Keresés

Részletes keresés

toloba Creative Commons License 2008.09.08 0 0 54
Kínos a fideszista kartácsoknak?
:)
toloba Creative Commons License 2008.09.08 0 0 53
Mayer Aranka közleménye 2008. szeptember 15. 8.30 Fővárosi Bíróság III. e. 317. Markó u. 27.

Révész Máriusz országgyűlési képviselő Fidesz – MPSZ I. rendű alperes és a Fidesz Magyar Polgári Szövetség II. rendű alperes elleni személyiségi jogi peremben a Legfelsőbb Bíróság által hozott ítéletet Révész és a Fidesz semmibe veszik.

15 hónapja (2007. május 30.) sem honlapjukon, sem sajtótájékoztató keretében nem kértek tőlem bocsánatot és nem tudatták a nyilvánossággal az ítélet rendelkező részét, miszerint valótlan állításukkal jogsértést követtek el, amiért kötelezték őket a jogsértés abbahagyására valamint eltiltották őket a további jogsértéstől.

11 hete (2008. június 18.)nem tesznek eleget fizetési kötelezettségüknek, mely alapján fél millió forint kártérítést kellene megfizetniük részemre (+ 2005 augusztus 5-től járó törvényes kamat)

Fenti per további vonzatai:

2005 májusában a „Szólás szabadsága” című műsorban nyilatkozó dr. Karas Mónika, (Szárhegy Dűlő-Sárazsadány-Tokajhegyalja Kft jogi képviselő) személyemre nézve sértő szavaira tényállást alapított a „Fidesz-perben ” eljáró bíróság. Ezt az eljárás során hiába sérelmeztem, mert a Fővárosi Ítélőtábla és Legfelsőbb Bíróság indoklásukban egyetlen szóval sem tért ki erre.

2006 augusztusában személyiségi jogi pert indítottam dr. Karas Mónika ellen, mert nagy nyilvánosság előtt azt állította, hogy elkövettem a zsarolás bűncselekményét, és visszaéltem, személyes adatokkal.

Dr. Karas Mónika nem ismerte el korábbi kijelentéseit és 2008 májusában írt ellenkérelmében megalapozatlanként kérte keresetem elutasítását. Ellenkérelmében arra is kitért, hogy miért nem kértem a Fidesz elleni peremben jogorvoslatot az ellen, hogy a bíróság az ő szavaira tényállást alapított, ha mindezt kifogásoltam. (fentiekből kiderül, hogy hiába kértem)

Karas álláspontja szerint, ha mégis bizonyítani tudnám, hogy a sérelmezett nyilatkozat tőle származott, ő akkor sem felelős, mert csak vélemény volt.
...

Kereseti kérelmem:

„Kérem, hogy a Bíróság állapítsa meg a jogsértést, és tiltsa el dr. Karas Mónikát a további jogsértéstől, valamint a Magyar Hírlapban és az INDEX. hu-weboldalon kötelezze őt, az alábbi elégtételt adó közlemény saját költségén való közzétételére:

"2005. 05. 18-án a Magyar Hírlapnak adott nyilatkozatomban, majd 2005. 05. 22-én a Friderikusz Sándor „Szólás szabadsága” című műsorban, Mayer Arankáról valótlanul állítottam, hogy megzsarolta a Szárhegy dűlő – Sárazsadány - Tokajhegyalja Kft. tagjait valamint személyes adatokkal visszaélt.”



Az ügyben jogi képviselő nélkül járok el.



Budapest, 2008. szeptember 7. Mayer Aranka

kapu199 Creative Commons License 2006.01.26 0 0 52
Sajnálom Máriuszt. Nehéz dolog lehet prostinak lenni.....
Előzmény: toloba (51)
toloba Creative Commons License 2006.01.26 0 0 51
Pedig megszólalt:

Révész Máriusz szerint nekik kell eltakarítaniuk a "trágyadombot"


2006. január 26. 20:08

Mivel a jelenlegi kormányzat képtelen megoldást találni az ország problémáira, a Fideszre vár a változtatás feladata, ehhez pedig győznie kell az országgyűlési választásokon - mondta csütörtökön a Fidesz szóvivője.
Révész Máriusz egy hevesi kampánygyűlésen kijelentette: "Azt kellene mondani, kedves szocialista barátaim, amit főztetek, egyétek meg. Ezt a trágyadombot, ezt legyetek szívesek, takarítsátok el". Hozzátette azonban: ha nem nyerik meg a választást, az ország még lejjebb fog csúszni.

Az agrárgazdaságáról híres településen tartott kampánygyűlésen hangsúlyozta, hogy miközben az elmúlt évben a balti országokban és Szlovákiában nőtt a mezőgazdaság jövedelmezősége, Magyarországon 20 százalékkal csökkent. Szerinte a szlovák kormány, a magyarral ellentétben, időben kifizette a gazdáknak az EU támogatásokat, akik így lépéselőnybe kerültek magyar társaikkal szemben.

Úgy vélekedett, hogy már Románia és Bulgária is hamarabb vezetheti be az eurót, mint Magyarország. Ez oda vezethet, hogy a befektetők nem Magyarországot fogják választani, ahol a nemzeti valuta összeomolhat, hanem például Romániát. Ugyanakkor - jegyezte meg - a rendszerváltás óta az elmúlt évben ment csődbe a legtöbb kis- és középvállalkozás.

"Az, hogy Gyurcsány Ferenc egy magyar baloldali kormánynak a miniszterelnöke, ez ugyanolyan perverz dolog, mint hogy ha a KDNP elnökét a pornósztár Cicciolinának hívnák - idézte az általa Semjén Zsoltnak, a KDNP elnökének tulajdonított szavakat Révész Máriusz.

Az ellenzéki párt szóvivője szerint az MSZP nem baloldali, hanem neoliberális párt, amelytől a Fidesz balra áll. Ez azt jelenti, hogy a kormányt két neoliberális párt alkotja, egy nagyobb és egy kisebb - hangsúlyozta.

Azt mondta, hogy a miniszterelnöknek, aki az elmúlt egy évtizedben több milliárdos vagyont halmozott fel, "minden nap, tíz éven keresztül egymillió forinttal nőtt a vagyona". És ezt követően Európa második leggazdagabb miniszterelnöke "kiáll és énekli, hogy föl-föl, te éhes proletár" - tette hozzá.


MTI

http://hvg.hu/itthon/20060126tragyadomb.aspx?s=hk
Előzmény: zsolti05 (49)
itymeg Creative Commons License 2006.01.13 0 0 50

á, miket gondolsz! orbán a sok hazugsága miatt már lemehetett volna a földgömbről, dehát nekik lételemük  a hazudozás

Előzmény: zsolti05 (49)
zsolti05 Creative Commons License 2006.01.13 0 0 49
Szegény Máriusz. Ő soha többet nem szólalhat meg...
itymeg Creative Commons License 2006.01.13 0 0 48
de, legalább fennmarad a neve, szállóigeként
geszthi Creative Commons License 2006.01.11 0 0 47
Persze, hogy mas hisz hazugsag lasd alabb. :-))

Illetve a felsoroltakbol ketto bocsanatot kert azonnal utana (TGM, NSZ). Fidesz? Ugyan mar meg nekiallnak ok vadaskodni...
Előzmény: Törölt nick (18)
geszthi Creative Commons License 2006.01.11 0 0 46
Mint H. SkaraBrae csusztatasaival !



"Gyurcsány a Fittelinán"

Dajcs Tamas esete : Legfőbb Ügyészség a bejelentést (Fidesz) a további szükséges intézkedések megtétele végett a Fővárosi Ügyészséghez küldte meg. A Fővárosi Főügyészség határozatában a Fittelina Kft.-vel kapcsolatos ügyben a feljelentést elutasította.

Bocsanatkeres azota is SEHOL, mig nekiallt vadolni a Ugyeszseget!


"mint TGM a cigánykardozáson"

Pokorny Zoltan esete : "GYF szoljon a belugyminiszterenk,hogy ne takargassa a nyilvanvalo rasszista inditekot!"

Bocsanatkeres azota is SEHOL, mig TGM azonnal!
Előzmény: Törölt nick (15)
joomarton Creative Commons License 2006.01.11 0 0 45

"a fidesz hazudozasabol, birosagi fenyegetesebol en arra a kovetkeztetesre jutok hogy"

Az utána következõt lehetne kicsit érthetõbben? 

Előzmény: alfredoo (13)
joomarton Creative Commons License 2006.01.11 0 0 44
Nagyakoala 12%-kal?
Előzmény: Törölt nick (6)
Pukszi Creative Commons License 2006.01.11 0 0 43

O.K, sok igazság van abban, amit írsz, különösen a Teller levél-ügy, ami felháborító disznóság volt. A TGM cigánykardozást hagyjuk, mert ő azonnal és példamutatóan reagált, nyilvánosan. Éppen ez az, ami hiányzik a fidesz vezetőkből ill. a kedves vezetőből, mert nagyon valószínű, hogy kizárólag az ő akarata áll a pökhendi, végletekig kitartó görcsös hazudozás hátterében, hiúsági okokra visszavezethetően.

A gázárat pedig jó lenne békén hagyni (persze én is szeretnék feleannyit fizetni), de a valós bekerülési ártól jelentősen eltérített lakossági gázár - és ebből kifolyólag az alternatívák elhanyagolása - még sok bajt okozhat az országnak. Lásd az elmúlt napokban történteket....

 

Előzmény: Törölt nick (15)
pirosnarancs Creative Commons License 2006.01.10 0 0 42
Nem. Szerintuk ok meg 1x sem hazudtak. Most sem. Bar ez igy nem igaz, mert azt elismertek, hogy valotlant allitottak a faxrol.
Előzmény: alfredoo (41)
alfredoo Creative Commons License 2006.01.10 0 0 41

pn

 

de a ferjek ilyenkor osszeszedik magukat es elkezdenek hazudozni hogy ez az elso eset volt, most eloszor ertel hazugsagon.

 

a fidesz mondott ilyesmit? hogy most hazudtak eloszor? nem emlekszem!

Előzmény: pirosnarancs (40)
pirosnarancs Creative Commons License 2006.01.10 0 0 40
Az elmeleted csak egy ponton hibazik: ha valakit pont az elso hazugsagon kapnak, akkor lehet az eloelete meg tiszta. Ha mondjuk a ferj rogton az elso megcsalasnal lebukik... Persze ez a fityeszre reg nem igaz, mert ez mar nem az elso bukta, de valamiert meg mindig nincs valoper. Pedig mar regen kellene.
Előzmény: alfredoo (37)
pirosnarancs Creative Commons License 2006.01.10 0 0 39
Ezt hogyan is kell erteni? Valahogy en inkabb a fityesz negativumat erzem ebben a buliban. Biztos prenotalis kollega is az egyre novekvo munkanelkuliseg taboraba tartozik. Mert mint tudjuk a fityesz szerint holnapra 15 millio munkanelkuli lesz az orszagban es osszedol a gazdasag es forradalom lesz. Mindenki menekuljon!
Előzmény: szuperlaszlo (33)
geva54 Creative Commons License 2006.01.10 0 0 38
Nem kell nagyon vissza menni az időben. Egyértelmű, kire szavazott az. aki titkokat szivárogtatott ki. Mivan??? A Fidesz kutyusának dicsőség ??
Egyébként, már amikor a Tomika megjelent a képernyőn, tudtam, hogy igaz, ők voltak. Tomika kissé buta, ő azt próbálja magyarázni, amit a többi már meg sem próbál tisztára mosni, annál több az esze.
Előzmény: szuperlaszlo (21)
alfredoo Creative Commons License 2006.01.10 0 0 37

ht

 

szemleletemtol egyaltalan nem all messze a cseppben a tenger altal kozvetitett uzenet.

 

szerintem elmeletem kosat illetoen elmelet de lehet valoszinusege.

 

hol nem probalta meg a fidesz barmilyen modon VEEDENI megtamadott embereit?

 

mi volt az elso reakcio? az hogy az mszp a rendszervaltas ota soha nem latott minosegu csalast, ragalmazast valositott meg. mivel a fidesz ezt mar tobbszor mondta, akkor ezekbol EDDIG minden igaz volt csak a mostanirol derult ki hogy hazugsag?

 

ha egy feleseg rajon a ferj turpissagara akkor elhiszi hogy az az egyetlen alkalom volt es csak veletlen volt? valoszinuleg elhiszi mert el akarja hinni. egyebkent ezeknek az erveleseknek a valosaghoz semmi koze. inkabb valosag az hogy a ferj egesz eleteben vagy annak egy bizonyos pontjatol kezdve FOLYAMATOSAN hazudozott.!

 

a fidesznek meg kell a hatalom. azt allitja hogy ellenfelevel (az mszp) szemben ezt a hatalmat csak aljas eszkozokkel es hazugsagokkal tudja megszerezni mivel szerinte az mszp aljas es hazudozik! ezek nagyjabol faktumok!

Előzmény: HitetlenTamaska (28)
alfredoo Creative Commons License 2006.01.10 0 0 36

ht

 

irtam mar hogy barmilyen ertelmes es plauzabilis magyarazatot elfogadok?

 

miert bizzak a fidesz korrektsegeben pont most amikor egy marha meretes hazugsagukra feny derul?

 

miert bizzak bennuk amikor tercelnek a koztarsagi elnoknek a korrekt kampanyrol kozben ha megneznenk gyurcsanyos/kokas nekik semmi sem draga plakatjukat milyen goebbelsi modszerekre talalnank?

 

miert higgyek a fidesz korrektsegenek egyetlenegy elemeeben is? es pont most?

 

es azt mondod nem szeretned ha egy hozzad kozel eso politikust igy jaratnanak le. haat peldaul ott van kovacs laszlo. erdekes hogy most nem mondja a fidesz hogy a blikk le van fizetve es semmi mast nem csinal mint lejaratast? az talan korrekt hogy kovacs laszlo szaros alsogatyajat mutogatjak az ujsagban?

 

azt hiszem kovacs laszlo is tett annyit magyarorszagert mint kosa lajos!

Előzmény: HitetlenTamaska (25)
zi_laj Creative Commons License 2006.01.10 0 0 35
Nem számítanék rá!
Előzmény: Pukszi (3)
prenotalis Creative Commons License 2006.01.10 0 0 34

Az MSZP jól kijött belőle, egyre népszerűtlenebb

 

Valóban ?

:))))

Előzmény: szuperlaszlo (33)
szuperlaszlo Creative Commons License 2006.01.10 0 0 33
Az eredmények szépek. Az MSZP jól kijött belőle, egyre népszerűtlenebb. Téged miért tartanak? Miért nem dolgozol?
Előzmény: prenotalis (31)
prenotalis Creative Commons License 2006.01.10 0 0 32

A Fidesz székházából ment a fax 

Valóban a Fidesz Szentkirályi utcai székházának faxáról érkezett a Magyar Postához a Magyar Vizsla mintapéldánya

 

Elismerte tegnap a Fidesz, hogy mégis a párt székházából küldték a postának a Magyar Vizsla korrektúra előtti példányát. A párt ugyanakkor továbbra is állítja: a kampánylaphoz nincs közük. Valóban a Fidesz Szentkirályi utcai székházának faxáról érkezett a Magyar Postához a Magyar Vizsla mintapéldánya. Legalábbis az ellezéki párt kampányfőnöke az ügyben folytatott vizsgálatot ezzel a következtetéssel zárta le tegnap. A Fidesz által vasárnap még cáfolt tényt a pártját mentegető közleményében azzal magyarázta Rogán Antal, hogy a kampánylap kefelevonatát egy a Fidesszel tárgyaló "külső ügyfél" küldte el, akit erre vonatkozó kérésére engedtek faxolni a pártiroda munkatársai. A dolgozók a közlemény szerint nem tudtak a küldött dokumentum tartalmáról, a Rogán-titkárság nevére és telefonszámára állított faxgépet pedig a magyarázat szerint már egy ideje a központi hivatal használja. Ennek azért van jelentősége, mert Révész Máriusz Fidesz-szóvivő vasárnap azon az alapon nevezte hamisítványnak a dokumentumot, hogy Rogán és munkatársai a küldés időpontjában nem voltak a székházban, így irodájukból sem faxolhattak.


Arra, hogy ki volt a titokzatos "külső ügyfél", a Fidesz-közleménnyel egy időben a Magyar Vizslát előállító G&G nyomda közleménye adott szintén a véletlenek összjátékát sugalló magyarázatot. E szerint a vállalkozás egyik munkatársa küldte a faxot a pártirodából, ő aznap egy a Fidesz által megrendelt levél nyomdai előkészítéséről tárgyalt a Szentkirályi utcában. A nyomda emberét a magyarázat szerint a kiadó kérte meg, hogy küldje át a lap korrektúra előtti példányát, s mivel ő épp a Fidesz-irodán tartózkodott, a fideszesek beleegyezésével onnan tett eleget a kérésnek.


Bár a nyomda a közleményben elnézést kért a Vizsla kiadójától és a Fidesztől is, az ellenzéki párt most már aligha mossa le magáról, hogy köze van a Gyurcsány-kormányt bíráló kampánylaphoz. Rogán Antal titkárságáról tegnap hiába kértük, hogy küldjenek egy biankó faxot szerkesztőségünkbe, erre nem voltak hajlandók, pedig kiderülhetett volna, milyen számot és fejlécet használ a régi faxkészülékét állítólag a központba áthelyező iroda.


A faxok fejlécét mellesleg különösebb hozzáértés nélkül bárki beállíthatja úgy, hogy a gép küldőként az általa kívánt nevet és telefonszámot jelenítse meg. Annak bizonyítására, hogy a Fideszből indított faxot elvileg máshonnan is küldhették, lapunk kreált egy Rogán Antal, illetve a faxbotrányt elsőként tálaló Újhelyi István MSZP-alelnök titkársága nevére szóló fejlécet is. A kísérletet azonban nem fejeztük be: értelmetlenné tette a Fidesz-beismerés – ahogy a pénzügyminiszternek a Magyar Postánál indított, a fax eredetét kutató vizsgálatát is. Újhelyi István tegnap közröhejnek minősítette az ellenzéki párt magyarázatát, a Magyar Vizslát kiadó Horváth Éva pedig az őt érő fenyegetésekről panaszkodott a távirati irodának.

 

 

prenotalis Creative Commons License 2006.01.10 0 0 31

ha meg nem változtatnak, akkor jön a "nekünk Mohács kell" c. mantra.

Tudod agymosás, forradalom, nemzethalál, választási csalás. Mint 3,5 fél  éve, meg tavalyelőtt december 5-én.

:))

Előzmény: szuperlaszlo (27)
Timna Creative Commons License 2006.01.10 0 0 30
itt mindenki hazudik, csak a fideszesek asziszik, ők hibátlanok :))
pirosnarancs Creative Commons License 2006.01.10 0 0 29
Dumaszamlalo mintajara a hazugsagszamlalot is be lehetne inditani. Csak sajnos a 9999-es maximalis szam nem lenne eleg a fityesznek. Meg nehany digitet be kell toldani. Ennyire hulyenek nezni az embereket. Varom az ujabb sikalos sztory-t kedves majiuzs bacsi. Hiszunk neked... Feltetlenul...
HitetlenTamaska Creative Commons License 2006.01.10 0 0 28

off

 

Nezd nem ismerem a Kosa ugy reszleteit annyira, hogy abbol a magam szamara  egyertelmu kovetkeztetest  tudjak levonni.


De a "Ha ebben az ugyben hazudtatatok, akkor hazudhattatok abban is" tipusu erveles tavol all tolem.

 

Előzmény: alfredoo (23)
szuperlaszlo Creative Commons License 2006.01.10 0 0 27
Komolytalan vagy. Az emberek változtatni fognak. Beszéld le őket. Próba szerencse! Nektek hisznek, sokan vagytok. Szerintem.
Előzmény: prenotalis (22)
toloba Creative Commons License 2006.01.10 0 0 26
Máriusz vizslantott!
Előzmény: Pukszi (-)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2006.01.10 0 0 25

off

Szerintem erdemes megtartania politikai korrektseg egy minimumat:

 

Hogy a Vizslanak nincs koze a Fideszhez, es a nyomdasz nem a Fidesz kozpontban egyztetett valtozasokat faxolta el, abban higyjen az, aki szerint a golya hozza a gyereket.

 

Kosa ugyben viszont hajlamos vagyok a johiszemusegre, es nagyon zokon vennem, ha eppen egy szivemhez kozel allo politikust akarnanak hasonloan ingatag modszerekkel ellehetetleniteni.

 

Előzmény: alfredoo (20)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!