Keresés

Részletes keresés

nézőpont Creative Commons License 2006.04.27 0 0 60
Most, így visszafelé nézve is azt hiszem, hogy a Fidesz azért bukott, mert buknia kellett. Mert megmondták nekik, hogy a postabank ügy lehetetlenné teszi a kormányzásukat. Jó lépés volt, de jöhet a következő.
Előzmény: nézőpont (56)
nézőpont Creative Commons License 2006.04.18 0 0 59
Ha akarják, megnyerik. De azt csak csalással tehetik. Bízom benne, hogy a játéknak vége, a függöny végleg legördül. A sírjukra csak annyi lesz írva: Egy nemzetet akartak elpusztítani, de bele tört a késük.
Előzmény: originalqszi (58)
originalqszi Creative Commons License 2006.04.18 0 0 58
Remélem megnyerik a választásokat, okozva ezzel nem kis meglepit:))))))))
nézőpont Creative Commons License 2006.04.18 0 0 57
Egész bizakodó lettem. Ha a Fidesz lapáton, akkor már csak Gyurcsánytól kell megszabadulni. Az meg csak akarat kérdése. Az MSZP akaratának a kérdése. Szerintem nem fog nehezükre esni. Legyen ő a miniszterelnök, bukjon bele abba, ami csinált. Aztán jöhet a rendcsinálás egy normális Magyarországért. Csak nehogy felébredjek arra, hogy visszatér a nemzetrontó Fidesz bagázs, és marad a nem kevésbé kártékony Gyurcsány.
nézőpont Creative Commons License 2006.04.18 0 0 56
Ez az oldal nem büszkélkedhet látványos Fidesz cselekedetekkel. A kampány kezdete óta folyton azt várom, hogy mikor ugranak elő a fiúk valami ütős dologgal, de hát semmi lényegi nem történik. A kampányuk olyan pocsékul sikeredett, másról se szólt, mint arról, hogy az MDF ne kerüljön be a parlamentbe. Érthetetlen az egész. Mit csinált a Fidesz? Narancsba öltözött, ahelyett, hogy a szavazótáborának oly kedves trikolórt lobogtatta volna, depressziós kampányt folytatott, pedig egy fényes jövőt festő lett volna a célravezető, Mikolával hülyeségeket mondatott, (olyan nincs, hogy véletlen hordott össze annyi baromságot) Orbánt kivonta, pedig ő a valaha elért sikerének a titka. Szóval már nem hiszek abban, hogy csalásra készülnek, most már azt hiszem, hogy vesztésre játszanak. Egyre inkább arra gondolok, hogy megzsarolták a zsarolókat. Ha hatalomra kerülnek, sorra kiborulnak, a titkosított bilik. Kezdve az olajüggyel, folytatva a postabanküggyel. Szóval, hogy kaptak egy esélyt, hogy békésen távozzanak. Persze szerintem.
nézőpont Creative Commons License 2006.03.22 0 0 55
Megfenyegették Orbán családját! No, ez már méltó a 1998-as Fideszhez. Hogy árt egy ilyen fenyegetés, vagy használ? Hát persze, hogy hoz, és nem visz. De azért mert én a fiúkról minden rosszat elképzelek, én más szándékot is feltételezek. Az elmúlt 4 évben Viktort „beszürkítették”. Jellegtelen lett a külseje, ritkán szólalt, ha szólt, akkor is minek. Mintha túl jól játszotta volna a nemzetit, és mintha a narancsosodó Fidesznek teherré vált volna. Aztán jött az eddig sosem volt helyettes, Mikola. Elképzeltem, hogy milyen szépen távozhatna Viktorunk, mint családjáért aggódó, a hatalomnak fittyet hányó apa. Mondjuk, elmehetne valahova messzire, ahol senki nem kérdezné, hogy miből?

nézőpont Creative Commons License 2006.03.03 0 0 54
"Megfenyegette az MDF által támogatott kalocsai képviselőjelöltet a fideszes Bagó Zoltán. Romsics Imrétől, a városi múzeum igazgatójától visszalépést követelt a fideszes képviselő, aki egzisztenciálisan is megfenyegette, munkahelyének elvesztésével ijesztgette riválisát, és Romsics családját érő hátrányokat is kilátásba helyezett. Az MDF jelöltje hangfelvételt készített a másfél órás beszélgetésről."
Vajk Creative Commons License 2006.02.25 0 0 53
Ahogy te tévedsz a pártsemlegességedet illetően !!

Ha nem a fideszt sztárolod, akkor büdös komcsi vagy. Hogy lennél már pártsemleges?! Olyan itt a fideszjankók szemében nincs.

:)

Előzmény: Törölt nick (45)
nézőpont Creative Commons License 2006.02.25 0 0 52
"Csuklyások rohamozták meg Pokorni Zoltán püspökladányi fórumát." Szerintem ez már Sólyom László hatása, félnek tőle, azért játszanak csak ilyen dedós módszerekkel. Jót tett a Fidesznek az elnöki beszélgetés Orbánnal . Megtudták, hogy robbantani tilos!
nézőpont Creative Commons License 2006.02.22 0 0 51
Csalódtam a Fideszben. Ők, akik profi módon kirabolták a postabankot, akik a győzelemért „felrobbantották” saját politikusaikat, de még valódi robbantásra is készek voltak, (Torgyánt!) mostanra vonatrablókból pitiáner zsebtolvajokká zsugorodtak. Mára a Fidesz egyértelműen a Kósa Lajosok pártja lett. Kezdték a lecsúszást a „jelöltjük” Sólyom László elleni sikertelen próbálkozással, azóta pedig zuhannak lefelé, már a kirakattal se törődnek. Bátran kiírhatnák a narancsos plakátjukra, „bűnözők, szavazzatok ránk, együtt könnyebb”.
nézőpont Creative Commons License 2006.02.18 0 0 50
Aláírásgyűjtést kezdeményeznek a 14-ik havi nyugdíjért. Sok a nyugdíjas szavazó, kell a butító ígérgetés, és még az a jó, ha az ígéret, ígéret marad. Mert ugye nagyon rosszul áll az ország, de a Fidesz könnyen ígér, ha be is tartja az ígéretét a pénzt rá az adózók adják. Megkérdezhetnék az adófizetőktől, hogy akarnak-e az adójukból a nyugdíjasoknak ajándékot adni azért, hogy a Fideszre szavaznak? Vagy inkább az egészségügyre fordítanák?
nézőpont Creative Commons License 2006.02.18 0 0 49
Aljas a Fidesz kampánya, eddig azért még nem „robbantotta fel” a siker kedvéért saját politikusai lakását, (pedig ez egyszer már bejött) de pitiáner aljasságban élen járnak. Ezrével gyűjtik a kopogtatócédulákat, Egerben Orbán kijelentette, annyit kell gyűjteni, hogy az MDF-nek ne maradjon. Kirabolták az MSZP számítógépét, és Áder gátlástalanul úgy beszélt a Napkeltében, mintha ők lennének a kárvallottak. A Fidesz aktivistái azt hazudták a választópolgároknak, hogy Csapody visszalépett az ő jelöltjük javára, nekik adják a jelölő szelvényt. A Fidesz a Munkáspárttal megegyezett, hogy kapnak a kopogtatócédula gyűjteményből, ha gyengítik az MSZP-t. A Fidesz tudomásom szerint megegyezett a „Harmadik úttal”, hogy megkapják a szükséges számú jelölő szelvényt, ha cserébe segítik az MDF-et kiejteni a parlamentből.
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.16 0 0 48

azt hiszik, hogy nekik

 

pedig egy jó doktor sokat segíthetne - pl. az általuk oly gyűlölt Csernus

Előzmény: Törölt nick (47)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.16 0 0 46

ugyan már, királylány

 

hiszen mindenki tudja, hogy aki a vesztét érzi közelegni, az ideges

Előzmény: Törölt nick (45)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.16 0 0 44

Mit is csodálkozok, hiszen közénk tévedt egy igazi drukker a focivilágból!

 

Miért is lepődök meg egy vodkaszagú fikázáson???

Előzmény: Törölt nick (40)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.16 0 0 43

Ja, hogy ez a nívós véleményed?

 

Akkor talán a haverjaiddal erőlködj.

Előzmény: Törölt nick (40)
voran Creative Commons License 2006.01.16 0 0 42
Mondtam, hogy jobb lesz, mint a robbantások:)
Előzmény: Törölt nick (39)
nézőpont Creative Commons License 2006.01.16 0 0 41
A Fidesz most nem ígér, a Fidesz hallgat. Nehogy úgy járjon, mint az MSZP, hogy belehajszolják az ígéretek beváltásába. Most csak Orbán ígér. Meg sok marhaságot beszél. Néha meg is cáfolják a párttársai. Csak azt nem mondják, hogy szenilis. Lehet, hogy Viktor megtette a kötelességét, Viktor mehet. Mivel csak ő ígér, nem a párt, nem lesz kinn számon kérni. Az MSZP legfeljebb annyit mondhat majd, hogy Viktor a 200 ígéretéből 200-at nem tartott be.
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.16 0 0 39

"A legfontosabb, amit a Fidesz ígérni és vállalni tud, az egyenes beszéd"

 

hát ez kurvajó, ez a nap dumája

 

a fidesz és az egyenes beszéd, lehidalok

Előzmény: voran (37)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.16 0 0 38
fajlagosan viktátorék töredékét tartották be ehhez képest, szóval trombitálj egy nagyot a pézsébe és váltsunk témát
Előzmény: Törölt nick (32)
voran Creative Commons License 2006.01.16 0 0 37

Mi lesz 2006-ban a Fidesz mutatványa?

 

Úgy tudom, hogy a hazai közéletben egy teljesen szokatlan, és veszélyes mutatvánnyal fognak próbálkozni. Kötél és háló nélkül. Már csak a startpisztoly hangjára várnak, hogy elindulhasson a meglepő fordulat. Nem lehet már nagyon távoli, hiszen Orbán már érezte a levegőben a puskaporszagot. De csitt, már el is indult a mutatvány első felvonása, a narrátor elkezdte beszédét:

"A legfontosabb, amit a Fidesz ígérni és vállalni tud, az egyenes beszéd - mondta Pokorni Zoltán hétfőn Székesfehérváron."

Előzmény: nézőpont (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.16 0 0 36

Meg fogsz döbbenni, mindkét párt választási ígéreteit ismerem. Kigyűjtöttem.Nem volt egyszerű. A fideszeseké ugyanis el van tűntetve. Majdnem egy napomba került , mire elővadásztam innen-onnan.

 

Kíváncsi vagy az ígéret-teljesítmény arányra, vagy csak fikázni akartál egy jót?

 

Csak hogy senki ne nézzen bohócnak téged.

 

Te, picim?? Vagy a baráti kör? S mégis, ki nem szarja le, hogy ki néz engem bohócnak?

Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.16 0 0 35

Ezt innen sajnos nem tudom megítélni.

 

Remélem hogy nem lehet mindenkit megvezetni kétmilliós nagygyűléseken. Rákay számolta. Merem remélni, hogy nem vezet eredményre a tojásdobálás, hazaárulózás /Loppert/, a hídlezárás /Budaházy-Bencsik/, a pólós mutatvány a Parlamentben /Rogán/, a nemzetárulózás bocskaiban /Schmitt/.

 

Talán Orbán tényleg nem hazaárulózott a Parlamentben.

 

Talán.

 

Lehet, hogy Bayer csak tévedésből mondta Gyurcsányra a "büdös bolsevik bunkó" kifejezést. Lehet, hogy a Magyar Nemzet tévedésből vesztett százegynéhány sajtópert.

 

Ez mind lehetne véletlen.

 

Csak kicsim az a baj, hogy ezt a ti szószólóitok követték el.

 

 

Semmi baj, nem tudsz válaszolni. Van ilyen. Az a lényeg, hogy nem volt taggyűlés. De ha volt is, szépen kérjük, adja vissza.

 

De mindezt faxon, ha lehet, mert késő este akármelyik hülye adhat faxot a Fidesz székházból.

 

Különben is semmi közünk a Vizslához.

 

Ki immunis itt a demagógiára lelkem????

Előzmény: NGid (30)
NGid Creative Commons License 2006.01.16 0 0 30
"Talán tényleg kezd felnőni a lakosság politikai ügyekben, nem lehet holmi demagógiával etetni őket."

haha
Hát persze, gondolom az mszp oldal szavazói a felnőttek meg a demagógiára immunisak. :) A másik odal demagógiájával szemben nagyjából mindegyik ellenálló, de a sajátjukra...
Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.16 0 0 29

Bele is fog férni.

 

Nincs más lehetőségük. Csak a balhé és a szembenállás.

 

Választások előtt mindig a jobboldal vezetett, s most vesztésre állnak.Tényleg furcsa, még nem láttam ilyet. Még nem is láttuk a csendes többség véleményét, akik undorodnak a Fidesz demagógiájától. Akik eldöntik a választásokat.

 

Győzzön az MSZP.

 

De nagyon számon kérem rajtuk a győzelem utáni eredményeket, az biztos.

Előzmény: speed2gons (26)
NGid Creative Commons License 2006.01.16 0 0 28
Na azzal csak óvatosan, mert ha egyszer beindul, lehet hogy meg se áll. :(
Előzmény: geszthi (17)
Fine Tune Creative Commons License 2006.01.16 0 0 27
Eltünteti a bűvészkalapjában az SZDSZ-t.
speed2gons Creative Commons License 2006.01.16 0 0 26
Vigyázó szemeteket a gazdákra vessétek. Egy éve már elpróbálták, hogyan lehet nagy számú munkagép mozgását megszervezni. Nem volt véletlen. A választások előtt még egy újabb blokádsorozat is beleférhet.
Előzmény: Törölt nick (23)
nézőpont Creative Commons License 2006.01.16 0 0 25
A BKV-ra rájár a rúd. Még a tűz is azokat segíti, akik Aba Botondot el akarják tüntetni a BKV éléről.
nyeteg Creative Commons License 2006.01.09 0 0 24

Szerintem idén a Fidesz környezetvédelmi tagozata lassan benyújtja az "Éjszaka is süssön a Nap!" és az "Ősszel se hulljanak le a fákról a levelek!" című törvényjavaslatait.

Majd a feláll a luxus elleni tagozat, létrejön a verseny ellenes tagozat - mint tegnap megtudtuk ez ugye a legrosszabbat hozza ki az emberekből - + lesz egy ingyenesen hívható szám is, amit bárki hívhat ha valahol az országban puskaporszagot érez a levegőben, Kerényi és társai forradalomra készek 0-24-ig.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!