Sziasztok! Szívesen mennék a BéBu-ra, de nincs csapatom, ha valakinek szüksége van egy tagra..... baddika@freemail.hu vagy 06 30 három kilenc kilenc 32 00
Bár elég halottnak tűnik ez a topic, azért hátha mégis olvassa valaki: Női csapatba keresünk kb. 1'40-es félmaratonista hölgyet. Nevezési díj rendezve, szállásban tudunk segíteni. Tel: 30 hatszázhúsz tizenkettő negyvenhetes
Szia! A Rizsa szervezett egy BéBu csapatot, csak nem hiszek a projekt megvalósíthatóságában. Te hogy (hol) vagy? Rég hallottam Rólad! A cipő még működik! (Ld. a km.számot)
Sajnos úgy alakult futásilag az évem (eddig kevesebb, mint 400 km-em van), valamint a csapategység kialakulásával kapcsolatban is kétségeim vannak,hogy lemondom a részvételt a BBu csapatban. Tüdő
Bocs hogy ilyen sokaig hallgattam,de a koltozes nem egyszeru dolog,plane nem 15000 km rol.....Holnap adom fel a joszagot,ugyhogy autot en is tudok vinni a versenyre,de atoperaltatni nem szeretnem magam,ugyhogy a vegyes csapatban benne vagyok,a noiben sajnos nem megy a dolog.
En heti 35-45 km-el keszulok,
Ajanonak ha gonoljatok szolok,szerintem jonne o is,talan meg a cege is tamogatja.
a BB csapatban kicsit ketelkedek, hogy meglesz-e:( ha a honap vegere megvan a letszam, akkor el kezdem osszeszedni a penzt.
szoval aki komolyan gondolta es gondolja most is, az szoljon.
Én most is komolyan gondolom, ha nem ragaszkodsz a lánycsapathoz, bár jelenleg az erőnlétem messze nem tökéletes.
Edzeni majd július elejétől tudok igazán.
Jó lenne, ha tényleg kiderülni az indulás, mert akkor ahhoz is kell igazítani a felkészülésemet, nem csak a Plus maratonra. Én csak akkor tudok futni, ha van valami cél a szemem előtt. A Bécs-Bp-hez meg kicsit többet illik készülni, mint nyavalyás 42,195m-hez! :-)
gondoltam, hogy nyaralsz. mar par napja rakerestem a nevedre, annyira hianyoztal.
en meg vasarnap kocogtam egy lazat. aztan ilyenkor elkap hirtelen a hev es akkora lendulettel kezdek el edzeni, hogy meg en is csodalkozom. hetfon egy eros 12km, ma meg egy laza 15. pentekre 20, hetvegere beterveztem egy laza 30-ast. kivancsi vagyok menni fog-e.
a BB csapatban kicsit ketelkedek, hogy meglesz-e:( ha a honap vegere megvan a letszam, akkor el kezdem osszeszedni a penzt.
szoval aki komolyan gondolta es gondolja most is, az szoljon.
en meg most kiprobalom magamon az 5 minden napos szaladast. hetfon kaendhason egy borzaszto 7 km-t sikerult. koszonheto annak, hogy 2 napig nem ettem es nagyon vacakul voltam. tegnap szaladtam egy 10es, ami mar jobban ment. raadasul ket gyilkos emelkedo is volt benne. ma 15-ot tervezek.