Keresés

Részletes keresés

peaso25 Creative Commons License 2005.12.05 0 0 33

nem tudom, milyen hírbeszerzés miatt, de ma dél környékén majd az összes budapesti és országos (vagy 8 különbözőn) rádión az első és leghosszab hír az volt , hogy patrubányék a szentkoronára esküdtek a magyarság egyesítésére, erősítésére, egyebekre.vélem:mti

naneeemáá.

Doppelstangel Creative Commons License 2005.12.05 0 0 32
Odaigerte peldaul Font(oskodo) Sandornak az FVM-et, na, lesz majd ebbol is harag meg sertodes...
Előzmény: Törölt nick (22)
sz Creative Commons License 2005.12.05 0 0 31
nem fölháborító - inkább vicces, hogy szegény csajnak brüsszelben gyürk már nem köszönt vissza (nem előre, hanem vissza!), tekergette a nyakát. azt is tudom, hogy miért, de inkább nem mondom (nem szaftos dolog, mielőtt bárki is arra gondolna)...
Előzmény: Turulmadár (27)
sz Creative Commons License 2005.12.05 0 0 30
jaj, sajnálom, hogy mellre szívtad, nem kellett volna. egy szóval se mondtam, hogy különb volnék azoknál, akik könnyes szemmel "viktor-viktor-viktor"-oznak a millenárison :D

én műszaki rajzok fölött szívok, te meg idióta grafikonok fölött. nekem surrantó jut, süllyesztett utófenék, a beton kúszási tényezője meg vasbeton, neked meg gdp, infláció, defláció, tőzsde meg ilyesmik. na és?
mindenki azt választ mellé, amit akar. én macintosht, te meg orbánviktort. na bumm. :)))
Előzmény: Turulmadár (29)
Turulmadár Creative Commons License 2005.12.05 0 0 29
Én meg azt nem tudom elképzelni, hogy mászaki rajzok fölé görnyedve szívjak... Vagy gépekre induljak be. Aztán mégsem érzem úgy, hogy különb lennék azoknál, akik esetleg így tesznek.

Előzmény: sz (21)
Turulmadár Creative Commons License 2005.12.05 0 0 28
Azt hiszem, ez egy egyszerű, hétköznapi szó mindazoknak, akik nem betegesen egyház- és hit-ellenesek.
Előzmény: figyelő (24)
Turulmadár Creative Commons License 2005.12.05 0 0 27
Ez külünösen felháborító... Hogy mernek embereket képezni?! Meg különben is, minek? Hiszen ott vannak a minisztériumokban a '60-as, '70-es években betanult hivatalnokok & ez így van jól.
Előzmény: sz (23)
Turulmadár Creative Commons License 2005.12.05 0 0 26
magyarán ingyér' b@sszák el az idejüket plakátragasztástól kezdve a népnevelőségig mindenre.

Úgy látszik, számodra nehezen elképzelhető, hogy az embert nem csak a pénz motiválja. Ha valakinek valami fontos, akkor nem azt fogja nézni, hogy megfizetik-e érte, vagy sem.
Előzmény: Törölt nick (10)
figyelő Creative Commons License 2005.12.05 0 0 25
Ezer szerencse, hogy a Kossuth rádió még megvan...
Előzmény: Turulmadár (-)
figyelő Creative Commons License 2005.12.05 0 0 24
A legjobb persze a szentelhessék...
sz Creative Commons License 2005.12.04 0 0 23
fiatalokat is hülyítenek: az igen ellenszenves gyürk mondta egy ismerősömnek, hogy építik a jövő nemzedékét (lol). vannak ilyen fideszes/fidelitasos/mittomén milyen pályázatok, képzik a kis fiatal jogászhallgatókat brüsszelben meg itthon, aztán ha kormányváltás lesz, akkor tolják őket a minisztériumokba.
Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.04 0 0 22

Csak nézz körül, hogy változik hónapról-hónapra a sleppje. Namármost mindenkinek ígért valamit, merhogy ingyé csak 70 éven felül rajonganak érte. Ha csak a felét teljesíti is, a tényleges fideszeseknek már nemigen jut hely a zsírosabb posztokon.

Most a voksok vásárlásakor sűrübben merül fel az ígéret-garancia kérdése. Ezért kénytelen már nyilvánosan is terelni a jővőbeli pozíciók önjelölt - és általa korábban rejtélyes rébuszokban hitegetett - várományosainak követelődzéseit.

Előzmény: Törölt nick (6)
sz Creative Commons License 2005.12.04 0 0 21
bizonyára eme mondat után turulmadár is verte a tenyereit összefele :))
jézusom, elképzelni se tudom, hogy én egy politikusnak tapsoljak... meg a szabadidőmben elmenjek a dzsemborira... :DDD
Előzmény: Törölt nick (20)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2005.12.04 0 0 19
Helyesíbétés. A Magyar Távirati Iroda Turulmadár szíves közlése nyomán az alábbi helyesbítést teszi közzé.

"A 2006-os választás a jövő nagy kérdéseiről szól; olyan tágasabb világot kell teremteni, ahol lehetőségek - jelentette ki Orbán Viktor, továbbá L. Mattha:us a politikáról is beszélt."
Turulmadár Creative Commons License 2005.12.04 0 0 18
A Gondola nem készített saját anyagot, amit idézel, az MTI.
Előzmény: Törölt nick (15)
drzyx Creative Commons License 2005.12.03 0 0 17

ajaj Ákos mondtam én, hogy végetek van mint a botnak, jönnek a még gátlástalanabbak:)

Minden 30 alatti tag

Megalakult a Fidesz ifjúsági tagozata - jelentette be a tagozat elnökségének megválasztott vezetője, Loppert Dániel. A friss elnök neve egyébként azzal került be először a sajtóba, hogy Medgyessy kapolcsi látogatásakor, 2003-ban, azt kiabálta a tömegből, hogy "áruló". Szerencséjére szavait meghallották, beperelték és a tapolcai bíróság megrovásban is részesítette.

Loppert elmondta, megalakították az országos szervezetet, amely a 19 - korábban létrehozott - megyei szervezetből épül fel, a küldöttek a hattagú elnökség elnökévé őt választották. Tájékoztatása szerint a tagozatnak automatikusan tagja minden 30 évnél fiatalabb Fidesz-tag.

Törölt nick Creative Commons License 2005.12.03 0 0 16

Azt te kevered a toplákkal.

A pitlák az a pitlinek a finomabb formája.

Ha pedig valakit elküldtek a pitlibe az annyit tett, hogy menjen a 3,14csába.

Előzmény: őszkaján (13)
őszkaján Creative Commons License 2005.12.03 0 0 13
 A pitlák urfi koromban a topis szinonimája volt. Most mit jelent?
Előzmény: Törölt nick (3)
zividivi Creative Commons License 2005.12.03 0 0 12
Őszinte majd akkor lesz, ha beismeri, kikre és miért lövöldözött eleddig.
Előzmény: bugyevác (9)
bugyevác Creative Commons License 2005.12.03 0 0 11
Mér, a bites mit csinál?
Bulizik, berug, majd másnap plakától.:-)
bugyevác Creative Commons License 2005.12.03 0 0 9
Legalább őszinte, nem úgy mint Fletó, aki békéről hadobál ,és közben ása az árkokat.:-)
Előzmény: zividivi (7)
zividivi Creative Commons License 2005.12.03 0 0 7
15 éve lövöldözi a politika az egész népet (Kivéve a gyevi bírót!!!), oszt végre megcsapta a puskapor szaga ennek a jószimatú emberkének az orrát is???

Kutya legyek, ha értem, mire vág fel annyira?
Előzmény: bugyevác (1)
CLASSFIGHTER Creative Commons License 2005.12.03 0 0 4
körülbelül
Előzmény: Törölt nick (3)
Ariel Creative Commons License 2005.12.03 0 0 2
de lehet hogy csak vadaszatbol jott :DDD
Előzmény: bugyevác (1)
bugyevác Creative Commons License 2005.12.03 0 0 1
Orbánnak igaza van, kemény kampány lesz, erre értette a puskapor szagát.
3x Creative Commons License 2005.12.03 0 0 0
000
Turulmadár Creative Commons License 2005.12.03 0 0 topiknyitó
Az alábbi rendezvényen ott voltam.
Emlékeim szerint Orbán nem arról beszélt, hogy a fiatalok összes álma teljesül, hanem a lehetőségekről. Matthaus pedig beszélt politikáról is.

Orbán: olyan világot kell teremteni, ahol a fiatalok összes álma teljesül
2005. december 3. 13:20

A 2006-os választás a jövő nagy kérdéseiről szól; olyan tágasabb világot kell teremteni, ahol a fiatalok összes álma teljesül - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a Fiatalok a változásért elnevezésű rendezvényen. Orbán Viktor közölte: sokan gondolják, de tévedés az, hogy a 2006-os választás visszavágó, nem arról szól, hogy "a 2002-es választási vereséget most győzelemre akarjuk fordítani". A volt miniszterelnök úgy fogalmazott: "125 nap van hátra a választásokig. (...) Én érzem a puskapor szagát, érzem, hogy mi van a levegőben, és higgyétek el, nagy dolgok vannak készülőben. A tavaszi szelek nagy változásokat fognak hozni, érdemes mindenkinek mozgósítani az álmait".

Mint mondta, a 2006-os választás nem a tegnapról, hanem a holnapról szól. Olyan országot kell építeni, ahová mindig érdemes visszatérni, ahonnét nem elmenekülnek az emberek, mert nincs elég állás, otthon és lehetőség - jelentette ki, felszólítva a fiatalokat, próbáljanak minél több energiát és időt kiszakítani az életükből azért, hogy a változásnak szentelhessék magukat. A politikus arra kérte a jelenlévőket, hogy tegyenek félre minden olyan gondolatot, ami jövőbeli pozíciók megszerzéséről szól. "Csak a munkára összpontosítsunk" - mondta Orbán Viktor és azt javasolta, hogy félre kell tenni minden korábbi vélt, vagy valós sérelmet, mert "ha megosztottak maradunk, akkor nem tudunk sikert elérni".

Véleménye szerint Magyarországnak új gazdaságra, államra és politikára van szüksége, az országnak jelenleg ugyanis egyszerre "koravén és tapasztalatlan" kormánya van, amely mindig arra keresi a választ, hogy mit miért nem lehet megcsinálni. A volt miniszterelnököt a fiatalok közül többen mobiltelefonjukkal fotózták, beszéde végén pedig autogramot kértek tőle.

Szijjártó Péter, a Fidelitas elnöke beszédében arra szólította fel a több száz résztvevőt: vállalják, hogy a legnagyobb várostól a legkisebb faluig eljutnak a fiatalokhoz és elmondják nekik, van lehetőség a változtatásra. Mint mondta, a kormány nem váltotta be a fiatalokkal kapcsolatos ígéreteit, nem lett ingyenes jogosítvány, nem lett ingyenes utazás, és nem csökkent a diákhitel kamata sem. Közölte, azt tapasztalják, hogy a kormány hadat üzent ennek a nemzedéknek. A tanulmányait befejező minden hatodik fiatalnak "a pályakezdő munkanélküliség rémével" kell szembenéznie - tette hozzá. A Fidelitas vendége volt Lothar Mattha:us szövetségi kapitány és Nemcsák Károly színész is, velük a rendezvény műsorvezetője beszélgetett; politikáról nem esett szó. A beszélgetések végén Szijjártó Péter fidelitasos pólókat adott ajándékba a vendégeknek.

(MTI)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!