tovabbra is tartom, mert nem akarok szelkakasnak latszani. De ugy tunik mas is oszja a velemenyem es meg indulot is irt: http://www.stonebridge.hu/pilu/zene/Pilu-Kapara_kaszara.mp3 :o)
Én járulékcsökkentést,adócsökkentést,teljes foglalkoztatottságot,csökkenő bürokráciát,új minisztériumokat,dupla minimálbért,dupla nyugdíjat és egy bilit a vákasztóknek a választás utánra...
hat en mongyuk azzal kezdenem, hogy lampavasra huzznam a jelenlegi ingyenelo politikusukokat, oldaltol fuggetlenul.
Nem akarom, hogy kitiltsanak az indexről, csak ezért nem mondom meg, kit takar a nick neved. Pedig a lámpavasazásból egyértelmű. De, hogy oldaltól függetlenül, ez sehogy sem fér bele a képbe. ;-)
hat en mongyuk azzal kezdenem, hogy lampavasra huzznam a jelenlegi ingyenelo politikusukokat, oldaltol fuggetlenul. Igaz ez mar forradalom jellegu lepes ezert a hirdetesnek megfeleloen elfoglalhatnank a tvket es ott is hasonlo modszert alkalmaznek.
Én azt ígérem mindenkinek, hogy ha megkapom a hatalmat, önszántamból sosem adom vissza. Cserébe pedig addig harácsolok, amíg mindenki szegényebb lesz nálam.
Orbánnak azt ígérem, hogy rá fogok szavazni. Gyurcsánynak is azt ígérem, hogy Orbánra fogok szavazni.
Mindenki gondoljon arra, hogy mit szeretne, és én megigérném hogy teljesítem. A lehetetlent junius 30-ig. A csodákat -tekintettel a helyhatósági választásokra- december 31-ig.