Azzal kezdeném, hogy hogyan mered wittner Máris nevét a szádra venni? Függetlenül attól, hogy jobboldalon vagy baloldalon állt volna, ilyen meghurcoltatást, lelki és testi kínokat ilyen emberi tartással elviselni, mindenképpen tiszteletet érdemel!
Írásod téged minősít. Vagy nagyon éretlen vagy, vagy nagyon romlott. Kérlek ne haragudj, de ezt ki kell mondanom. Bocs.
A 22.00-ás Híradóban az egyiptomi eseményeket dramatizálták ma! Többször bekapcsolták a BBC adását, és egy köcsög , beszédhibás pösze faszkalap fordította az adást!!!!
Ez az egy beszédhibás fasz tud angolból fordítani a HÍR tv-n ma?!
.ELVTÁRSAK csak locsogtok, fröcsögtök értelem nélkül. Igaz nem is vártam mást, ismerve a szellemi kapacitástokat. Sőt - részetekről - hozzászólást sem vártam, várok. Természetesen a cimzettektől sem várok választ, bár tudom, hogy szoktak tallózni a Pol.Fórumban politikusok is, politilógusok is, ujságírók is. Remélem, hogy erre a topicra is ráakadnak, melyben olvashatják azt is, hogy mások is vannak akik egyetértenek azzal, hogy tenni kell valamit és nem a sültgalambra várni. ... Már több mint egy éve írtam először valamelyik hozzászólásomban és azóta is néhányszor, hogy tenni is kellene. Tapasztalom, hogy ismert emberek részéről is hallok, olvasok hasonló véleményt. Hátha lesz eredmény .
Tisztelt tobbias, Kedves Barátaim, Előfizetőink az Éterben!
Mindig nagy Megtiszteltetés egy Szerkesztőség számára, ha Levelet kap egy Nemzeti érzelmű, hűséges Nézőjétől. Különösen, ha abban a Dícséret szavai mellett konstruktív, építő, előremutató, jobbító, haladó és Nemzeti Észrevételeket is tesz.
Hát már hogy a szüzmáriába' ne mennénk ki minden szottyos kis faluba Tolnától Baranyáig, Ungtól Beregig? Nekünk, akik hivatásunknak tekintjük a Kárpát-medencei Összmagyarság Nemzeti Érdekeinek Képviseletét, Kultúrájának Közvetítését, a Polgári Szövetség, Összefogás és Kör Életének minden apró Rezdüléséről szóló Tudásítást? Tudván tudva, hogy a Nemzeti Szó kenyérnél kenyérebb szellemi tápláléka a határontúli éhnek? Kozmopolita hungarikumos köcsögnek nézel minket bazmeg?
Ami a műsorszerkesztési javaslatait illeti, segítő észrevételeit továbbítottuk az illetékes szerkesztőknek, akik a ma esti Lapzárta késő esti ismétlésben elrejtett, kódolt üzenet formájában fognak válaszolni. Kérem, kövesse feszült figyelemmel az SMS-sávot az adásidő végéig.
Én is támogatom! Vigyenek nagy sátrakat, és doboltassák kia az apró falvakban, h jön a HÍRTV érdekfeszítő műsora. Még a pap is kiprédikálhatná a misén. Garantáltan tolongani fognak a népek, h megnézhessék.