Keresés

Részletes keresés

Attila Tánczos Creative Commons License 2016.04.25 0 0 72

A test az izzadás által is méregteleníti magát. A tapasz csak rásegít és felgyorsítja. Ki kell próbálni, aztán lehet hülyeségeket írni ellene. Ugyanez volt , van az energetizáló tapaszokkal is.  Ki kell próbálni, helyesen alkalmazva aztán lehet okoskodni. A Kinoki tapaszról olvastam egy tesztet . Vízezték meg mikrózták meg minden hogy emberi test kontaktusa nélkül is fekete legyen. Fekete lett de ez semmit nem jelent. Mivel nem vizsgálták be hogy előtte és utána az emberen lévő vagy a vizett és melegített tapasz milyen anyagokat tartalmaz. Azaz hogy így is meg úgy is fekete lett az semmit se erősít vagy cáfol. De a sok okoskodó ezen nem lát át. Gratulálok nekik. Én ha befejeztem a kúrát a tapasszal akkor majd megosztom a véleményem. Eddig jó eredményeket mutat. És ugyanazon az emberen és lábon alkalmazva egyre kevésbé feketedik el.

eva2571 Creative Commons License 2014.06.21 0 0 71

Méregtelenítő tabletta - http://track.untoxin.hu/product/Untoxin/?uid=2484&sid=991&pid=128&bid=advandec Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak.

caterina3 Creative Commons License 2007.10.12 -1 0 70

A keresővel bukkantam erre az elsüllyedt topicra, és remekül szórakoztam az olvastán. :-)

Amin mondjuk kevésbé, hogy nyugdíjas édesanyámat befűtötte a gyógynövényboltos egy ilyen sz.r megvásárlására több ezer forintért. :-(( Azért még mielőtt kibontaná, igyekeztem utánanézni, és nézzétek csak, mit találtam:

"Katica E-mail: katicak@citromail.hu

Hozzászólás ideje: 2007-10-12 11:25

Előző kérdésemre nem kaptam választ, ezért elvégeztem egy érdekes kísérletet. Szerettem volna megtudni, hogy a barnás, nyálkás elszineződést (tényleg csúnyán nézett ki, miután levettem a talpamról!) valóban a 'belőlem kivont' méreganyagok okozzák, vagy egyszerűen a nedvesség hatására lesz olyan a tapasz. Úgy gondoltam, ha a tiszta víztől fehér marad, s belőlem jött ki az a sok csúnyaság, érdemes még néhány dobozzal beszereznem, tisztulásom érdekében. FIGYELEM! Egy-két csepp DESZTILLÁLT VIZET cseppentettem a teljesen tiszta tapaszra, s láss 'CSODÁT', a tapasz azonnal bebarnult, éppoly' nyálkás és (bocs) büdös lett, mint korábban a talpamon. Kicsi a valószínűsége, hogy a desztillált vízben barna, nyálkás, büdös méreganyagok hemzsegnének! Netán a tapasz maga válik ilyenné BÁRMILYEN NEDVESSÉG hatására? Mindenkinek javaslom a kísérlet elvégzését és a gondolkodást! Bevallom, én ezek után már nem szándékozom több dobozzal vásárolni."

Forrás: http://www.jinjang.hu/?page=forum_tema&tema_id=8

Azt hiszem, ez eldönti a lenti vitát. :-)

fokhagymabors Creative Commons License 2006.01.14 0 0 69
gyanítom, számtalan igaz sztori szolgált a mese alapjául:-))
Előzmény: Függelék (68)
Függelék Creative Commons License 2006.01.14 0 0 68
Elsore azt hittem, vmi igaz sztorit irsz le, aztan esett le! :)))
Előzmény: fokhagymabors (66)
Függelék Creative Commons License 2006.01.14 0 0 67
A nyirokrendszer eleve arra valo, hogy tisztitson, tehat ha abbol kiszedi a merget, akkor a szervezetet gatolja a sajat, termeszetesen es altalaban jol mukodo vedekezeseben. A nyirokrendszer elvonja a nedvfelesleget a sejtekbol, a szovetekbol, megtisztitja oket a bomlastermekeiktol is. Ez tobb helyre is eljut, pl. a nyirokszervekbe. A nyirokszervek koze tartozik a lep, a csecsemomirigy vagy peldaul a mandulak. A testidegen anyagokat a nyirokcsomok sejtjei fogjak, szepen fagocitaljak, feldolgozzak, megdolgozzak. Mas esetben raktarozzak, de erre is megvannak a biztonsagos modok. Igy vedik meg a szervezetet a fertozesektol.

A kulonfele teak (nagyon ajanlott: csalan!) azert jok, mert segitik pl. a vese szurofunkciojat.

A tapasszal ebben az esetben az a gond, hogyha ki is szedi a nyirokerrendszerbol a merget (ennek a biokemiai mechanizmusa gondolom meg senki elott sem ismert, de osszeteszem a kezem nektek, ha vazoljatok), az mitol tudna, hogy a tapasz helyen kell kivalnia? Mig mondjuk egy tea valoban segit, hiszen a veseden keresztul kimegy. A maj is kulcsszerepu a meregtelenitesben, atalakitja a mergezo anyagokat. De ez nem eleg a meregtelenitesben: olyanna teszi oket, hogy azok kivalasztasra alkalmasak legyenek, az urea keletkezeseben kozponti. Ez az, amit a tapaszok leirasabol, ahogy nezem, kihagynak. Oke, lekoti a merget, netan atalakitja. Aztan? Hogyan megy ki a szervezetbol? Vizhajto hatasu volna?

A tapasz elszinezodese sem tesz hivove. Kivancsi volnek, milyen szine lesz, ha mashova ragasztod egy ejszakara. Persze 500 Ft/db-ert tuti nem kiserleteznek. Ezek a mergek nem dekagrammnyi mennyiseguek, szinelvaltozast szerintem nem okoznak. Szerintem. De ha jon valaki, aki nalam ezekhez jobban ert, pontositson es bovitsen.
Előzmény: eMM (65)
fokhagymabors Creative Commons License 2006.01.14 0 0 66

a zöldsipkás kölök megbetegszik, de nem viszik orvoshoz, hanem a cseroki méregtelenítő természetes csodaszerekkel kúrálják, és persze röpködnek a százdollárosok a méregtelenítő löttyökért, a gyerek meg szépen kipurcan majdnem. Aztán amikor kiderül, hogy a cseroki népek valójában két mexikói, akkor szépen elküldik a 3,14csába miss információt.

tanulság:

hát az sokak számára még mindig semmi. a filmben pedig annyi, hogy szép meg jó, de nem kell mindent beszopizni, és pláne nem elfordulni a nyugati orvoslástól az első kókler szavára.

Előzmény: Függelék (63)
eMM Creative Commons License 2006.01.14 0 0 65
Másik verzió szerint meg a nyirokrendszerből szedi ki a mérgeket.
Előzmény: Függelék (61)
eMM Creative Commons License 2006.01.14 0 0 64
Nembizony, ÉN próbálok objektív lenni.
Előzmény: Függelék (60)
Függelék Creative Commons License 2006.01.14 0 0 63
Neztem SP-ot, de ez nem remlik. Mi volt ebben?
Előzmény: fokhagymabors (62)
fokhagymabors Creative Commons License 2006.01.14 0 0 62

Egyebkent nem vagyok rola meggyozodve, hogy jo, ha az europai emberek keleti szarokkal tomik magukat.

lásd még a South Park vonatkozó epizódját:-)))

Előzmény: Függelék (61)
Függelék Creative Commons License 2006.01.14 0 0 61
Parasztvakitas II:

>> Ozmózis nyomás: egy speciális folyadékszállítási mód mely a fáknál képes szétválasztani az édes és sós vizet és ellátni a lombozatot folyadékkal akár 100 méter magasan is.

>> A méregtelenítő tapasz működése is ezen alapszik, a bőrön áthatolni képes anyagok felszívódnak és a méreganyagok összegyűlnek a tapaszban, ezért érezzük talpunkat nedvesnek reggel és tapasztaljuk, hogy a tapasz elszíneződött és átnedvesedett.

Na most ez az ozmozisnyomas mindennek a teteje. Eladja tudomanyos(nak sem hato) megfogalmazasban a totalisan hetkoznapi dolgokat. Ozmozis, diffuzio, aktiv transzport, passziv transzport - ez minden sejtben van. De ez meg gond sem lenne, ha utana nem jonne a meregkiszedos resz. Megy-megy a ver es a tapasznal kidobja a merget? Ez a tortenet nonsense resze.

Egyebkent nem vagyok rola meggyozodve, hogy jo, ha az europai emberek keleti szarokkal tomik magukat. Szerencsere ezt mar egyre inkabb kezdik terjeszteni. Erdekes, hogy sok allergiaval szenvedo emberrel kozlik, olyan zoldsegeket, gyumolcsoket egyen, amelyek az o eghajlatan is megteremnek. Deli gyumolcs peldaul nyista. Kivancsi volnek, vajon az ilyen keleti cuccokkal mi a helyzet. Valoban segit-e a szervezetnek ilyen mennyisegben.
Függelék Creative Commons License 2006.01.14 0 0 60
Hat ahogy elneztem azt, amit eddig irtal rola, nem az ellentabort gyarapitottad. ;-) Amugy a linket is megneztem es lattam, hogy egy doboz (10 db tapasz) majdnem 5000 Ft. Ezek utan sok ketsegem nincs. Ennyiert mar engem is meregtelenitene...
Előzmény: eMM (59)
eMM Creative Commons License 2006.01.13 0 0 59
Te mindig csak az első mondatot szoktad elolvasni?
Ugyanis én ezt írtam:
"Ez egy olyan tapasz amit főleg a lábra szokás rakni éjszakára és remekül méregtelenít,mert van benne mindenféle hasznos összetevő.Legalábbis ezt írják róla."

És akkor ez még nem is a függelék.
Előzmény: Függelék (58)
Függelék Creative Commons License 2006.01.13 0 0 58
Az okostojassal az a baj, hogy azt irtad, ez a tapasz remekul meregtelenit meg mindenfele hasznos osszetevot tartalmaz es ez kerdeseket vet fel az emberekben, ez tortent most is. Persze hogy racuppant mindenki. Elvekrol lehet vitatkozni. Csak ez itt ilyen formaban biokemia, ahogy a meregtelenites is. (Lebonthatjuk szellemi sikra is, de en ennek nem sok ertelmet latnam.)

Szoval kerdes, mi tortent. Hogyan meregtelenit egesz pontosan, mi a mechanizmus? Hogyan jut be a veraramba egy ilyen meregtelenito anyag, hogyan viselkedik a biologiai membranokon, hogy nem pofozza le a szervezet? Ezek nem cikizos kerdesek. Ha elfogadjuk, hogy ez nem placebo, akkor konkretumok kellenek.
Előzmény: eMM (57)
eMM Creative Commons License 2006.01.13 0 0 57
Nem szoktam ilyesmin megsértődni.Csak csodálkozni azon okostojásokon akik annyira biztosak magukban hogy azt hiszik hogy még mások gondolatait is kitalálják.
Előzmény: fokhagymabors (55)
eMM Creative Commons License 2006.01.13 0 0 56
Hát persze hogy sok főleg ha vécékefével pucolod a veséket.:)
Talán azért szabad a természetnek rásegíteni a megfelelő étrenddel és az alkalmas táplálékkiegészítőkkel.Meg tapasszal ha van valóban hatékony!
A köv. ötletem valszleg a Herbária tapasza lesz amennyiben meggyőző és emberi áron mérik.Nem úgy mint ezt.

Előzmény: H_G (50)
fokhagymabors Creative Commons License 2006.01.13 0 0 55
ugye most nem vagy megsértődve, csak mert nem olyan válaszokat kaptál, amilyet szerettél volna?
Előzmény: eMM (52)
eMM Creative Commons License 2006.01.13 0 0 54
Ilyen alapon akkor ne is szedjél teszem azt gyógyszert.Mert nem tudod megnézni hogy miképpen hatnak a molekulái a betegségedre,nem is tudod ellenőrizni.
Annyi mérhető hogy az 5. tapasz is pont úgy nézett ki mint az 1.Semmivel nem lett halványabb,ami sajnos több mint gyanús.Úgyhogy mérhető.És ha nem próbálom nem tudom meg.
Reméltem, hogy majd olyasvalakik is írnak a topicba akik használták is,nemcsak elmélkednek róla.

Előzmény: H_G (49)
fokhagymabors Creative Commons License 2006.01.13 0 0 53
helyes, helyes, fogadd meg tanácsait:-)
Előzmény: eMM (51)
eMM Creative Commons License 2006.01.13 0 0 52
És lehet nevelni, fejlődik is!
Először csak okos,aztán károg,később gondolom kukorékolni is fog!
Remélem idővel szaporítani is lehet majd.Tojásból.De az enyémnek még ott a tojáshéj a seggén,úghyogy az még arréb lessz.
Előzmény: eMM (51)
eMM Creative Commons License 2006.01.13 0 0 51
Olyan akció nincs,de jár hozzá 1 okostojás.
NekeMM már van is!
Előzmény: fokhagymabors (48)
H_G Creative Commons License 2006.01.13 0 0 50
"De a méregtelenítés mint olyan nem abban merül ki hogy kipucolod a vesédet."

Az már túl sok is... Neked nem kell semmit tudatosan és akciószerűen pucolnod, csak hagyni kell a vesét és májat, hogy válasszák ki a mérgező anyagokat úgy, ahogy a természet eltervezte: automatikusan és ingyenesen.

Előzmény: eMM (45)
H_G Creative Commons License 2006.01.13 0 0 49
"Egyébként amíg nem próbáltam, hogyan mondhatnák róla véleményt?"

És ha próbáltad, hogy mondhatnál? Ez a fajta átverés ellenőrizhetetlen és mérhetetlen eredményeket igér.

Előzmény: eMM (47)
fokhagymabors Creative Commons License 2006.01.13 0 0 48
akkor itt az ideje, hogy vegyél egyet (sőt kettőt is, hátha van egyet fizet kettőt kap akció) és így könnyűszerrel elhessegetheted a sok kétkedő, parasztvakítást meg átverést károgó okostojást.
Előzmény: eMM (47)
eMM Creative Commons License 2006.01.13 0 0 47
"A tapaszozás alighanem parasztvakító trükk. Aki egyszer bedől ilyeneknek, az megfizette a tanulópénzt. Aki sorozatosan bedől, annak már érdemes önmagában is keresni a hibát."

Tanulópénz,hmm.
Egyelőre még nem bizonyosult be tutira hogy átverés,csak valószínűsíthető.
Egyébként amíg nem próbáltam, hogyan mondhatnák róla véleményt?

Előzmény: H_G (40)
eMM Creative Commons License 2006.01.13 0 0 46
kisujjból szopás.
Késő van.
Előzmény: eMM (45)
eMM Creative Commons License 2006.01.12 0 0 45
Kis okostojás.Senki se vonja kétségbe hogy a vese méregtelenít is.De a méregtelenítés mint olyan nem abban merül ki hogy kipucolod a vesédet.

Okostojás folytatás

"engedtessék meg feltételeznem, hogy te nem is véleményeket vársz (mert az eddig egytől-egyig azt sugallga, hogy palánkon történő átalejtés esete forog fenn:-)) hanem megerősítést, hogyaszongya ez a tapasz gyerekek tuti méregtelenít, feltettem és sokkal jobb, vegyetek ti is sokat belőle nem igaz??"

Ezt meg honnan veszed? Gondolom a kisujjól szopás esete forog fent.

Előzmény: fokhagymabors (41)
fokhagymabors Creative Commons License 2006.01.12 0 0 44
fujjj erkölcstelen szégyentelen perszóna.-)
Előzmény: Mad árka (43)
Mad árka Creative Commons License 2006.01.12 0 0 43
A magam részéről ennyivel járulnék hozzá a bölcseléshez. :-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!