Keresés

Részletes keresés

cutting edge Creative Commons License 2010.05.17 0 0 51
Nem erről volt szó.
T.Howard Creative Commons License 2009.10.15 0 0 49
Na és mi lett az eredménye?
Előzmény: Álomvédelmi twist (48)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.10.22 0 0 48

"Befagyasztották a miniszterek fizetését

 

  • Index - ugyelet@mail.index..hu| 2008. 10. 22., 07:54 |
  • Szimbolikus jelentőségű, 18 millió forintos megtakarítást jelent, hogy a miniszterelnök döntése szerint nem emelkedik jövőre a miniszterek fizetése. A bérek befagyasztását a gazdasági válság miatti spórolás eredményezte.
  • Befagyasztotta a miniszterelnök a miniszterek, államtitkárok és saját fizetését 2009-re, írja a szerdai Blikk. Gyurcsány Ferenc a szerdai kormányülés előtt meghozta már a döntését, amit a pénzügyi válság miatti spórolással indokolt.

     

    Az ugyanis furán venné ki magát, hogy a munkaadókat és munkavállalókat önmérsékletre kérik, közben a saját fizetéseik meg emelkednének.

    A Blikk számításai szerint a 15 minisztert és 21 államtitkárt érintő intézkedés éves szinten 18 milliós forintos megtakarítást jelent, tehát inkább szimbolikus jelentőségű. Egy miniszer 1,3 millió, egy államtitkár pedig körülbelül egymillió forintot keres havonta."

  •  

    Mert a Miniszterelnö Kúr RENDES!

    Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.05.25 0 0 47

    Na most akkor emelik, vagy nem? Mi a jó neked? És még az is, hogy hogy van az, hogy d-209 és gyurcsányi miniszterelnök urak 2006. áprilisig csak doszt növeltek, majd most hirtelen csökkenteni akarnak, meg ilyenek? Volt itt valami megvilágosodás? Megszállta őtet a Szent Szellet?

     

    Amúgy meg jól pörög ez a topic is:-DDD

    Előzmény: MGperY (46)
    MGperY Creative Commons License 2006.05.24 0 0 46
    ugye te is látod h a "Emelkedik a kormánytagok fizetése?!" és "Felzárkóztatják a miniszterek béreit" semmi olyan nincs amit leírtál (a gyengébbek kedvéért: "főleg ballib olvtársaink igen szépen helyeselték ezt a döntését D-209 nicknek.")
    minimum a kétharmada hazugság annak amit írsz :)))

    ergya vagy.
    Előzmény: Álomvédelmi twist (44)
    gizibácsi Creative Commons License 2006.05.24 0 0 45
    Buta vagy. Ha emelik a miniszterek és minálnok fizetését, az csak azé van., hogy többet tudjon juttatni havonta a jótékonysági alapítványba. (Ha már valaki írta, elnézést)
    Előzmény: Álomvédelmi twist (44)
    Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.05.24 0 0 44

    Most akkor legyen szíves a miniszterelnökúrnak eldönteni, hogy emeli-e a miniszterek fizetését, vagy nem, illetve, hogy januárban még nem tudta, hogy túlköltekezett az állam április 24-re?

     

    Arról nem is beszélve, hogy úgy emlékszünk egy D-209 nicknek (akinek valami Gyurcsányi volt a főtanácsadója) az volt az első döntése 2002-ben, hogy duplájára emelte saját és miniszterei fizetését. Úgyhogy legyen szíves elmagyarázni a miniszterelnökúrnak, hogy ki is az állam, mert az tuti, hogy nem én vagyok.

     

    A Felzárkóztatják a miniszterek béreit,  Medgyessy új fizetése havi 1.287.000 F Emelkedik a kormánytagok fizetése?! topicokban főleg ballib olvtársaink igen szépen helyeselték ezt a döntését D-209 nicknek.

     

    Legyen szíves a miniszterelnökúr adjon útmutatást arra nézvést, hogy most hogy csökkenteni tetszik akarni a fizetésüket, most mit mondjunk?

    Finnugor Creative Commons License 2006.01.11 0 0 43

    Mi a véleményed arról, hogy a miniszterek fizetését emelik?

    Előzmény: Tamás (42)
    Tamás Creative Commons License 2006.01.11 0 0 42

    Idejöttél és belekötöttél abba, hogy szerintem mennyibe kerül egy cipő.

     

    Nem. Közöltem, hogy ennek a felvetésnek nincs értelme. Amúgy meg igen, bátorkodtam megjegyezni, hogy ma, Magyarországon általában nem annyi egy cipő, mint amennyit felhoztál. (A propos, ez tulajdonképpen még "értelmes" hozzászólásnak is volt tekinthető, de már sok volt neked. :-D)

     

    De nem is értem miért foglalkozok veled ennyit.

     

    Nagyon egyszerű. Mert jelenleg én vagyok az EGYETLEN, aki EGYÁLTALÁN foglalkozik a hülyeségeddel. >:-)))

    Előzmény: Finnugor (39)
    Tamás Creative Commons License 2006.01.11 0 0 41
    Vicces vagy. Értelmes hozzászólást követelsz arra a felvetésre, hogy "miért a minisztereknek emelik a fizetését, miért nem nekem"... :-DDDDDDDDD
    Előzmény: Finnugor (40)
    Finnugor Creative Commons License 2006.01.11 0 0 40

    Na tessék, megint itt kötekedsz. Nem akarsz elhúzni a francba? Vagy egy értelmes szót is írjál már a témához, és ne rólam vagy nekem. Ja és ha hülyéken akarsz nevetni akkor olvasd el amiket eddig írtál...."mijjafasz"....ostoba.

    Előzmény: Tamás (38)
    Finnugor Creative Commons License 2006.01.11 0 0 39

    Te nem tudod mi az a személyeskedés.

    Az, hogy én mennyiért nem tudok venni valamit, az nem személyeskedés. A személyeskedés a sértegetésben jön elő, amikor te elkezdted azt mondogatni nagyon intelligensen, hogy "mijafasznak' teszem ezt, vagy teszem azt. Mi közöd hozzá? A témához nem tudsz egy értelmes mondatot írni, csak kötekedni, akkor nem értem miért írogatsz ide.

    Idejöttél és belekötöttél abba, hogy szerintem mennyibe kerül egy cipő. Szerintem ez nem egy normális dolog.

    De nem is értem miért foglalkozok veled ennyit.

     

    Előzmény: Tamás (37)
    Tamás Creative Commons License 2006.01.11 0 0 38
    Az eltökélt pártpolitika nem nagyon érdekel, a hülyék viszont néha szórakoztatnak. Na pl. ezért vagyok itt. :-DDDDD
    Előzmény: Finnugor (34)
    Tamás Creative Commons License 2006.01.11 0 0 37

    erre te idejössz és pofátlanul személyeskedni kezdesz és kötekedsz

     

    Édes egyetlen (na jó, többen is vagytok...) hülyém, a személyeskedést Te kezdted, amikoris arról kezdtél nyávogni, hogy TE nem tudsz megvenni egy cipőt húszezerért. Most akkor kire mondjam, hogy hülye, amiért szarul keres, de mégis ennyiért akar cipőt venni? A kisnyugdíjas szomszéd nénire? Minek? Az nem ilyen hülye...

     

    A többi meg már tényleg a nettó ostobaság...

    Előzmény: Finnugor (33)
    syllus Creative Commons License 2006.01.11 0 0 36

    Cipő MSZP szimpatizáns amúgy.

     

    Ja tényleg;)

     

    Egyébként a miniszterek fizetése nem sok. Csak sok van belőlük...

    Előzmény: Finnugor (34)
    Tony Creative Commons License 2006.01.11 0 0 35
    A bányába velük dolgozni!
    Finnugor Creative Commons License 2006.01.11 0 0 34

    Cipő MSZP szimpatizáns amúgy.

    De hogy jön ez ide? Minek hozzátok ide a pártpolitikátokat? Van elég topic ami az ellenségeskedéssel foglalkozik, és a Tamásféléknek inkább ott lenne a helyük. Nyitok itt egy topicot, ahol beszélgethetnék pártpolitikai viták nélkül, erre a második megszólalás, hogy "Az Orbán fizetését emelték?". Kit érdekel az Orbán? Mindegyikét emelik áprilistól, és erről érdekelne a véleményetek. Nem ilyen ostoba Tamásfélék benyögései, hogy aztán nagyon okosnak érezze magát, mert jól megmondta nekem, hogy "sötét vagy". 

    :) A hülye....

    Előzmény: syllus (32)
    Finnugor Creative Commons License 2006.01.11 0 0 33

     

    Nem mondtam, hogy jobboldali vagok.....majd olvass vissza és meglátod.

    Kettőnk közül te voltál az aki idejött a topicba és nagyon intelligensen "mijafasz"-oztál, szóval beszélhetnék arról, hogy ki a sötét...még az árakkal sem vagy tisztában, és te vered magad? Menj már...

    Az, hogy annak örülsz, hogy ki nevet rajtam az is csak a butaságodat bizonyítja, ugyanis legkevésbé érdekel az, hogy ki mit mond. Ez egy ilyen topic, ahol a miniszterek fizetéséről kellene témáznunk, erre te idejössz és pofátlanul személyeskedni kezdesz és kötekedsz. Senki sem hívott ide. Vagy a kisebbségi komlepxusodat próbálod legyőzni úgy, hogy ide írogatsz nagyon laza beszólásokat, de erre inkább pszichiátert javasolnék.

    Ja és igazad van: nem érdekelnek a magyar termékek. Sőt, az sem érdekel, hogy hol készült a ruha amit megveszek.

    Ami viszont érdekel, hogy például az osztrák szomszédok kb. hatszor többet keresnek nálunk, az árak pedig majdnem ugyanazok mint nálunk, és Magyarországon mégsem az én fizetésemet emelik meg hanem a miniszterekét.

    Ha te ezt normális dolognak tartod akkor el vagy tévedve. De tudod mit? Azt írogatsz ide amit akarsz, te sem érdekelsz.

    No comment.

    Előzmény: Tamás (31)
    syllus Creative Commons License 2006.01.11 0 0 32
    Nyugi, a Cipő fideszes;)))
    Előzmény: Finnugor (29)
    Tamás Creative Commons License 2006.01.11 0 0 31

    Nomivan, ősmagyar? Lenézzük a magor terméket, vagy mifene?

     

    Hát, szar is lehet a jobboldalnak, ha itt a nagy magyarságodban a Nike-ra vered magad... :-DDDD

     

    Ne haragudj: nem hordok Nike-ot. Nekem a cipő nem a sportcipő, elég hülyén áll öltönyhöz, meg farmerhoz is. Illetve nem igaz, épp egy Nike-om van, de emlékeim szerint az se volt egy huszas... nyári hordásra vettem valamikor...

     

    Egyébként teljesen lényegtelenek a cipővásárlási szokásaim, lentebb megadtam a vásárlás helyét is, ha szerinted az szar, akkor jó. Nem győzködlek, mert kettőnk közül te vagy az, aki itt látványosan nyomorog, nem nekem van szükségem egy jó szóra...

     

    Addig is szenvelegjél tovább, ne zavarjon, hogy egyszerűen hülyét csinálsz magadból, igaz, közben jópáran kiválóan szórakoznak is a sötétségeden.

    Előzmény: Finnugor (29)
    zividivi Creative Commons License 2006.01.11 0 0 30
    Franc a cipőbe!

    "Liberális" megállapítás szerint a cipőár egyenesen arányos az IQ-val. "Jobboldali" megállapítás szerint a jövedelem nagysága fordítottan arányos vele. Gyucsány szerint a kabinet létszáma emeli az össz-IQ-értékét. Dávid Ibolya szerint az egész IQ-ja elfér az ő kalapkitűzőjének hegyén. A hajléktalanok Qv-ra nem IQ-znak. Ők csak simán anyázzák az IQ-tablicsku éllovasait.
    Előzmény: Finnugor (29)
    Finnugor Creative Commons License 2006.01.10 0 0 29

    Milyen cipőt hordasz te, Tisza cipőt?

     

    Nézz már körül a boltokban cipőár-ügyben...egy Nike 18 ezernél kezdődik. És egy Nike manapság már nem luxus cipő.

     

    Ja de értem már....te a szocialista "merjünk kicsik lenni" felfogás szerint, szar cipőt veszel. :))))))))))))))))

    Előzmény: Tamás (27)
    Törölt nick Creative Commons License 2006.01.10 0 0 28
    Ez mar a kampany resze...?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    Valahol el kell kezdeni a allamhaztartasi reformot...:DDDDDDDD
    Tamás Creative Commons License 2006.01.10 0 0 27
    Oké, de ebben az esetben ez szvsz egy rossz viszonyszám. Ugyanis a cipők általában nem kerülnek 20 rugóba...
    Előzmény: zividivi (19)
    Tamás Creative Commons License 2006.01.10 0 0 26

    Hát, ha csak e kettőből lehet választani, akkor inkább az utóbbi, az legalább vállalható.

     

    Amúgy meg sok szerencsét a húszezres cipő vásárlásához. Az önsorsrontás művészete. :-DDDDDDDDDD

    Előzmény: Finnugor (22)
    Tamás Creative Commons License 2006.01.10 0 0 25

    Vazz, neked KÉT cipőd is van??? :)))

     

    Viccelsz, bazzeg? Luxusbaloldal!!! :-DDDDD

     

    Gy.k.: Nem, csak ez volt a most decemberi tapasztalat, és innen a példa.

    Előzmény: Alezredes (24)
    Alezredes Creative Commons License 2006.01.10 0 0 24
    "Most kaptam az asszonytól egy cipőt ajándékba, amit a Mammut 2-ben vett 6.999-ért, én meg 8.999-ért vettem egy másikat."
    Vazz, neked KÉT cipőd is van??? :)))
    Előzmény: Tamás (16)
    Finnugor Creative Commons License 2006.01.10 0 0 23

    Így van.

    Miniszterek tűnés! Vagy csak szoci vagy Tamás? Vagy mijjafasz.

    Előzmény: zividivi (19)
    Finnugor Creative Commons License 2006.01.10 0 0 22

    Te vagy miniszter vagy, vagy csak egy személyeskedő pöcsfej.

     

     

    Előzmény: Tamás (17)
    Daikini Creative Commons License 2006.01.10 0 0 21
    Kellett mar nekik, szinte eheztek.
    Előzmény: Finnugor (-)

    Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!