Most már így az első forduló negyedik újrajátszása után úgy tűnik, hogy helyére rakták a dolgokat (táblázat, fáradékonyság) ... De még bármi közbejöhet ... :-)
na ezt vagy visszaküldöd nekem (don.deep@t-online.hu) vagy megvárod míg holnap du rápillantok. Vagy elnéztem a jelölést, vagy bug van :) szándékosan tuti nem szivatnálak.
Na, úgy nézem rendezték a meccs kommentárokban a dobó/nem dobó faultokat. Tehát aki azt szeretné, hogy a negyedenkénti statisztika továbbra is jó legyen, az szedje le újra a programot a huncm.freeweb.hu-ról, mert bővítettem az új szövegekkel a szótárat.
Sajnos a meccseken tapasztalható fejlődés maga is zavaros kissé, ezért mindenképpen jó lenne egy "tiszta" edzésfejlődéses adatsor. Pl ha le tudnád menteni holnap az adatokat, és holnap után, akkor az elvileg tiszta lenne, hacsak nem játszasz holnap edzőmeccset is.
A pályára nem lépő játékosoknál jó lenne a heti adat is, csak nem biztos, hogy 1-2 ember adata elég támpontot ad a számításhoz. De kiindulásnak az is jó lehet.
Szóval kellene nekem a játékosnak az az adata, amire edz, illetve az edzőnek ugyanez az adata, valamint a játékos értékének változása az edzés hatására.
na bocsi most kicsit ritkábban voltam. milyen adatokra lenne szükség az edzéssel kapcsolatban? Én minden héten egyszer (csütörtök-hétfő közt valamikor) lementem a csapatom játékos képernyőjét excelbe rendezve. Ebben benne van minde húzott ifi vett és eladott játékos.., viszont mivel heti egyszer szedem le ezért a tapasztalat "okozta" növekmény zavarként jelenik meg mivel nem mindeig ugyanakkor szedem le (fránya időhiány :))). ilyen DB van ezzel tudok szolgálni. mi kell belőle? ui: vannak olyanjaim akik nem játszottak talán még soha az ő fejlődésük edzőtől jobban követhető és zavarmentes elméletileg!
A hétvégi meccset nézve nekem 300 és 700 euró közötti skálán mozogtak az értékek ... Nem igazán találtam összefüggést a lejátszott negyedek számával, de majd holnap is lecsekkolom ...