Keresés

Részletes keresés

coba2 Creative Commons License 2007.11.03 0 0 11
Sziasztok!

A következőt tapasztalom:

Külföldi sáv folymatosan szakadozik, tegnap éjszaka óta :-(

Időnként elmegy a vonal. Haza címek mennek, csak külföldi nem.

Felhívtam a műszaki ügyeletet, ahol azt mondta az illetékes, hogy nicns smemiféle hiba :D Nekem kelett meggyőznöm, hogy nincs külföldi ping. próbáltatam vele pár közismert külföldi oldalt, azt mondta nála bejön hibátlanul. Azt javasolta keresem fel a külföldi játéküzemeltetőt biztos náluk van a hiba. Ja - ja valószinűleg, hogy a játékszolgáltató hibája miatt nem jön be pl: a www.cnn.com, www.bbc.com, www.google.com.. stb.... Már 4 hónapja folymatosan jelentkezik ez a hiba. Ha csak simán a magyar Internetet böngészi valaki akkor nem veszi észre a kieséseket, de az én esetemben elég gyakran gböngészek, játszok országhatoron kívüli szervereken ez így nagyon tré. Az teljesen biztos részemről, hogy így aztán amint a rabláncuk felszabadul, lejár egyből megyek egy stabil külföldi sávos szolgáltatóhoz. Ennyi boszankodást nem ér meg számomra :S Szeritnem senkienk sem, hogy enm biztositanak rendesen szolgáltatást.

Neketek is van volt ilyen gond?

Msot pl. jó a külföldi vonal..... kérédés mikro lesz megint kimaradás.

További szép estét.

Coba
vasa Creative Commons License 2007.10.07 0 0 10
Nekem szeptember 28.-óta nem működik az ADSL.
29.-én telefonáltam először, majd 72 óra múlva újra, de állítólag minden rendben volt (a T-com-ot is felhívtam, azt mondják a vonal jó). Többszöri telefonálás után azt mondták az Externet ügyfélszolgálaton, hogy biztosan
a modemem rossz (HUAWEI MT800U-T), vegyek újat.
Vettem egy új modemet (D-Link DSL-380T), de ezzel is ugyan az a hiba:
az ADSL Link/Act LED nem világít, vagyis nincs ADSL kapcsolatom a központtal!
A telefon működik, és már splittert is cseréltem.

Semmire nem reagálnak, szerelőt nem küldenek!

Ha externeten gondolkodsz, javaslom gyorsan felejtsd el...
Tiborcsik Creative Commons License 2007.04.11 0 0 9
Na most örvendezhettek "szereld magad"-osok. Ugyanis az Externet Hírlevélen hónapok óta beharangozott un. "c supasz ADSL", vagyis T-com előfizetés nélküli lehetőség csak a "szereld magad"-csomag tulajdonosoknak jár.

nem érdekes, hogy ezen ígéret hatására nem váltottam szolgáltatót, hanem kifizettem egy újabb (immár ötödik) évre előre, nekem nem jár. :(

Érti ezt valaki? Mármint a logikáját, hogy miért csak a "szereld magad"-soknak jár ez????
Pifu Creative Commons License 2006.04.26 0 0 8
Hello!
Nekem is bevált az externet dugd össze magad.
Igaz,hogy két héttel ezelött elszált a modem, de a hibabejelentésre alig több mint egy hét alatt kicserélték. (tipushibára hivatkozva)
mitbanomen Creative Commons License 2006.02.09 0 0 7

nem. igaz en nem szereld magadot kotottem hanem szolgvalt volt, de megkerdeztem anno, es azt mondtak egyik sem az, es nem is terveznek bevezetni korlatot a jovoben sem. meg olyan sunyit sem mint tonline :)

 

amugy masik forumban is leirtam, nekem nagyon bejott a ceg, nem akarok odakat zengeni, de tenyleg nincs veluk gondom, segitokesz az ugyfelszolgalat, stb...

Előzmény: Törőlt_nick (6)
Törőlt_nick Creative Commons License 2006.01.30 0 0 6
mesterek, az olcsóbb externetes dsl csomagok nem korlátosak mint pl. a T-onlinenál?
Pifu Creative Commons License 2006.01.17 0 0 5
Ma kinn volt a T-com-os szerelő és fél óra alatt megcsinálta az adslt. Nem tudom miért kellett két hetet várni?
Pifu Creative Commons License 2006.01.13 0 0 4
Csak az okulás miatt. A tények. A múlt év decemberében megrendeltem egy ADSL Otthoni PrePaid 512 Kbit Internet csomagot. A modemet és a szerelvényeket tartalmazó csomagot 2006 01 02-án ki is hozták. Az utasítások szerint üzembe is helyeztem, azonban kapcsolatot létesíteni az óta sem tudtam. Az Askey modemen a DSL led még sohasem világított. Ismételt (legalább háromszori) hibabejelentésemre választ nem kaptam. mindig én telefonáltam. Pénteken, január 6-án felhívtam a T-Comot is, ahol megnyugtattak, hogy az ADSL vonalat bekötötték, élesítve van. Sikertelen Internet kapcsolatlétesítési próbálkozások után, délután (miután újból telefonáltam az externet ügyfélszolgálatába) olyan információt kaptam, hogy egy szerelő kijön 18 és 20 óra között és megnézi mi a baj. A szerelő nem jött! A hétvégén úgy gondoltam már felesleges zavarnom a céget, érdemben úgyse tudnak intézkedni. Hétfőn jan. 9-én telefon a T-comnak, válasz: újra minden rendben. Telefon az Externetnek. Ígéret: szerelő jön (T-comos) szerdán 10-12 között. Szerda jan. 11 Egész nap itthon! Szerelő nem jött!!! Csütörtök jan. 12-én kihívtam egy független szerelőt, aki megállapította, hogy a modem jól van telepítve,(hú de ügyes vagyok) és a hiba valószínűleg az, hogy nem lett átkötve a vonalra az ADSL mert a leválasztó nélkül csatlakoztatott telefonnak sípoló hangot, kellene adnia. Azonban a telefon ilyen hangot nem ad, leválasztóval vagy a nélkül is zavartalanul lehet telefonálni. Én megértem, hogy a hiba a T-Com szolgáltatásában van, azt is megértem (bár el nem fogadom), hogy a vezetékes szolgáltató nem szívesen segíti a konkures céget, mert neki is van hasonló szolgáltatása, de én mégiscsak az Exrernettel állok szerződéses viszonyban és az ő érdekük, lenne, hogy minden lehetséges eszközzel kikényszerítsék az általuk megvásárolt és tisztességesen megkötött szolgáltatást. Azt fel sem merem tételezni, hogy miután az éves díj úgyis ki van fizetve, számukra már nem is érdekes a dolog. És az egyszeri felhasználónak azóta sincs ADSL szélessávú internete, kénytelen a régi jól bevállt fakerekes modememulárorával böngészni a hálót. Aludjatok jól álmodjatok szépeket.! Jó északát EXTERNET!
Bolcs Bagoly Creative Commons License 2006.01.03 0 0 3

Az a barom aki az Externethez megy. Egy ilyen szemét céget nem szabad táplálni. Hónapok óta ülnek a pénzemen és x fax email telefonos keresés ellenére sem hajlandóak a fülük botját sem mozgatni. Szóval szar szemét cég és b*szódjanak meg. A vicc az egészben az, hogy amúgy jó a szolgáltatásuk meg egyébként nem lenne baj velük, csak amikor nem neked kell fizetni, hanem nekik, akkor befagy az egész ügymenet. Érdekes módon, ha te késel 1-2 hetet, akkor azt rögtön észreveszik és mozgoldónak és üzengetnek etc. Ha ők késnek 3 hónapot ? Nos, az nem érdekes.

 

Rohadék banda.

sammakko Creative Commons License 2005.12.05 0 0 2
Akkor talán menni fog... :)
Előzmény: belagyi (1)
belagyi Creative Commons License 2005.12.05 0 0 1
ha olvasni tudsz, akkor simán! ;)
Előzmény: sammakko (-)
enakivagyok Creative Commons License 2005.12.05 0 0 0
Nekem chell0.
sammakko Creative Commons License 2005.12.05 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Tudna nekem vki segíteni???

Tényleg olyan egyszerűen megy ez az Szereld magad dolog? Csinált már vki ilyet?

Be merjem vállalni?


üdv.
sammakko

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!