Keresés

Részletes keresés

compton_ Creative Commons License 2006.02.03 0 0 644
jajj... kicsit elkalandoztak a gondolataim, akarom mondani fisszió :) Na majd az lesz az igazi áttörés, ha lesz fúziós is
Előzmény: Boróka Mihály (643)
Boróka Mihály Creative Commons License 2006.02.03 0 0 643
A "sötétzöldeken" én is sokat nevetek. (Nem kötözködésből, de fúzióval sajna még nem termelünk energiát egy darabig.) De ugye, hogy a környezetszennyezés azért összehasonlíthatatlanul nagyobb gond, mint az eltúlzott védelem?
Előzmény: compton_ (642)
compton_ Creative Commons License 2006.02.03 0 0 642
Jaja, hasonlóan a szélsőséges zöld szervezetekhez, akiknek azt jelenti a környezetvédelem, hogy megpróbálják megakadályozni az M0-s körgyűrű befejezését és így a városon megy át az egész átmenő kamionforgalom. Vagy amikor az atomenergia ellen tüntetnek, amikor messze a fúzió a leginkább környezetbarát energiatermelés. Vicces.
Előzmény: Boróka Mihály (641)
Boróka Mihály Creative Commons License 2006.02.03 0 0 641
Szerintem is a kettő közt van az igazszág. A feminizmus lehet kártékony, de hasznos is. Mindenesetre egy kis túlzás van benne, de ez nem csoda a nem ritkán előforduló elnyomás miatt. Mint az inga kilengése. Láttunk már hasonlókat.
Előzmény: mb3rgyulolo (638)
compton_ Creative Commons License 2006.02.03 0 0 640
Egyebkent kivancsi lennek, mi lenne a hatasa egy olyan plakatnak, amin egy csoport cigany van es azt irnam, hogy minden huszadik potencialis bunelkoveto?? Valszeg te is rinyalnal.
Ez telitalálat! :)
Előzmény: nyman (637)
Boróka Mihály Creative Commons License 2006.02.03 0 0 639

Hogy mit szólnék egy olyan plakáthoz, amelyen az van, hogy minden 20. cigány potenciális bűnelkövető? Asszem sokkal rosszabbak az arányok... (ha valaki kíváncsi lenne, miért írom, annak van egy jó válaszom, de most ez off). Egyébként rohadtul elegem van a skatulyázásból, azért, mert nem tetszik egy ilyen nőgyűlölő megnyilvánulás, rögtön beállítasz cigánypátyolgató vadliberálisnak. Nem. Tomkettel 90%-ban egyet szoktam érteni, de mindig becsúszik egy-egy elborult gondolata, ami miatt úgy tűnik, hogy nem kerek teljesen szegény.

 

A plakát provokáló, de semmiképp sem tartom hazugnak. Annyit írnak, hogy M.o.-on minden 7. férfi vett már igénybe ilyen szolgáltatást (ezzel egyet is tudok érteni). Hogy ez sok, avagy kevés, azt mindenki eldöntheti, a szponzorok szerint sok. És bárkinek lehet az a véleménye, hogy szexuális szolgáltatásért fizetni ugyanakkora bűn, mint pénzt elfogadni érte. Történetesen én is egyetértek vele (van egy kis "áthallás" a muzulmán/zsidó valláskör felé, ahol tudjuk, hogy mi van/volt egy házasságtörés esetén), de nem ez a lényeg.

 

Nevetséges, és elszomorító, hogy míg Tomcat szerint fojtogatóan sok a hülye (a droid, szerinte - mivel kisebbségben érzi a normálisakat - az emberek többsége az), addig annak kimondása után, hogy minden 7. férfi ezt meg azt tette, ami mondjuk a lakosság 10%-a, vadliberális, szélsőségesen feminista/homoszexuális összeesküvést sejt. Ő lekurvaanyáz mindenkit, általában jókat röhögök is rajta, de most az is kiderült, hogy ő hogyan képzeli el a demokráciát.

 

Hogy hogy jön képbe a családmodell, a hagyományos férfi-nő szerepkör, a nemek közötti kapcsolat, azt nem tudom, meg azt sem, hogy honnan veszi, hogy ezt bárki is szét akarja verni a hirdetők közül (nem épp a kurvához járó "mintaapa" az, aki ezt teszi...?). De lényeg, hogy szerinte a kurva anyját mindenkinek, aki szerint igazságtalan, hogy míg a prostikat büntetik, ahol érik, addig az őket kényszerítőket és a kuncsaftjaikat (köztük vajh lehet-e rendőr...?) még csak hibásnak sem tartják.

 

Én nem mondom, hogy minden prosti maszületett bárány (csak hasonlat), de abszolút nem értem ezt a kitörését. Talán egy későbbi nagy elborulásnak az elsuhanó árnya lehet. Én azért remélem, hogy megjön az esze.

Előzmény: nyman (637)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2006.02.03 0 0 638
Nnno, hát ez azért vicces dolog, mert az emberkereskedőket speciel gondolkodás nélkül lőném tarkón, a femenizmust pedig egy undorító, és kártékony baromságnak tartom. Az igazság valahol középen található...
Előzmény: Boróka Mihály (635)
nyman Creative Commons License 2006.02.03 0 0 637

??

 

Mert mer szot emelt az idiota szelsoseges fapinak ellen?

 

En mar evek ota ugatom, hogy egy budos szo nincs arrol, amikor forditva van az eroszak.

 

Egyebkent kivancsi lennek, mi lenne a hatasa egy olyan plakatnak, amin egy csoport cigany van es azt irnam, hogy minden huszadik potencialis bunelkoveto?? Valszeg te is rinyalnal.

Előzmény: Boróka Mihály (635)
nyman Creative Commons License 2006.02.03 0 0 636

az az idiota menekulni proszalt es veszelybe sodorta az intezkedok eletet.

 

Ha gondolod probald ki, hogy egyik alkalommal megalsz egy igazoltatasnal, a masik alkalommal meg elkezdesz szaladni.

Előzmény: Törölt nick (634)
Boróka Mihály Creative Commons License 2006.02.03 0 0 635
Tomcat mai blogjával bebizonyította, hogy mekkora idióta!
nyman Creative Commons License 2006.02.01 0 0 633
az eloiteles figyelo nem fogja ugysem ezt elfogadni hitelesnek. hiszen a rendorok, orvosszakertok, ugyeszek stb. stb. mind mind osszeeskudtek a szerencsetlen korozott bunozo ellen.
Előzmény: Törölt nick (631)
alfredoo Creative Commons License 2006.01.31 0 0 632

ejelhar

 

szambol a szot, illetve..... a homokot...

Előzmény: Törölt nick (631)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.31 0 0 631
A homokba fojtott fiú esete nem volt rendesen kivizsgálva...

Ebben igazad van, teljesen. A homokba fojtott fiú esete nem lett kivizsgálva. Mert hogy ilyen nem történt, két vizsgálat is megállapította, hogy nem fulladás okozta a fiú halálát, nem zárta el semmi a légutakat, főleg nem homok.

Ezért aztán igazat szóltál, a homokba fojtott fiú[/i esete -mivel nem volt ilyen- nem lett kivizsgálva, mintahogy a fejbelőtt fiú, avagy a lapáttal agyonvert fiú esete sem lett kivizsgálva:-)
Előzmény: figyelő (627)
figyelő Creative Commons License 2006.01.31 0 0 629
Kételyeim vannak a vizsgálat korrekt végigvitelét illetően - egyszer csak kurtán-furcsán eltűnt az ügy anélkül, hogy a vizsgálat végső eredményéről egy kukkot is lehetett volna olvasni.
Előzmény: alfredoo (628)
alfredoo Creative Commons License 2006.01.31 0 0 628

figyelo

 

tehat ketsegbe vonod az orvosi szakvelemenyt?

Előzmény: figyelő (627)
figyelő Creative Commons License 2006.01.31 0 0 627
A homokba fojtott fiú esete nem volt rendesen kivizsgálva - kurtán-furcsán véget ért, nagy elhallgatással minden.
Előzmény: alfredoo (626)
alfredoo Creative Commons License 2006.01.31 0 0 626

figyelo

 

de igy van. a jogvedok es jogaszok gondoskodnak arrol hogy igy legyen.

 

a homokba belehalt fiunal hany orvosi vizsgalat volt?

 

egy ugyved mindent megragad hogy hires legyen! es mindenbe belekapaszkodik.

 

emlekszel a kismamaknak ketszer kifizetett huspenzre?

Előzmény: figyelő (625)
figyelő Creative Commons License 2006.01.30 0 0 625

Miért kell valótlanságokat mondani?

Ha három kigyúrt állat támad rád, használhatsz fegyvert addig, ameddig önmagad védelme azt indokolja. Ha tehát megmarad ítélőképességed (ezt jó eséllyel utólag is meg tudják állapítani), megsebesítheted egyikőjüket, ha kell, mindhármójukat is, de szándékosan csak akkor ölhetsz, ha támadásuk testi épségedet, netán életedet  súlyosan veszélyezteti.

Ám ha bepánikolsz, semmi bajod sem lesz, ha egyikőjüket megölöd, amikor rád támad... (Kellemetlen vizsgálat persze lesz.) Ha aztán a menekülőt is megölöd, akkor persze bevarrnak, mégpedig teljes joggal.

 

Nagyon fontos: jogállamban nem az a mérce, hogy melyikünk meddig tartja az embert embernek.

 

 

Meg lesz a kivizsgálás, ha tényleg szükségtelenül lőtték le, akkor a rendőrt úgyis előveszik.

Ha ez így volna, semmi egyébre nem volna szükség.

Előzmény: mb3rgyulolo (623)
alfredoo Creative Commons License 2006.01.30 0 0 624

mgy

 

arra az egyszeru felvetesre sem jott valasz hogy egy mozgasban levo auto fegyvernek tekintheto. es akkor semmi tovabbi vitanak helye nincs.

 

szerintem a 3 eggyel szemben is olyan szituacionak tekintheto mint amikor a masik fel tulnyomo folenyben van es fegyverrel rendelkezik.

 

szerintem megall a jogos onvedelem fegyverhasznalata.

Előzmény: mb3rgyulolo (623)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2006.01.30 0 0 623

"Be kell őket zárni, még jobb volna közhasznú munkára fogni a tetteseket. És súlyos kártérítésre kötelezni. "

 

Ha ez mind így történne, egy szavam se lenne hozzá.

 

"És persze a megtámadottnak is - nagyon helyesen - csak önvédelemre van joga."

 

Nem tudom, hallottad-e, de nálunk csak a veszélyeztetés mértékével egyező önvédelmet gyakorolhatsz. Ha nincs a támadónál fegyver, te se használhatsz. A magam nyolcvan kilójával ez aránylag vicces helyzet mondjuk három kigyúrt állat ellen.

 

Nem vagyok egyszerű eset, de szerintem az a helyzet, amikor valaki kénye-kedve szerint kórházba juttat, az egyik legmegalázóbb, undorítóbb dolog a világon. Aki erre képes, az nem számít emberi lénynek számomra, és ha lehetőségem lett volna megölni őket, akkor megteszem. Ennek ellenére még én is belátom, hogy a törvényi szabályozások szükségképpen rám is érvényesek, ezért nem járkálok például wakizashival a kabátom alatt. Azt is belátom, hogy ha ilyen kilengéseket megengednénk, az felborítani a társadalmi rendet. Ami igazán zavar, ha mindezek ellenére valakik felháborodnak, ha egy szaros kis bűnözőnek peche volt, és menekülés közben lelőtték. Meg lesz a kivizsgálás, ha tényleg szükségtelenül lőtték le, akkor a rendőrt úgyis előveszik. Mi kell még?

 

A halálbüntetés meg más tészta, szerintem vissza kéne állítani, mások szerint nem, ebben úgysem lesz megállapodás.

Előzmény: figyelő (622)
figyelő Creative Commons License 2006.01.30 0 0 622

Be kell őket zárni, még jobb volna közhasznú munkára fogni a tetteseket. És súlyos kártérítésre kötelezni. De - természetesen - nem megölni. Már csak azért sem, mert a rendőr nem ítélkezhet. És főleg nem hozhat halálos ítéletet.

És persze a megtámadottnak is - nagyon helyesen - csak önvédelemre van joga. Ez akár a támadó megölésére is kiterjedhet, de az ilyen esetek utólagos és szigorú kivizsgálását ellenezni elég furcsa magatartás, és nagyon is belátható módon az erőszak láncreakciójához vezethetne.

 

Amikről beszéltek itt többen, régi témái bizonyos nyugati filmeknek. "Rendet" teremteni akaró, mocskos bűnözőkké züllő, s így csak a bűnesetek számát szaporító, közrendetlenséget teremtő "rendőrökről" szólnak e filmek.

Előzmény: mb3rgyulolo (619)
evil1023 Creative Commons License 2006.01.30 0 0 621

Vertek már meg utcán valaha?

Egy egy egyszerű kérdés, Igen-el vagy Nem-el lehet válaszolni rá.

 

Előzmény: figyelő (618)
Erzsébeti Creative Commons License 2006.01.30 0 0 620
Ugye nem ez az egyetlen tévedésed az életben?
Előzmény: figyelő (618)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2006.01.30 0 0 619
Vedd biztosra. Én meg azt veszem biztosra, hogy a hozzád hasonlók miatt tartunk ott, ahol. Voltam már mentőben, csak mert néhány csóri unatkozott, és úgy gondolta, miért ne verné szét valaki arcát. Úgy látom, te még nem tapasztaltál hasonlót, hidd el, felemelő érzés.
Előzmény: figyelő (616)
figyelő Creative Commons License 2006.01.30 0 0 618

No. Jó nagy a pofád.

És megfelelően ostoba is vagy hozzá meg harcias.

Előzmény: Erzsébeti (617)
Erzsébeti Creative Commons License 2006.01.30 0 0 617

Felkelnél már attól a fasza kényelmes íróasztalod mellől???

 

Körülnéznél már abban az országban, ahol élsz?

 

Tudod mi a különbség abban, hogy valakit elküldenek a francba, és jól pofánvernek?

 

Szerintem neked gőzöd sincs erről...

 

Ha te inkább a képenvágást választanád, akkor sajnállak, mert látszik, hogy lila fingod sincs arról amit beszélsz!

 

Tudod milyen az, mikor a véred a szemedbefolyik úgy, hogy mindent vörösen látsz, tudod milyen az, mikor több napig minden falat megrágása kínnal jár, de olyannal, hogy miközben rágcsálsz, a pokolba kívánod az összes fájadalmat kitalálót? Nem tudod... Ha tudnád eszedbe sem jutna az, hogy ilyen ökörségeket leírjál:(

Kaptál már olyan verést, hogy összeszartad magad? (nehogy azt, hidd, hogy ehhez évekig kell ütni egy embert... ennyi összejön néhány erősebb pofontól is...)

 

Ehh a fenéket tudod, te egy íróasztalharcos vagy, és onnan oktatod ki azokat akik már jártak emberek között.

 

Szóval nem hiszem, hogy az a rend amit itt sokan szeretnének az olyan nagyon elrugaszkodott lenne a valónktól. Lehet szép szavakat írni-gondolni, onnan ahonnan te nézed a világot, de hidd el, az emberek többsége túllát az íróasztalán.

 

Erzsébeti

Előzmény: figyelő (616)
figyelő Creative Commons License 2006.01.30 0 0 616

Esetleg ha te megpróbálnád?

 

A tököm tele ezzel a sok "rendpárti", bűnöző mentalitású ("golyót minden bűnözőnek"), fél(?)hülye alakkal.

Biztosra veszem, hogy közülük nem egy viselkedik úgy, hogy itt hangoztatott normáik alapján dolgozó rendőrök simán lelőhetnék őket...

Előzmény: Erzsébeti (609)
alfredoo Creative Commons License 2006.01.30 0 0 613

repuloske

 

20/25 eeve mar csak ide levelez. szerintem siman 50-es!

Előzmény: Törölt nick (611)
alfredoo Creative Commons License 2006.01.30 0 0 612

repuloske

 

bar figyelonek nincs igaza de ettol fuggetlenul hangulatkeltes es nyalveres folyik. egyelore tomcat riszalta magat a rendorseg elott. es tomcatot nem lottek le. pedig lelohettek volna.

 

gondolom egyikunket sem vertek agyon, szurtak le, eroszakoltak meg a baratnojet.

 

a baratnoket amugy a baratok szoktak leginkabb megeroszkolni. altalaban ismerosok eroszakoskodnak es a latencia irtozatosan magas az ilyen ugyekben.

 

hangulatkeltessel megis mire jutunk?

 

a drogdealer akirol itt szo van jellemzoen nem cigany, persze csak szerintem.

 

tehat nyugi! keressuk azokat a pontokat ahol egyet tudunk erteni ez pedig a jogallam. es vessuk el a joggal valo visszaelesek kulonbozo eseteit! persze megint csak szerintem!

 

ha figyelovel nem tudunk kozos nevezore jutni ebben akkor es attol meg meg tudjuk egymas kozott dumalni.!

 

Előzmény: Törölt nick (611)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2006.01.30 0 0 610
Hagyd csak. Van, aki szereti, ha az élete veszélyeztetése nélkül, csak úgy eltörik az álkapcsát. Tudom, hogy furcsa lények, de léteznek ilyenek.
Előzmény: Erzsébeti (609)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!