Keresés

Részletes keresés

félmosoly Creative Commons License 2005.12.07 0 0 11

Reménység az biza!

 

Eljött a változás ideje. Amit a kormány az elmúlt három és fél esztendőben elmulasztott, azt az előttünk álló néhány hónapban már nem fogja megtenni. Azért kell a változtatnunk, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek. A monopóliumokat fel kell számollni, a luxusprofitokat le kell törni, levegőhöz kell juttatnunk az országot, a gazdaságot. Meg kell szólítanunk azokat, akik ma még csak sóvárognak a változás után, de nem hisznek benne. A változás csak rajtad múlik – ezt a hírt kell elvinnünk mindenkinek.

Milyen gazdasági rendszer ez?


Ha kitesszük a lábunkat Magyarországról, már nemcsak nyugati, hanem keleti irányban is, akkor majdnem minden olcsóbb, mint Magyarországon. Milyen gazdasági rendszer ez? Jóval kevesebbet keresünk, mégis többet fizetünk, mint a szomszédaink. Valószínűleg mások luxusprofitját fizettetik meg velünk. Az elmúlt 15 évben ugyan megteremtettük a piacgazdaság kereteit, de a tisztességes verseny feltételei Magyarországon még nem alakultak ki. A versenytől azt remélik, hogy letöri az árakat. Nálunk ezzel szemben azt tapasztaljuk, hogy ahol verseny alakul ki, hirtelen minden többe kerül.

Felszámolni a monopóliumokat


Azért kell a változás, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek. Ha a változás bekövetkezik, a monopóliumokat felszámoljuk, a luxusprofitokat letörjük, levegőhöz juttathatjuk az országot, a gazdaságot. Az ország gazdasága ma veszélyben van. Ha a kisvállalkozások tönkremennek, akkor családok százezrei veszíthetik el a kenyérkereseti lehetőségüket. Az elmúlt 15 év során a mögöttünk hagyott kilenc hónapban ment tönkre a legtöbb magyar kis- és középvállalkozó, és a legtöbb csőd, felszámolási eljárás is most történt.

A jövőnket éljük fel

Hatalmas a költségvetési hiány, rekordméretű a külső és a belső adósság, már a következő évi pénzekből fizetjük az idei kiadásokat, vagyis a jövőnket éljük fel. A kormány ráadásul hamis adatokat ad meg Brüsszelnek a magyar költségvetésről, trükközik. Ezért van a magyarok megítélése mélyponton ma Európában. A helyzet rendkívül súlyos, nem bulira gyűjtünk most aktivistákat, hanem egy nagyon nehéz közös munkához keresünk munkatársakat.


A változás csak rajtad múlik!

Új gazdaságot, új államot, és új politikát szeretnénk. A gyermekek után járó adókedvezmény nem politikai, hanem erkölcsi kérdés. Első dolgunk lesz, hogy a gyermekek után járó adókedvezményt visszaadjuk. Emberhez méltó életet szeretnénk megteremteni minden magyarnak, először a határokon belül, utána az egész Kárpát-medencében. A változáshoz pedig meg kell szólítanunk azokat, akik ma még csak sóvárognak a változás után, de nem hisznek benne. Őket kell felkeresnünk. A változás csak rajtad múlik – ezt a hírt kell elvinnünk mindenkinek. 

www.orbanviktor.hu

Előzmény: Daikini (9)
Daikini Creative Commons License 2005.12.07 0 0 9
Remenyseg? Alternativ ut a pokolba... ne szepitsunk. :-)
Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.07 0 0 8
orban szinte az egyetlen remenysegunk a gennyesi es felnotas gyurcsi utan
Előzmény: eztuti (-)
facipő Creative Commons License 2005.12.07 0 0 7

SZÉGYEN, mondta Orbán a Flitch értékelés után. Ugyanakkor Járai a Tények c. műsorban úgy nyilatkozott, hogy nem hiszi, hogy a közeljövőben hatása lenne a piara és a gazdaságra.

 

Azt hiszem azóta már Járai megkepta a magáét Orbántól, hogy engedélye nélkül mert nyilatkozni és főleg, hogy vele ellentétes nyilatkozatot tett. 

facipő Creative Commons License 2005.12.07 0 0 6
Töpszli! (ezt még nem hallottam Orbánra, csak ma)
eztuti Creative Commons License 2005.12.07 0 0 5

létrehoztam a totális topicot, ha itt nem lesz milló fölött a hsz-k száma, sehol

 

a Nézhetetlen bekaphatja

félmosoly Creative Commons License 2005.12.07 0 0 4
Orbán. Nem is kell más. A többi ebben a topikban úgyis csak bolsi ármány lesz.
Előzmény: eztuti (-)
hamvadó cigarettavég Creative Commons License 2005.12.07 0 0 3
lesz
Előzmény: taltam (2)
taltam Creative Commons License 2005.12.07 0 0 2

volt

 

szarvasmarha Creative Commons License 2005.12.07 0 0 1
borbán.
wizes Creative Commons License 2005.12.07 0 0 0
Orbán
Előzmény: eztuti (-)
eztuti Creative Commons License 2005.12.07 0 0 topiknyitó
volt már ilyen topic?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!