Keresés

Részletes keresés

nézőpont Creative Commons License 2007.07.12 0 0 147
"Egy, a neve elhallgatását kérő kerületi MIÉP vezető szerint Csurka István ismét egy magánakciót hajtott végre, amelynek célja a maradék pénz megszerzése. Szerinte Csurka egy megható ideológiát gyártott a párt megmaradt alapszervezeteinek leépítésére, és így nem kell majd azoknak a MIÉP-Jobbik költségvetési támogatásából juttatnia. Szerkesztőségünk információi szerint a Jobbik és a MIÉP között mind a mai napig nem sikerült a támogatás felosztásáról megegyezni. Lehet, hogy a MIÉP pártszervezeteinek híjján ebbe az irányba is megnyílik az út?"

Mikor jönnek rá, hogy se a MIÉP, se a Jobbik nem indult az országgyűlési választáson, tehát a költségvetési támogatás nem jár nekik. Most kivételesen Csurka nem ellopja, hanem nekik jár a pénz. Mármint a harmadik útnak, mert az indult a választáson. Az viszont igaz, hogy csúnyán átverték a tagságot. "Ki volt ez csinálva."
nézőpont Creative Commons License 2007.06.25 0 0 146
Mi köze a támogatáshoz a MIÉP-nek, és a Jobbiknak? Az a pénz teljesen jogosan a harmadik út nevű bűnöző csoporté, ha jól tudom a taglétszám 16.
Előzmény: Mr.Kendon (145)
Mr.Kendon Creative Commons License 2007.06.24 0 0 145

A MIÉP és Jobbik osztozna rajta,ha meg tudnának egyezni az arányról.Addig meg gyűlik a pénz.

nézőpont Creative Commons License 2007.06.24 0 0 144
Kinek a zsebében van a "Harmadik út" állami támogatása?
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.23 0 0 143
Talán mégis megmarad a Magyar Igazság És élet Pártja?
Az emberek lassan is ,de rájönnek ,hogy a szándékosan szélsőségesnek kikiáltott ,de egyetlen valóban magyar érdeket szolgáló pártnak is van Létjogosúltsága?
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.11 0 0 142
kornkhoz=korunkhoz
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.11 0 0 141
Azért kornkhoz illően kibővíteném a végét azzal ,hogy: vagy erőteljesen a szándékosan hülyítő média hatása alatt van.
Előzmény: Törölt nick (140)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.11 0 0 140

Szerintem ez egy találó isézet:
"Minden nemzetnek olyan kormánya van, amit megérdemel. Ha valamilyen oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor a nemzet aljas vagy műveletlen"
gróf Széchenyi István
Újlaki Creative Commons License 2006.08.10 0 0 139
Ez a gondolkodás szánalmasan ostoba. Miért zavartatnád magad a tényekkel?
Előzmény: Törölt nick (138)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.10 0 0 138

Négy év ehkopp egy lejárt szavatosságú csülökért.

Szánalmasan ostoba a nép...

Előzmény: Törölt nick (137)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.10 0 0 137
Szavazz az MSZP-re és dögölj éhen!

Bocs mindenkitől .de ez a kampányszöveg kikivánkozott belőlem.
nézőpont Creative Commons License 2006.01.26 0 0 136
Meddig engedik Csurka hívei, hogy hazugságokkal etessék őket? Az utóbbi, hogy azt állítja, hogy a „harmadik út” szavazólapján ott lesz a MIÉP és a Jobbik logója. Hát lehet, hogy Cs. mindent el tud érni, de tapasztalatom szerint ez képtelenség. Csak akkor lehetséges, ha két párt összefog, és úgy indulnak a választáson, mint két párt együtt. De akkor a bejutási küszöb10%. Akkor szerepelhet mind a két párt neve is. De a „Harmadik út” az egy harmadik párt, amelyiken nem szerepelhet egyetlen másik pártnak a jele sem. Senki nem fogja tudni, hogy köze van a MIÉP-hez, vagy a Jobbikhoz. Szerintem Csurka a választás után ordítani fogja, hogy átverték a szavazókat, mert neki engedélyezték a két párt emblémáját.
nézőpont Creative Commons License 2006.01.11 0 0 129
"Lakatos Pál és Gidai Erzsébet neve üzenetet hordoz a radikális jobbosok számára"
Előzmény: Törölt nick (127)
nagyész Creative Commons License 2006.01.11 0 0 123

Eléggé zavaros a gondolkodásod, kibújik belőled minduntalan a liberális. Nincs kedvem az össze-vissza beszéded minden mondatával foglalkozni, ezért csak két gondolatot emelek ki:

 

Ha a MIÉP alelnöke azt mondta, hogy a drogfogyasztó nem bűnöző, akkor rosszul mondta, ha mondta! Ha először fogyaszt, bűnt követ el önmaga ellen, majd később bűnt követ el a családja ellen is és végül az egész társadalom ellen! Bizony már az első lépés megtétele előtt tudnia kell mindenkinek, hogy bűnös útra akar lépni! Erre viszont a legjobb módszer már a kezdetnél büntetést alkalmazni, természetesen az elkövetett bűn súlyának megfelelően!

 

A REND nagyon fontos az ország számára. Ha nincs REND, akkor háttérbe szorul a tisztesség és szétesik a társadalom. Ezért próbálják meg a liberálbolsik szétverni a REND szervezeteit (katonaság, rendőrség, bíróság, ügyészség) és akadályozni azok jó működését. És ezért próbálják meg szétzilálni a RENDet ott ahol nagyon fontos lenne az egész társadalom számára (oktatás, egészségügy).

 

Előzmény: Törölt nick (113)
nézőpont Creative Commons License 2006.01.10 0 0 120
Ez az utolsó lehetőség, hogy összefogjon a jobboldal. Nem sikerült egy évtizeden keresztül, azért tart itt az ország. Inkább összefogtunk a szörnyszülött Fidesszel, mint egymással. A parlamentben egyetlen jobboldali párt van, az MDF. (Sajnos a MIÉP-et Csurka kisegítette.) Ennek az országnak legtöbbet a Fidesz ártott, őket kell lesöpörni, mert különbem ők söpörnek ki bennünket. Hazugság, hogy nincs más lehetőség, és ezt a hazugságot a Fidesz terjeszti.
miwa Creative Commons License 2006.01.10 0 0 118

Mindenesetre elég érdekes, hogy "jobboldali" létedre véded a drogosokat és nem vagy rendpárti.

 

A MIÉP és a Jobbik összefogásában inkább azt kéne meglátnod, hogy pont az a nagy dolog, hogy a sérelmeiket félretették annak érdekében, hogy legyen igazi nemzeti érdekképviselet az Országgyűlésban. Ugyanis most nincs. Ez eddig nem volt jellemző a nemzeti oldalra, szerintem sokan példát vehetnének róluk.

Előzmény: Törölt nick (113)
miwa Creative Commons License 2006.01.10 0 0 117

aki az egyetlen ellenzéke volt a fidesznek

 

Nem a koalíciós partnere volt a Fidesz-nek?

 

Nem a MIÉP volt akkor ellenzékben?

Előzmény: nézőpont (110)
miwa Creative Commons License 2006.01.10 0 0 116

Bizonyíték nélküli ostoba fecsegés.

Előzmény: nézőpont (114)
nézőpont Creative Commons License 2006.01.10 0 0 114
Csurka=ügynök. Bármit is mondott, azt tette, ami a feladata volt.  Lenullázta a pártot, lejáratta a radikalizmust.

nagyész Creative Commons License 2006.01.09 0 0 112

Na, itt van egy másik volt MIÉPes szavazó! Ha minden liberálbolsi a MIÉPre szavazott, hogy a fenébe nem került be a MIÉP a parlamentbe? Te is tán azok egyike vagy, aki szerelmes annak a pártnak az elnökébe, amelyikre szavaz? Aztán megtudtad, hogy 70 körül jár, meg élettársa is van és vége a szerelemnek?0


Az, hogy egy pártnak programja, elve van, egy bizonyos eszmét követ és azt hitelesen képviseli az smafu? Csurkéék Lakitelek óta radikálisan képviselik a magyarság érdekeit! Ha hallgattak volna rájuk, illetve, ha több igazán magyar érzésű ember lehetett volna hatalmon az országban, nem itt tartana most Magyarország! A 15 éve tartó liberálbolsi uralom és a kétszeri nyílt RÁKOSI-KÁDÁR utódpárti országrombolás, vagyonfelélés és kiárusítás többet ártott az országnak, mint a 150 éves török megszállás!

Előzmény: nézőpont (110)
nagyész Creative Commons License 2006.01.09 0 0 111

Az orrbeveréses szöveged vsz. a Mikádónak szólt, mert vele folytattál erről eszmecserét, de látod én mégsem kritizálom az eszedet. Bár orrbeverés, fejbecsapás és egyéb finom dolgok úgy látszik előtérbe kerülnek a harcos baloldalon. Szerintük, úgy látszik, a győzelem, a hatalmon maradás érdekében minden eszköz megengedett. Hogyan tudja megakadályozni a jobboldal a megfélemlítést meg a szemérmetlen választási csalásokat? Ki tudja?

 

Az azért érdekelne, hogy hogyan lettél Miép szavazóból Miép utáló?!
A MIÉP-re mindent rá lehet fogni, de azt azért nem, hogy nem következetes az eszmeiségében. Bármi is történt, következetesen és nyíltan kiáll a magyarság igazi érdeke mellett. Ezen az álláspontján nem változtatott soha. Akkor viszont mi az oka, hogy szakítottál velük? A te hozzáállásod változott meg a magyarság sorsdöntő kérdéseit illetően?

Előzmény: Törölt nick (103)
nézőpont Creative Commons License 2006.01.09 0 0 110
Kényszerhelyzetben voltam. Vagy egy ügynökre szavazok, vagy egy kicsit dilisre, aki az egyetlen ellenzéke volt a fidesznek, olyanra, aki naggyá tette a pártját. Úgy látom, hogy a szerencsétlen még mindig a fiúk kezében van. Gondolom a fia miatt. De bolond voltam, mikor egyszer is ügynökre szavaztam.
miwa Creative Commons License 2006.01.09 0 0 109

Gratulálok a választásodhoz. Ha neked Torgyán megfelelő volt... (N nem tudok olyan MIÉP-esekről, akik 2002-ben kisgazda színekben indultak volna. Talán Gidai Erzsébet kivételével, de ő is magától jött el a MIÉP-től.)

 

Egyébként ha jól tudom, nem a MIÉP volt a Fidesz szövetségese, hanem az általad választott párt...

Előzmény: nézőpont (107)
nézőpont Creative Commons License 2006.01.09 0 0 107
Az igazság az, hogy látva Csurka viselkedését nem bíztam abban, hogy bekerül a MIÉP a parlamentbe. Egyszer meg is kérdeztem tőle, miért a Fidesznek kampányol? A FKGP-re szavaztam, mert biztos voltam, hogyha bekerül ellenzéke lesz a Fidesznek. Gondoltam, legalább ők bennmaradjanak. Az MDF-re nem szavazhattam, a KDNP nem indult, Csurkáról tudtam, hogy áruló, maradt a maradék.
Előzmény: miwa (106)
miwa Creative Commons License 2006.01.09 0 0 106
Melyik volt az a másik párt? Ugyanis a MIÉP szakadása a választások után következett be.
Előzmény: nézőpont (105)
nézőpont Creative Commons License 2006.01.09 0 0 105
Úgy mentem be a fülkébe, hogy a MIÉP-re szavazok, annak ellenére, hogy tudtam, Csurkát a Fidesz tartja. Mikor megláttam egy másik párt listáján azokat a kitűnő embereket, akiket Csurka elüldözött, oda tettem az x-et. Arra gondolva, kell, hogy ellenzéke legyen ennek a szemét bandának, és arra, hogy Csurka a csicskásuk, nem ellenzékük. Persze egyik párt se jutott be a parlamentbe. Ez így lesz most is, arra született ez az új Csurka-Kovács förmedvény. Ha esetleg ők bejutnak, arra lesznek jók, hogy eltakarják a szennyest, miközben üvöltik a titkos összeesküvést.

nagyész Creative Commons License 2006.01.07 0 0 101
Nagyon nem akarod érteni a lényeget! Nem vagy te ennyire buta! Szegény Thürmer, még az ő szerepe a legtisztességesebb az egész bagázsban!
Előzmény: Törölt nick (100)
nagyész Creative Commons License 2006.01.07 0 0 99

"Milyen éleslátással írtad le a fidesz ars poeticát!"

 

Is! De a szöveg nem rájuk vonatkozott!

Előzmény: Törölt nick (96)
nagyész Creative Commons License 2006.01.07 0 0 95

"Öregem, te hány éves vagy?"

 

Felelőtlenség volt tőlem, hogy nem néztem meg,hogy kivel vitatkozom.
8129 hozzászólásoddal valóban túlkoros vagy, fene sem olvassa el a MAXVAL összest. Normális fórumozó max. ezer után nevet vált, ne terhelje már azokat, akik rá kiváncsiak. (Lehet, hogy az 1000 is sok.)

 

"Adatlapod" alapján viszont nem vagy vitapartner! Mentalitásod tipikus mai baloldali:

 

Ha valamivel nagyon nem értesz egyet, küldj nekem sms-t a +36209511749-es számra, válaszom megelőlegezve:

"Le vagy szarva!".

 

 

Ezzel a MAXVAL-lal ki a fene akar eszmecserét folytatni?

Előzmény: Törölt nick (92)
nagyész Creative Commons License 2006.01.06 0 0 94

Mi az csak ilyen gyerekesen buta dolgokat tudsz mondani? Valóban ki kell pihenned magad!

 

Hogy szebb álmod legyen:

 

A mai magyar hivatalos baloldal a Rákosi-Kádár féle állandóan nevet változtató kommunista párt három részre szakadt utódpártjai (MSzP, SzDSz, Munkáspárt[talán már MKP?]). Ezért bizony egy jobboldali számára  "Az különösen gyönyörű pillanat, amikor egy a mai balhoz kötődő ember elavultnak nevezi Marx eszméit." Hiszen így aztán teljesen nyílvánvaló, hogy milyen kaméleon emberekről van szó, akiknek egyetlen szavát sem lehet hinni. Tegnap kommunisták voltak és szovjetbarátok, MARX,ENGELS,LENIN,SZTÁLIN hű követői, hogy hatalmon lehessenek, ma, hogy hatalmon maradhassanak mindent megtagadnak és amerikabarát kapitalistává váltak, holnap meg ha úgy adódik újra hithű kommunisták lesznek.

Előzmény: Törölt nick (92)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!