Keresés

Részletes keresés

the soft cushions Creative Commons License 2006.01.24 0 0 14
ugyanaz lesz most is, mint a foldi sugarzasu radio es tevefrekvenciaknal, addig pocsolnek a politikusaink, amig szlovakia es csehorszag lenyulja az osszes frekit, nekunk meg marad 3, es azokon is beszurodik vmelyik szlovak nepzenei ado.
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.24 0 0 13

Wowwww!!!

:DDDD

Hogy is mondták ezt régen? Amikor egy szónak volt egy soha ki nem mondott, de mindenki által értett, második jelentése?

Előzmény: wizes (10)
méregkeverő Creative Commons License 2006.01.24 0 0 12

Hát, ha nem a szolgáltató hanem én választhatom ki, hogy mit nem akarok nézni, és mit szeretnék nézni és csak az aáltalam választottért kéne fizetnem, talán még meg is érné...

Most a szolgáltatómnál 3 csomagot fizetek összesen negyvenvalahány csatornát, de a felét sem nézem, csak mindegyikben van 1-2 ami miatt a "felesleget" is fizetni vagyok kénytelen...

Előzmény: Törölt nick (7)
papaja Creative Commons License 2006.01.24 0 0 11

Hát, ha a poltársaknak a digitális TV sugárzásról csak ennyi jut eszébe

és ilyen színvonalon, akkor szomorú vagyok.

És akkor meg is érdemeljük azt amit ebből kapni fogunk. És ahogy.

p

wizes Creative Commons License 2006.01.24 0 0 10

Onnan idekop:

wizes válasz | megnéz | könyvjelző 2005.11.29 06:46:01 (20)

Hát lassan oda jutok én is hugy ezt az egész rohadék bagázst lexarom, és ezt ki is akarom mutatni.

Tehát barna filctollal köll egy xarkupacot rajzolni?

ÉSZAP az azt jeleni:

Én SZArok a Polityikára?

;>))

Előzmény: Törölt nick (6)
wizes Creative Commons License 2006.01.24 0 0 9

OK.

Előzmény: Törölt nick (6)
wizes Creative Commons License 2006.01.24 0 0 8

O)

Igazad van, ezen spekiztem mán, de a rohadék polityikások akkor is ganyék!

Ez nem mentesíti őket!

Nna!

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.24 0 0 6

Akkor javaslom fontold meg te is!

ÉSZAP

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9132889&la=50699015

Előzmény: wizes (5)
wizes Creative Commons License 2006.01.24 0 0 5

Látod ezek a facok már ebbű is polityikát tsenálnnynak!

Nem mi számítunk, hanem csak önmaguk, felmérni a terepet ez nekik mennyi anyagi és polityikai hasznot hoz.

:(((

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.24 0 0 4

Nem tucc alunni megint?

:-))))

Én kis naív hülye, azt vártam, hogy az idén elindul Szentesről is a magyar digitv.

Előzmény: wizes (-)
wizes Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3
o)
Előzmény: vibor (2)
vibor Creative Commons License 2006.01.24 0 0 2
Mégsem:)))
Előzmény: Qqberci (0)
vibor Creative Commons License 2006.01.24 0 0 1
Ki K0rán kel, előbb nullázhat:)

Nyertem!
Qqberci Creative Commons License 2006.01.24 0 0 0
0 bites TV lesz...
wizes Creative Commons License 2006.01.24 0 0 topiknyitó
Négypárti huzavona: lesz-e törvény a digitális TV-ről?

2006. január 24. 01:54, Kedd - Dojcsák Dániel

Az alapvető problémát a törvénytervezet elfogadásánál az jelenti, hogy míg az általános részek csupán 50%-os parlamenti támogatást kívánnak, addig a legfőbb kérdések kizárólag kétharmados aránnyal fogadhatóak el. Kovács Kálmán szerint azért lényeges beterjesztett törvénytervezet elfogadása még a mostani ciklusban, mert Magyarország így tud a legjobb eséllyel indulni a május-júniusban tartandó, a digitális csatornákat 50 évre kiosztó nemzetközi ülésen a frekvenciákért. Tehát kritikusan fontos a legnagyobb ellenzéki párt véleménye az ügyben, és épp emiatt nagyon szomorú, hogy a Fidesz pártként nem is képviseltette magát az eseményen, így nem is derülhetett ki álláspontjuk. A távolmaradás ráadásul nem sejtet konszenzusra való törekvést sem.

Az Európai Unió irányelve szerint a tagországoknak 2013. december 31-ig kell áttérni a digitális műsorszórásra, s ezzel együtt megszűnik a jelenlegi analóg műsorszórás. Kovács Kálmán úgy vélte, fontos, hogy mindez egyszerre történjen, mert így lehet a legjobban hasznosítani a felszabaduló frekvenciákat. A miniszter elmondta, hogy Magyarország 8, reálisan 6-7 multiplexet, azaz frekvenciatartományt akar megszerezni. Kezdetben egy multiplex 4-5 televíziós csatorna közvetítését teszi lehetővé, később azonban a fejlesztések révén 8-9-ét is.

.............................

http://www.sg.hu/cikkek/42214

A qrva életbe!!

Ezek a rohadék politikusok mostmár igazán az emberekért dolgozhatnának és nem a a mocskos politikai érdeküknek és zsebüknek megfelelően!!

Gennyládák!

Holnap már az is politikai téma lesz mellik kézzel fogjam meg a wcpapírt illetve a gyártóknak előírnák a jobbos és balos wc papírt,  jobbosokén Gyurcsány a balosokén Orbán Viktor képével.

Oct ammellikből kevesebb fogy az nyer!!

Ezekután gyünnének a felvásárlók mi?

A papíripar fellendülne!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!