Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

István Majóczki Creative Commons License 2025.08.15 0 0 504

Sziasztok peugeot tepeeII ma cserben hagyott elvileg vezérmü tengey jeladó megrendelve de közben bekapcsolt economi módba nem indul ablak lehuzva tele szerszámmal most nem lehet felhuzni mig be nem indul. Ha kipakolják éjszaka ki fizeti ki? A tervezője is hüje volt központi zár müködik de az ablak nem.Ma a 40fok melegben kénytelen voltam lehuzni mentésre várva.Hogyan tudnám felvarázsolni?ötlet?

Radnai1974 Creative Commons License 2025.06.30 0 0 503

Peogeot partner 1.9 d. Egy saját tapasztalat az autó olyan jelenséget mutatott nem akart menni csak vánszorgott! Hiba laza volt a gáz bovden teljesen a gázpedál lenyomásával csak félig húzta rá az adagoló a gázkalt. Beálit és lát csodát az autó megy mint a vaddisznó!!!! 

Pilom Creative Commons License 2024.12.10 0 0 502

Hello!
Talán a hullámforma acélrugókra gondolsz, amik eltörtek. Ha így van, akkor bontóban vennék egy szinte(!) akármilyen ülést és abból áttenném a rugókat az ülésed vázába. Méretileg azonosat vagy nagyobb rugósat keresnék az alkatrészforrás ülésből, hogy esetleges rövidítéssel be lehessen szabni a tiéd helyére. Pár jó szerszámmal megoldható a dolog. Ahol lemezből készült gyűrű rögzíti vagy fogja össze a két rugószálat, ott nyugodtan lehet alkalmazni erős drótot 3-4 menetben felcsavarva, majd szigetelőszalaggal leragasztva, hogy na akadjon bele semmi.

Előzmény: leoka1970 (501)
leoka1970 Creative Commons License 2024.10.09 0 0 501

Ti mit tennétek a helyemben a következő problémámban:

2007-es Partner vezetőoldali ülés dróthálója több helyen kiszakadt..

Ezért nem akarok egy egész ülést venni.

Mivel helyettesítsem?Gondoltam itt egy drótkerítés darabra, tyúkhálóra..

Ötletek?Köszönettel!

lp3 Creative Commons License 2021.10.19 0 0 500

2012-es Peugeot partner 1,6 110LE hdi-t outdoor kivitelt vásároltam nemrég, osztrák volt a tulaja. Szervízben mindent lecseréltettem, (300e ft)közel 3e km-t már tettem vele, minden happy (egyelőre, remélem az is marad)

Kérdésem egyelőre:

A motoron kellene-e lennie műanyag fedélnek, vagy így volt eredetileg is? (kétlem)

zimpet Creative Commons License 2021.04.08 0 0 499

Sziasztok! 

Egy kis segítséget kérnék! Partner 2000-es évjáratú és az első ülések kukák. Viszont látom hogy nem egyszerű hozzá beszerezni. Valamelyik másik típus beleférhet nagyobb alakítás nélkül? 

Előre is köszönöm!

Péter

kaschauer Creative Commons License 2021.03.12 0 0 498

Peugeot Partner Tepee gépkocsiról méretváltozás miatt eladnám vagy cserélhetők a következő gumik, köpenyeg:

195/65/15 Michelin nyári gumi 1 db.

205/65/15 Michelin nyári gumi 2 db.

185/65/15 Michelin téli gumi 4 db-os garnitúra

És Opelről felnivel együtt

175/60/14 Goodyaer 4 db-os garnitúra

Beszámítással keresek Peugeot Partner -re tetőkorlátra (fesztáv kb. 120 cm) szerelhető kulcsos csomagtartót.

Minden korrekt ajánlat érdekel.

steve7875 Creative Commons License 2021.03.11 0 0 497

Tisztelt Fórumozók! 

Szeretném a segítségeteket kérni! Van nekem egy 2003-as 1,9 d Peugeot Partnerem. Januárban vásároltam! Mivel  szervíz története nincs, gondoltam a vezérlést mindenképp cseréltetem. A régin folyt a vízpumpa tömszelencéje. Itt kezdődtek a gondok!! Gates vezérlést vettem! Kompletten adták. Mentem a kocsival kb 1000 km-rt. Megint nekiállt folyni. Gondoltam gyártási hibás. Kicseréltettem, mondtam a szerelőnek nem érdekel milyen márka, jó legyen. Kaptam Ina típusú vízpumpát! Mentem a kocsival 100 km-rt, és megint folyik!! Nem nagyon, még csak könnyezik! Kérdésem! Járt már így valaki? Létezik, hogy mind a két alkatrész hibás?? Valami más baj lehet?? Teljesen tanácstalan vagyok, meg a szerelőm is ! Aki tud kérem segítsen! Valami nem kerek az tuti! Mindig a tömszelencénél nyomja ki a fagyállót! A fagyálló is cserélve lett!

kaschauer Creative Commons License 2021.03.10 0 0 496

Tud-e valaki véleményt mondani a P. Partner Tepee 1.6-os benzinesről (2016-os, 98 LE).

Elsősorban a motorral kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének, mert belefutottam egy ilyen járgányba, és utólag nagyon rosszakat hallottam róla egy szerelőtől.

Ha valóban olyan gyorsan lerohadó a motorja, akkor mit lehet tenni a használat során ez ellen?

Minden segítő véleményt, tapasztalatot hálásan megköszönök.

alatau Creative Commons License 2020.09.09 0 0 495

Üdv!

2004-es Partner központi zár jobb első ajtó szenzora megadta magát, folyamatosan azt jelezte, hogy az ajtó nyitva van. Villogott a lámpa, nem lehetett bezárni ... stb.

Sokáig kerestem a megoldást (többek között itt a fórumon is) hiába, ezért most megosztom, hátha más is így jár:

Az első ajtóknál a zárba van beépítve a szenzor. A csatlakozóban a legalsó (vékony, egyszínű zöld) vezeték megy hozzá (fölötte vékony sárga-zöld, afölött vastag kék van). Ha ezt a vékony zöldet elvágtam, akkor folyamatosan zárt ajtót fog jelezni, nem villog a lámpa, működik a központi zár ... stb. Kompromisszumos megoldás, de olcsóbb, mint a zár csere. Ha a vezetéket kis kilógással vágom el, akkor később, ha mégis zárat cserélek, akkor össze lehet kötni. Megcsináltam, működik.

Remélem segítettem valakinek!

ssarosi Creative Commons License 2020.08.12 0 0 494

Peugeot partner 2001 1.9D elektromos hibával befürödtem.

Évekkel ezelőtt az oldalajtó elektromos zárja eltörött, cseréltük, jó lett.

Most ismét tönkrement másik kettő, gondoltam egyszerű lesz a csere.

Megvettem (újakat), kicseréltük, de csak majdnem jó.

Az összes ajtót távvezérlővel be lehet zárni, de ha kinyitom, akkor szinte azonnal visszazárja az összes ajtót.

Ha a távvezérlővel való nyitáskor azonnal kinyitom az ajtót, akkor megpróbál bezárni, de a nyitott ajtó miatt ismét kinyit, és úgy marad.

Találkozott már valaki ilyen hibával?

Én tanácstalan vagyok.

Suny2018 Creative Commons License 2020.03.04 0 0 493

Sziasztok

Keresek 2001.-es Partnerre Tetőcsomagtarot.  

Hátha valakinek lenne eladó.

Köszönöm

Tel: 0670-708-4761

Pé 72 Creative Commons License 2020.01.13 0 0 492

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy a Partnerem autóvillamosságára fényt deríthessek.

Történt az, hogy egyik reggel bekapcsoltam az ablaktörlöt, de nem vettem észre, hogy az lefagyott. Később indultam és azt tapasztaltam, hogy nincs irányjelző, vészvillogó, el. ablak és természetesen ablaktörlő. Autóvillamossági szerelő átnézte az összes biztos oké a helyeiket is kikérte rendben vannak. Cseréltünk

BSI-t  ugyanaz. Tanácstalanul állunk.

pier1226 Creative Commons License 2020.01.04 0 0 491

Sziasztok segítséget szeretnék kérni reggelre próbáltam menni partner 2001 1.9d és aszt vettem észre hogy nincs index,ablaktőrlő és központi zár minden biztosítékot meg nézztem mind jó , tanácsotokat nagyon szívessen elfogadnám mert ez a megélhetéssem köszönöm

lp3 Creative Commons License 2019.12.14 0 0 490
Az agyban van a dinamó, inkább nem macerálom😊
Előzmény: aszfaltszaggató (489)
aszfaltszaggató Creative Commons License 2019.11.30 0 1 489

Gyorscsatlakozós elsőkerék? Ha kikapod, vagy picit oldalra döntöd, szerintem befér .

Előzmény: lp3 (488)
lp3 Creative Commons License 2019.11.30 0 0 488

Köszi, sejtettem, hogy necces lesz a valós méret. Így sajnos ez a típus kiesett. Talán a Dobló nagyobb (magasabb).

Előzmény: aszfaltszaggató (487)
aszfaltszaggató Creative Commons License 2019.11.30 0 0 487

Szia! Közvetlen az ajtónál 113 cm, befelé haladva kb 120cm a magasság. Kivett hátsó ülésekkel kb 135-140 cm hosszú tárgy fér be

Előzmény: lp3 (486)
lp3 Creative Commons License 2019.11.29 0 0 486

Köszi előre is!

Előzmény: aszfaltszaggató (485)
aszfaltszaggató Creative Commons License 2019.11.29 0 0 485

Szia! Nekem 99-es évjáratú van, az a legelső kiadás.állítva nem tudom befér-e , de belül tuti elfér a magasság miatt is.

Az enyém felnyíló csomagtartós,  de van ebből 2 szárnyú, oldalra nyitható is.

Holnap délelőtt lemérem neked

Előzmény: lp3 (484)
lp3 Creative Commons License 2019.11.29 0 0 484

Használt Partnert szeretnék venni 2 db kerékpár szállítására - hátsó ülés előrehajtásával (5 személyeset). Nem a legújabb típust.

Kérdésem: Milyen magas a hátsó ajtó nyílása. Állítva belefér-e egy 116 cm magas kerékpár?

Meg tudná nekem valaki mérni? Köszönöm előre is.

Törölt nick Creative Commons License 2019.11.23 -1 0 483

Szia!

Jó késve, de remélve, hogy segít a válasz: szervomotor tengelye tört el a sebességmérőben. Barkácsolással is orvosolható a tengelytörés, de jobban jársz egy szervo motor cserével. Ha jól emlékszem 22€ volt a szervo motor és ~15€ a szállítási díj. Plusz egy óra munka a csere.

Előzmény: Nagy Attila Tamás (472)
aszfaltszaggató Creative Commons License 2019.11.23 0 0 482

Köszi, ez volt a baj, azóta megoldottuk. Viszont, most, hogy bejöttek a "hidegek" nehezen Indúl az autó. Sokat teker, éli dul, majd leáll. Ez kétszer ismétlődik, utána minden rendben. Akksi új. Izzítógyertya lehet a ludas? Most kaptam ajánlatot, 4db új lenne 9 ezer Ft. Megveszem, ha más a probléma, akkor is lesz . Mìg el nem jutok szerelőhöz,  veszek hidegindìtó sprayt. De ezt hová fújom? A légszűrő csövén van 2 gyárinak tűnő lyuk. De ha jár a motor, itt kifelé jön a levegő. Szóval? Ebbe a 2 lukba fújom, ha kelleni fog? Előre is köszönöm a segítséget.

Előzmény: kamlaja (481)
kamlaja Creative Commons License 2019.11.15 0 0 481

A balelső lámpa mellett ha benézel a levegő toroknál lejjebb van felfogatva a merevítő  lemezre. 

Előzmény: aszfaltszaggató (480)
aszfaltszaggató Creative Commons License 2019.11.08 0 0 480

Sziasztok! 1.9 D partner, 99'es, 1868 cm3 Mocival szerelve koccanàs volt, azóta nincs izzìtàs, legalábbis a műszerfalon nem jelez. mitől lehet? A motortérben kapott a " relés blokk" is. Kiment az izzítórelé? Ha igen, azt hol talàlom? Az autó nem indul. Többi funkció működik.

francecoupe Creative Commons License 2019.10.27 0 0 479

Gyújtótrafó, de diag kéne.

Előzmény: Tyr0n (476)
kamlaja Creative Commons License 2019.10.14 0 0 476

Partner 1.9 d vezérlés cserében tudna valaki segiteni?  

HG7FHD Creative Commons License 2019.08.30 0 0 477

Én úgy tudom, hogy a 190c több sújt vihet hivatalosan! 

Előzmény: recés (469)
Tyr0n Creative Commons License 2019.08.29 0 0 476

Sziasztok. Van egy 2006 os 1.4 benzines partnerem, jelenleg a következőket produkálja hidegen, melegen, mikor milyen kedve van menet közben kis gáz adása mellett nem gyorsul, erőtlen, megálláskor alapjárat alacsony és olyan hangja van, mintha 3 henger menne.Szerelőnél már volt, pont akkor nem jött ki rajta a hiba, annyit csináltak vele hogy a fojtó szelepet kitakarították,de a hiba nem múlt el. Van valakinek valami ötlete mi lehet ?

sabrinho Creative Commons License 2019.03.25 0 0 475

Sziasztok!

Tudom, hogy ez csak majdnem a jó fórum, de Rifteres egyelőre nincs. Tudnátok segíteni adatokkal, esetleg kézikönyvvel. Első körben a 16-os felni adatai érdekelnének könnyűfém felni vadászathoz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!