Utazások,fotók,élmények-beszámolók,vasútgépészet,vasúttörténet Győrtől-Sopronig,Soprontól-Szombathelyig és majdan Szentgotthárdig,Soprontól-Ebenfurthig,Fertőszentmiklóstól-Neusiedl am See-ig és Celldömölktől-Fertőszentmiklósig (anno).
Úgy tudom, hogy 2 schlieren kocsi már forgalomban van, amiket használtan vett a Gysev, ezekről lehet tudni valamit, hogy a 15-21-esen az ingában vannak-e, vagy a 25-ösön fordulnak elő a személyekben?
Azt olvastam, hogy a GySEV átveszi a szombathelyi IC-ket. Akkor ezek is olyanok lesznek, mint a soproniak?
Pl. nem lesz kerékpárszállítás?
A minap utaztam a sopronival. Ezek az ósdi kocsik annyira le vannak árnyékolva a fémgőzölt ablakokkal, hogy nem volt térerő. A kocsi wifije ment, csak adatforgalom nem volt rajta.
Az mennyire urban legend, hogy a GySEV-nél alacsonyabbak (voltak) a bérek a MÁV-nál, de cserébe jobbak a körülmények? Amikor valaki átkerül a MÁV-tól a GySEV-hez, akkor nem csökken a bére?
olyan szinten túlfeszíti a cég erőforrásait, ugyanis annyira nem sikerült felkészülni rá.
Ez volt cél. Lázár pontosan tudta, miért adatja át a vonalakat az agrárvasútnak.
Ha nem tudják a jelenleg rendelkezésre álló forrásokból üzemeltetni, akkor azért lesz felelősségre vonás, ha meg tudják, akkor jön a kérdés: eddig miért kellett a több pénz a kevesebb vonalra.
Az IC kocsi felhozatal marad Szombathely felé? Vagy míg meg nem érkeznek az ícének csúfolt flirtek, addig el lehet búcsúzni Szombathely felé a kerékpárszállítástól?
Sajnos a megvalósulni látszó formában igenis beillene áprilisi tréfának, olyan szinten túlfeszíti a cég erőforrásait, ugyanis annyira nem sikerült felkészülni rá.
Celldömölkön még esztergáltak is ÖBB gépet (kábé úgy, mint amikor meghúztad faterod kocsiját, és stikában javíttattad ki egy ismerős fényezővel, aki nem nyomott fel faternál), és hát ezt ott Bécsben még csak nem is sejtették.
És legkésőbb a következő kerék mérésen véletlenül sem bukik ki az ilyen, ugye? Szóval, dehogynem tudták..
Celldömölkön még esztergáltak is ÖBB gépet (kábé úgy, mint amikor meghúztad faterod kocsiját, és stikában javíttattad ki egy ismerős fényezővel, aki nem nyomott fel faternál), és hát ezt ott Bécsben még csak nem is sejtették.