Piros Lada 1500-ös újságos modellem eladó, mert nekem duplán van meg ebben a színben.
Magyar kiadás, valamelyik deagostini sorozatból, a bliszter bontatlan, valami a kínai gyártósoron a csomagoláskor kerülhetett a bliszterbe, de ettől még szerintem a modell teljesen ép. Én nem bontottam ki.
Vásárolnék a képekhez hasonló modelleket. Gyártó: First Gear, méret: 1/34, évjárat: 1940,50,60-as évek Márkák: GMC, Mack, International, Ford, Peterbilt, Chevi, stb. johankukacfreemailhu Lehetőleg fotóval és természetesen leírással kérnék ajánlatokat. Előre is köszönöm.
Gyönyörű tank eladó! Részletgazdag, kiváló fém minőség! Akinek nem tetszik az legalább ne töröltesse a hirdetést.. Kösz.. Ár: 2300 Ft, [kizárólag személyes átadás! Budapest, Dunaújv., Székesfehérvár, Solt stb.. ] Mozgatható ágyúcső.
Szia! Leírok 3 számot. Azután azért fórum, hogy lehessen róla gondolatot cserélni. Tehát, kb. 20 db az 1/72-es méret, 60-65 db 1/87-es. megfizethető, ritka és nagyon ritka vagy egyedi darabok. Ez a kiindulás. 300 ezer a bepalizás (ahogy írták) 500e-1 millió, indulhat a dilemma, 1-1,5 m vagy ez felett már oda kell adni. Na de! Meghirdetve ki fog rámozdulni? Egy kereskedő aki ad-vesz, szeretne a gyűjteményen profitálni, érték alatt fog ajánlatot tenni. Lenne vele dolga bőven, befektetés, érték pontosítás, fotózás, leírások készítése, indítás árveréseken vagy piacozás, csomag-posta és ott van még az itt-ott fizetendő százalék, esetleg helypénz stb. Most jön a szomorú realitás. Egy gyűjtő aki él hal az Ikarus buszokért, szerintem azért nem fog rámozdulni, mert pont a szenvedélyének vetne véget. A felkutatás az utána járás, beszerzési-megszerzési izgalom a megnyugtató öröm, hogy már ez is megvan (pl. egy kedvenc darab) Egy-egy nagy nehezen vásárolt ritkaság pátyolgatása, na meg a felhalmozás érzése elveszne. Ajánlat egy pár darabra se oké, ez lenne a kimazsolázás. Egy hozzáértő tudná mi az értékes, ritka darab, egy idő után ott maradnál a fillérekért beszerezhető alap modellekkel. Tudnék példát is említeni az előbbi sorokra, meg egy anekdotám is van a kérdésről, de már pötyögtem eleget. Köszönöm a figyelmet, sok szerencsét kívánok!
Köszönöm kérdésed, még nem teljesen. Privátban volt egy-egy darabra érdeklődő, de egyelőre nem szeretném eladni. Az ára érdekelt volna, mert építkezés közben bármi előfordulhat! :-))
Köszönöm az elismerést, Édesapám volt a szenvedélyes gyűjtő, előfordult, hogy átfestett darabokat, de tény, hogy nem kevés pénzt áldozott rá. Volt, amit rendelésre szereztek be modellboltban. Volt munkagép-gyűjteménye is, de azt tudomásom szerint felszámolta, és teljesen az Ikarusok-ra állt rá.
Lada 2105-ös, Lada 2107-es modelljeim eladók, bontatlan csomagolásban mindkettő, továbbá Lada 1200-es (Zsiguli, "torinói" :-) ) modellem is mehet, mert duplán vannak. Ez utóbbi orosz kiadású modell, és szintén bontatlan csomagolású.
Rendkívül igényes gyűjteményemből eladóak az alábbi dobozukban tárolt 1:18 méretarányú makettek, tökéletes szakadásmentes dobozban, teljesen hibátlan, érintetlen állapotban.
A makettekre megtekintési garanciát vállalok.
- Ferrari 250LM (HW Elite - P9900) - 25.000 Ft.
- Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso (HW Elite - L2985) - 30.000 Ft.
Nekem így ránézésre úgy tűnik, a gyűjtemény java 1:87-es és vegyesen vannak köztük relatíve olcsó tömeggyártmányok, meg valóban értékes, kisszériás WUMM modellek. Ezt így, erről a képről csak egy nagyon szakértő tudná pontosan beárazni.
Javaslom, hogy nézd meg egyenként, melyik modellnek mi van az alvázára írva (gyártó, méretarány) és annak alapján keresgélj a neten, google-val árakat. Amikkel végképp nem boldogulsz, azokról tölts fel egyenként jobb képeket, abban talán többen fognak segíteni.