Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2025.06.08 -1 0 59

https://index.hu/belfold/2025/06/08/heviz-tofurdo-hevizi-szent-andras-reumakorhaz-es-gyogyfurdo-bezaras/

Bezárt a Hévízi Tófürdő főépülete – teljes a bizonytalanság a városban

- hl - 2025.06.08. 10:40

Követem! Március óta zárva tart a hévízi Tófürdő központi épülete statikai problémák miatt, a pontos okokról és a megoldásról azonban senki nem tud semmit. A fürdő többi része nyitva tart, de a bizonytalanság egyre nagyobb feszültséget szül a városban.

Bezárt a Hévízi Tófürdő főépülete – teljes a bizonytalanság a városban - hl - 2025.06.08. 10:40

Kövesse az Indexet Facebookon is!

Követem! Március óta zárva tart a hévízi Tófürdő központi épülete statikai problémák miatt, a pontos okokról és a megoldásról azonban senki nem tud semmit. A fürdő többi része nyitva tart, de a bizonytalanság egyre nagyobb feszültséget szül a városban.

Törölt nick Creative Commons License 2024.08.18 0 0 58

Hello

Én is tervezem hogy lemegyek oda.Csak mivel Salgótarjánban lakom ezért egész országot át kell utaznom

.Majd gondolkodom.

abalek Creative Commons License 2019.08.08 0 0 57

A Tavirózsa utcában próbálok pihenni, de egész nap flexelnek egy nagy sátorban itt a focipálya mellett...

Hívtam az Önkormányzatot, de senki sem tud semmit....  Szabó Imre tudna, de neki nincs meg a telefonszáma.... a másik kolléga meg szabin.... 

az a helyzet, hogy én is, és ide jöttem és pihenni szerettem volna....

Dettixx Creative Commons License 2019.03.26 0 0 56

Sziasztok!  Érdeklődnék, hogy az Egregyi pincékben lehet-e csak borozni, vagy kinéznek ha nem vacsorázok? Köszi.

dzsonivir. Creative Commons License 2017.05.26 0 0 54

persze a tó szép és jó,csak azért,ha már ekkora bevétele van a városnak,adhatnának jobban  a  tömegközlekedésre is

Előzmény: dzsonivir. (53)
dzsonivir. Creative Commons License 2017.05.26 0 1 53

Az autóbusz-állomása nagyon gáz, komolyan ,mint a leglepukkantabb borsodi falué.

A harangjátékot is megjavíthatnák.

A tulipánok tavasszal gyönyörűek---lennének, ha nem ásnák ki,tépnék le őket  a kedves látogatók.

Előzmény: missmadonna (52)
missmadonna Creative Commons License 2017.01.23 0 0 52

Keszthely kiváló hely a kikapcsolódáshoz, akárcsak Hévíz. Mi nagyon szeretjük! Hévíz is jó hely nagyon. A tó csodálatos. Érdemes körbesétálni. Tavasszal szép virágos Hévíz! Látni kell! Egy hely nagyon gáz ott. Van ez a BECSALA borozó, lottózó Hévízen. Na ez a melegek, homoszexuálisok törzshelye Hévízen. Volt itt, nem is egyszer, hogy épp két férfira a wc-ben nyitottak rá. Ráadásul ott le is rántanak mindenkit pénzzel.

rena bros. Creative Commons License 2015.02.23 0 0 47

Két fő részére eladó Wellness hétvége (még ez a hétvége beleszámír), Hévíz legexkluzívabb (ötcsillagos) és az egyik legigényesebb ellátással büszkélkedhető Lotus Therme Hotel & Spa-ba, 60e Ft-ért!
A reggeli és a vacsora svédasztalos formában szintén ingyenes!
Díjmentes parkolási lehetőség.

Érd: issiktoria@freemail.hu

klára001 Creative Commons License 2014.04.17 0 0 45

Szerintem nem Hévíz az egyetlen város, ahol vasárnap is kell fizetni a parkolásért. Másrészt a Nagyparkolóban az első egy óra parkolás ingyenes, sőt, ha van Hévíz kártyád (ami kiváltható min. 2 éjszaka tartózkodás utána  Tourinform irodában) még egy órát ingyen parkolhatsz. Innen - mivel gyakorlatilag a központban van - 5 perc alatt gyalog is elérsz mindenhova (tó, kávézók, sétáló).

Előzmény: Herr Kázmér (43)
_madbalee_ Creative Commons License 2014.02.26 0 0 44

Neked is vannak gondjaid:)

Barcsak ez lenne a legnagyobb problemam az eletben, hogy valahol vasarnap fizetni kell a parkolasaert.

Előzmény: Herr Kázmér (43)
Herr Kázmér Creative Commons License 2013.11.16 0 0 43

Hévízen jól megvágnak, ha ......

Hévízen jól megvágnak, ha vasárnap tévedsz a városba. Míg Magyarországon a nagyvárosokban is tiszteletben tartják a vasárnap szentségét, addig Hévíz akár vasárnap is büntet. Bünteti a városba tévedő autós utazókat, akik netán abban a hiszemben állnak meg a városkában, hogy netán büntetlenül parkoljanak, és körülnézzenek, holott a magyar városok nagy többségében vasárnap szabad a parkolás, kivétel Hévíz. A pénzbehajtó ágazat olyan hatékonyan működik, hogy még vasárnap is nyitva tart a parkolási iroda, miközben a városkából elfogytak az osztrák vendégek, akik a kisebb panziók régi vendégei voltak. Ráadásul a magyar köztudatban is az él, hogy a vasárnap kivétel, ezen a napon legalább mi magyarok kössünk békét egymással, és ne toljunk ki saját állampolgárainkkal. Nem, Hévíz nem ezt mondja: a vasárnap is a megvágás napja, ha megmersz állni esetlegesen a zöldséges standja, vagy egy kávézó közelében a parkolási zónában. Nincs szünet, fizess kávézni akaró, ha fáj a lábad, nem gond, elvégre vasárnap van !

Flower2000 Creative Commons License 2012.12.03 0 0 42

Hülye vagyok: Festetics kastély

Előzmény: Flower2000 (41)
Flower2000 Creative Commons License 2012.12.03 0 0 41

Keszthely, Fertődi kastély

Előzmény: klára001 (40)
klára001 Creative Commons License 2012.12.03 0 0 40

Hévízen december 6-tól ismét megnyílik a jégpálya!!! :) Örülök, mert voltunk tavaly is, és tényleg jó program a fürdés mellett. A pálya mellett pedig közvetlenül piac van, ahol forralt bort is árulnak :)
Az adventi programoknak még nem néztem utána. Ti tudtok valamit ajánlani, Hévízről, vagy a környékéről? 

baradlayrichard Creative Commons License 2011.12.04 0 0 39

Van most valaki Hévízen? Tényleg 32 C fok a víz, ahogy azt a heviz.hu-n írják?

baradlayrichard Creative Commons License 2011.09.22 0 0 38

A partról is?

Vagy csak a stégről?

Előzmény: tavasz21 (37)
tavasz21 Creative Commons License 2011.09.22 0 0 37

Dehogynem lehet pénzért. Befizeted a belépőt és mehetsz a vízbe. Sókamra is van.

Előzmény: baradlayrichard (36)
baradlayrichard Creative Commons License 2011.09.22 0 0 36

http://label.home.cern.ch/label/image/Heviz-F5.jpg

Itt például nem látszik a kerítés. Kábé 20-30 éve voltam, vízbe vezető falépcsők rémlenek, de ez a falépcsős megoldás nem vonz egyáltalán. Pénzért sem lehet strandolni?

Előzmény: tavasz21 (35)
tavasz21 Creative Commons License 2011.09.22 0 0 35

Ne döbbenj meg, mert ez egy gyógyvíz. Védeni kell a környezetét is, hogy el ne szennyeződjön.

Van egy kivezetőcsatorna, ott tudsz bicózni. hosszan, km-ken keresztül lehet. A víz meleg, sok növény szaporodik el benne, én nem fürdenék ott.

Előzmény: baradlayrichard (34)
baradlayrichard Creative Commons License 2011.09.21 0 0 34

Főleg úgy hogyha közben meglovasítják a félmilliós gépeket. Elsősorban kerékpározni mentünk meg túrázni, a fürdés csak kikapcsolódás.

Nem olvastam időben, de végül olyan remek idő volt, hogy a Balcsiban csobbantunk, igaz k. hideg volt már.

Ezt a körbekerítést azért megdöbbenve hallom, azt hittem, csak némi hínár vagy nádas nehezíti a hagyományos strandolást. Meg képeken nem is látszik kerítés.

És ennél a lentebbi tókifolyónál mi lenne a helyzet? Vagy az meg úszásra alkalmatlan?

Előzmény: Kereva-5 (32)
Kereva-5 Creative Commons License 2011.09.08 0 0 32

A tó körbe van kerítve, oda kerékpárt nem vihetsz be! De a bejáratok előtt van tároló, ahová kikötheted. "Csobbanni" csak a tisztes árú belépőjegy megfizetése után tudsz. Hévíz nem olcsó muri!

Előzmény: baradlayrichard (31)
baradlayrichard Creative Commons License 2011.09.08 0 0 31

Mármint hogy "magukra" hagyni.

baradlayrichard Creative Commons License 2011.09.07 0 0 30

Készülünk jövő héten balatoni kerékpározásra. Van olyan rész a hévízi tónál, ahol le lehet vinni a kerékpárokat a partig?

Mennyire jól megközelíthető a víz, csak a fürdőn keresztül, kabinos rendszerben, vagy tudunk majd egyet normálisan csobbanni, úgy, hogy nem szeretnénk magára hagyni a kerékpárokat?

hannabori Creative Commons License 2010.08.11 0 0 29

A hévízi tókifolyót sokan nem ismerik, nagyon nem is bánom...:)

sziaa Creative Commons License 2009.05.17 0 0 28
klára001 Creative Commons License 2008.12.12 0 0 27

én voltam Hévízen a borfesztivál idején (sikerült megkóstolnunk a környék legfinomabb borait :)  és az októberi hosszúhétvégén ruccantunk ki barátnőimmel kicsit wellnesselni, felfrissül

csak pozitív tapasztalatokkal tértünk haza, és csak ajánlani tudom mindenkinek

a szállodák wellness kínálata nagyjából fedi egymást, és a legtöbb magánszállás is nagyon színvonalas berendezésű (ezt onnan tudom, hogy a szüleim is rengeteket jártak és inkább kedvelik a magánházakat)

drOcskay Creative Commons License 2008.05.14 0 0 26
A pünkösdi hosszúhétvégén Hévizen voltunk a családdal(5 és 9 évesek a gyerekekek). Egy kis apartmanházban voltunk 10 perc sétára a fürdőtől. Mindennel meg voltunk elégedve és a gyerekeknek sem volt problémájuk a víz hőmérsékletével. Az új élményfürdőrész is klassz. Egyetlen dolog,ami lehetne jobb az az önkiszolgáló étterem. Szerintem kettőt is eltartana a hely és nem lenne sorban állás.
sokoo Creative Commons License 2008.03.08 0 0 25
LoL, talán azt hitted a repkedő mínuszokban is forró? :D Amúgy Hévíz a fiataloknak sose lesz nagy szám, 60 éves kor alatt ne itt akard jólérezni magad.. Reumás, beteg embereknek inkább hasznára válik.
Előzmény: arpy (24)
arpy Creative Commons License 2008.02.09 0 0 24

Találtam, de inkább fizettem a szállásadómnak, nehogy feltörjék.

Sok rosszat hallani.

Egyébként maga a hely télen nem volt nagy szám.

De szerencsére aznap esett először a hó és egy hatalmasat hógolyóztunk, miután fürödtünk a HIDEG(!) tóban.

Előzmény: sziaa (22)
sziaa Creative Commons License 2008.01.16 0 0 23

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!