Gondolkodom, egy 1973-as M24-esen. Tudnátok tanácsot adni mit nézzek meg rajta mielőtt elhozom? Tudtok jó szakembert akihez lehetne majd vinni szervizelni?
Vaszotokat előre is köszönöm.
Volga M24 új hüvelyek 4d. Csak egyben 20000 Ft. Elengedek egy tízest mert üzletben került hozzám egy másik áruval együtt, de az UAZ blokk amihez külön kaptam abba nagy. 20000 Ft gondolom nem sok értük. Vadonatújak. Érdeklődni telefonon : 06305941571
ELADÓ Volga M24 új hüvelyek. 4 db. Csak egyben. Sosem voltak beépítve. Nincs rajtuk rozsda, csak régi gépzsír, és a gyári csomagolópapír maradványok. Ár:30000 Ft. Érdeklődni telefonon : 06305941571
Apukám hagyatékának felszámolásakor bukkantam rá pár alkatrészre. 1972-73 körül volt egy M21-es Volgája, akkoriban beszerzett pár tartalékot, gondolom amihez hozzájutott.
- hengerfej
- Zsír új kilóméteróra
- Gyári rádió javító készlet (mindenféle alkatrészekkel, csövekkel)
Ha valakit érdekel, kérem jelentkezzen itt a fórumon.
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy 2015. 02.15-én vasárnap ünnepli Apukám a születésnapját, és nagyon szeretnék neki aznapra kibérelni 1-2 órára egy régi Volgát. Meglepetés születésnapi ajándéka lenne. Imádja a Volgákat. Neki is volt fekete Volga kombija azzal taxizott anó, illetve Volga m 24-es autója is.
Sajnos nagyon fontos lenne, valószínűleg ez lesz az utolsó születésnapja közöttünk. Gyógyíthatatlan kis sejtes tüdődaganatot diagnoztizáltak nála, ami nagyon gyors lefolyású.
Elnézést kérek, ha a személyes dolgokat is leírtam, de tényleg nagyon fontos lenne számomra, hogy meglepetést tudjak neki okozni! Ha esetleg ismertek valakit, aki bérbe adná 1-2 órára- Érdi, Budaörsi helyszín használatával, nagyon-nagy öröm lenne.
Előre is nagyon köszönöm a válaszotokat! Ide is és az e-mail címemre is.