Talán lehetett volna most is a dagonyában, figyelni kellett, hogy ne csússzak neki a szűk ösvényen kerítésnek vagy villanyoszlopnak. (A fotózás is erről szólt: valaki nekiment a garázs falának, ütött rajta egy csinos kis lyukat.)
Azt nem értem, mi késztet embereket arra, hogy ilyen helyen lakjanak? :-/
Tegnap este fotózás végett ismét jártam ott. Most jég helyett mély sár volt, de szerencsére nem ragadtam be. Azt nem mondom, hogy a pulzusom nem emelkedettt... :-DDDDDD
Vazzeh, ezt nem hiszem el! HÍRES LETTEM, topicot nyitottak rólam, vápsuvá! :-DDDDDDDDD
Jelentem, a kocsi kint van. Jött az öcsém. Elvitt a Lánghoz. Vettünk hóláncot @ 3500 Ft/pár. Felmentünk a hegyre. Fél óra alatt felkínlódtuk, közben nyakig ßaros lettem. Beültünk a kocsiba.
AZT AZ ÉLMÉNYT!!!
Lépésben mentünk, egyesben, és a mocsok kiskocsi MINT AMIKOR A VONAT MEGY A SÍNEN, úgy jött ki a völgyből. A jégbordákon úgy mentem át lapos szögben, mintha ott se lettek volna. Egy álom volt. :-DDDDDDDDDD
Már itthon vagyok, elmostam a láncokat (esetleg szexkelléknek még jó lesz, a derekam köré kötve), édesanyám elmosta a téli kesztyűmet, a mosógép mossa a farmeromat... :-)))))))))))))))
Hajrá ZöPö! :))) A hóláncom még mindig igénybevehető, de ha egy kötelet szorosan átfűzögetsz a kerékem az is sokat javíthat a helyzeten egy fagyos úton.