Keresés

Részletes keresés

originalqszi Creative Commons License 2005.12.09 0 0 59
És az szdsz bábja!!!!!:(((((((((((((((
Előzmény: Törölt nick (9)
fekete kutya Creative Commons License 2005.12.09 0 0 58
Jővőre be akartok égni újra? És melyik hídon hirdetitek majd az igét?
Előzmény: Törölt nick (54)
kizsgé Creative Commons License 2005.12.09 0 0 57
2006-ban már kéccerr... :o))
Előzmény: Törölt nick (54)
Fortissimo Creative Commons License 2005.12.09 0 0 56
"Szitka Gyurcsányék nyomására lemondott."..:))))))))))))))))))
Komássy..
Előzmény: Turulmadár (46)
fekete kutya Creative Commons License 2005.12.08 0 0 53
Hát ugye, a Rogán most gyűjtögeti a százezer aktivistát. Jut belőlük minden szavazókörbe legalább négy. Majd figyeljetek az urnák reggeli hitelesítésekor, nehogy legyen bennük egy-egy pici Gyurcsány! Bár 2002-ben ezzel egyszer már beégtetek: minden szavazókörben volt legalább két fideszes megfigyelő, aztán egyszer csak kint hirdettétek az Erzsébet-hídon, hogy csaltak a komcsik...
Előzmény: Törölt nick (37)
kizsgé Creative Commons License 2005.12.08 0 0 52
De az tényleg komoly kell, hogy legyen...
Előzmény: Törölt nick (34)
fekete kutya Creative Commons License 2005.12.08 0 0 51

tebandigyerek, akkor hogy is lett a Loppert az ifj. tagozat elnöke, meg hogy is lettek alelnökök a Schmitt Pali, meg a Pelczné. Úgy, hogy a Viktor kiválasztotta őket, a szöv. gyűlés csápolói meg az adott pillanatban felemelték a kezüket. De ha te tudsz valami alapszervezeti, vagy választókerületi határozatról, írd be ide a linket, de tényleg!

Tudod, amikor néztem ezt a Fityesz szöv. gyűlést, olyan deja vu érzésem volt: 1934., Moszkva, SZK(b)P, Győztesek Kongresszusa: Elvtársak, aki Sztálin elvtársra szavaz, az leteheti az egyik kezét! 

Előzmény: Törölt nick (42)
tejfölfancsi Creative Commons License 2005.12.08 0 0 49
csak emlékezzél egy vakondokos, nyílt szavazásos o.gy. bohózTR; a fideszed és orbánod az, akinek a titkos szavazás derogál; igaz, sajnos, mást sem zavart a nyílt szavazás
HangyaTS Creative Commons License 2005.12.08 0 0 47

Hmmm. Méltatlanul elsüllyedt topic:

Minden, amit Orbánban utáltatok
Turulmadár Creative Commons License 2005.12.08 0 0 46
Csak elküldte neki a selyemzsinórt. :)

Előléptették vagy megbuktatták Gyurcsányék Szitkát?
Medgyessy volt titkára lesz a Fiatal Baloldal elnöke

Alig kilenc hónap után távozik az MSZP társult ifjúsági szervezetének éléről az eddigi elnök. A Hírszerző információi szerint Szitka Péter – akit tavaly decemberben választottak az MSZP alelnökévé avanzsált Újhelyi István utódjává – a Fiatal Baloldal nyárzáró táborában összehívott választmányi ülésen jelenti be a lemondását.

/Hírszerző/
Előzmény: Törölt nick (42)
Pannonpuma Creative Commons License 2005.12.08 0 0 45

"A csatlakozás szabályai

1) Kedvelned kell Gyurcsány Ferencet"

Muhahaha!

Előzmény: Pannonpuma (44)
Pannonpuma Creative Commons License 2005.12.08 0 0 44

Gyurcsány Ferenc Fan Listing: http://www.gyurcsany.x-aktak.com/

ÉLJEN A VEZÍR!!!!

Fortissimo Creative Commons License 2005.12.07 0 0 41
:))
Turulmadár Creative Commons License 2005.12.07 0 0 39
Gyurcsány Ferenc akkora demokrata, hogy ha kell, a Fiatal Baloldal elnökét is lecseréli bőven mandátuma lejárta előtt. :) Hirdeti is azóta magáról a FIB: Gyurcsány Ferenc csapata.
Előzmény: tejfölfancsi (27)
nisnis Creative Commons License 2005.12.07 0 0 38
Nem nem, Gyurcsány a Fidesz vezére, pártelnök úr
Előzmény: taltam (-)
fekete kutya Creative Commons License 2005.12.07 0 0 36
Melyik pártnak is tagja az a figura, aki a KE-választáskor nem vette be a gyógyszerét, aztán Áder Jankó kijavította a szavazatát, mert egy kicsit feledékeny szegény?
Előzmény: Törölt nick (35)
kizsgé Creative Commons License 2005.12.07 0 0 31
Ez így van. Ha csak nincs különösebb egyéb ok, akkor a felsővezetés nek tud beleszólni a helyi szervezet döntésébe...
Előzmény: tejfölfancsi (27)
taltam Creative Commons License 2005.12.07 0 0 29

az a jó bennetek, balos olvtársak, hogy titeket nem kell parodizálni - önmagatok paródiái vagytok...

négy láb jó, két láb rossz - vagy fordítva?

laca137 Creative Commons License 2005.12.07 0 0 28
urbi et orbit is kicsinálná egy második bukta , már az elsőt is nehezen nyelte be de a következőbe belefulladna a gond inkább az hogy kialakult egy belterjes élősdi hiteltelen és csutkára lejáratódott politikus kaszt, hogy ezt hogyan rázhatná le magáról az ország azt nem tudom , talán zéró részvétel a választásokon jelezné hogy elég ennyi az Mszp ből is meg a fideszből , megalakulhata belőlük a MKP ( MAGYAR KERÉK PÁRT) aki eltolja a kerékpárt
Előzmény: Gép-ész (25)
tejfölfancsi Creative Commons License 2005.12.07 0 0 27

az mszp-nek van egy elnöke, és van egy minsizterelnöke, aki minizterelnökjelöltje is az mszp-nek; Medgyessy péternek is volt külön kampánycsapata, és akkor sem a pártelnök volt a minisizterelnökjelölt; egy miniszterelnökjelöltnek lehet beleszólása abba, hogy midnednütt a lehető legesélyesebb jelölt induljon a választásokon, mert különben hiába szerepelne ő jól, ha nem jut be elég képvislőjelölt, nem tudja garantálni, hogy ő miniszterelnök lehessen, és valóra válthassa választási programját; itt az ő szavahihetőségéről is szó van; a pártprogramot a kongresszus fogadja el, ugyanígy a miniszterelnökjelöltet, valamint a képviselők listáját; az mszp nem egszemélyes, nem kolompra mozduló párt; hiába akarná valaki eljátszani a vezérürü szerepeét, ha a kongresszusi küldöttek nem választják meg jelöltnek, nem lesz jelölt; az mszp a legdemokratikusabb párt, ez látható volt GYF miniszterelnökké, Hiller István pártelnökké választásakor; bizony, az szdsz is elbújhat pártdemokrá

cia tekintetében az mszp mögött, a többi párt meg szót sem érdemel

PuPu Creative Commons License 2005.12.07 0 0 26

Hejes.

Egy párt élére nem vezérek kellenek, hanem vezetők, akiket az ország és saját pártjuk is  az eredményeik alapján mér meg.

Gyurcsány a polgári demokratikus államrend pártvezetőjének archetipusa, - Orbán meg Kim-Ir-Szen a magyar rónán...

Ő a magyar narancs és gumipitypang XXI. századi képviselője - de ez is csak jóindulattal, mert a realitás az, hogy ő maga a Szervezett Bűnözés...

:O))))

Előzmény: Gép-ész (25)
Gép-ész Creative Commons License 2005.12.07 0 0 25

Annyi a különbség, hogy Orbánt szemmel láthatóan atombombával sem lehetne a fideszből kirobbantani, Gyurcsány meg pont annyira ingatag lábakon áll, mint az elődei. Ha most elveszítik a választást, akkor elég nehéz lesz megtartania a hatalmat. 

Előzmény: fekete kutya (24)
fekete kutya Creative Commons License 2005.12.07 0 0 24

ein partei, ein führer

"Ein Volk, ein Reich, ein Führer."

Klasszikusokat csak pontosan.

Annyi különbség azért van , hogy a Fideszben az országos lista mellett az egyéni jelölteket is a Viktor személyesen választotta ki.

Előzmény: taltam (13)
beowolf Creative Commons License 2005.12.07 0 0 23

Csá:-))))

Előzmény: wizes (21)
taltam Creative Commons License 2005.12.07 0 0 22

hát már a szociknál is oda a demokrácia?

irgalom anyja, ne hagyj el...

esetleg: valami testület?

(ez a Mari néni milyen humoros volt!)

Előzmény: beowolf (19)
wizes Creative Commons License 2005.12.07 0 0 21

Uff!

Puccantalak Beoka!

Puff!

Előzmény: beowolf (19)
wizes Creative Commons License 2005.12.07 0 0 20

Ez eddig Orbánt jellemezte, átvette a stílt?

beowolf Creative Commons License 2005.12.07 0 0 19

Mutass nekem 1 azaz egy olyan pártot, ahol mici néni hagyja jóvá a listát, please.

Előzmény: taltam (16)
koggy Creative Commons License 2005.12.07 0 0 18
Mindig is azt tarottam, hogy bagoly mondja verébnek (Gyurcsány Orbánnak), hogy diktátor. Gyurcsány mindenen túlmenő hatalomvágya és gátlástalansága valóban Hitlerhez és Sztálinhoz mérhető. Már többször felmerült bennem a Göbbelssel való lelki rokonsága valahol a normális, és abnormális határán. Meg még egy. Marió és a varázsló emléke kisért, ha megjelenik valahol.
beowolf Creative Commons License 2005.12.07 0 0 17
A lényegre? József Attila szavaival tudok csak neked válaszolni: elvész az ember a kifeslő jegyek között.
Előzmény: taltam (16)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!