"Szeptembertől huzamosabb időre Kaposvárra költözik Törőcsik Mari, hiszen néhány hetes előkészítés után a Csiky Gergely Színházban próbálja majd a Naphosszat a fákon című darabot Anatolij Vasziljev orosz rendező irányítása alatt. "
Sajnos, a mértéktelen dohányzás nagy károkat okozott a szervezetében ! Szép napokat kívánok neki!Soha nem volt a kedvencem, talán azért is mert én az embert egyben nézem, nem tudom szétválasztani a "művészt" és a magánembert.
Vukán György koncertjén is ott volt valamikor tavasszal. Akkor azt mondta: inkább nem fogja meg a mikrofont, mert ő már nem jó semmire. Akkor nagyon megsajnáltam.
Nem is olyan régen a Hangyaboly c. filmet is adta talán a DunaTv. Abban is olyan volt, mint mindig (zseniális!), vmi megkapó természetességgel tud belebújni bármilyen szerepbe. Nagy öröm, hogy jól van és biztosan sok szerepben láthatjuk még:)
Köszi. Közben eszembe jutott, hogy az MTV oldalán meg lehet nézni a videótárban az interjút. Őszintén szólva én azt sem bánom, ha még nem lép fel, nekem már az is nagy öröm, hogy ha itt-ott láthatom-hallhatom őt, hogy él hogy köztünk van. Vigyázzon magára.
Súlyos betegsége után először január 29-én jelenik meg a nyilvánosság előtt Törőcsik Mari. Ő nyitja meg ugyanis a Kongresszusi Központban az idei Filmszemlét.
Azóta már az ünnepeket is otthon töltötte a Nemzet Színésze! :-)))
Tisztelői, és kollégái is nagy örömmel fogadták a hazatérését. Azóta mint az egyik lap megírta, már fodrásznál is járt, ami egy nő esetében a biztos gyógyulás jele :-)))
További jó egészséget Törőcsik Marinak! Nagyon szeretném ha ezután már a szerepeiről, újabb alakításairól lehetne hírt adni.
"
Törőcsik Mari elhagyhatta az intenzív osztályt [Kultúra] 2008.12.11 17:40
Törőcsik Mari az intenzív osztályon töltött két hónap után stabil, jó állapotban december 10-én elhagyta a kórházat, ahonnan további rehabilitációra átkerült egy másik intézménybe - közölte a Nemzeti Színház sajtóosztálya.
'Dr. Gál János professzor úr, a Kútvölgyi Kórház intenzív osztályának igazgatója és a Nemzeti Színház vezetősége örömmel tudatja minden érdeklődővel, hogy Törőcsik Mari művésznő az intenzív osztályon töltött két hónap után stabil, jó állapotban december 10-én elhagyta a kórházat, ahonnan további rehabilitációra átkerült egy másik intézménybe' - áll a Nemzeti Színház közleményében.
A művésznő a professzor úr által üzent a közönségnek és a sajtó képviselőinek; megköszönte a média tapintatát, a nézők szeretetét és támogatását.
A művésznőt - felépülését követően – nem csak a kollégák és a teljes társulat, hanem feladatok is várják a színházban - mondta Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház főigazgatója.
Törőcsik Mari állapota stabil, a művésznő sétál, közérzete jó, ugyanakkor továbbra is intenzív ellátást és megfigyelést igényel, ezért a kórházat még nem hagyhatja el - közölte a Nemzeti Színház vezetősége és Gál József professzor, a Kútvölgyi kórház intenzív osztályának igazgatója. "Ezúton szeretnénk megköszönni, a művésznő nevében is, a közönség és a média aggódását, megértő türelmét" - olvasható a Nemzeti Színház közleményében.