Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.23 0 0 13

http://defendit.tvn.hu/message.avi

 

töltésétek le, és nézzétek meg.

 

az iraki felkelők üzenete a világhoz.

 

Aki egyetért vele, az terjessze!!!

 

Aki nem, az meg....  menjen és mondja meg nekik személyesen a véleményét :)

eMM Creative Commons License 2006.09.12 0 0 12
És mostmár szlovákiában is népszokás lett a magyarverés.
Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.13 0 0 11
a vajdasagban verik a magyarokat a szerbek.nem inkabb ezeket kene megvedenunk?egy nato tag magyarorszag nemzettarsait verik a nem nato tag szerbiaban.komcsi tolvaj gyurcsi kussol,lapit,nem tessz semmit
Előzmény: nézőpont (-)
sajtoskenyér Creative Commons License 2005.12.13 0 0 10

 Az MDF mindenfajta felelősség nélkül hajtogathatta az igazát, hiszen az iraki kivonulás politikai és gazdasági következményeiért a kormánypártoknak, vagy a jövő évi választásokon esetlegesen győzedelmeskedő legnagyobb ellenzéki pártnak kellett volna felelősséget vállalnia. Így aztán ez nem túl nagy fegyvertény

 

 Az MDF-et nem érdekelték az azonnali iraki kivonulás súlyos következményei (márha úgy gondolta, hogy azért kell kivonulnunk Irakból, mert az egész koalíciós misszió helytelen), az esetlegesen kirobbanó súlyos polgárháború, a nyomában jövő még súlyosabb olajválság, a demokratikus értékrend kudarca a Közel-Keleten stb. Az MDF csak a közvéleménykutatások fényében cselekedett, nem felelős politikai erőként.

Előzmény: j a n i (5)
sajtoskenyér Creative Commons License 2005.12.13 0 0 9

 A magyar csapatokat azután küldték Irakba, miután Bush kijelentette, hogy a háború véget ért (ami ténylegesen nem volt igaz), majd az ENSZ 1443. határozatában (javítsatok ki, ha a szám rossz) felszólította a tagállamokat, hogy vállaljanak részt az iraki demokrácia, közigazgatás és gazdasági élet helyreállításában, katonákkal, rendőrökkel, gazdasági segélyekkel. Egyben 2006 végéig békefenntartó mandátumot adott az Irakot megszálló koalíciós csapatoknak, amit jövőre tervez a BT meghosszabbítani.

 

 Ergo: Magyarország semmiféle agressziót nem követett el azzal, hogy katonákat küldött Irakba.

Előzmény: Törölt nick (4)
zogu Creative Commons License 2005.12.13 0 0 8

Amikor nagy garral felajánlottuk a részvételünket, akkor meg Megyó épphogy szembement az ezt egyértelműen ellenző francia állásponttal.

Fogalma sem volt szegény Megyókának, hogy mit csinál (és mit kellene).

Épp mint most Gyurcsinak. 

Előzmény: j a n i (7)
j a n i Creative Commons License 2005.12.13 0 0 7

Nem lehetséges, hogy azért buktatták meg Medgyessyt, mert a Francia álláspontot képviselte? 

 

"Az iraki stabilizációs folyamattal kapcsolatban Medgyessy Péter a nemzetközi közösség felelősségét és feladatait hangsúlyozta, valamint szorgalmazta egy új BT-határozat mielőbbi elfogadását, a politikai folyamatok ENSZ ellenőrzés alá helyezését. A francia miniszter asszony a magyar állásponttal egyetértve ugyancsak kiemelt jelentőséget tulajdonított az ENSZ szerepének, és támogatta a hatalom mielőbbi átadását egy legitim iraki kormánynak - áll a Kormányszóvivői Iroda közleményében"

zogu Creative Commons License 2005.12.13 0 0 6

Tán vissza kéne vonulnunk?

Vonulj!

 

Megyót nem ezért puccsolták meg, hanem mert kellett a széke Gyurcsinak. (Plusz, mert alkalmatlan volt. Ő is).

Még az USA+Anglia is olyan húrokat penget, hogy márciusban szintén elköszön Iraktól.

 

Előzmény: nézőpont (-)
j a n i Creative Commons License 2005.12.13 0 0 5
A kivonulás szerintem a Fidesz és a kormány kudarca, és az MDF dicsősége. Azért az szokatlan, hogy Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Románia ott maradt, és mi kivonultunk. A kormányra, és a nagyobbik ellenzékre nem jellemző ilyen bátor, önálló cselekedet. Ha rajtuk múlna, amilyen lelkesen támogatták a háborút, mi lennénk az utolsó csatlósa Amerikának. A Dávid-féle MDF, ha csak ennyit tett volna, már megérdemelné a bizalmat, hogy kormányra kerüljön. Nagyon kevés lehetőségük van, de jól élnek vele.

j a n i Creative Commons License 2005.12.13 0 0 3
Ezt az Iraki kivonulást én se értettem. Nem szoktunk mi ellentmondani. Mi azt csináljuk, amit a „nagyok” mondanak nekünk.

Valószínűleg a Fidesz arra számított, hogy a kormány úgyse teszi meg, hogy kivonul Irakból, nyugodtan eljátszhatja a békepártit. Azt nem engedhette, hogy az MDF egyedül legyen a népszerűséget szerző ügy szóvivője.

Sok mindenbe belehajszolta már a kormányt a Fideszt, (felelőtlen ígéretek teljesítése).

Végre valami jó is történt a Fidesz blöffje miatt. (Azóta így volt ez a közt.elnök-választásnál is) Öregszenek a fiúk, lassan itt a végelgyengülés.

AAAaaa Creative Commons License 2005.12.13 0 0 2
Akik meg ott vannak:
Albánia, Örményország, Ausztrália, Azerbajdzsán, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Dánia, Észtország, Grúzia, Olaszország, Japán, Kazahsztán, Dél-Korea, Lettország, Litvánia, Macedónia, Mongólia, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Románia, Salvador, Szlovákia, Egyesült Királyság és Ukrajna.

Akik kivonultak:
Nicaragua, Spanyolország, Dominikai Köztársaság, Honduras, Fülöp-szigetek, Thaiföld, Új-Zéland, Tonga, Magyarország, Portugália, Moldova.

Szerintem inkabb ezek a kakukktojasok akik anno bevonultak. Milyen jol hangzik, hogy az alban, tongoi, mongol, salvadori, moldvai csapatokat erositettuk, ugye? Legalabb ezek kozott erosnek ereztek magukat a magyar hadfiak!

Ha az elso csoportban lennenk, akkor miert nem lennenk kakukktojasok?
Előzmény: nézőpont (-)
Somoza Creative Commons License 2005.12.13 0 0 1
Inkább miért vonultunk be egyáltalán ? És a világbéke , eltársak ?
Előzmény: nézőpont (-)
pointless Creative Commons License 2005.12.13 0 0 0
Ott sok 0 repked a levegőben, veszélyes....
nézőpont Creative Commons License 2005.12.13 0 0 topiknyitó
Azon gondolkodtam, hogy a 11 Irakból kivonult ország közt, mi kakukkfiókának számítunk. Mi történt, hogy a gerinctelen parlamentünk ilyen döntést hozott. A kivonulást az MDF egyedül szorgalmazta, a Fidesz, aki végig a háborúban való részvét mellett volt, egy nagy fordulattal (látszólag az ügy mellé állt). Végül valami óriás baklövés eredményeként a magyar csapatok hazatértek Irakból.

Lehet, hogy ez volt Medgyessy bukásának fő oka? Lehet, hogy már nem volt visszaút, azért vonultunk ki Irakból?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!