Keresés

Részletes keresés

telleestlavie Creative Commons License 2020.02.04 0 0 170

Hol vagy Norbi? Lecsengett a gyűlöletkampány?

telleestlavie Creative Commons License 2020.01.30 0 0 168

Így is van ez!

Előzmény: vakcsimbók (167)
vakcsimbók Creative Commons License 2020.01.30 0 1 167

Nem szeretem az őrjöngést, amikor mindenki nekiesik egynek. Még akkor sem, ha az az egy megbántotta az emberek jelentős részét.

 

Na meg hát, aki találva érzi magát mindig dühödtebben reagál. :) Keresi a mentségeket magának. 

 

 

Előzmény: telleestlavie (160)
telleestlavie Creative Commons License 2020.01.29 0 0 166
telleestlavie Creative Commons License 2020.01.29 0 0 165

Depresszióban és öngyilkosságban is nagyon jók vagyunk. Meg vedelésben (nem vizet).

Előzmény: terepe man (159)
telleestlavie Creative Commons License 2020.01.29 0 0 164

Szerintem is itt lehetett a galiba, hogy egy kicsit "hímsovinisztára" sikerült a szöveg. Tudat alatt próbálta érezni, hogy a férfitársai beállnak (majd) mögé, miközben péklapáttal majdnem agyonverték. Ekkor módosított a "marketingen" és megfogalmazta, hogy ez az igénytelenség a férfiakra is (egyaránt) igaz.

 

De itt rosszul jött ki az egészből, mert olyan visszhangja lett, hogy a pasiknak mindent lehet, a nőknek meg nem!

A nő az tegyen meg mindent és legyen egy kéjrabszolga.

 

A férfiaknál (szerintem) nagyobb az összetartás, de vicces elképzelni ahogy Norbi feláll a pódiumra, miközben Bud Spencer alkatú családapák rohamozzák meg (nagy sörhassal) hogy agyonverjék.

Előzmény: vakcsimbók (158)
telleestlavie Creative Commons License 2020.01.29 0 0 163

Aki nem csak a külsejébe szeret bele a másiknak, az szerencsésebb helyzetben van.

Norbi a szexualitással mosakodik. Valahol igaza van, mert a szexualitás szoros összefüggésben van a külsőségekkel. Ugye a szexuális étvágyhoz hozzájárul, hogy valaki nem koszos, nem büdös, friss, fiatalos és üde. Kivéve, ha akkora a szeretet/szerelem hogy ezen túl tudunk tekinteni. Ez nem azt jelenti, hogy akkor el kell hanyagolnia magát az illetőnek. Egy alapvető igényesség az kell! Ebbe beletartozik a -20-30 kiló, a tisztaság, stb... Ha nem telepi gyerek módjára akarunk szexuális kapcsolatot létesíteni, akkor ez szerintem evidens.

 

Az igénytelenség egyre korábban megjelenik, mert nincs minta és 40 felett mintha megállna az élet. Az emberek kezdik elhanyagolni magukat.

 

És itt jön a képbe a Norbi!

Előzmény: vakcsimbók (157)
telleestlavie Creative Commons License 2020.01.29 0 0 162

Szerintem Norbinak az a nagy szerencséje, hogy fiatalon ismerték meg egymást a Rékával és volt idejük lángra lobbanni, összecsiszolódni. Ha a mostani Norbit nézzük, inkább "nagyapámra" (Bocs nagyapa!) hasonlít. Hát, baromira nem a fitness személyi edzőm jut róla az eszembe! Elhiszem, hogy büszke a feleségére, mert tényleg nagyon topra tette magát (ellentétben vele). Szerintem ott cseszte el, hogy túl nagy elvárást támasztott az emberekkel szemben, mert ott van neki a "tökéletes" felesége. De ha jobban megnézzük a Norbit, szemmel láthatóan fanatikus. Az egész világot meg akarja váltani és ez túl nagy falat neki. Én már csak azon röhögök, amikor a tévében meglátom az "űrhajós diéta" reklámját, amikor a fél ország (lehet hogy keveset mondtam) leköpi.

Előzmény: vakcsimbók (157)
telleestlavie Creative Commons License 2020.01.29 0 0 161

Megmondta hogy PR fogás volt, csak petárda helyett augusztus 20-i tűzijáték lett belőle. Lehet hogy tényleg ki kellett volna kérnie egy kommunikációs szakember véleményét.

 

Ami most robbant, azt úgy nevezik, hogy "negatív reklám".

 

Láthatóan Réka sem örül, mert abba robbantott bele a Norbi, amiből tulajdonképpen élnek. Ez az életük.

 

Az egyetlen vigaszuk (üzlettől függetlenül), hogy tényleg szeretik egymást és hisznek abban, amit képviselnek.

Előzmény: vakcsimbók (157)
telleestlavie Creative Commons License 2020.01.29 0 0 160

Számoltam vele, hogy az első komment reakció rögtön kinyír engem, de szerencsére nem ez történt és ezért hálás vagyok. Most sík többségében rárontani a Norbira és azokra, akik valamennyire igazat adnak neki(k). Még mindig azt veszem észre, hogy a gyűlölet élteti a tömeget. Ha valakinek nincs igaza, az nem azt jelenti, hogy mindenben hazudik. De az átlagember ezt úgy fordítja, hogy csak a "HAZUGSÁG" létezik, amire megtorlással válaszolnak! Réka azt mondta, hogy az emberek szépen kikeltek magukból és többgyerekes anyák, apák szórták rájuk a szitkokat, miközben azt ecsetelték, hogy milyen kivégzési módszert ajánlanának nekik. Ezt eredményezi a VAGY-VAGY (fekete-fehér) gondolkodás. Nincs benne semmi komplexitás. Lehasít, kiemel, felfúj és azt látja, amit látni akar. Miközben tombolnak az indulatok. Az emberek is levizsgáznak, amikor ilyen gyűlölethullám söpör végig az országon és ebben Rékának mélységesen igaza van. A középkorban már rég halálra ítélték volna őket (ezért).

Előzmény: vakcsimbók (157)
terepe man Creative Commons License 2020.01.26 0 0 159

Mo a harmadik a koversegi vilagranglistan

Előzmény: vakcsimbók (157)
vakcsimbók Creative Commons License 2020.01.25 0 1 158

Egyébként Norbi meg ott cseszte el, hogy csak a nőkről, azon belül is az anyákról beszélt CSAK. Erős a gyanúm, hogy a férfiak már csak azért kerültek szóba második körben, mert ekkora volt a felzúdulás. Nem is tudom mire számított. Hogy a férfiak tömegei állnak be mögé, hogy követeljék a jogos jussukat, azaz az asszonykáik azonnali hatállyal fogyjanak le és lépjenek elő profi kéjnővé? Mert akkor intimitás lesz? Meg szeretet? 

 

És akkor megérkeztünk megint oda, hogy azért a nőket sem lombozná éppen le, ha olyan férfiak akarnák megszexuálni őket, akik szintén nem rendelkeznek 20-30 kg súlyfelesleggel. 

 

Természetesen egy ideális világban mind a nő, mind a férfi ügyel az egészségére, a súlyára, a házasságára. 

vakcsimbók Creative Commons License 2020.01.25 0 1 157

Nem is tudom hol kezdjem. Van ugye a Norbi megnyilvánulása, ami sok igazságot tartalmaz, de nekem csak olcsó (reklám)fogásnak tűnik. Szóval ha utóbbitól eltekintek akkor el kell ismerjem, hogy nem beszél teljesen hülyeséget.

 

De.

 

Az ember azért nem csak a testből áll. Nem csak a külsejéből. Igen, a durva hízás nagyon megviseli a bőrt. Meg az öregedés is. Így már értem, miért futnak a faszik 40+-osan a fitatal csajok után (jó, eddig is tudtam:)). Csak nem kéne elfelejteni, hogy ők sem lesznek szebbek az évekkel még ha nincsenek is elhízva. De aki nyitott szemmel jár az látja, a férfiak semmivel sincsenek jobb állapotban a nőknél. És súlyosan visszaélnek azzal, hogy a nők valóban hajlamosabbak elnézőbbek lenni a férfiak külsejét illetően. A nők nagyobb része már attól is boldog, ha  a férfi viszonylag ápolt és nem piázik. 

 

 

Előzmény: telleestlavie (156)
telleestlavie Creative Commons License 2020.01.24 0 2 156

Én valahol a kettő között vagyok. Tudom, milyen éveken keresztül a mérleget figyelni.

 

Megéltem, hogy milyen az, amikor a feleslegemmel együtt "elfogadom" magam és milyen az, amikor a feleslegemmel együtt nem fogadom el magam. Ha mélyen magamba nézek, hazudnék, ha azt mondanám, hogy jó elhagyni magad, jó legyinteni a pocakodra vagy a nagy seggedre. Nagyon kényelmetlen és esztétikátlan érzés. Nagyon sok hátránya van.

 

Jó dolog a legnagyobb nadrágodat feszítve begombolni??

Jó dolog egyenes terepen kapkodni a levegőt??

Jó dolog konstatálni, hogy ez már csak így marad??

 

(Szerintem nem...)

 

Oké, Norbi azt mondta hogy ez egy PR fogás volt! De akkor is értem, hogy mit akart közölni!

 

Értem, mert átéltem!

 

Tudom milyen az, amikor nem megyek el edzeni és megvan az eredménye.

Tudom milyen az, amikor elmegyek edzeni és megvan az eredménye!

 

Tudom, hogy a kifogásokat én gyártom és a lehetőségekre én legyintek!

Márpedig a mai nap is egy lehetőség! (Ha másképp élek!)

 

Ha ügyes vagy, 1 hónap alatt le tudsz fogyni 5-6 kilót. (mondjuk)

2 hónap alatt le tudsz fogyni 10-et vagy 15-öt. (attól függ mennyire állsz bele)

 

A ketogén diétával azt akarta mondani, hogy kerüld a "rossz" szénhidrátokat.

Lehetőleg mindent, ami cukrot (a legveszélyesebb), fehér lisztet és keményítőt tartalmaz.

 

(Az Atkins-diéta is nagyjából ezt fogalmazta meg.)

 

Az ételek cukortartalmát kell a legjobban nézni, mert ez felel közvetlenül a zsírfelhalmozódásért.

A legmegfelelőbb iránymutató a glikémiás index táblázat. (főleg cukorbetegek használják)

 

Emellett mozogj (aerob edzés) heti 2-3 x 30-60 percet. (intenzíven)

 

(Ha van fél/egy órád nyomogatni a kütyüt, akkor erre is van időd!)

 

Abban egyetértek, hogy egy valódi kapcsolatot nem a külsőségek határozzák meg, de attól még igényesek lehetnek magukra a felek. (testiségben igenis meghatározó a túlsúly)

 

Végül egy történet! A tévében egy kórosan elhízott párocskát mutattak, akik jól bezabáltak és egymás mellé feküdtek az ágyra. Vagy 600 kilósak voltak (külön-külön) így a fekvés sem ment igazán. Nagyon szerették egymást, de fontolóra vették, hogy ha így folytatják, akkor lehet hogy az egyikük elpatkol. Elkezdtek gondolkozni azon, hogy lehet, hogy le kéne fogyni... (ez már egy jó irány)

 

Ugyanez megy kicsiben. Ott a szeretet meg a harmónia, csak belóg a köldökük a képernyőbe.

 

telleestlavie Creative Commons License 2020.01.22 0 0 155
sziporka66 Creative Commons License 2013.03.30 0 0 150

Norbi honlapjáról.

Érdekes, hogy milyen élvezetes itthon a negatív hír. Amikor egy hibás szóhasználatért bírságot kaptunk, az összes sajtóban megjelent a híre, sőt címlapok hozták. Amikor rengeteg munkával, kutatással, klinikai vizsgálattal elnyerjük a magyar... elhízástudományi orvosszakma legnagyobb termékdíját: szinte semmi. Ebben az országban csak a rossz hír közlése fontos, mert lényeges, hogy mindenki szarul érezze magát és szart mondhasson a másikról. Ezért érezzük magunkat szarul, ha olvasunk, vagy nézzük a tévét és ezért tartunk lefelé. Olyan mintha minden edzés közben azt mondanám: De szar, minek ez! Utána: De szar volt, holnap is szar lesz. Nem lehet így élni és elérni semmit. Ez az ország lehúzza magát a slozin. Pedig szép ez az ország, jó emberek is vannak sokan, sikert is lehet elérni kitartó melóval, de nem könnyű, mint ahogy edzeni sem... Norbi.

 

Schobert Norbi díjat kapott kutatásáért

Az Egészséges Életért elnevezésű díjat vette át Schobert Norbi! A csökkentett szénhidrát tartalmú liszt és pékárú termékek fejlesztéseiért kapta az elismerést. A fitness guru szakmai előadást is tartott dietetikusoknak. Norbi két évvel ezelőtt egy kutatásban is részt vett, melyben két héten át 80 súlyosan elhízott betegnél tesztelték a csökkentet szénhidráttartalmú termékek hatását. Norbi és szakértő csapata ezzel azt vizsgálta, hogy életmód módszere mennyivel hatékonyabb, mint a hagyományosnak számító kórházi diéta..

 

 

Videó!

http://tv2.hu/musoraink/aktiv/125001_schobert_norbi_dijat_kapott_kutatasaert.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sziporka66 Creative Commons License 2013.01.05 0 0 149

 A legújabb dvd. :-))

 

 

 

gombóc63 Creative Commons License 2011.03.04 0 0 148

Csak egy valamit mondjál ami ebben a familiában normális?:-))) Irritálóak....és nem az irigység beszél belőlem. Az őket imádók mindenkit ezzel vádolnak aki kritizálja őket.

Előzmény: cserepbarbi (147)
cserepbarbi Creative Commons License 2011.03.04 -1 0 147

Engem az borított ki, hogy a feleségét bikiniben fotózzák , mikor 7-8 hónapos terhes! Egyszerűen nem értem, hogy hagyhatja ezt. Mindenkinek a saját ügye, hogy néz ki főleg amikor áldott állapotban van. Nem az a normális ahogy a felesége kinéz. Csomó várandós anyukának azt a jelzést küldi, hogy koplaljanak, mert az a normális, hogy alig hízik amikor babát vár. Komolyan nem normális!

smukky Creative Commons License 2011.02.27 -1 0 146

Akárhányszor mutatta szerepeltek a tv-ben állandóan ilyeneket ettek hogy hurka akkor vette ki a sütőböl abárólt szallona na nehogy azt mondja már Norbi hogy ezek nem hízlalnak!Dehogyisnem!

gombóc63 Creative Commons License 2011.02.25 0 0 145

Az vajon hogy lehet, hogy amellett a csodás étkek mellett, amiket a gyerekei is fogyasztanak, állítólag, se a kislány, se a kisfiú nem mondható soványnak!? és akkor finoman fogalmaztam, de a félreértések elkerülése érdekében nem azt állítom, hogy kövérek.

smukky Creative Commons License 2011.02.18 0 0 144

Igen most jöttem még csak rá!

Előzmény: gombóc63 (143)
gombóc63 Creative Commons License 2011.02.16 0 0 143

Most jössz rá? :-))

Előzmény: smukky (142)
smukky Creative Commons License 2011.02.15 0 0 142

Sziasztok!Norbi túlzásba visz sok mindent,de az már nem állapot hogy kódol össze vissza ami 2006-ban még egyes volt az már 2011-ben 3 as érdekes csak az üzletre megy rá!

Smackdown Creative Commons License 2011.02.08 0 0 141

Jo fogyik és birja:))

sziporka66 Creative Commons License 2011.01.14 0 0 140

Nem néztem a főzömüsort, útilag rákerestem.

Íme!

http://vacsoracsata3.blogspot.com/2010/11/vacsoracsata-schobert-norbi-hazigazda.html

 

 

 

Gratulálok Norbinak, hogy megnyerte és első helyezést ért el!.

Norbi magassága, szeme színe, öltözéke, kocsija, háza, magán élete, vagyona, stb.... nem érdekel!

Engem kizárólag a tények érdekelnek: Milyen díjat kapott - Termékei - Könyve - Dvd, stb…

 

Norbi update megkapta a Magyar Brands elismerő oklevelet!

http://www.norbi.hu/update-hirado/a-norbi-update-megkapta-a-magyarbrands-elismero-oklevelet

 

 

 

„csak mindig vannak emberek, akiknek a kényelmesebb megoldás fekszik”  

 

Aki tesz a saját egészsége érdekében bármit is, az nem a kényelmes megoldást választja! Mert legalább tesz érte, nem pedig beletörődik, hogy nem tud változtatni rajta. (rengeteg ilyen ember van)

Sok olyan ember van, aki beletörődik de, nagyon sokan vannak, akik mernek a „megszokott” életükön változtatni,  ha kell.

Nem mindegy, hogy mi változtunk életmódot és nagyon nem, amikor orvos mondja, vagy egy betegség rákényszerít egy teljesen más életformába.

Vannak más diéták a piacon és lesznek is., 

Kinek ez, kinek az lesz jó, a lényeg mindig az, hogy Nekünk legyen jó.:-))

 

Ildi90 Creative Commons License 2010.12.02 0 0 139

Ezzel teljesen egyetértek

Előzmény: tirtikka (138)
tirtikka Creative Commons License 2010.11.12 0 0 138

Az tény, hogy nem akkora ász, mint amilyennek mutatja magát, mármint a táplálkozási szinten is ez van, az hogy emberileg milyen, legyen egy más kérdés... A rajongói úgyis azt látják benne, hogy lám egy csúnya kövér kisfiúból sikeres, kidolgozott testű milliárdos celeb lett, ami nekik bőven elég motiváció ahhoz, hogy kövessék őt... Aki meg nem szorul rá, az nyilván könnyebben elvonatkoztat attól, hogy példaképként tekintsen egy autodidakta táplálkozástudósra (vagy tanulta valahol a szakmáját, bocsánat, ha rosszul tudom, akkor megkövetem, de legjobb tudomásom szerint ő végzettségét tekintve rendőr).

Mondjuk én eleve szkeptikus vagyok a mindenféle spéci diétákkal kapcsolatban, amivel egyetértek az max a mozgás fontossága, a kajának meg a tisztasága és a mennyisége az, ami számít, és ezt egyszerűen és olcsón is meg lehet oldani, csak mindig vannak emberek, akiknek a kényelmesebb megoldás fekszik, vagy nem akarnak lemonani egyszerűen a megszokott ételeikről... Őket könnyű bepalizni a csodadiétákkal, amiben ráadásul ehetnek is mindenfélét.

Előzmény: gombóc63 (137)
gombóc63 Creative Commons License 2010.11.12 -1 0 137

Remélem mindenki aki imádja ezt a kerti törpét nézi a vacsorás műsort, és szembesül azzal, hogy mekkora egy nagy tahó a kedvence:-((( és nem én, hanem hozzáértő emberek mondják, hogy mekkora iszony nagy baromságokat tud mondani a táplálkozással kapcsolatban.

johspeed1 Creative Commons License 2010.11.09 0 1 136

Van benne valami....   De aki izmosodni akar annak ott van a Rubint Réka....XD. Schobert családi válllalkozás :D     Réka már túl izmos is....

Előzmény: cserepbarbi (135)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!