Valahogy meg kell nevezni őket. Jobb szó nincs rájuk. Itt, az Indexen kissé felülreprezentáltak, hát folyton beléjük ütközik az ember.
A ti "nyelvetek" azonban saját bambaságotokon, bambaságotokba való bezárkózásotokon kívül tényleg semmit sem fejez ki - antinyelv, a magyarnak hihetetlen satnya variánsa, amelyet ráadásul komoly erőfeszítéssel tettetek ilyen használhatatlanná, satnyává, ürességtől kongóan bambává...
Senki nem veszi észre közületek (újhülyézők, lopcsányozók stb.), hogy ez a nyelvhasználat részint elhülyít benneteket (ha még lehetséges), részint becstelenné tesz (ezen alighanem túlvagytok, régen)?
Én pont a két ünnep között kezdtem kapni a Nemzeti hírháló nevű internetes újságot. Na persze a jobboldal nem kampányol. Csak kéretlenül zaklat a marhaságaival. Semmivel sem jobb, mint a postaládám teleszemetelése pártkiadványokkal ( oldalfüggetlenül).
Pár perce ért véget a debreceni tévében egy regionális témákat tárgyaló műsor, amelyben egy jósnő ismertette a következő évre szóló föltételezéseit. Mit föltételezések! - bizonyosságok...
Aszonta: nagyon rosszat tenne Debrecennek egy esetleges politikai változás...
csak szerintem semmi értelme majd egy évvel kampány kezdeni mert qva unalams lesz a vége felé...(bár sokszor ezzel lehet eltakarni az el nem végzett munkát.)
biztos, hogy van mindkét oldalról túlzás.. ebben is igazad van.
1. én nem láttam most új fidesz plakátokat kint sehol sem. Tehát akkor a fidesz nem kampányol. Remek, válasz elfogadva :))
2. pontosan nem emlékszem már hogy az mszp-szdsz mit csinált 2001 karikor...de lejjebb láttam egy pár bemásolást, ami erre utalt Tehát akkor mszpszdsz kampányolt 2001 karikor. Válasz elfogadva :)
3. :) Szmájli elfogadva :))
Szóval én csak a topikkal vitatkozom, persze, hogy mindenki kampányol, az a kampány dolga, hogy zajoljon (jujj), és az is a kampány dolga, hogy a másik szemében a szálkát is, míg a sajátban a gerendát sem...
A naponkénti "előállást" (mégpedig a választások elvesztése óta) a Fidesz műveli: teátrális be- vagy kivonulás, szájtáti-bamba sajtó (mindig ott vannak, mindent lehoznak, ha semmi érdemi sem volt, akkor is), naponkénti "fölszólítás", "konzultálás", mijafasz: ilyen korábban nem volt.
2006 után sem lesz, mert - remélem - igazolódik ennek a bambakampánynak az eredménytelensége.
Ha közpénzek kormány által való, kampánycélú fölhasználását kifogásolod, abban persze igazad van. Nyilván kifogásoltad az előző kormány hasonló tetteit is.
2001 vége felé, amikor az akkori orbán-kormány több napilapban egész oldalas hirdetésekkel dicsérte a kormány tetteit, az akkori ellenzék a demokrácia végnapjairól beszélt.
Az akkor ellenzéki túlzás volt.
Most mi is van?:
Kóka eddig 150 millát elköltött hasonló, számtalan napilapos reklámra.
1. én nem láttam most új fidesz plakátokat kint sehol sem. 2. pontosan nem emlékszem már hogy az mszp-szdsz mit csinált 2001 karikor...de lejjebb láttam egy pár bemásolást, ami erre utalt 3. :)