom, és van ahol elérhető a T-home. Furállnám, ha ezek 3-an összefogtak volna, hogy kiszúrnak a lakóparkkal és magas pinggel szolgáltatnak. Tapasztalatom szerint a pingen az eszközök elhelyezésén és az összeköttetés minőségén lehet leginkább javítani. De nyilván, akinek kizáró ok, ha nem lehet a lakóhelyén online játszani, az a megtekintéshez vigyen egy notit és csináljon egy tesztet.

 

Zenét hallgató szomszéd: erre talán nem is kell mit mondani. Van olyan hely, ahol ez nincs? Más településen lakom, és a szomszéd állandóan fúr-farag. Ja, igen, zenét hallgat hozzá, ás hogy hallja, jól feltekeri. De ezért eszembe nem lenne a kerületet vagy az utcát szidni.

 

Búgó hang, amit még szerinted is mások nem hallanak, csak te. Ez mindent visz. Igen, én is javaslom, hogy erről feltételen kérdezze meg az érdeklődő a többi lakót, és figyelje az arcukat :-)

Előzmény: wiretap (730)
wiretap Creative Commons License 2020.01.24 0 0 730

Nem, nem emiatt regisztráltam és én pont annyira vagyok anonim itt, mint te. Ha figyelmesen elolvastad az előző hozzászólásom, észrevehetted, hogy csak rövid ideig laktunk ott, felületesen ismertem meg a helyi viszonyokat. Ezen kívül a véleményem - mint mindenki másé - teljesen szubjektív. Szerinted mi érdekem lenne lehúzni a lakóparkot? Milyen előnyöm származik belőle? Na ugye. Jól esetett kicsit kiírnom magamból és egyébként is, egy fórum azért van, hogy megossza mindenki a véleményét. Próbáltam a lehető legrészletesebben leírni az élményt, ami ért minket. Sem a te kedvedért, sem bármilyen biznisz kedvéért nem fogom dícsérni azt, ami nem jó. Azt viszont igen, ami jó. Tetszik vagy nem, ez van. :)

Előzmény: Ledfold (729)
Ledfold Creative Commons License 2020.01.24 0 0 729

Te azért regeltél egy új nicket, hogy írhass egy anonim lehúzó 1. kommentet a lakóparkról? Értjük :-)

 

Fura, mert mikor én hirdettem, akkor az érdeklődők egymásra licitáltak, és nem ismeretlenül. Majd mindenki azt mondta, ismeri a lakóparkot, és nagyon szeretne ott élni. Az érdeklődők több, mint fele szentmiklósi volt, a többiek szigethalmiak, csepeliek, vagy környékbeliek.

 

A lakásvásárlás mindig kompromisszum, emberi léptékkel számolva nem lehet hibátlan lakást venni. De a kompromisszumos megoldások közül a Dujmó egy egész jó és emiatt közkedvelt választás, ha valakinek a lokáció megfelelő.

 

Előzmény: wiretap (728)
wiretap Creative Commons License 2020.01.17 0 0 728

Üdv,

Láttam, hogy néhányan lakást keresnek ebben a lakóparkban. Mi átmenetileg laktunk ott, de így is összegyűlt sok vegyes élmény, szívesen megosztom veletek.

 

AMI JÓ VOLT...

Kezdeném pár pozitívummal: sok fiatal család él itt, az utcákon kismamák babakocsival vagy kisgyerekkel, kutya sétáltatók, és néhány kedves nyugdíjas. A parkos részek nyáron nagyon szép zöldek, egyre több a fa és relatíve tiszta a levegő. Az épületek külső festése igényesnek mondható, harmonizál a környezettel. Az emberek köszönnek egymásnak, még akkor is, ha sosem láttak, "összetart mindenki". Maga a lakópark tényleg egy kis zárt közösséget alkot, a szó nemes értelmében eldugott helyen él az, aki ideköltözik. Van itt egy kis vegyes bolt, kedvesek az eladók és a bolt méretéhez képest jó a választék. Hétvégén és éjszaka jó a közlekedés, kb. 20 perc alatt be lehet érni autóval Bp-re.

 

AMI NEM...

Most átugranám a további közhelyeket és nagyon őszintén leírom, mik voltak azok, amik számomra nem voltak túl kellemesek.

LEVEGŐ MINŐSÉGE TÉLEN

Télen a környező házak némelyikében fával, gumival, stb.-vel tüzelnek, emiatt olyan elviselhetetlen volt néhány este a levegő, hogy nem tudtunk szellőztetni. A lakóparkban természetesen gázos megoldás van, de a környéken nem ez a jellemző.

 

ZAJ, AMI EGYSZER TALÁN MEGSZŰNIK

Ottlétünk alatt folyamatos volt az épületek bővítése, az épületeken végzett építési munkálatok. Emiatt, szinte minden nap vagy fúrtak, vagy kopácsoltak az épületben. Amikor simán csak sétáltunk kinn, egyik-másik helyről borzasztó hangos fúrás hang tette kellemetlenné a pihenésünk. A vicc az, hogy már átadott házakban történtek a munkálatok, egészen pontosan azok tetőterében. Néhányszor otthonról dolgoztam, de olyan szinten hangos volt a fúrás, hogy nem hallottam a saját gondolataimat. Egyesek szerint annó, úgy adták el nekik a felső szinti lakásokat, hogy fölöttünk tárolók lesznek. Ehhez képest átadás után elkezdték átalakítani a "tárolókat" lakásokká (de még az utolsó pillanatban is a "TÁROLÓ" felirat díszelgett a tetőtéri ajtókon). Ha tényleg tárolók vannak ott, miért vittek fel oda új, kondis kazánokat?! :) Sok lakó bepánikolt, mert annak tudatában vásárolta lakását, hogy nem lesz fölötte senki. Természetesen mindenkinek a fantáziájára bízom, milyen választ kaptak, amikor ez szóvá tették a megfelelő "fórumon". Ezek csak mendemondák, néhány ott lakó tulajdonos tudna inkább mesélni róla. Amikor ezeket a felújításokat végezték, a lakóépületi lépcsőházban sűrű dohányfüst savanyította a falakat és bömbölő minirádió kongó zaja tette "színessé" az életet. Természetesen nem elvárás, hogy öltönyben, kultúrált hangnemben beszélgessenek a kedves jómunkásemberek, de azért na.

ZAJ, AMI NEM SZŰNIK MEG
Másik nagy probléma az épületek akusztikai sajátsága. Ha elmegy egy kamion, traktor vagy akár csak egy autó a környező úton, egy tompa, lágy búgó hang jön fel a falakon. A legtöbb ember nem figyel oda ezekre a zajokra, vagy meg sem hallja, minket sajnos nagyon zavart. A következő gond a házban szaladgáló gyerekek zaja. Eléggé toleráns tudok lenni, ha gyerekekről van szó, hisz jómagam is nevelek párat. Sajnos ha egy kisgyerek végigszalad a nappaliban, azt az alatta és a felette lakók úgy élik meg, mintha valaki egy szurkos hordót kongatna egy kalapáccsal egy mikrofonba. Nem a gyerekek tehetnek róla, hanem az, aki kispórolta azt a minimális hangszigetelést, amivel ezek a zajok nullára tompíthatók. Következő probléma: lakott az egyik szomszédos épületben 1-2 fiatal srác, akik ha 10 fok fölé emelkedett a kinti hőmérséklet, beröffentették a kis erősítőjüket és kőkemény dücc-dücc zenével tették "izgalmassá" az egyébként sem unalmas napjainkat. A teraszajtójuk, ablakuk természetesen nyitva volt, a miénk zárva (klíma miatt), de még úgyis remegett a nappalink. Mint mondtam, nem a mi házunkban zenéltek, hanem a szomszéd épületben, a lüktető zene pedig átjött a kb. 30 méternyi udvar talaján, fel az épület összes szintjén. El sem merem képzelni, mit érezhettek az alatta-fölötte lakók, én tuti zokogtam volna, mert egy ottani lakást kb. lehetetlen értékesíteni anélkül, hogy az érdeklődő ne tapasztalná meg a "helyi szokásokat". Páran korábban azt írták, csend van, mi ebből csak éjjel tapasztaltunk egy keveset, mert a nap többi szakaszában nem ez volt a helyzet.

 

ZSÚFOLTSÁG

Sokszor késő este érkeztem haza munkából, és mivel sok család több járművel parkol kinn, az út mellett olyan sűrűn állnak az autók, mint valami fontos focimeccsnél egy stadion mellett. Olyan érzés volt ilyenkor hazaérkezni, mintha valami túlzsúfolt gettóba jöttem volna, ahol egymás hegyén-hátán laknak és nincs pénz parkolóra. Amikor leesett az eső, a lakópark bejárati parkolóinál áll a víz, kb. 10-15 cm mélyen, szerintem nincs rendesen kiépítve a vízelvezetés, mert ez így nem normális. A másik gond alapvetően magával a várossal van, de jelentős hatása van a lakóparkra is, ez pedig a közlekedés. A város nagyon rövid idő alatt szippantott be nagyon sok embert, emiatt a bölcsödék, óvodák, iskolák rendkívűl zsúfoltak, nincsennek szabad helyek, de ami a legrosszabb: reggel 6 és 10 közt, valamint délután 3 és 7 közt hatalmas dugók állnak a belvárostól a külső körforgalmakig. Külön terveznem kellett a reggeli indulást, hogy időben beérjek a munkahelyre, mert valami egészen elképesztő az az autótömeg, ami az utakon áll reggelente, az M0 ezen szakaszáról ne is beszéljünk. A lakóparkból való kiállás reggelente egy külön kaland, 8-10 autó mindig vár, hogy valaki beengedje az amúgy is kilométeres sorba. A költözés előtt már undorom volt a sok dugótól, várakozástól, a temérdek autótól.

 

ÁTLAGOS INTERNET

Internettel kapcsolatban vegyes érzelmeim voltak. Átlagember számára teljesen elengedő kb. 50/5-ös (le/feltöltési) lehetőség elérhető, számomra lassú volt és nagy volt a latency (ping), mivel néha online játékokkal ütöm el az időt.

 

KONKLÚZIÓ

Nagyjából ennyi, jó volt kipróbálni az ottani viszonyokat, de csak azért, hogy tudjuk: soha többet nem akarunk visszamenni. Mindemellett elfogadom, hogy sok embernek a fenti dolgok transzparensek és másképp élik meg az egyes élethelyzeteket, tehát elképzelhető, hogy számukra, számotokra ezek a negatív dolgok nem léteznek majd. Ha lakást szeretnétek ott venni, személyesen menjetek el és kérdezzetek meg legalább 8-10 tulajdonost, beszéljetek a boltban, pékségben dolgozókkal, nyugodtan szólítsatok le fiatal párokat. Megéri, hisz jóesetben egy életre vásárol az ember otthont magának.

ui. a naplemente itt is szép volt ;)

matyko13 Creative Commons License 2020.01.09 0 0 727

Egy dupla parkoló a Szivárvány utcában kiadó! 10.000.-Ft/hó. Bizonytalan időre!!!

T: +36209349146

vagy: eumatthias@gmail.com

gaben876 Creative Commons License 2020.01.06 0 0 726

Eladó garázst keresek elsősorban a Szebeni utca felőli oldalról.

Elérhetőségeim: ✉️ gaben87@gmail.com, 📞 +36 20 571 3122

 

Üdv,

Gábor

nzsombro Creative Commons License 2019.11.13 0 0 725

A lakóparkban eladó garázst keresek megvételre!

Akinek van ilyen az elérhetőségem +36302135738 vagy nzsombor19@gmail.com

 

Köszi!

Üdv.: Zsombor

matyko13 Creative Commons License 2019.06.16 0 0 724

Ha kényelmes, tágas otthont szeretne!!!

Eladó magas földszinti 101 nm-es, két erkélyes, sok extrával felszerelt lakás és hozzá két kocsi beállására alkalmas parkoló hely. Ára 36 MFt. Kérésre képeket, pontos leírást küldök. T: +36209349146

 

 

 

Műszerésztechnikus Creative Commons License 2018.12.02 0 0 723

Sziasztok,

 

a Szivárvány utcában hosszú távra kiadó egy dupla parkoló hely. Ár: 5.000 Ft/hó

Érdeklődni: zoltan1000.hz@gmail.com vagy 06-20-364-5272.

 

zsülike80 Creative Commons License 2018.07.03 0 0 722

Kedves Lakók!

 

Parkolót bérelnék a Kerektó utcában, elsősorban hosszú parkoló érdekelne. Akinek van kiadó, az a palastiivett@gmail.com-ra írjon nekem.

 

Előre is köszönöm

 

Ivett

csiziredony (X) 2018.06.12 0 0 721

Kedves Lakók!


Cégünk 1996. óta redőnyökkel, árnyékolástechnikával foglalkozik.

Vállaljuk redőny/roló/zsalúzia/napellenzők beszerelését valamint ablakcserét korrekt áron!

 

Ingyenes árajánlat, felmérés megrendelése az alábbi telefonszámon lehetséges:

Balázs Csizmadia: 06 70 362 4768

 

Facebook elérhetőség:
https://www.facebook.com/CsiziRedony/

Marton82 Creative Commons License 2018.05.07 0 0 720

Segítséget kérnék, hogy a lakóparkban milyen internetszolgáltatók közül lehet választani? melyik a legjobb, ha több választási lehetőség is van?

 

 

LLH Creative Commons License 2018.04.13 0 0 719

Sziasztok, 

 

Kérlek segítsetek, akinek 3 emeletes házban, 3. emeleti lakása van: a penészesedés mennyire jellemző/karban tartható?

 

Köszönöm szépen!

garazsadmin (X) 2018.04.03 0 0 718

Hirdesse meg garázsát, tárolóját nálunk a) értékesítésre a regisztrációt követő 30 napig, b) bérbeadásra pedig folyamatosan, időkorlát nélkül INGYENESEN!

Folyamatosan bővülő kínálat és ezzel párhuzamosan emelkedő látogatói szám!

Garázsát, tárolóját oldalunkon befektetőként is keresik! 

www.garazs.com!

zigót Creative Commons License 2018.03.15 0 0 717

Szigetszentmiklós,Lakihegyi lakópark 2.ütemében tulajdonostól eladó egy 2005-ben épült 52nm-es 2.emeleti, teraszos, parkra néző, nappali +2 szobás tégla lakás.Tiszta, rendezett lépcsőház. Műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve, beépített konyhabútor, 5 ponton záródó biztonsági ajtó, nagy, fedett terasz. Fűtést Ariston kombicirkó biztosítja.A lakás rezsiköltsége alacsony. Egy autó számára alkalmas saját tulajdonú gépkocsibeálló. Közvetlen a ház mellett játszótér, a lakóparkban élelmiszerbolt, szépségszalon és játszóház várja a lakókat. Néhény percre óvoda, iskola,sportcsarnok, strand és welness centrum található. 0630-466-1902

zigót Creative Commons License 2018.03.15 0 0 716

Szigetszentmiklós,Lakihegyi lakópark 2.ütemében tulajdonostól eladó egy 2005-ben épült 52nm-es 2.emeleti, teraszos, parkra néző, nappali +2 szobás tégla lakás.Tiszta, rendezett lépcsőház. Műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve, beépített konyhabútor, 5 ponton záródó biztonsági ajtó, nagy, fedett terasz. Fűtést Ariston kombicirkó biztosítja.A lakás rezsiköltsége alacsony. Egy autó számára alkalmas saját tulajdonú gépkocsibeálló. Közvetlen a ház mellett játszótér, a lakóparkban élelmiszerbolt, szépségszalon és játszóház várja a lakókat. Néhény percre óvoda, iskola,sportcsarnok, strand és welness centrum található.

garazsadmin (X) 2018.03.01 -1 0 715

www.garazs.com - Eladó, kiadó garázsok és tárolók az ország minden pontjáról!

SBBJ Creative Commons License 2018.02.27 0 0 714

Kedves Tibibaba001! SantaHanna által meghirdetett lakás és az általam említett ugyanaz. Ha érdekel, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az ott megadott elérhetőségen.

Előzmény: Tibibaba001 (712)
garazsadmin (X) 2018.02.23 -1 0 713

Szeretne kihozni minél többet garázsából, tárolójából? Hirdessen nálunk ingyenesen (bérbeadásra vagy értékesítésre)! Oldalunkon  garázsát, tárolóját befektetőként is keresik! www.garazs.com  

Tibibaba001 Creative Commons License 2018.02.22 0 0 712

Szia! szeretnék érdeklődni a lakással kapcsolatban. De szívesen megvárom a márciust :)

Előzmény: SBBJ (682)
SantaHanna Creative Commons License 2018.02.20 0 0 711

Eladó első tulajdonostól Szigetszentmiklóson a Lakihegyi lakópark 7., az egyik legújabb ütemében egy 2011-ben épült, kiváló, újszerű állapotban lévő kb. 50nm-es 2.emeleti, teraszos, nappali +2 szobás tégla lakás. Műanyag nyílászárók, beépített konyhabútor gépekkel és étekzővel. Fűtést kombicirkó biztosítja.A lakás rezsiköltsége alacsony. A lakó közössèg nagyon jó, a lèpcsőház tiszta és rendezett. A lakáshoz tartozik két autó számára alkalmas saját tulajdonú gépkocsibeálló. A ház mellett játszótér kialakítás alatt, a lakóparkban élelmiszerbolt, szépségszalon és játszóház is található. Néhény percre óvoda, iskola,sportcsarnok, strand és welness centrum. A lakás ára 19.900.000 Ft Tel.: 0630-3500872

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!