Keresés

Részletes keresés

fant0mi Creative Commons License 2006.01.20 0 0 3
Asszonyka mindkét SIMjét próbáld ki a saját készülékedben. Illetve a te SIMedet is az ő LG-jében.
Előzmény: mattil (2)
mattil Creative Commons License 2006.01.20 0 0 2

Megtörtént. Felhívtam. lediktálták az sms központ számát. Megnéztem és ugyanaz volt. Sebaj beírtam ujból, de ettől se javult meg. A régi kártyával a régi telefonban lehet sms-t küldeni!! Az ujban nem! Viszont az uj simmel is lehet mindkettőben...

Egyébként ha figyelmesen olvastál volna, akkor láthatnád, hogy nem az sms központ száma a baj, hiszen már leírtam a bevezetőben.

Előzmény: KrEdEnC (1)
KrEdEnC Creative Commons License 2006.01.20 0 0 1

nem eccerubb felhivni a szolgaltatot?????

 

De a valsz talan ott van, hogy az sms kozpont szam talan roszul van beirva. De tenyleg egyszerubb felhivni az ugyfszlgot, mint egy topicot nyitni egy ilyen kerdesre. Kepzeld csak el, ha mindenki nyitna egy topicot, a lassu az internet miert, vagy lattal e mar uj buszjegyet topic.

bindera Creative Commons License 2006.01.20 0 0 0
nem 0
mattil Creative Commons License 2006.01.20 0 0 topiknyitó

Kicsit bővebben megismétlem azt, amit a bevezetőben írtam.

Szóval barátnőm T-mobilos telefonszámmal és egy minimum 5-6 éves Alcatel mobillal volt eddig megáldva. Tulajdonképpen ez is megfelelt volna neki, de sajnos ezzel a telefonnal mostanában sok gond volt. Kikapcsolt, lemerült, minden egyéb hiba előjött, ami csak előjöhet, ezért karácsonyra vettem neki ajándékba egy LG B2050 típusú telefont, természetesen a T-mobiltól, hogy eddigi számát is tudja továbbra is használni. A hozzá adott új sim kártyával minden működött, és működik. Ha viszont beletesszük a régit, akkor lehet vele telefonálni, sms-t fogadni, és minden egyéb, viszont az smst, mms-t nem hajlandó elküldeni az istennek sem. Perceket vár, végül kiírja, hogy hiba lépett fel sms küldés közben. Már az összes beállítási lehetőséget végigbogarásztam, és nem tudok rájönni a titok nyitjára Mi baja lehet? Hiszen az uj simmel minden tökéletes. És az sms központtól kezdve az összes beállítás is ugyanaz a régi simen, mint az ujon. Mégsem működik.

Talán mégsem néztem át minden beállítási lehetőséget? Mi lehet a baj? Te tudodo a megoldást? Ha igen, segítenél?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!