Keresés

Részletes keresés

rhénai Creative Commons License 2024.12.29 0 0 26

Tatás Tata Creative Commons License 2024.12.29 -1 0 25

Férfi-e vagy? (a magyar férfi dala)

https://youtu.be/PR-76tEYATY

Cillit Creative Commons License 2005.12.22 0 0 24
Na mi van, mi van, süllyedtek? ;-)
(Csak bedugtam az orrom, már megyek is eme kárörvendő kijelentés után)
Domestos Creative Commons License 2005.12.20 0 0 23
Juhéjj, itt más szag van, mint a Női topikban! :)
keresohotmail.com Creative Commons License 2005.12.20 0 0 22
Ezt nem értheted.. ez férfitopic :)
Előzmény: Törölt nick (21)
keresohotmail.com Creative Commons License 2005.12.20 0 0 20
keresohotmail.com Creative Commons License 2005.12.15 0 0 19

Nem én siklattam a muffint félre (tényleg nem volt szándékom), ami helyesen kiejtve máfin, míg az a muff a kézmelegítő, amit réged a nők használtak, és a muffinről nekem nem "az" jut a eszembe.

Előzmény: Törölt nick (14)
keresohotmail.com Creative Commons License 2005.12.15 0 0 18

Szerintem a lényegre tapintottál, a gyengébb nem párválasztási mechanizmusa számomra is elég nagy misztérium, mert egy adott csapat hímből a legtöbb nő egyből és találomra kiválasztja a családalapításra legalkalmatlanabb egyedet, ami a mai férfifelhozatalt megvizsgálva nem egy nagy dolog (elgondokodtam, hogy ha nő lennék a férfiak közül akit ismerek melyikhez kötném az életem, és annak ellenére, hogy férfiak között nőttem fel kerek egy egyedre redukálódott a halmaz, természetesen az objektivitás miatt magamat kihagytam :O).

Előzmény: Törölt nick (14)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2005.12.14 0 0 16
Hogyhogy hogy? Nem ismered a viccet, amikor két matróz barkobázik?

b
Előzmény: alomhajos (15)
alomhajos Creative Commons License 2005.12.14 0 0 15

Te jó ég, mi megy itt. :o) Hogy jutottak el a süteménytől a női nemiszervig? :o))

áh.

keresohotmail.com Creative Commons License 2005.12.14 0 0 13

Tudom mire gondolsz, mellesleg nem bántok senkit ezért, ha valaki muffoz és nem hívő, én nem tartom csak ezért taplónak, elég sok emberrel nem álnék szóba csak ezért.

Az tényleg megfigyelhető, hogy a férfiaknak van egy férfikörnyezetben használt "szókincse", ami a reprodukció kevésbé cizellált alapkifelyezései köré csoportosul, meg egy ünnepnapi szókincsük.

Előzmény: Törölt nick (12)
keresohotmail.com Creative Commons License 2005.12.14 0 0 11

Mondjuk tényleg érdekes, férfitopic és a 7. hozzászólás már sikamlós....

keresohotmail.com Creative Commons License 2005.12.14 0 0 10

Rossz az, aki rosszra gondol....

Melesleg akár félrérteni is lehet, hisz van helye az emberben a szexualitásnak, ha azt a megadott keretek között tartja, azaz egy tortára jár rá, ami az övé..

Előzmény: alomhajos (7)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2005.12.14 0 0 8
Ahá. Mostmár értem, hogy mitől férfitopic.

b
Előzmény: alomhajos (7)
alomhajos Creative Commons License 2005.12.14 0 0 7

Muffinrecept? De jól kezdődik ennek a sütinek a neve... imádni fogjuk. :o))

áh.

Előzmény: keresohotmail.com (6)
keresohotmail.com Creative Commons License 2005.12.14 0 0 6

Olyanokra gondoltam, hogy kicsereberéljük a muffinreceptjeinket, meg megbeszéljük, hogy melyik testápolóra vagyunk allergiásak...

Dönteni meg kell Ödönke, nagon is kell...

Előzmény: Báthory Ödönke (5)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2005.12.14 0 0 5

Döntesem el. Úgy látszik, a kettészakítás ide is betette a lábát. Döntsem el, hogy Fidesz, vagy maszop. Döntsem el, hogy HGY, vagy vfo.

Mondjuk, ez a döntés még könnyen megy, mert nincs benne semmi istentelen. Tehát maradok. Itt Ödönke, ott Leokádia.

:-)

Itt lehet majd olyan vicceket is mesélni, amit csak férfitársaságban enged meg az ember?

b

Előzmény: alomhajos (2)
alomhajos Creative Commons License 2005.12.14 0 0 4
Öhhöhhöö, ezt fényesnapsugár írta: :o))

"Mint a halacskánál, nem maga az arany a csoda, hanem a kívánság.
Tegnap megnéztem sokadszor Iliont, Rájöttem miért tetszik annyira: a könyvhöz képest, kimaradtak a csodák.
"

Ideális feleség, képzeld csak el: azt kíván amit csak akar és máris heppi. :o) Nem is kell teljesítened. :o))

áh.
alomhajos Creative Commons License 2005.12.14 0 0 3
Csak a nyomaték kedvéért írtam alá 2x. Mégiscsak egy alaptörvény na, Mózes is így kezdte. :o)

áh.
alomhajos Creative Commons License 2005.12.14 0 0 2
Na végre mexületett a topic, itt majd tudunk válaszolni a női csacsogásra a másik topicbúl. :o)
Egyébként miről is megy a duma? Ja persze, hülye vagyok, a nőkről.... ehhehee. :o)

Javaslom alkossuk meg az alaptörvényünket:
- aki ide betér rendeljen egy sört, bort, pálinkát
- bármelyik nőt szívesen látjuk itt és NEM KELL ÁTOPERÁLTASSA MAGÁT!! :o))
- B.Ödönke döncsd el, hogy végleg eunuch akarsz-e maradni a női háremben vagy csatlakozol hozzánk

:o)
áh.

áh.
keresohotmail.com Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1
Ez csak akkor lehettséges, ha kirakatbábú vagy, ugyanis minden élő embernek átlag napi minimum 60 szál haja kihullik, akkor is ha nulla a tesztoszteron szintje. Javaslom húzz egy erős zacskót a fejedre, légmentesen kösd el a nyakánál (előtte kérd ki a kezelőorvosod és gyógyszerészed tanácsát) és kérj meg valakit, hogy 24 óra múlva számolja meg a kihullott hajak számát és, hogy okosodjunk ossza meg velünk bár nem fogok didalt érezni, ha 65 lesz sem frusztrált nem leszek ha csak 58, de mindenképpen mérföldkő lenne az orvosi kutatásban a kísérlet, még akkor is ha a tudomány oltárán fel kellene áldoznos magad..
Előzmény: kavkaz (0)
kavkaz Creative Commons License 2005.12.14 0 0 0
0 hajam hullik ha nullázok.
Előzmény: keresohotmail.com (-)
keresohotmail.com Creative Commons License 2005.12.14 0 0 topiknyitó

Hulljon a haj, éljen a tesztoszteron!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!