Freewebes MFAV megvan valakinek PDF-be? Ha igen esetleg meg tud keresni? Nem fogom tovább osztogatni sajátként, csak össze akarom rakni és ha a freewebre megyek akkor 404-es hibakódot ad.
Sziasztok! Ma szembesültem azzal, hogy a papirmakett.freeweb.hu nem üzemel! Ha karbantartásról van szó, akkor várhatok arra a csodára, hogy újra fog-e indulni ez a weboldal.
Üdvözlet! Végre elkészültem az első papírmakettemmel. Nem tudom mennyire pontos illetve melyik méretaránynak felel meg. Ha valami hibát észrevesznek vele kérem ITT szóljanak.
Az ő munkái voltak az egyik legszebbek és legígéretesebbek papírportálon. Sajnos az oldal 2015 óta nem volt frissítve, csak az addigi munkái találhatóak meg rajta.
Sajnálattal látom,hogy a papirportal.com megszűnt. Van esetleg róla valakinek infója, hogy elköltözött máshova? Valahonnan meg lehet még szerezni az oda feltöltött maketteket valahogy?
Bár nem túl aktív ez a topik, gondoltam hogy írok ide egy hozzászólást, lévén hogy van "néhány" ontopic dolog nálam.
Már több mint 7 éve rajzolgatok papírmaketteket unaloműzésből, rengeteg (több mint 100) készült eddig. Gondoltam megmutatok párat a tavalyi és az idei makettek közül, mivel azokkal vagyok a leginkább megelégedve.