Hosszú, kemény munka után nagy örömmel jelenthetem, hogy végre elkészült Ivett megújult külsővel és tartalommal, immár önálló tárhellyel rendelkező honlapja! Remélem, hogy mindenki megtalálja rajta a keresett információkat és, hogy ez a lap méltó lesz Ivetthez. A régi oldalt (nagyivett.atw.hu) töröltem, de a tartalma sok más újdonság mellett itt is megtalálható.
A tavalyi siker miatt idén is úgy döntöttünk, hogy lesz Ivettel chat. A kérdéseket május 8-tól 12-ig (hétfő-péntek) lehet feltenni a hivatalos honlap fórumában, a hétvégére pedig felkerülnek a válaszok. Kérdezzetek bátran! :)
Attól hogy szerintem, az ez agész Bájosok Ligája eg "kuvaképző" tanfolyam, keresztbe tett lábakkal. nekem személy szerint petra a legkevésbé szimpatikus a csinosabb kézis lányok közül, és benne szerintem van valami mesterkélt Petra rajongóktól vbocs, az úő topikjukba NEM írok! De szerintem az egész bájosok ligája visszatetsző volt
Talán ő hiányzik a legjobban a Vb-ről. Vele most pontvesztesség nélkül állnánk!
Ivett a legszebb kézis lány, szerencse hogy Műádai Petrát kérték viszont fel az erősen kurvás NS Bájnokok Ligájába. Az nem Ivett természetes, sztárallűr nélküli személyiségéhez passzolna
De jó, örülök, hogy már Ivettnek is van topicja! Nálam mindenben Ő a numero uno, tényleg nagyon kedves, közvetlen és fantasztikusan játszik, a küzdeni tudásának pedig szerintem az egész magyar mezőnyben nincsen párja!
Már sokan nyitottak kedvenc kézis lányaiknak topikot
Sok kézis lány tetszik nekem, csinosnak tartom én is Görbét, tetszik Pigniczki Krisztina, Kamper Olíviua, Valovics Nóra, természetesen szép Tápai Szabina is (bár túl hosszú a haja)
Az elsőszámú kedvencem azonban Nagy Ivett, ez a természetes szépségű, kedves, közvetelen aranyos mosolygós lány, aki vékony,de van melle, és nem anorexiás, csinos rövid, szőke haja van, és az egész lány úgy ahogy van, maga a napsugárzás
És nemcsak szép és kedves lány, de az egyik legjobb magyar szélsőjátékos (Vérten Orsi a másik a balszélsők közt) ennek ellenére idén nem hívta be Németh András a válogatottba, talán a sérülés és a sok kihagyás miatt
Remélem jövőre már újra olyan formába lendül, hogy válogatott lesz