Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Téboy1 Creative Commons License 2006.05.13 0 0 6

Sziasztok!

Ezeket is www.miss-universe.hu -n lehet megnézni!1 képet felteszek ide is kedvcsinálónak!Az összefüggés: Voltam Autószalonon tavaly ott láttam,majd idén kora reggel Napkeltében,és innentől fogva informállak Titeket...

A Dötő végén....Királynő és szépséges Udvarhölgyei! :) Szép volt! Gratulálok! :)
Téboy1 Creative Commons License 2006.04.20 0 0 5
Sziasztok! Első háromban végzett a Hölgyemény!Szép teljesítmény! Az Udvarhölgyei is igen sokat nyertek ezzel a címmel! Sziasztok! Logoff!
Téboy1 Creative Commons License 2006.04.15 0 0 4

Logon!

Sziasztok!

Most lehet azt a Gyönyörű tündér Lányt látni Miss Universe szépségverseny döntőjében!Én nézni fogom!És szurkolok majd Neki!Ha érdekel Vkit akkor pötyögje be a www.miss-universe.hu-t és nézze meg Őket! Érdemes!

Sziasztok!

Logoff!

Téboy1 Creative Commons License 2006.02.24 0 0 3
Sziasztok! Kár érte pedig szépek voltak!Autómotorban volt Róluk néhány kép... Az eggyik sajna olyan rocc kép lett!Pedig élőben tünemény!!! Remélem idén is talizhatok Vele! Sziasztok! Logoff!
Wildlionka Creative Commons License 2005.12.12 0 0 2

Sziasztok!

Képeket majd ami a birtokomban van igyekszem dumpolni!!!

(Kicsit várnikell rá!!!)

De Ti is felnyomhatnátok ide!!!!Bármilyen képet róluk....(Csak ne 18 éven felülit!)

Szivesen látnám Őket beszélgetésre,de legalábbis nem téved ide egyse...Sajna!:((((

Egyébként köszönöm a szurkolást Lányok,Fiúk!

Etikett Feléjük: Udvariasság,tisztelet!

További jó szórakozást kívánok Nektek: Üdvözlettel: Wildlionka

U.I:

Hódolattal,kézcsók Hölgyeim!!!!

Lebenstod Creative Commons License 2005.12.08 0 0 1
Nem fotóztam ott őket. Ide pedig, mint látom, egy óra alatt senki sem jött. Kár.
Előzmény: bindera (0)
bindera Creative Commons License 2005.12.08 0 0 0
s0k legyen
Wildlionka Creative Commons License 2005.12.08 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Ide lehet képekben feltenni az ide Modellek,Akik idei Autószalonon voltak jelen!

Ha van köztetek ilyen kérlek írjon,jelentkezzen!!!!

Mély hódolattal: Wildlionka

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!