Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

reseller Creative Commons License 2006.04.26 0 0 16

Egy másik topicban leledző főmérnök úr szerintem azt válaszolná költői kérdésedre, hogy  nézd meg a lakót és a válaszra rájössz. :-))

Előzmény: ZöPö (15)
ZöPö Creative Commons License 2006.04.12 0 0 15

Neheeeem... :-))

Talán lehetett volna most is a dagonyában, figyelni kellett, hogy ne csússzak neki a szűk ösvényen kerítésnek vagy villanyoszlopnak. (A fotózás is erről szólt: valaki nekiment a garázs falának, ütött rajta egy csinos kis lyukat.)

Azt nem értem, mi késztet embereket arra, hogy ilyen helyen lakjanak? :-/

Előzmény: heted7 (14)
heted7 Creative Commons License 2006.04.12 0 0 14
Megláttam, hogy újra fenn van ez a topik, igencsak kezdtem aggódni, hogy újra elakadtál :)))
Előzmény: ZöPö (13)
ZöPö Creative Commons License 2006.04.12 0 0 13
Tegnap este fotózás végett ismét jártam ott. Most jég helyett mély sár volt, de szerencsére nem ragadtam be. Azt nem mondom, hogy a pulzusom nem emelkedettt... :-DDDDDD
ZöPö Creative Commons License 2006.01.18 0 0 12
Meg én! Édesanyám olyan fíííííínom kaporlevest készít, hogy ihaj! Pirított zsemlekockával, az istenek eledele!
Előzmény: Égensétáló Lukács (11)
Égensétáló Lukács Creative Commons License 2006.01.18 0 0 11
Abban én szenvedek, tökfőzelékkel és zúzapörivel súlyosbítva.
Előzmény: ZöPö (10)
ZöPö Creative Commons License 2006.01.18 0 0 10

Kopro~ !

Vagy kaporfíliát akartál írni? :-DDD

Előzmény: Égensétáló Lukács (9)
Égensétáló Lukács Creative Commons License 2006.01.17 0 0 9
Látens kaprofília :-)

luke@freud.hu
Előzmény: BlueFazer (6)
heted7 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 8
Éljen, éljen! Nagyon rövid életű topik lett, de annál jobb. Ezennel bezárom :)
Előzmény: ZöPö (3)
ZöPö Creative Commons License 2006.01.17 0 0 7
Lényeges, hogy közben beültünk és elindultunk! :-))))))))))))
Előzmény: BlueFazer (6)
BlueFazer Creative Commons License 2006.01.17 0 0 6

"közben nyakig ßaros lettem...AZT AZ ÉLMÉNYT!!!"

:)

Előzmény: ZöPö (2)
ZöPö Creative Commons License 2006.01.17 0 0 5
Mindenkinek köszönöm a felajánlott segítséget! Megható és szívmelengető volt, komolyan.
ZöPö Creative Commons License 2006.01.17 0 0 4
Jah, értelemzavaró pongyolaság: a láncot kínlódtuk fel fél óra alatt. Most már, hogy gyakorlatom van benne, huszonöt perc is elég lenne. :-))))))))))
Előzmény: ZöPö (2)
ZöPö Creative Commons License 2006.01.17 0 0 3
Bejött, köszönöm! :-))))))))))
Előzmény: heted7 (-)
ZöPö Creative Commons License 2006.01.17 0 0 2

Vazzeh, ezt nem hiszem el! HÍRES LETTEM, topicot nyitottak rólam, vápsuvá! :-DDDDDDDDD

Jelentem, a kocsi kint van. Jött az öcsém. Elvitt a Lánghoz. Vettünk hóláncot @ 3500 Ft/pár. Felmentünk a hegyre. Fél óra alatt felkínlódtuk, közben nyakig ßaros lettem. Beültünk a kocsiba.

AZT AZ ÉLMÉNYT!!!

Lépésben mentünk, egyesben, és a mocsok kiskocsi MINT AMIKOR A VONAT MEGY A SÍNEN, úgy jött ki a völgyből. A jégbordákon úgy mentem át lapos szögben, mintha ott se lettek volna. Egy álom volt. :-DDDDDDDDDD

Már itthon vagyok, elmostam a láncokat (esetleg szexkelléknek még jó lesz, a derekam köré kötve), édesanyám elmosta a téli kesztyűmet, a mosógép mossa a farmeromat... :-)))))))))))))))

Pitecus Creative Commons License 2006.01.17 0 0 1

Adom mellé igavonó Alekóm lóerejét. De ha nem tudlak kihúzni, még mindig van nálam jó meleg szibír fűtés! :-)))))

trikó Creative Commons License 2006.01.17 0 0 0
Hajrá ZöPö! :))) A hóláncom még mindig igénybevehető, de ha egy kötelet szorosan átfűzögetsz a kerékem az is sokat javíthat a helyzeten egy fagyos úton.
heted7 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 topiknyitó
Hogy ne offoljuk szét a Legnagyobb repülős élményem topikot. Kívánom, hogy legyen ez a topik nagyon rövid életű :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!