Keresés

Részletes keresés

rozika3801 Creative Commons License 2019.06.24 0 0 92

Mi nemrég értünk haza a Hétkúti Wellness Hotelból, és nagyon klassz volt. Bár nagyobbak a gyerekek, a babák is jól érezhetik magukat itt. Van gyerekpancsoló, babás játékok, jó levegő. Többet is találtam róla itt: http://anyanet.hu/lazitas-es-aktiv-kikapcsolodas-ilyen-egy-igazan-csaladbarat-miniszabi-a-hetkuti-wellness-hotelben/. Ajánljuk jó szívvel egész kicsiknek és nagyobbaknak is. 

xadtethe52 Creative Commons License 2019.06.11 0 0 91

Ha valakit érdekelnek az olcsóbb hotelek, hostelek, akkor a hotelscombined.com oldalán ,(ha árak szerint keres), összehasoníthatja az árakat ill. meg találhatja a neki árban, ill. minőségben megfelelőt.

Emájti2 Creative Commons License 2017.05.08 0 0 89

Győrben? Győr barokk belvárosa valóban bámulatos és hatalmas, szóval megértem, miért célozzátok. Ráadásul közel van hozzá a Fertő-tó, Bécs, egy nap alatt bringával be lehet járni. Nyugat-Magyarországon van egy pár szálloda kifejezetten nagycsaládoknak, un ilyen gyerekbarát szállodák. A Keszthely mellettiben még nem voltam, de azt mondták, hogy az olyan, mint egy gyerektábor. 

Előzmény: FarkasAlexa (86)
FarkasAlexa Creative Commons License 2015.08.26 0 0 86

Győrben vagy a környékén tudtok bababarát szállodáról?

Antallka Creative Commons License 2013.11.26 0 0 85

Nyíregyházán érdemes megnézni a Dzsungel hotelt, ami az állatkert mellett van. A szálláshoz korlátlan állatkerti belépő tartozik, ki-be lehet járni. Minden eseményt, pl esetéseket meglehet nézni, nem kési le az ember. Strand is közel van.

Szállásfoglalást idejében kell kezdeni, mert nyár elején már nincs hely egész szeptemberig.

Honlapja itt: http://www.hoteldzsungel.hu/

Előzmény: Kiss_p_77 (84)
Kiss_p_77 Creative Commons License 2013.11.18 0 0 84

Én Nyíregyházán a Hotel Continentben töltöttem el családommal 3 nap 2 éjszakát.

Csak jót tudok mondani a hotelről:

Kedves, udvarias személyzet, megfelelő mennyiségű és ízletes ételek.

A 2 éves kislányomnak minden szükséges felszerelést biztosítottak. Külön köszönet az éjszakai recepciósnak, aki még hajnalban is készségesen melegítette meg a kislányom teáját.

A csomag magába foglalt állatpark és élményfürdő belépőt is, így tényleg nagyon jól éreztük magunkat.

Csak ajánlani tudom mindenkinek!

http://hotelcontinent.hu/csomagok.html

Gombi5 Creative Commons License 2013.03.24 0 0 83
Mi Bük-fürdőn voltunk most már másodszor a családommal a Fény Ház nevű vendégházban. Két gyerkőcünkkel mentünk le Bükre. Tök jó volt a szállás, nagyon otthonos, és tényleg rengeteg játék van, még más szálláson ennyivel nem találkoztunk. Nekünk az ára is teljesen megfelelt.
Ja, és lényegében "kulcsos ház", mert nem lakik ott a tulaj, így senki nem zargatott minket, ami nálunk nagy előny:)
Tényleg ajánlom a helyet mindenkinek. Itt a honlapja is, ha valakit érdekel a dolog: szallas.fenyhazbuk.hu
turtunderke Creative Commons License 2012.12.18 0 0 82

Mi itt voltunk legutóbb és komolyan mondom, hogy minden elvárásunknak megfelelt, szívesen visszamennénk máskor is. Jók voltak a szobák, a wellness, a kaja...illetve mi imádjuk a környéket is, de ez már szubjektív.

Jbori Creative Commons License 2012.07.02 0 0 81

Sárvár a legjobb fürdő ahol eddig voltam. Friss, pezsgő. Szállodák vannak láncban. Mi a Vitalmedben voltunk, az kényelmesen egyben van a fürdővel. Sokféle program és lehetőség van, a nagy forgalom miatt jó a kaja a városban, és nem túl drága.

Előzmény: Como (70)
macsb Creative Commons License 2011.07.31 0 0 80

Sziasztok,

 

mi itt voltunk júniusban 2 gyerkőccel:

http://www.wellnesscentrum.hu/puchner

 

 

Tényleg nagyon bababarát a szoba is a fürdő is és a személyzet is. Minden gyermekes családnak ajánlom!

 

Előzmény: baba73 (79)
baba73 Creative Commons License 2010.07.25 0 0 79

Családi vendégház, Salgóbánya

 

Sziasztok!

 

Mi a Zöldkapu Vendégházat tudjuk ajánlani Salgóbányán, amit nem rég nyitottak. Csodálatos a környék és a szállás is nagyon igényes. A családi lakosztályokban 2 hálószoba van és egy kandalló is.

 

Van egy nagy kert medencével és játszótérrel és az esös napokon jól jött a házban a játszószoba a gyerekeknek, nekünk meg a wellness rész. Igaz a wellnessért külön kellett fizetni, de ez azért éri meg, mert akkor senki más nem jöhet be, és az egész a miénk volt. Itt próbáltam ki elöször az infraszaunát. Nekem bejött.

 

Bababarát nyaralás Salgóbánya

 

A házigazdák föztek és nagyon finom volt. Reggelire mindíg friss zsemle, vacsorára pedig igazi házi koszt volt. Üdülési csekket elfogadnak. Remélem valamikor megint eljutunk oda.

 

Mindenkinek nagyon jó nyaralást!!!!

 

 

Családbarát szállás

 

Bababarát hotelek
varga17 Creative Commons License 2010.04.15 0 0 78
Bababarát szállások: http://szallas.hu/bababarát

Bababarát szállások itt
Juszuf_FAN Creative Commons License 2009.06.18 0 0 77

Kedves Kisgyermekes Családok!

Egy őszi programra szeretnénk felhívni a figyelmeteket, amellyel kapcsolatban egyelőre előzetes igényfelmérést végzünk.

Már eddig is több alkalommal szerveztünk Ringató hetet az alsópáhoki Kolping Hotelben, 2009 őszén pedig megszerveznénk a "Ringató-Kolping napokat". A három vagy négy napos rendezvény keretében természetesen lennének Ringató foglalkozások, emellett kiváló szakembereket hívnánk meg előadásokat tartani, továbbá a program során gyermekorvosokkal, gyermekpszichológussal, védőnővel és további vendégekkel való kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílna.

A részleteket a http://www.ringato.hu honlapon tudjátok megtekinteni!

Ammandina Creative Commons License 2009.06.04 0 0 76
http://www.aquaticum.hu/

Játszóház délelőtt van csak.
Előzmény: Angiszeged (75)
Angiszeged Creative Commons License 2009.06.03 0 0 75
Felhozom a topicot.

Tavaly egy klassz kis magánszálláson töltöttünk 5éjszakát a Balaton mellett, majd 2 éjszakára elmentünk kolpingolni.
Annyira sajnálok annyi pénzt kifizetni érte, volna esetleg vmi hozzá hasonló hely az országban, ami olcsóbb? Nem baj, ha nem akkora és nem annyira felszerelt, nekem ott a gyerekfelügyelet, a játszóház a vonzó főleg.


Itt pl volt már vki?
http://www.operenciashotel.hu/

zar 116 Creative Commons License 2008.07.21 0 0 74
Nem voltam egyértelmű. A félpanzión (amit a cégem, ahol dolgozom, fizetett) felül került 33-ba. Az összköltségg 210+33 volt.
Előzmény: zso70 (73)
zso70 Creative Commons License 2008.07.20 0 0 73
ez az ár hogyan jött ki nektek? mert a honlap szerint 10200 Ft/ fő/éj + 3000 Ft /fő/ éj a félpanzió.....ja, s mindez akkor, ha minimum 7 éjszakát foglalok. ?????
Előzmény: zar 116 (72)
zar 116 Creative Commons License 2008.07.20 0 0 72
Mégegyszer nekifutok, mert reggel elszállt az éterbe...
Balatonföldvár, Anna Mária Villa:
Ez az a szálloda, amit etalonnak tekintek a bababarát szállodák között!
Bababarátsága:
személyzet: szerintem úgy vannak kiválogatva, hogy imádják a gyerekeket. A pincéreknek nem számít, ha a lábuk között rohangálnak, üvöltenek, leszórják a kaját, cafatokra szaggatják a szalvétát... Csak mosolyognak, és minden gyerekhez van egy-két kedves szavuk.
Szobafelszerelés: kád, pelenkázó, kiságy (rácsos vagy hálós), mosogatópult, felső mszekrénnyel, hogy a bébiételt el lehessen készíteni a szobában, a folyosókon pelenatartó vödrök. Majd' mindegyik szobához tágas terasz is tartozik.
Étterem felszerelés: etetőszékek, baba evőeszköz, műanyag tányér, előke, műanyag bögre, pohár, gyerek étlap, projektos mesefilmekkel.
Szálloda: lift az első emeltre, akvárium a recepciónál, és a melléképület földszintjén, játszóház rengeteg (nem lahrcolt) játékkal, óvónénivel minden nap, ott lehet hagyni a gyereket, csomó mesekönyv, a nagy klasszikusokkal (Cicc, Gőgös gúnár, Hóc hóc katona stb.), vagy egy tucat kismotor, a játszótéren mászóka, csúszda, mászófal, hinták, libikóka, hintaló, henger, amin futni lehet, homok, homokozó felszerelés, dömperek (3 tengelyes, billentős). A kinti medence két vízterű, egy 50 centis és egy 130 centis részből áll. A wellnessben is kétrészes medence, kicsi és nagyobb vízzel, élményelemekkel. A wellnessben szoli, masszázs, infraszauna, gőz, szauna, merülőkád, jégkása gép, pihenőszoba csak felnőtteknek, aromaterápiák, kádfürdők.
A gyep gondozott, tisztított, locsolt sűrű, szép gyep. Elegendő napozóágy.
Minden napra jutott valami lyen szervezett esemény a gyerekeknek: tábortűz, homokvár építő verseny, mesefilm vetítés, lovaglás lovon és pónin (eljöttek a szállodába).
Mi visszamegyünk, ha tudok még a nyáron szabadidőt szervezni, de már a jövő évi foglalások mennek, amikor kijelentkeznek a vendégek, csomóan befoglalják a jövő nyarat...
A környék: a száloda a parti sétányon van, 300 méterre a kikötőtől. A szálloda előtt áll meg a vonat. A platánsor gyönyörű, és nagyon szép igazi balatoni villákkal van tele. Ez a rész nem a szotüdülős panelrettenet. (Bajor Gizi is itt lakott a szomszéd utcában.)
A sétány aprókavicsos, árnyas, a kikötőben is jót lehet sétálni, és van egy sziget, ami kimodottan jó hely. A kikötőben vannak étkezőhelyek, nem elszállt árakkal.
Árak: egy hét félpanziót kiegészítettük teljes panzióra, a-la-carte étkezéssel, a mindennapi sörrel, üdítővel, koktélokkal a medence melletti bárban (ügyes a mixersrác), ez 33000-be került kettőnknek.
Ja, a babakaját bármikor a recepción vagy a bárban meg lehet melegíttetni, venni is lehet bébiételt.
Bevásárlás: a falu Siófok felőli végén CBA és Interspar áruházak, de a vasútállomás mellett is van egy CBA közért.
A környéken csendes utcák vannak a sétákhoz, lehet a kocsiban altatni.
krinyi Creative Commons License 2008.06.16 0 0 71
Most olvastam a korababás fórumon, hogy valaki bababarát szállást keresett Abádszalókon. Találtatok?
Como Creative Commons License 2008.06.04 0 0 70

Sziasztok!

Park Inn Sárvárról van valakinek tapasztalata? Mennyire gyerekbarát? Vannak gyerekprogramok? Milyen az apartmanszoba? Mennyire jó a fürdő és mennyire könnyen megközelíthető (a honlapjukról ez nem derül ki)?

Egy kétévessel és egy 3,5 évessel mennénk.

Köszi minden infót előre is!

magdimadár Creative Commons License 2008.06.03 0 0 69
Sziasztok! Másfél éves kislányommal a Tisza-tóhoz szeretnénk menni nyaralni. Poroszlón pl sok kis panzió van a neten, de nem tudom, melyik lenne a legjobb a picivel. A rácsos kiságy meg az etetőszék nem annyira érdekel minket, inkább az élmények számítanak, mint pl állatok (legfőképpen lovak) közelsége, strand nyugalmassága, igényessége, játszótér, csónakázás, meg persze árnyas-nyugodt zöld környezet. Van valakinek tapasztalata?
zar 116 Creative Commons License 2008.05.11 0 0 68
Új szót tanultam: habtapilap...
monkat Creative Commons License 2008.05.08 0 0 67
Köszi Neked is,nekünk ez most pont aktuális.
Előzmény: Theba (64)
monkat Creative Commons License 2008.05.08 0 0 66

Köszi az infokat, remélem közben azért pihentél is:D

 

Végül is úgy döntöttünk,(vagyis kedvezőbb ajánlatot kaptunk:-)hogy Zalakarosra,a Hotel Freya-ba megyünk 1 hétre, már lefoglaltuk.

 

 

 

Előzmény: zar 116 (61)
Theba Creative Commons License 2008.05.01 0 0 65
Balatonföldvár:
2 szabadstrandja van, ebből a Bp-hez közelebbi hatalmas, kerítéssel elkerített, tele modern játszótéri játékkal, sok árnyékot adó fával, sok pad, amire lehet pakolni, kisgyereknek ideális! A kikötő és a mellette lévő szigetecske optimális sétáló-hely, a parton hosszan húzódó, igaz aprókavicsos, ezért kiskerekű babakocsihoz nem túl ideális, de nagyon szép sétányról nem is beszélve.
Gidrán Panzió:
2007 júniusában voltunk egy másfél évessel!
Abszolút nem bababarát, étteremhez vagy 20 lépcső vezet, 1 féle, meznai minőségű menü van, fürdőszobás szoba zuhanyzós, lámpák idegesítő neonfénycsövesek. Cserébe olcsó, kívülről nagyon impozáns, rácsos ágyat ingyen kerítettek. Ja, szobák tiszták, és nem utolsó sorban a panzió a balatonparton van, a sétányról saját stégen lehet a vízbe menni!
Viszont ott tartózkodásunk alatt megvizsgáltunk több szállást, amik közül kettőt bármilyen babás családnak tudnánk ajánlani:
Anna-Mária Villa Családi Wellness Hotel:
Külső és belső medencéik vannak, balatonparton van, sétányon saját stéggel, ha jól emlékszem, babakajcsi is van, viszonylag nagy kertjük, szép a hotel és a kert is, étteremnek külső terasz része, játszótéri játékok a kertben. Ez a legdrágább földvári szállás!
Balaton Panzió:
Nagy és szép kert, kertben játszótéri játékok, modern apartmanszerű szállások/szobák,van éttermük is, balatonparton van a sétány mellett, saját stéggel!

Balatonfüred:
Hotel UNI (Bp-i Műegyetem szállodája):
Féléves babával, babakocsival! Nem ajánlom! Nem bababarát!
Előnyei: közvetlen balatonparton van saját nagy kerttel, nagy parkolóval, saját stéggel, amin horgászni lehet, saját vitorláskikötője van.
Hátrányok: szobák az első és 2. emeleten vannak, lift nincs, étteremből hátul teraszról kimenni a kertbe is min. 5 lépcsőn kell lemenni. Szoba zuhanyzós (nem kádas), csak egyik oldalon vannak teraszos szobák, nincs kiságy, étterem középkategóriás, étlapos és drága. Kertben csak 1 homokozó, meg talán egy libikóka és hinta volt (az is szoci-korból).
Theba Creative Commons License 2008.05.01 0 0 64
Zalakaros:
2007 aug.-ban voltunk egy másfél évessel a Hunguest Hotel Freya-ban!
Szoba: fürdőkádas, tehát könnyű benne fürdetni a gyerkőcöt. Kiságyat (összecsukható utazóágyat hoztak) kaptunk, igaz csak korlátozott számban van nekik, ezért nem az első naptól, hanem kb. a 3.-tól kaptunk, mert mind használatban volt addig. Nem klimatizált szobánk volt (nem tudom, hogy ott van-e egyáltalán olyan), ezért amikor délután besütött a szobába a nap, nagyon meleg volt, csak az erkély és szobaajtó kinyitásával tudtunk némi huzatot és levegőt teremteni.
Játszószoba: van, de csak akkor van nyitva, amikor ott van a szobafelelős néni, ami napközben kb. de. 10-től du. 6-ig (nem emlékszem pontosan az időintervallumra). Tehát este és kora reggel nincs nyitva, viszont sok játék van.
Fürdő: a szobához járt a heti belépő és egy nap élményfürdő. Átjáráshoz közvetlen folyosó van, de a fürdő feljáratánál kb. 10 lépcső van, ahol valahogy fel kell cipelni a babakocsit a gyerekkel meg a cuccokkal együtt, tehát ha az ember egyedül megy, érdemes az utcai, úttesten való átjárást választani. Vagy meg lehet itt nyomni egy csengőt és akkor úgy negyed óra múlva előkerül valaki, aki kezeli az oldalsó sínhez rögzített rámpát, amire a kerekes járművet lehet tolni.
Étkezés: svédasztalos, bőséges, nagy a választék, tehát az ember mindig talál olyat, ami a kicsi ínyére való. 3 éves kor alatt a kicsinek az étkezés és szállás ingyenes.
Szállodán belüli közlekedés: szobához, fürdő folyosójához és étteremhez liftek vannak, szálloda kertjében mindenhol lehet babakocsit is használni (tehát kerekes járműnek az út mindenhol ki van alakítva, nem csak lépcsős).
Hotel Karos Spa:
Csak kívülről séta közben láttuk, de tényleg sok medence van egy halom pihenőággyal, pihenőszékkel, asztallal és napernyővel, a szálloda kívülről nagyon tutin néz ki....szóval kívülről mindenképpen megnyerő!
zar 116 Creative Commons License 2008.05.01 0 0 63
Kerékpár kölcsönzés ingyen, adnak hozzá babaülést is. Jókat lehet bringázni a környéken, van kerékpárút is, nam járdán vagy az úttest szélén, hanem külön.
Előzmény: zar 116 (62)
zar 116 Creative Commons License 2008.05.01 0 0 62
Folytatom:
a fedett uszoda részben: pancsoló a gyerekeknek, 10-30 c,-es vízzel, külön baba-mama pihenő szoba, paravánnal elkerített szoptató-pelenkázó résszel.
Az egész üdülés (ami láz miatt egy nappal lerövidült) kellemes volt, az ott dolgozók láthatóan hozzá vannak szokva a kisgyermekekhez, a pincérek óriási rutinnal kerülgették az étteremben motorozó kölköket. Az asztelok egy részéhez be vannak készítve az etetőszékek, egy részüknél pedig elvették a harmadik-negyedik széket, hogy a babakocsit legyen hova támasztani. A szálloda és a park akadálymentes, babakocsival kényelmesen járható. A taksinénik a második napon betettek egy nagyobb zacskót a pelusoknak, mert a fürdőszobai szemetest megtömtük egy délután alatt. Szóval ajánlom. Ár: 2 éjszaka 2 főre félpanzióval, vacsoránál ital, minibár fogyasztás, plusz egy ebéd az étteremben: 72500 tokkal-vonóval-ifával-áfával.
Előzmény: zar 116 (61)
zar 116 Creative Commons License 2008.04.28 0 0 61

Megérkeztünk, felcsatlakoztam az ingyenes wifire a szobában...

A szoba kb 5x5-ös, plusz előtér, plusz fürdőszoba, kényelmes nagyságú. Kiságy, ágyneművel, törlülközőkkel a babának, pelekázóval, kiskád bekészítve. Babakocsit lehet a helyszínen ingyen igényelni, lehet kérni bébiétel melegítőt. A wellnessben a shopban vannak babacuccok, pelus, törlő, bébikaja, ital. Az étteremben etetőszékek.

GYerekmedence a tipegőknek, játszószoba óvónővel, babaúszás opcionálisan. Első látásra kb ennyi, majd referálok.

Tahitótfaluból egy megállóval az M7-esen (Érd) sikerült lejutni, kényelmes tempóban, végigszunyókálva az utat. Az út végig jó minőségű, kivéve az utolső 3-km-t.

Előzmény: monkat (56)
Ammandina Creative Commons License 2008.04.21 0 0 60
Ami kimaradt: hétköznep délelőtt, hétvégén egész nap van játszószoba felügyelettel, ha a gyerek hajlandó ott maradni (a mienk határozottan élvezte) a szülők elmehetnek szaunába, gőzfürdőbe vagy pihenni 1 órát.
Előzmény: Ammandina (59)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!