Gondoltam össze kellene hozni néhány környékbeli, kellően fanatikus, amatőr természetbarát fotóst, hogy ne csak véletlen akadjunk egymásra, mint velem is történt párszor mostanában!
Nyitottam hát egy topicot!
Bízom abban, hogy összejön egy remek kis társaság, akikkel néha- néha összeülnénk (a szó szoros értelmében) egy pohár bor, sör mellett vagy esetleg közös fotózásokon egymás próbálkozásait kritizálni, tapasztalatot cserélni.
Tokaj városában, közvetlenül a Bodrog folyó partján,páratlan helyen lévő Bodrogzug Vendégház megnyitja kapuit a fotósok előtt,lehetőséget biztosítva csodálatos és exkluzív fotók készítésére épületen kívül és belül.Rengeteg helyszín illetve rengeteg szolgáltatás, amikkel különleges és egyedi fotókat készíthetnek.
A BÁNKÚTI FEHÉR SAS PANZIÓ fotópályázatot hirdet A VARÁZSLATOS BÜKK címmel
Pályázni a Bükk élővilágáról, nevezetességeiről, illetve természeti jelenségeiről készült színes, vagy fekete-fehér képekkel lehet.
Pályázati feltételek:
- nevezési díj nincs - a versenyen életkortól, lakóhelytől, foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet - egy induló legfeljebb 2 képpel pályázhat - a beküldött képek hosszabbik oldala 1000-1200 pixel méretű legyen - a képeket elektronikus úton kell eljuttatni a bukk.fotopalyazat@gmail.com címre - a beküldött alkotások neve a következő adatokat tartalmazza (ékezetekkel): a pályázó CSALÁDINEVE_KERESZTNEVE_Aképrövidcíme.JPG - a pályázó kizárólag saját, eredeti alkotásával pályázhat, e feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelen - a pályázó a kép beküldésével egyben a pályamunkájáról ki is jelenti, hogy az saját szerzői műve, azzal nem sért más szerzői jogot valamint tudomásul veszi, és magára nézve elfogadja a szerzői és felhasználói jogokról szóló tájékoztatást - a képek beküldésével a pályázó elfogadja a pályázati feltételeket
A zsűri:
Karácsony Iván - fotós, Fénytörők Alkotócsoport Varga István - természetfotós, Miskolci Fotóklub Egyesület elnöke Balogh Tamás - BABOR Kreatív Stúdió ügyvezetője
Tiszteletbeli zsűritag: Lukács Sándor - színművész
Az első 3 helyezett, valamint a zsűri által kiválasztott további 15-20 képből a Fehér Sas Panzió kiállítást szervez. A kiállítás költségeit a szervező magára vállalja. Szerzők vállalják, hogy a kiállításhoz szükséges nagyméretű fájlokat megadott határidőig elküldik a kiírónak. A szervező fenntartja a jogot, hogy a kiállított pályamunkákat honlapján, Facebook oldalán megjelentesse a szerző nevének feltüntetésével, valamint díjmentesen jogosult: a művek kiállítására, és felhasználhatja az alkotást a kiállításhoz kapcsolódó reklámok offline és online megjelenéseihez.
Díjazás: • 1. helyezett: 3 éjszaka 2 fő részére a Fehér Sas Panzióban • 2. helyezett: 2 éjszaka 2 fő részére a Fehér Sas Panzióban • 3. helyezett: 1 éjszaka 2 fő részére a Fehér Sas Panzióban
• A Miskolci Fotóklub különdíja: Kiss Tanne István Fotóművészeti albuma
• Toscana Art Café Miskolc különdíja: egy kétszemélyes vacsora az étteremben (Miskolc, Csabai kapu 26. www.toscana.ini.hu)
Pályázati naptár: • Beküldési határidő: 2012. november 1. • Elbírálás: 2012. november 16-ig • A nyertesek értesítése: 2012. november 20-ig
A nyomtatható méretű képek (hosszabbik oldal minimum 2000 pixel) feltöltésének határideje 2012. november 30.
A kiállítás megnyitója: 2012. december 15. Helyszín: Fehér Sas Panzió, Bánkút (www.fehersaspanzio.com)
Voltunk két ismerőssel. Csak bemutató volt Ő maga nem jelent meg, a könyveit mutatták be (azt az egyet, csak két kiadását) és a spektrumon leadott filmjét vetítették, illetőleg meséltek picit a "kulisszatitkokról".
sztem van, csak topikon kívül.....szsz én szoktam járni pár borsodi/barcika közeli sráccal, csak most az egyik külföldön melózik, a másiknak gyerek született, szal most hanyagoljuk a dolgot. :)
miskolcon keresünk egy fotóst aki diósgyörben tudna naponta 20 percet foglalkozni egy dologgal, dokumentum jelleggel, nem is kell nagyon profi technika.