nem is tudom. ha már a komolyabb sérülés/műtét miatt nem vonult vissza tavaly a sportolástól, akkor igen, meglepne, hogy most meg abbahagyja. ellenben az is lehet, hogy nem lett a műtét után sem tökéletes már a lába, ez esetben érthető lenne.
Úgy tűnik, Roxi teljesen pályát módosított. Szerte Budapesten (esetleg az egész országban, nem tudom) óriásplakátokon látható, csaknem egész alakos kép egy fiatalemberrel. Nem tudom mit hirdet, valami ruhaipari céget azt hiszem, nem jegyeztem meg a márkanevet.
Amilyen helyzet van most kézilabdacsapatainknál anyagi téren, nem hiszem, hogy tovább játszik. Amilyen szintű csapatokhoz Roxi esetleg kellene (azaz zárjuk ki az élcsapatokat), szinte mindenhol anyagi gondok vannak.
az az igazság, hogy én még sose néztem ezt a műsort, nem tudom mennyit szoktak nyerni, de még csak a játékszabályokat se ismerem, így nem igazán tudok tippelni. most hallottam, hogy Roxi lesz benne, azért figyeltem tegnap, egy darabig még hang is volt rajta aztán azt lenyomtam, mert nem ő lett a főjátékos vagymi :)
Mi újság Roxi? Maradtál a Szpariban? Ha igen írj már be ide néhány sort: Van-e edző, kik a játékosok, milyen a hangulat? Ha nem, akkor hol vagy, mik a terveid, játszol-e még?