Ha minden igaz az első teszt kész anyag jövőhét közepére várható, ha addig van valakinek olyan ötlete, hogy a lent említett dolgokon kívül mi javítani való lenne akkor írja meg.
"...Ha leírnád pontosab az ötleteidet, akkor a béta tesztelésben részt vehetnének mások is..."
Na pont ez a célom! :)
Csak beharangoztam a dolgot.
A mi társaságunknak pont ezért tetszik,mert lehet gyakni a másik. A Catan nekem túl békés, de azért azt is szeressük.
Ez a lelki torzulás minden bizonnyal a "harc Europa ért"-miatt van. :))
Szóval békeszeretőknek most se fog tetszeni. Fejlesztésem célja a csaták élvezhetőségének és realitásának javítása + színesítek néhány feladatott is.
Pl ilyen lesz a "Brit birodalom" feladat kártya, ahol a régi brit gyarmati birodalmat kell kiépíteni a játékosnak, de lesz olyan kártya is ahol az lesz a feladat, hogy azt a színt kell támadnia, amelyik első alkalommal nem működik együtt vele. :)
Egyébként jó ötlet a játék tovább fejlesztése. Ha leírnád pontosab az ötleteidet, akkor a béta tesztelésben részt vehetnének mások is.
Nekem a rizikó ellen az a kifogásom, hogy feljlődni csak a másik kárán lehet. Ráadásul mindig valaki úgy érzi, hogy rászálltak a többiek. Mindig sértődés a vége nálunk, nem is játszunk vele.
A Catan-t és a Tical-t jobban szeretjük. Ott egymás mellett lehet fejlődni.