Mindenkinek BUÉK. A sok agresszív gondolat mellett mindenki nézze meg a végeredményt, hogy az illető kedvenc oldala milyen előnybe vagy hátrányba vitte kis hazánkat.
Én azt kívánom a fórum összes szorgos játékosának - beleértve a baromarcúakat is - hogy 1. legyen nekik a 2006 legalább olyan jó, mint nekem a 2005 2. semmit se vagyen annyira komolyan
Vezessen Kerényi forradalmat, támadjanak a bal- és jobboldali kommandósok az utcán, sok Bayerzsóti, Lovas, Seszták, Aczél, Bolgár interjút, homokosfelvonulásokat, politikai puccsot és elbocsájtásokat a köz TV-ben és rádiókban, különféle vallási jelképekkel arcbatüremkedéseket az különböző felekezeti ünnepeken, Orbán-Gyurcsány boxmeccset, szélkakasokat, luxusprofitot, jóléti államcsődöt.
Csak hogy legyen miről irkafirkálnunk jövőre is! :)
Azt kívánom, hogy működjék jobban, mert - nálam legalábbis - 5 percig tart egy frissítés, ugyanennyi, amíg ki tudok lépni egy hozzászólás után, akkor pedig esetleg úgy, hogy a kezdőlapra ugrik.
Ne gyártsanak kamu emileket sem, és ha nem tetszik egy hozzászólás, reakcióképpen ne nemi szervek képét küldjék el emilben, ráadásul olyan címről, amire nem lehet válaszolni, pedig a beérkezett levél fejlécében ott áll a feladó cím, de a levelezőprogram a reply-levelet viszadobja azzal az üzenettel, hogy ilyen cím nincs. Ugye geszthi.
A te oldaladon van hagyománya, hogy ha valaki egyéni érdeke úgy kívánja koholt vádakkal a "jó elvtársat", a "mi kutyánk kölykét" is kiebrudalják. Bár ezt szerintem te is tudod. Akik eddig biztattak, támogattak, egyszercsak elfordulhatnak.
A hasonló mentalitású emberek régebben, amikor még nem lehetett internets fórumra írni, a diktatúrában a hatóságoknak írogattak névtelen leveleket.
Azért neked is békés és áldott karácsonyi ünnepet kívánok! Hátha megváltozol.