Rengeteg holmim van amitől megválnék. Mindenféle méretben. A tárolóhelyet meg kell szüntetni (tűzvédelmi rendelet miatt), ezért már nem igazán tudom hol tárolni. Illetve lakásra gyűjtenék.
A kiírt árak csak „tájékoztató jellegűek”, mindent el lehet vinni sokkal olcsóbban is!
Azért lenne fontos, mert a tároló nélkül nem tudom hova tenni a dolgokat és sajnos a lakás (vagy a kiinduló) másból nem jönne össze.
Tiszta és füstmentes környezetben vannak, kérném, ha valami megtetszik, akkor írjatok!
Elég nehéz kis méretben ruhákat találni. Főleg 36-tól lefelé.
Hétvégén végigjártuk Budapest összes bevásárlóközpontját és nem találtunk semmi. Erre ma délelőtt bementem a Fashion Stop-ba és egyből rámadtak egy marha jó kis ruhát. Ebben a boltban aztán tényleg minden méret van.
Mango, Zara, H&M és társai tartanak rendszerint 32-es/XS-es méretet is, az sem jó neki?
A hétvégén voltunk a West Endben, nagy nehezen vettünk neki egy kabátot a Jeans Clubban. Azt az egyet, amit ebben a hatalmas vásárközpontban kompromisszumokkal a méretének lehetett minősíteni. Igaz, lefelé rövid, az ujjait viszont vissza kellett hajtani, a kapucnijában meg elveszett a feje, de még mindig ez volt a legjobb. Zarát és H&M-et nem ismerek, de a Mangóba benéztünk. Ott volt egy frankó kínai kabát, mintha ráöntötték volna, egyetlen apró hibával: olyan szűk volt az ujja, hogy ha pulóvert is vesz a drágám, már nem tudta volna bedugni a kabátba a karját...
Azon kesergett szegény, mennyire utálja, hogy ő ilyen kicsi. Hiába mondtam neki, hogy nekem pont ilyennek tetszik, csak bandukolt a West End folyosóján, és mérgelődött tovább...
amúgy meg hátha nátha :) és mégis gyerekruha, két utóbbi márka gyerekruhái között szép számmal akad felnőttek számára is alkalmas darab, már ami a színeket/anyagokat/mintákat illeti :)
ismerős :))) bár engem már nem érint: a gyerekruháknak tényleg más a szabása, pl. a nadrág hossza/bősége mondjuk jó lenne, de az ülepe pl. kicsi, felsőnek szintén a hossza és bősége mondjuk jó lenne, de a válla és a nyakkivágása kicsi, szóval általában tényleg nem megoldás :)))
amit tudok javasolni: Mango, Zara, H&M és társai tartanak rendszerint 32-es/XS-es méretet is, az sem jó neki????
A feleségem 150 centi magas, karcsú, a lába is kicsi. Sok keresgélés után ráakadtunk a Wesselényi utcában egy cipészre, aki direkt a kis lábú hölgyekre állt rá, ezzel a cipőkérdés megoldódott. De most példának okáért télikabátot keresünk neki, persze hiába. A felnőtt méretekből a legkisebb is nagy, a gyerekeknek való meg kissé furcsán festene egy felnőttön.
Hol lehet Budapesten a felnőtt méreteknél kisebb, de felnőtt nőkre gyártott kabátot (és minden egyéb ruhadarabot) venni?