Keresés

Részletes keresés

dirtydoggy Creative Commons License 2020.09.21 0 0 5

Röpke 14 évvel az uccsó hsz. után. 

Mikor gyerek voltam, és feltettünk a lemezjátszóra egy bakelit lemezt, mindig azt hittem, hogy az előadó ott vár valahol, és akkor kezdi a műsort élőben, mikor mi a korongra helyeztük a tűt. 

murray Creative Commons License 2006.04.20 0 0 4

gyerekkoromban mindig felgyújtottam a mögöttünk lévő nádast nylont csavartam botra és meggyújtottam, és "bombázott" hullott az égő nylon a fűre /meg néha a lábomra/   aztán hazamentem és értetlenkedve meséltem apámnak h miért vörös az ég alja. meg micsoda emberek vannak . -:)égett a határ!:-)

 

A_Tatu Creative Commons License 2006.04.12 0 0 3
három éves koromban kitört az első két fogam, mert a nővérem kergetett egy műbajúszért, és én beleharaptam a kanapé karfájába. Négy évig nem volt elől fogam, és az összes képen vigyorgok! :-)
Farthinggale Creative Commons License 2005.12.13 0 0 2
Írjatok már valamit, amin lehet röhögni!
Farthinggale Creative Commons License 2005.12.11 0 0 1
Zillus, veled gyerekkorodban nem fordult elő, hogy valami nagyon butyuta dolgot hittél?
Egy ismerősöm például azt hitte, hogy az összes külföldi ember, akiket beszélgetés közben nem ért, a magyar nyelvet beszéli, csak visszafelé mondja a szavakat...Édes Istenem!:-)
Előzmény: Zillus (0)
Zillus Creative Commons License 2005.12.11 0 0 0
Ez egy arany0s t0pic. :)
Előzmény: Farthinggale (-)
Farthinggale Creative Commons License 2005.12.11 0 0 topiknyitó
Helló!
Ebbe a topicba azokat a dolgokat írjuk, amelyeket gyermekfejjel másként gondoltunk, mint most, illetve amiket nem értettünk akkor, s amin utólag csak mosolygunk.

Én például soha nem értettem, hogy miért van egy nyelvhez két szótár. Ha van magyar-német szótár, soha nem értettem, hogy akkor miért van német-magyar is, hiszen a szavak ugyanazok...
Azt se értettem soha, hogy miért mindig ugyanabban a kanyarban kapcsolja fel az összes autós az autója világítását. Jó sok időnek el kellett telni, mire rájöttem, hogy az a féklámpa, ami kigyullad...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!