a felreertes elkerulese vegett: nem ideologiai megfontolasbol irtam. egyszeruen a forradalomnak penzre van szuksege, es koztudomasu, h az mtv munkatarsainak eves fizetesenek a felebol minden magyar gyereknek lehetne lelegeztetogepet venni. v kalasnyikovot, mikor mire van szukseg.
Ideológiai alapon szvsz egyiket sem - a legtöbb TV ideológiája az hogy keressünk minél több pénzt, kivéve talán a HírTV-t és az ATV-t. Viszont ha teszem azt a kínai kormányhoz hasonló társaság kerülne hatalomra akkor lehet hogy sokakat kivégeznének a királyi téve környékén a közpénzek hûtlen kezeléséért, nem is szólva a választók untatásának bûnérõl.
Nem igazán. Elõtérbe hozza hogy van egy TV amit a kutya sem néz, ugyanakkor ömlik bele a közpénz. A helyükben én inkább meghúznám magamat minthogy még rá is játsszak erre.
Engem az egészben a hirdetés fogott meg. Szvsz ez akkora öngól hogy ilyet még a magyar fociválogatott sem tud produkálni - szinte várom hogy mikor jelentkeznek õk is valami hasonló "ötletes" szlogennel. Az mondjuk egy dolog hogy rettentõen béna a mûsoruk, az egy másik hogy mindezt közpénzekbõl finanszírozzák méghozzá finoman szólva nem egészen a szorítsuk meg a nadrágszíjat jelmondat szellemében. De hogy ezek után még elindítanak egy ilyen reklámkampányt és pont itt... Ja, aki mer az Thür, az Auróra befut és a szocotthonból szalajtott kommunisták mennek és elfoglalják a magyar királyi köztévét, beolvassák a követelésüket hogy minden nap legyen Önök kérték meg hogy adják le megint az Isaurát. Ha már foglalni kell én is inkább a sörgyárra szavazok :-)
Nekem mindegy, kérem szépen, Söröt foglalunk, a többi marha meg mennyen forradalárdába..., hogyaszongya, kommandante Kergevááára...., vagy ilyesmi... meg tralalala is van hozzá, meg népes masirozások és puskalengetések...., addig én iszom a Söröt, mer' az nem olyan strapás....
Minek tévéket foglalgatni, túl sok van, rádióból meg még több, nincs elég forradalmár az összeshez, miért nem a parlamentet, ott aztán lehetne törvényeket megszavaztatni a tévék megszerzéséről:)
Kocsmát, ugyan már... a tökénél kell megragadni a problémát: sörgyárat kell foglalni. Amíg a vezérigazgatói tárgyalóban isszuk a söröt, lent a szorgos munkások gyártják a következő adagokat... :)))))
Én, kérem szépen, ilyen marhaságokkal nem fárasztanám magam, hanem először is egy Kocsmát foglalnék el, aztán ha jön mindenféle forradalmár, akkor szépen elküldözgetném a .... hukk, bocsánat,....mindenféle hülye tévérádijófoglalásba bele, de nagyon...., hogy ne roncsák ottan nekem a hangulatot..., ezzel akkor egy ideig nyugi lenne és sokk Söröket lehetne meginni békésen...
Éééééjjen a forradalom! Máris forr a dalom... izé, a forralt borom, amitől trallalázok.... szááááz száááál gyeeertyát ide a kriglim meeeellééééé...., vagy ilyesmi....
Annyi erővel a Natgeót is lehetne, ott is állatok vannak, bár azokat a dögöket legalább nézik. Másrészt a tévében proklamációt is be akarnék olvastatni a nemzet megmentéséről a szükségállapot kihirdetéséről, az alkotmány felfüggesztéséről, a felelősök felkutatásáról, meghogy a Forradalmi Számonkérőszék megkezdte működését, rendelési idő H-P 7h-18h (volt Állami Számvevőszék épülete, Pf105 szamonkeroszek@falhoz.hu), a tömeges agyonlövetések minden hétvégén főműsoridőben a kültelki temető hosszú téglafalától (BLACKBALL SHOW, Tilla majd vezeti élő adásban, kiszavazni emeltdíjas SMS-ben lehet!).
Ám, ha mindezt az MTV-ben teszem a kutya se fog róla tudni így a forradalom elhal mint a bunyevác gyengénlátók kissebbségi műsora.
Szóval jó lenne, ha az MTV-t még az ancien regime végleg elnyomná!