Keresés

Részletes keresés

kismedence Creative Commons License 2020.04.06 0 4 301

Nem biztos , hogy cserélni kell..... sőt !  Csak élvezni kell az összegabalyodást s a lányok gyönyörét :)) Ha a lányok élvezik a pasiknak is jó . Legalábbis nekem..............

Előzmény: Vadmacs77 (297)
Atis1968 Creative Commons License 2020.03.29 0 1 300

Nekunk mindketto nagyon jol sikerult , fnf es nfn minden letezo felallasban.

Előzmény: Penge666 (257)
CraStLov Creative Commons License 2020.03.10 -1 0 299

...én tuti nem lennék féltékeny! ;-)

Előzmény: Vadmacs77 (297)


olegnagy Creative Commons License 2020.03.10 0 0 298

Nekünk olyan volt, hogy egy csoport összejövetelén találkoztunk, jót beszélgettünk. Aztán a következő összejövetel egy klubban volt, megint jót beszélgettünk, de aztán a szex felemásra sikerült. Később hívtuk őket, de nem akartak velünk jönni, végül meg is szakadt a kapcsolat.

Előzmény: Vadmacs77 (297)
Vadmacs77 Creative Commons License 2020.03.09 0 0 297

Csak hasonló történt velünk, nem teljesen ez. Egy párral voltunk néhány éves barátságban, nem sülve főve, de havonta egyszer-kétszer találkoztunk, kirándultunk együtt.

Miután többször flörtöltünk mi lányok a másik fiújával, egyszer eljutottunk odáig, hogy párt cseréltünk.

Aznap este jó volt, de néhány nap után a másik srácon féltékenységi roham tört ki, és a férjemet nem tűrte el egy szobában az asszonykájával. Majdnem ennyi is lett a barátságunknak, egy évig tartott normalizálni a kapcsolatunknak.

 

Mindez egy kellemes este után :-(  

Előzmény: olegnagy (296)
olegnagy Creative Commons License 2020.03.09 0 0 296

Ti jártatok már úgy, hogy elkezdtetek ismerkedni egy párral vagy harmadikkal, hogy majd szex lesz a vége, szimpatikus volt az illető (vagy pár), potenciálisan baráti kapcsolat is lehetett volna - de aztán amikor szexre került a sor, az nem volt jó és ezen elment a potenciális barátság?

Bagira70 Creative Commons License 2020.02.10 0 4 295

Szia! :)

Köszi a választ!

Mi ismerőssel semilyen formában nem tudtuk elképzelni, mivel próbáltunk úgy tekinteni rá, mint egy élő vibrire, természetesen a partner örömét is szemmel tartva, márcsak azért is, mert az minket is izgat.

Ezt vele is megbeszéltük, szerencsénkre tényleg megértő és mindenben együttműködő volt.

De ez talán részletkérdés.

Kb. másfél hét távlatából mondhatom, hogy érzelmileg sokat javult a helyzet mindkettőnknél.

Fontosnak tartjuk, hogy ezeket mindig megbeszéljük, tudnunk kell, a másik milyen lelkiállapotban van.

Kettőnk kapcsolatának hihetetlenül jót tett a dolog, érzelmileg és szexuálisan is, aminek nagyon örülünk.

Előfordulnak még nehezebb sóhajok, de nem ekörül forog minden gondolatunk.

Maga a hármas izgat még minket, de talán nem olyan szinten mint előtte.

Kitűztük már az időpontot, hogy a partnerünket is megnyugtassunk és elejét vegyük a kérdéseknek, hogy mikor számíthat rá.

Ezt egy hónapban határoztuk meg, annyi idő alatt ki kell derülnie, hogy szeretnénk, illetve tudjuk-e folytatni.

Én most azt gondolom, hogy igen, lesz folytatása.

Abban sem ringatom magam, hogy utána nem lesznek újabb nehéz percek, de a vágy erősebb.

Attól nem félek, hogy a kapcsolatunkat kikezdené a dolog, amíg őszintén kitudjuk beszélni magunkból ezeket.

Valamiért úgy gondolom, hogy a párom nem lenne képes kettesben is találkozni vele, vagy mással, teljesen megbízom benne. Ha ez mégis megtörténne, nagyon nehezen tudnék megbocsátani, mert ezt a saját és egymás öröméért, izgalmáért tesszük, ami a mi esetünkben csak együtt lehetséges.

Nagyjából itt tartunk most. :)

 

 

 

 

Előzmény: banderas97 (293)
artist_not_engineer Creative Commons License 2020.02.10 0 1 294

Átnéztem a topikot. Többen írták, visszatérő elem volt, hogy egy-egy partnerrel ne legyen több alkalom, mert akkor bekavarhatnak az érzelmek.

Férfi vagyok, negyven éves. Párkapcsolaton kívül még nem volt részem jó szexben. Ezzel a feleségem is így van.

Együtt szuper. Az elmúlt évben próbáltuk plusz sráccal hármasban, illetve külön-külön is. Ő egy sráccal, én egy nővel. Mindkettőnknek izgalmas volt a kaland, és sokat dobott az egymás közti szexen is, ahogy részletesen elmeséltük egymásnak. Tök jó érzés volt, hogy egy idegen is megkívánt. De mindkettőnknek hiányzott közben a párja. A hármas ilyen szempontból jobb volt. De ott például csak akkor tudtunk elélvezni, amikor a srác már lelépett.

Ezért most inkább szex barátságot (párcsere) keresünk. Ahol mindketten egyszerre, egy helyen, egy időben éljük át a kalandot. Egyikünkben sincs kimaradás érzés. És utána együtt megyünk haza. :-)

De a saját lelki beállítódásunkat ismerve több alkalomra is szükségünk lesz ugyanazokkal az emberekkel, hogy annyira belelazuljunk, hogy igazán élvezni tudjuk.

 

Volt aki azt írta, hogy nem hülye, nem löki más karjába a párját, nem akarja elveszíteni. Nem ezzel fogja. Ilyen alapon dolgozni se engedje, mert a statisztikák szerint a váláshoz vezető félrelépések zöme munkahelyi kapcsolatból indul. Ott ülnek egymás mellett minden nap, beszélgetnek, megosztják egymással az életüket. Ott pont az érzelmek alakulnak ki hamarabb, mint a testiség.

 

Azt is írta valaki, hogy egy párkapcsolat nem csak szexből áll, bár fontos része. Teljesen igaz. Ha szuper a kapcsolatotok, jó a szexuális életetetek, és kíváncsiságból kipróbáljátok másokkal, amit meg is beszéltek egymással, akkor az az alap kapcsolatotokat fogja erősíteni.

banderas97 Creative Commons License 2020.02.09 0 3 293

Szia Bagira 70!

Nem tudom elmúlik-e ez a szorongás. Picit hasonló történt velünk is, az én feleségem is tíz évvel fiatalabb, csak mi már húsz éve vagyunk házasok. Nagyon sokat beszélgettünk mi is a hármasról, de nem gondoltam, hogy lesz belőle valami.

Aztán egy alkalommal említette, hogy az egyik kollégájával beszélgettek ezekről a dolgokról és lehet meg lehetne valósítani. Elég nagy izgalomban voltunk, a kolléga eljött hozzánk a feleségével, vacsora, italok stb, de az alkoholtól a nő gyorsan elaludt, mi pedig elkezdtük az óvatos cirógatásokat, majd hatalmas szex lett belőle, csak csendben kellett lenni, nehogy a csajszi felébredjen. Mindketten megdugtuk a feleségem, a srác természetesen óvszerben én anélkül.

Egyébként tényleg nagyon felpezsdíti a szexuális életet főleg ennyi év után. Az utána következő hetekben rengeteget szeretkeztünk.

Viszont ez a bizonyos rossz érzés bennem is megvolt. Olyan hullámzó formában, néha bántam, néha vártam a következő alkalmat.

Utána volt még kettő alkalom, mindkettő nagyon jó volt, nagy élmény, de másnap meg nem tudtunk őszintén örülni ezeknek az alkalmaknak.

Aztán történt egy olyan dolog, aminek nem kellett volna. A feleségem külön is találkozott a kollégával és kettesben szexeltek. Na, ez baromi rosszul esett, bár mindketten megígérték, hogy nem lesz többet külön szex. Sok átbeszélgetett éjszaka kellett hozzá, hogy feldolgozzuk az esetet, de végül is túlléptünk rajta. Aztán eltelt sok-sok hónap megnyugodtunk és felvetődött, hogy jó lenne ismét hármasban.

Kb fél év elteltével össze is jött ismét egy hármas, de ez már nem az volt, ami eleinte. Nem volt olyan jó, nem volt olyan izgalmas és igazából már vártam, hogy vége legyen, mielőbb elélvezzünk.

Utána megbeszélve a dolgokat úgy döntöttünk, hogy nem lesz folytatás, legalábbis kettő fiú és egy lány felállásban. 

Ha valamikor összejönne és találnánk egy mindkettőnk számára elfogadható nőt, azt még kipróbálnánk. Vagy esetleg egy másik házaspárt, akkor négyesben.

Szóval megértem a lelkiállapotodat, én is keresztül mentem ezen.

Azért kíváncsi vagyok, nálatok lesz-e folytatás és mikor.

Előzmény: Bagira70 (287)
Fel, támadunk! Creative Commons License 2020.02.03 0 0 292

Szerintem ez egy tökéletes terv. :)

Nagyon jól csináljátok! 

Előzmény: Bagira70 (291)
Bagira70 Creative Commons License 2020.02.03 0 1 291

Köszi a bíztatást!

Igen, tényleg szerencsénk volt, hogy egymásra akadtunk. Nekünk is a türelme, toleranciája miatt.

De neki is, mert nagyon figyeltünk rá, hogy neki is bőven jusson a jóból. ;)

Elveszve nem érezzük magunkat, nem annyira tragikus a helyzet.

Az érzelmeink ettől csak erősödtek egymás felé, ezért tulajdonképpen örülnünk kellene, hogy megtörtént.

Ez részben így is van, de tudjuk, fel kell dolgoznunk és folyamatosan biztosítani egymást, hogy nincs semmi baj. 

Természetesen csak akkor tesszük meg a következő lépést ha ez a szorongás teljesen elmúlik és újra csak  izgalommal tudunk gondolni arra ami vár ránk. 

Előzmény: Fel, támadunk! (290)
Fel, támadunk! Creative Commons License 2020.02.03 0 0 290

Húha! 

Hát, ez valósággal meseszerű volt, annyira izgató, hogy nehéz rá szavakat találni. Amennyire látom, hatalmas szerencsétek volt/van a harmadik féllel, nagyon-nagyon figyelmes és kulturált volt végig!

Sajnos tapasztalatot nem tudok Veletek megosztani, mert ami élményem nekem volt az vagy teljesen másképp történt, vagy (más partnerrel) ugyan eljutottunk a találkozásig, de végül tovább nem. 

Ha nagyon elveszve érzitek Magatokat, hagyjátok ülepedni a dolgot, persze tisztázzátok egymással az érzéseiteket és a gondolataitokat, aztán úgyis felszínre törnek majd a vágyak, ha úgy alakul. Fontos, hogy ott vagytok egymásnak és odafigyeltek egymásra, aztán idővel felszabadultabbak lesztek és el lehet jobban ereszteni a gyeplőt.

Előzmény: Bagira70 (287)
Bagira70 Creative Commons License 2020.02.03 0 0 289

Igen, tényleg nem könnyű, szerencse kell hozzá.

Bár ahogy nálunk is kiderült, ha a hölgy tényleg akarja, vágyik rá és nem csak miattunk teszi, sokkal könnyebben tesz apróbb engedményeket.

Persze csak olyan dolgokban szabad amik még beleférnek az elképzelésbe. :)

Előzmény: föggö (288)
föggö Creative Commons License 2020.02.03 0 0 288

Köszönjük végig olvastuk a feleségemmel mi most akarunk hasonló cipőbe járni mint ti , csak nehéz hozzá meg felelő partnert találni !

Előzmény: Bagira70 (287)
Bagira70 Creative Commons License 2020.02.03 0 5 287

 

Velünk is megtörtént a régen vágyott "csoda". (?)

A történetünkhöz hozzá tartozik, hogy egy nagyon szép, tizenévvel fiatalabb párommal élek együtt, akit imádok és Ő viszont szeret. :)

Lassan 4 éve élünk együtt, úgy érzem számomra tökéletes kapcsolatban.

Viszont már megismerkedésünk előtt bekúszott az agyamba a hármasszex gondolata, mégpedig egy nő, két pasi felállasban.

Az elején természetesen nem zaklattam ezzel a páromat, de elmondtam neki, hogy ez régi vágyam.

Nem volt napi téma köztünk, én sem tudtam volna elképzelni, hogy Őt megosszam valakivel.

De aztán ahogy elmúlt néhány év, felerősödött bennem a vágy. Szex közben elkezdtem különböző helyzetekről beszélni, a páromat szemmel és füllel hallhatóan ez nagyon izgatta. Természetesen ez olaj volt a tűzre és már szexen kívül is egyre többször említettem neki.

Egy idő után addig jutottunk, hogy elkezdtünk a neten keresni valakit. Rengeteg jelentkező volt, mert a képek nagyon meggyőzőek és csábítók voltak amit a páromról megosztottunk. A rengeteg szemét között volt néhány figyelemreméltó levél is, akikkel aztán levelezni kezdtünk. Mindkettőnket izgatott a beszélgetés a párom és a pasik közt, amik sokszor a konkrét vágyakról szóltak. De aztán a kedvesem végül mindenkiben talált valami hibát, ami miatt mindig meghiúsult még a találka is. Rá kellett jönnöm, hogy ezt csak miattam teszi. Legyezgeti a hiúságát, hogy döglenek érte a pasik, de fizikailag képtelen lenne megtenni. Én állítottam le a projektet, így csak hülyítettünk mindenkit és magunkat is. Ezután hanyagoltam a témát is, szex közben is csak néha emlegettem, mert a heves orgazmusai, hangjai azért kábítószerként hatottak rám, nem akartam ezt teljesen elveszíteni.

Aztán egyszer csak előállt a dologgal, hogy valami olyat álmodott, amire sajnos nem emlékszik, de arról győzte meg, hogy Ő is szeretné kipróbálni, nem is érti mi volt a gondja ezzel. Azonnal újra keresni kezdtünk. Pár napon belül jött sok száz levél köztük egy, amire mindketten azt mondtuk, hogy érdemes tovább ismerkedni.

Paramétereiben, hozzáállásában, a távolságban éppen olyan volt a pasi, amilyet elképzeltünk. Tudtuk és el is mondtuk, hogy hatalmas türelem kell hozzánk, mert csak nagyon óvatosan, lépésenként szeretnénk haladni, nehogy valamelyikünkben bármi sérüljön.

Megértette, így is történt.

Aztán úgy éreztük, megérdemli, hogy személyesen is találkozzunk. Képcsere természetesen történt, de a "kémiát" ez nem garantálja.

A párom őrülten izgult a találka előtt, nem sok hiányzott, hogy megint megfutamodjon.

A randi csak arról győzött meg minket, hogy szimpatikus a pasi, nincs vele nagy baj, bár nem igazán az esete. Viszont arra is ügyelt a Drágám, hogy nálam jobb pasi se legyen a szerencsés, nagyobb férfiassággal se rendelkezzen.

Úgy döntött, hogy vágjunk bele.

Megbeszéltük az újabb randit a pasi lakásán.

Rengeteget beszélgettünk a párommal. Minden lehetőséget próbáltunk átbeszélni, kezdve attól, hogy semmi nem lesz, egészen a végletekig. 

Megígértettük egymással, hogy bárkinek valami rosszul esik, azonnal szól és leállunk. Ezt természetesen közöltük is a pasival. 

Eljött a nap. Ha az első randin ideges volt a Szerelmem, akkor most 3x annyira. Én valamiért nyugodtabb voltam, nagyon bíztam magunkban és a szerelmünkben.

Odaérve iszogatni kezdtünk, hogy kicsit oldódjunk.

A férfi abszolút nem viselkedett tolakodóan, csak beszélgettünk.  Aztán, mivel az ital kicsit javított a hangulaton, vetkőzős pókert kezdtünk játszani.

A házigazda elég hamar csupaszon ült mellettünk, a páromon is csak egy tanga maradt, amikor én még szinte teljesen felöltözve ültem ott.

Mivel a ruhák elfogytak, valami kis erotikus feladatot kellett csinálnia a vesztesnek. Pl. nyakmaszírozás, nyakrapuszi stb.

De rólam csak nem akart fogyni a ruha, kicsit már kukkold szitu alakult ki, amit nem élveztem, de nem is zavart különösebben. A páromat sem izgatta, hogy egy idegen pasi tapizza már csak azért sem, mert izgult, hogy én mit érezhetek. Sokszor simogattam, csókoltam meg (játékon kívül) és biztosítottam, hogy semmi baj.

Aztán kifogytunk az ötletekből, főleg, hogy rajtam még volt ruha.

Különhívott a párom és megkérdezte, mit szólnék hozzá (mivel Ő nyerte a kört) ha azt kérné, hogy mindketten puszilgassuk kicsit a melleit. Én meglepődtem, de nem volt ellenvetésem, végülis ezért jöttünk.

A srác már felkészült, hogy öltözünk és megyünk haza, mert a csupaszságon kívül nem igazán volt erotikus hangulat. 

Legalább annyira meglepte a "feladat" mint engem, de nyilván nem volt ellenvetése.

A puszik természetesen másodpercek alatt csókokba, szoppintásokba, simogatásba csaptak át. Magam is meglepődtem, de a Drágámat nagyon felizgatta a dolog, így engem is. Hamarosan elindultam a nyelvemmel az öle felé, míg a pasi továbbra is a mellbimbóit szopogatta, simogatta. A bugyiját félrehúzva belenyaltam az ajkak közé, és megéreztem a nektárt, ami elárasztotta punciját. Innen már nem volt megállás...

Nyaltuk, szoptuk, simogattuk, kényeztettük ahol értük.

A farkam már nagyon feszült, hozzá dörzsöltem az ajkaihoz és bele is hatoltam... Mielőtt az izgalom miatt baj lett volna, kiszálltam és a szájához térdeltem.

Ő azonnal, mohón szopni kezdett.

Mindig megkérdeztem tőle, hogy mire vágyik, a srác nyalhatja-e, lehúzhatja-e a bugyiját?

Nem mondott nemet.

Amikor olyan helyzetben voltunk, én fogtam meg Picim kezét és raktam a srác farkára.

Ezek a kérdések, mozdulatok mint utólag megbeszéltük, nagyon kellettek, mert egyikük sem mert volna magától tovább menni, pedig szerették volna.

Amikor a srácot a szájához irányítottam, azt is megkérdeztem, hogy lehet-e?

Válaszként már a szájában is volt...

Tehát végül szinte minden megtörtént, egy kivételével (amit előre megbeszéltünk), a srác nem dughatta még meg.

Hiába tettünk meg mindent, kényeztettük Szerelmem testét, élvezte, de nem tudott elélvezni.

Én mentem el először, a drágám puncijában... :(

Nem bírtam tovább a látványt, izgalmakat.

A srác közben 69-ben nyalta a punciját.

Kicsit megijedtünk, hogy hogyan tovább, nem lett volna jó, hogy csak ők ketten folytatják.

Nem sokat gondolkodtam, újra rácuppantam a párom spermás vaginájára és nyalni kezdtem, míg Ő a srácot szopta. 

Szerencsére sikerült eléveznie, amitől a a partnerünk is kezébe vette a saját sorsát és a párom mellére ejakulált.

Drágám, utolsó izgalmában még leszopogatta a makkját.

Szétválva a pasi hagyott minket kicsit összebújni, kettesben lenni, amire mindkettőnknek nagy szüksége volt.

Felöltöztünk, kicsit beszélgettünk még. Jó volt, hogy nem kezdett bizalmaskodni, szinte úgy tettünk mintha meg sem történt volna. Párommal simogattuk egymást, gyengéden szerelmesen.

Hazamentünk és megegyeztünk, hogy izgalmas volt, de van egy kis fájó, nem annyira jó érzés mindkettőnkben.

Otthon újra egymásnak estünk és mindkettőnk szerint egy sokkal inkább testet-lelket kielégítő szeretkezésben volt részünk.

Majd másnap egész nap bújtunk, szeretkeztünk, szeretgettük egymást és sokszor átbeszéltünk mindent.

Megegyeztünk, hogy csak akkor lesz újabb alkalom ha elmúlik belőlünk a rossz érzés és csak az izgalom marad. (Akkor is maximum havonta egyszer, mert ezt csak "csemegeként" szeretnénk, hogy megmaradjon az izgalma.)

Ez a "nyomasztás" egyikünkben sem a másik ellen irányul. Ő úgy érzi, hogy megcsalt, rosszat tett, amellett, hogy nagyon élvezte és örül, hogy ezt a vágyamat is vele élhettem át.

Engem meg az bánt, hogy hogyan oszthattam meg mással, nézhettem végig, ahogy más kényezteti.

Tudom, hogy ez a kapcsolatunknak nem fog ártani, mert nem olyan mértékű, de akkor is egyelőre beárnyékolja az emléket. Egyébként meg mióta felfogtuk, hogy komoly esélye van, hogy megtörténhet, sokkal ragaszkodóbbak vagyunk, sokkal többször beszéljük meg az érzéseinket.

A szexuális életünknek is jót tett, szinte folyamatosan a kerek popsijában vagyok, bármerre jár. De ezt Ő sem bánja. :)

Remélem ez marad csak idővel, a nyomasztó érzés nélkül.

Bocsánat a hosszú monológért!

Ha valakinek volt türelme végigolvasni és járt hasonló cipőben, elmondhatná hogyan alakult a náluk ez a dolog.

Mi szeretnénk, hogy csak az izgalom és a szenvedély legyen az amit így egymásnak adhatunk, rossz érzés nélkül. 

 

Törölt nick Creative Commons License 2019.11.08 -2 1 286

 

Barátnőmmel egy ideje tervezgetjük,hogy egy tapasztalt fiatalasszonyt befogadnánk harmadiknak.   Bizonyára sok újdonsággal tudna minket megörvendeztetni.

Atis1968 Creative Commons License 2019.11.08 0 2 285
Nem,szerintem nem normalis!Egy ferfi aki bevalalja ket hetero not az nem tehet kulombseget a csajok kozott!
Előzmény: Jókislány1977 (221)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.16 0 1 283

Szerintem sem az, sőt, van egy bizonyos kisugárzása, ami vonzza a férfiakat, de pont annyira gátlásos, hogy zavarja a plusz. És ha szégyenlősködik a harmadik előtt, akkor nem engedi el magát, akkor nem élvezi önfeledten a plusz farok nyújtotta élvezeteket...

Előzmény: Penge666 (282)
Penge666 Creative Commons License 2018.12.16 0 0 282

Amikor belevágtunk a páromnak a szerinte 10 kilóval nehezebb súlyával volt baja,de belevágtunk.El kell,hogy mondja, a swingeres világban nagyon sok jó alaku nő él.Ennek ellenére nagyon irigykedtek ránk,mivel a pár kiló plusz ellenére mi voltunk az egyik legsikeresebb pár.Mi mindig találtunk magunknak hosszabb-rövidebb vagy akár egy-egy alkalomra partnert az mellett,hogy rettentő válogatósak voltunk.Nem a kitünő alak teszi a nőt nővé..Páromban meg volt az a nőiesség,ami vonzobbá tette,mint a sok sportos alkatu nőt.Úgy hogy ne legyen hátrány az a pár plusz kiló..:) 

Előzmény: Törölt nick (280)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.15 0 4 281

Rövidebben fogalmazva: szerintem a szex önmagában egy kellemes, izgalmas játék, de a szerelmi testi-lelki eggyéválás az Univerzum legcsodálatosabb dolga, és ez a hármas esetében is így van.

Előzmény: Törölt nick (279)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.15 0 0 280

Mi arra várunk, hogy az asszony leadjon három-négy kilót, mert így "elhízva" szerinte nem tetszene a leendő harmadik félnek. :O De a téma maga napirenden van, sőt, szorgalmasan gyakorolja szex közben a lehetőségeket, pozitúrákat. Vettünk csiklóizgatót is (az ő kérésére), szereti használni. Van kibökve két leendő partner is innen a fórumról, leveleztünk is, tehát remélhetőleg hamarosan lesz valami a dologból. 

Előzmény: Penge666 (278)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.15 0 5 279

Én egyetemista koromban éltem együtt a két legnagyobb szerelmemmel. Ők egymásba is szerelmesek voltak. Én úgy éreztem, mindkettőjüket egyformán szeretem, és ezzel ők is így voltak. Stabil hármas kapcsolat voltunk kiegyensúlyozott érzelmi erővonalakkal. A szexualitás terén is teljes volt az egyetértés, mindhármunkra a hiperszexualitás volt a jellemző. Életem legcsodálatosabb időszaka volt, kb. egy év.

 

A társadalmi előítéletek tették tönkre az idillünket. Ez még a nyolcvanas években történt, kevésbé toleráns időkben. A szüleink gyakorlatilag kitagadtak miatta, de a lakókörnyezetünk sem kímélt. Régi körfolyosós házban laktunk egy csomó pletykás vénasszony között, akik naphossza a résnyire elhúzott függönyeik mögül bámultak naphosszat kifelé. És persze nem kíméltek, még a rendőrséget is többször kihívták ránk, mert az egyik lány nem volt még 18.

 

Ilyen körülmények között mi is egyre jobban frusztrálódtunk, és végül az egyik lány, a kisebbik kilépett a triónkból. Ő azóta Ausztráliában él, a másik lány pedig a feleségem lett. Utána is alkalmi szinten voltak lányok, akikkel hármasban szexeltünk, de ég és föld a különbség a puszán szexuális szintű hármas felállás és az igaz odaadás szülte testi-lelki szerelmi háromszög között.

Penge666 Creative Commons License 2018.12.15 0 0 278

Nagyon beállt ez a téma...Ez azt jelenti,hogy mindenkinek jól müködik a hármas,vagy azt jelenti,hogy senki nem csinálja?

Penge666 Creative Commons License 2018.08.28 0 0 276

Ez a gondolat szerintem minden kezdőben megfordul,bár szerintem ez pasik agyában is megfordul.Ha egy klubban kezditek,akkor ott úgyis kiderül,hogy mit hoz a holnap..:) Nyilván nem mindenkinek egyforma az izlése,így lesz elutasítás,de ezt helyén kell kezelni.

Előzmény: Törölt nick (275)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.26 0 0 275

én amikor először rákérdeztem erre, azt mondta erre, hogy ő szerinte nem is tetszene a másik pár fiutagjának.

Előzmény: Penge666 (269)
Penge666 Creative Commons License 2018.08.26 0 0 274

És szerintem minél több kellemes élmény,annál nagyobb kedv a többeshez. 

Előzmény: AAtec (273)
AAtec Creative Commons License 2018.08.25 0 5 273

Mi kb 1 éve voltunk hármasba a párommal. Magyon jó volt, engem a ffi-it annyira izgatott a dolog hogy sajnos nem sokáig birtam, de ennek ellenére a csajomnak nagyon tetszett a felállás. Utánna amikor ketten maradtunk azért még szexeltunk egy hatalmasat. Pár napig minden rendben volt beszéltünk róla, látszott rajta hogy, hogy izgalomba jön ha belegondol a történtekbe. Azután kijelentette, hogy ő többet ilyenbe nem megy bele, és beszélni sem akart róla, nem volt mit tennem! 

Eltelt egy év. Megismerkedtünk 1 párral, nem volt megbeszélve előre semmi, spontán jött. Néhány óra beszélgetés, iszogatás közben, meg beszéltük hogy szexelünk négyesben. Csak közbe a párom kiütötte magát, rosszul lett és elment aludni. Persze én a párral maradtam és egy jót szexeltünk.

Egy kicsit zavart hogy a barátnőm kinaradt belőle, ezért másnap kerestem egy jó vastagfarkú pasit  a neten. Néhány óra mulva találkoztunk is,A páromnak ez meglepetés volt, bár sejtette hogy valamire készülök! Meg volta szimpátia, és belevágtunk. Életünk legnagyobb szexuális élményét éltük át.  Jó volt látni ahogy a párom élvezi akogy fekválta keféljük. Mindhárman  beleadunk mindent, és jó sokáig bírtuk.  Eszméletlen jó volt mindenkinek!

Na azt hiszem most érezett rá a párom ennek a műfajnak az igazi izére, és már ő is akarja hogy legen folytatás.

 

Penge666 Creative Commons License 2018.08.25 0 0 272

Én a férj vagyok..:) 

Előzmény: Törölt nick (270)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.25 0 0 271

szia irnál a tapasztalaitokról?!  kissjames093@gmail.com

 

Előzmény: föggö (265)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.25 0 0 270

bocsi, te a férj vagy vagy a feleség?!

Előzmény: Penge666 (269)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!