ide ojan eseteket várok, amelyek nem hétköznapiak, s az adrenalin szintet is jócskán megemeli!!
mert szerintem az izgalmi álapotot eléggé megtudja dobni a csillagos égig az adrenalin!!
Egyik legextrémebb és legemlékezetesebb szex egy vitorláson volt hármasba pedig nem is annak terveztük! Már előtte a fedélzeten is volt szex, a srácon lovagolt majd hármasba is de a legjobb része a kabinba volt. Csajomat fekve oldalról dugtam míg ő a haverunkat szopta. Nagyon fel volt már izgulva, előtte is megkapott mindkettőnket már egyszer többféle pózban és akart még egy menetet. Amikor szóltam hogy jövök az vadul verni kezdte a srác farkát. Végén kihuztam a srác pont akkor sült el. Végére ő a ciciket én az alső felén a punci és hasát terítettük be! Tiszta olyan volt szó szerint, a puncitól a nyakáig be lett teritve! Persze ez roppantul tetszett mindenkinek, de sok papír kellett míg annyira le tudta törölni magáról hogy feltűnés nélkül ki tudjon szállni fa arccal a kikötőnél. :)) Bevállalos pervez csaj volt aki addig elnyomta vágyait, de bepótolta! :)
Egyszerűen csak az erdőben... Ellenben velünk voltak a kutyáink is. Az övé egy sarplaninac, akit zavart a gazdáját érő "inzultus" és az én erős őrző-végő ösztönű németjuhászom is nehezen tolerálta a szeme előtt zajló "harcot".
Na két ilyen kicsit távolabbi fához kitötött fenevad között elég extrém volt. Utólag gondolkoztunk el kinek-mije bánja ha szakad a póráz....
A 32-es buszon napközben és igaz csak mi voltunk a buszon de a sofőr mindent látott ahogy beleült a nejem a cerkába.
Pár éve meg egy késő esti repülőjáraton igaz csak leszopott a nőm és csak egy kabáttal takartam le de a mozgásából egyértelmű volt mit csinálunk.Aki a környékünkön ült és a sztyuvik is látták a dolgot de csak mosolyogtak.
Westend City tetején szopattam a barátnőmet a parkoló részen az autók között.
Standon kiverte nekem, hogy közben kb 50-100 méterre horgászok néztek.
Irodában kivertem az asztal alatt miközben a kolléganőm velem szembeni asztalnál ült és dolgozott. A monitor és az asztal takart engem, éppen a nyaralásos élményét mesélte. A szőnyegre spricceltem utána féltem ha feláll meglátja a cipőmmel kentem szét, hogy kevésbé legyen feltünő
A párom vonaton termes kocsiban a lábával addig masszírozta a farkam míg bele nem durrantam a nadrágomba kiverte a farkam, ugyan ő 23as (most már 123as) bkv buszon leszopott. De itt én is többször kivertem.
Hát ilyen és még sok más helyen. Hosszú a lista :)
-Nos erre nem vok büszke ... de haverom ágyában, a haverom csaját, úgy, hogy ő dolgozott, viszony az haverom annya a ház körül tüsténkedett ...
-Aztán munkahelyen, az irodámban úgy,hogy az épületben vagy 20 an voltak rajtunk kívül ...
-Második , patkány húzásom .. 5-8 évvel az első ilyen után, egy másik haverom csaját kúrtam meg a közös lakásuk nappalijában a kanapén ,majd az étkezőben az asztalon ... ő dolgozott :( :( (áá, féreg voltam)
-Volt még a velencei tó parton az autóban, úgy, hogy páran elmentek a kocsi mellett közben ...
-Pécsi TV torony ... sokan volt ,de a nagy szél miatt szinte senki nem jött ki a korláthoz ... csajszit hátulról átkaroltam, kabátban voltam, ami szét volt gombolva, így oldalra is takart valamennyit ... naciját hátul lehúztam, slccemet szét, farkamat elő, és úgy tettem be neki ... sztem senki nem vette észre ... finom mozgott a farkamaon, és úgy élveztem el, hogy kb 2 m re álltak tőlünk ... bele a puncijába ... :)
-Ruha boltok próbafülkéje .. ez sok volt
- Egyetemen óra alatt kijöttünk .. az akkori csajszi és én .. majd a suli rohadt nagy aulájában a lépcső alatt szopott le :P
( Szia Rita, ha olvasod ... össze futhatnánk ismét .. isteni szopás volt:P :)
- Unokatesóm (aki lány) házi buliján .. az egyik barátnőjét, akit akkor ismertem meg ... hajnalban kúrtam meg unokatesóm ágyában :D
- Szoliban, az ott dolgozó szolis csajt ... sokáig fűztem, mire rá tudtam venni, hogy zárjon be 10 percre, és az egyik szoli gépnek támasztva kúrtam meg :P
Nekem a legextrémebb az volt amikor a feleségemmel és a húgával elmentünk a tiszatóra, és a víz egy kicsit zavaros volt, így csak vagy 10 cm mélyre lehetett lelátni. Miközben a csajok úszógumijába kapaszkodva beszélgettünk elkezdtem simogatni a sógornőmet a víz alatt. Mivel láttam hogy nincs ellenére, sőt még helyezkedik, hogy jobban hozzáférjek így folytattam. A vége az lett, hogy a feleségemtől karnyújtásnyira fogdostam a húga mellét, és a bikinijébe benyúlva a fenekét, és a punciját. majd egy kis csiklósimizés után megujjaztam. Később a kezébe adtam a farkam, kicsit játszott vele, de nemsokáig. A vége az lett hogy magamnak kellett kiverni, de fantasztikus emlék marad örökre.
A másik extrém emlékem az, amikor a Hortobágyi kilátók egyikén dugtam meg a barátnőm. Ő kikönyökölt, és pucsított, én pedig felhajtottam a szoknyáját, félrehúztam a tangáját és teleélveztem a punciját. mivel ez a 33-as főút mellett van, rengeteg autó ment el előttünk. Volt aki dudált is, annak biztosan feltűnt a mozgásunk :)
Ezeken kívül pedig strandokon is rendszeresen simogattam orgazmusig a barátnőmet, miközben körülöttünk áztatták magukat az emberek. És volt hogy cserébe ő is a kedvemre tett a kezével.
Parkban padon, lépcsőházban, melóhelyen egy kis raktárban, melóhelyen a céges kocsiban bent a garázsban, Dunaparton, haverom konyhaasztalán a feleségével, kazánházban szintén melóhelyen, anyósoméknál a konyhaasztalon...
Tavaly télen az Aquaworld külső élménymedencéjében húztam faszra a barátnőmet... sötét volt de elég sokan voltak körülöttünk... gatya le, bikinialso félre és hadd szóljon... életemben nem élveztem akkorát...
Most reggel f1 alatt anyu elaludt szétnyilt a köntöse kilátszottak a cickói nem birtam magammal. Vagy mehallotta vagy nem de rég durrantam ekkorát.Igaz hogy 58 éves de oltári cickói vannak se nem tul nagy se nem tul kicsi igazi basznivaló. Valakinek hasonló? Szivesen beszlégetnék róla:)
Az exemet az Aquaworld (pesti csúszdapark) öltözőjében döngettem meg hátulról. Aki volt már az tudja, hogy ilyen kis öltözőkabinok vannak, alul felül nyitottak. Úgy kúrtam, hogy beleremegett az egész kabin, hamar el is élveztem, mert baromira izgatott, hogy esetleg a szomszédban öltöző emberek levágják, hogy éppen szexelünk, főleg, ha látták is, hogy kik mennek be.
Tegnap úgy fotózkodtam meztelenül az utcafronti udvaron hogy közben haver a lépcsőházban fent biciklit szerelt a csaja meg egy barátnőnk meg a szobában dumáltak....