Keresés

Részletes keresés

BELABACSI Creative Commons License 2005.11.29 0 0 34

Adalékként a tisztánlátáshoz, egy vélemény az ellefél szinpatizánsai közül:

"

Szurkolók: (mondom ezt BVSC-drukker, MTK-szimpatizáns, középbal beállítottságúként, akinek erősen sérti a fülét a zsidózás): ez most szerintem is fel van fújva. Rendben van, hogy undorító a gázkamrázás (aki azt énekelte, elgondolkodhatna, mit mesélnek az ősei a II. VH-ról...). Az tényleg hihetetlen bunkóság (még finom voltam).

Ezen kívül egyszer volt "Mocskos zsidók", egyszer meg "Nincsen fitymátok" (utóbbi ugyan sértő, de közel sem durva annyira, ez kb. annyi, mint az "újpesti cigányok". Kb. ugyanannyi valóságtartalma is van [alacsony]). Ez a három ment kb. összesen 3-4 percig az első félidő vége felé, amikor éppen nem történt semmi. És ezt is max. a lilák kisebbsége skandálta, érdemes mondjuk összevetni a "hajrá lilák" hangerejével, ami elég elsöprő volt.

És mondjuk az sem éppen követendő, amikor mellettem egy kisebb csoport MTK-s teli szájjal (nagyon) ordenáré módon szídta végig az újpestieket. Nyilván nem ez a jellemző, de nekem ez se tetszett.

Akkor már sokkal inkább a gúnyos taps válaszképpen. Az tetszett.

Na most ez, ami szombaton volt, lényegesen jobb szerintem, mint a nagy magyar átlag. "Indul a vonat" c. sláger (ami megint csak gyomorforgató) pl. nem volt."

Valószínüleg ennyi történt, semmi több! Ezért ez a nagy felhajtás?

BELABACSI Creative Commons License 2005.11.29 0 0 33

Csak az alaptétel hazugság. 10-20-an egy-két percig, miközben a bibsik ugynannyian, folymatosan újpesticigányoztak. Én ott voltam, de nem hallottam, mások sem. Viszont vannak akik halották, ők mesélték a 10-20-at. Több valóban nem lehetett, ha ennyi ember nem hallotta, aki azon a lelátón volt.

Az első tudósításokban még szó sem volt róla, annyira nem volt jelentős. Majd az MTK (a varteségen érzett tehetetlen dühükben) kiadott egy sajtóközleményt. Azóta a bolhából óriási elefánt lett és amit mesélnek (te is) semmi köze a valóságban történtekhez.

Előzmény: rokkakóma (-)
mibi Creative Commons License 2005.11.29 0 0 32
Egyetertunk! De olvasd el a 17-est. Itt is van aki ugy gondolja ez csak egy aprocska malor. Marpedig nem, mert pontosan az a baj, hogy sokan aljas politikai celbol futik a bunkokat. Abban is gizad van, hogy ezeket a sikagyu mocskokat barmivel lehet futeni, csak jo nagy adag demagogia kell hozza. Ami miatt a dolog kulonleges az az, hogy gazkamrakban aktualisan zsidokat mergeztek meg tomegesen.
Előzmény: Törölt nick (22)
IDKFA Creative Commons License 2005.11.29 0 0 31

Ovi kedvenc csapatát, az Újpestet.

Ezt bizonyára tényekkel is alá tudod támasztani.

kerdojel Creative Commons License 2005.11.29 0 0 30
Ez az, csak elegansan nezzunk at a lenyeg felett.
Előzmény: Törölt nick (11)
kerdojel Creative Commons License 2005.11.29 0 0 29
Dehogy nincs....

Megtudnad te is egy roman jegkorong kupadonton...
Előzmény: evon1000 (9)
kerdojel Creative Commons License 2005.11.29 0 0 28
Kevered a tenyeket a vagyaiddal.
Előzmény: evon1000 (8)
idozitett gomba Creative Commons License 2005.11.29 0 0 27
Sőt, tulajdonképpen a kormány vette rá az újpestieket, hogy kezdjenek zsidózni, hogy kijátszhassák a "zsidó kártyát".
Előzmény: Törölt nick (12)
verz Creative Commons License 2005.11.29 0 0 25
Baromságokat hordtok össze!
Nagybátyám - Isten nyugtassa - se antiszemita, se futballhuligán nem volt, és ő mesélte, h már a háború (az első!) előtt libásozták az MTK-t.
Előzmény: FuLeS (20)
Callie Creative Commons License 2005.11.28 0 0 24

Ott tévedsz, hogy nem kell kimosni semmit, se klubot, se edzőt.

Voltál már focimeccsen?

Törölt nick Creative Commons License 2005.11.28 0 0 23
Nem a bunkókat védem, de ez egyáltalán nem "magyar mentalitás", sőt ennél ötször gusztustalanabb sztorikat lehetne napestig sorolni más országokból, nem egy közülük futball-nagyhatalom. Szvsz még az is megkockáztatható, hogy mint nyugati divat ragadt rá az itthoni faxkalapokra.
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.28 0 0 22

Az itt a probléma, hogy vannak olyan vadbarmok, akik nem átallják politikai (értsd anyagi) céljaik érdekében az antiszemita kártyát állandóan kijátszani, ha kell, ha nem, tudván azt, hogy ez a fajta politizálás igen hamar kitermeli az ellentettjét is.

A rendszerváltás idején lóf@sz volt itt, nem antiszemitizmus, aztán addig csesztették a népet vele, amíg egy pár tirpák rá nem kapott az ízére. Itt most természetesen nem azokra az elfuserált barmokra gondolok, akik eleve azzal ébrednek, hogy "mocskos zsidók", ezeknél amúgy is bármivel behelyettesítheted a "zsidó"-t, úgyis az a lényeg, hogy sose ő a hibás, hanem mindig valaki más, ha kell, hát épp a szomszéd az új autójával.

Előzmény: mibi (16)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.28 0 0 21

Maradjunk annyiban hogy bunkó drukkerek.

Minden meccsen hozzák a formájukat, már régen nem a csapatról szól a történet.

Ez a magyar mentalitás.

Én is sportoltam. Igazoltan. A mi drukkereink nem a másikat fikázták, hanem a mieinket buzdították.

A mai "drukkerség" régen nem erről szól. A balhé, a bunyó. Köze nincs a focihoz. Némelyik már a nevét sem tudja kimondani, olyan tökhülye a piától. Arról nem szólva, hogy a focinak árt vele. Persze annyire idióta, hogy ez sem érdekli. Az ilyen állatok miatt nem mer már kijárni szurkolni a normális.

FuLeS Creative Commons License 2005.11.28 0 0 20
Mellesleg mindegyik zsidózó baromnak lenyomnék a torkán egy szögletzászlót ( genius loci) igy zászló is lenne (tábor is), meg csend is.
FuLeS Creative Commons License 2005.11.28 0 0 19
Igazat szóltál. Akkor már kb. közép-európai kérdés lesz.....
Előzmény: Törölt nick (15)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2005.11.28 0 0 18
egy lesz minusz
Előzmény: mb3rgyulolo (17)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2005.11.28 0 0 17
Jajjnemáá
Attól, h valaki kiejti a zsidó szót a száján, még nem lesz propagálja a népirtást.
Előzmény: mibi (16)
mibi Creative Commons License 2005.11.28 0 0 16
Ha teszem azt a csaladodat konyhakessel lemeszarolja egy barom es utana valaki a konyhakes meszarlasban valo hasznalatat dicsoiti valaki vajon mit szolnal hozza? Finom, mint a marhaporkolt savanyuval?

Az a baj, hogy nalunk van egy csomo vadbaroom, aki azt hiszi a szavaknak nincs ereje!
Előzmény: evon1000 (5)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.28 0 0 15
nem lesz
Előzmény: evon1000 (14)
evon1000 Creative Commons License 2005.11.28 0 0 14

miért azt hiszed, hogy közel-keleti kérdés nem lesz kérdés száz év múlva?

Ugyan már királyány :)

Előzmény: molar (13)
molar Creative Commons License 2005.11.28 0 0 13

Azért ilyen  százéves perspektívát arabok előtt ne fess föl. :-)

Törölt nick Creative Commons License 2005.11.28 0 0 12
na most mellefogtal.az orban felcsuti focista es mar reg agyonutottek volna ha nem nekik szurkolna.a gyurcsany viszont nemcsak hogy ujpest szurkolo hanem minden meccsen ott van es alszakallt ragaszt es ugy zsidozik torka szakadtabol.tudom mert a multkor mellette ultem es leesett az all szakalla.le akart fizetni hogy ne aruljam el.de mondtam neki hogy en mint ortodoxos mozesos ezt nem tehetem.
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.28 0 0 11
Mi bajod a marhapörivel, meg a cseresznyepaprikával?
Előzmény: kerdojel (7)
szani Creative Commons License 2005.11.28 0 0 10
látom csak nem nyugszol, hogy csinálj az ügyből egy ovi fikázó topicot
evon1000 Creative Commons License 2005.11.28 0 0 9

Nem akartam bő lére ereszteni, minden meccsnek megvan a maga világa.

A dózsa a hülye rendőr, az mtk a hülye zsidó és így tovább. Semmi különbség.

evon1000 Creative Commons License 2005.11.28 0 0 8

Ez nem az izlésem, ez szimpla tény.

100 év múlva ugyanitt.

kerdojel Creative Commons License 2005.11.28 0 0 7
Mtk meccsen 100 év múlva is lesz zsidózás. :) ez má csak olyan mint a marhaprörkölt cseresznyepprikával. Finom.

Hat ennyit az izlesedrol.
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.28 0 0 6
semmi baj, nincsen saját gondolat, ezt még tudták a régiek...
Előzmény: PRAETORIANUS (4)
evon1000 Creative Commons License 2005.11.28 0 0 5

Mióta világ a világ zsidóznak az mtk-n.

Régen libásoztak.

Ez már úgy hozzátartozik. :)

Ezzel részemről le van rendezve a dolog.

Ez egy feeling.

Ettől még nem fog senki gázkamrát nyitni.

Ez olyan mint a hülye rendőr.

Összeteheti fohászra az összes kezét az összes internacionalista :) -

milyen paradoxon. :) (érdekes ez 50 évvel ezelőtt nem volt számukra probléma)

Mtk meccsen 100 év múlva is lesz zsidózás. :) ez má csak olyan mint a marhaprörkölt cseresznyepprikával. Finom.

én csak azt nem értem miért csodálkoznak ezen egyesek.

Főleg olyanok akik bőszen zsidóztak 20-30 évvel ezelőtt, mert a pártban is ez volt a trendi

PRAETORIANUS Creative Commons License 2005.11.28 0 0 4
Na nem ő találta ki..
Előzmény: Törölt nick (2)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!